🌿کاشت سبزیجات مزروعی و مرتعی در فضای جلو منازل🏡🛤
با هماهنگی شهرداری داراب فارس🌿👋👋👋👋
🕊
https://eitaa.com/modafezist
درخت کاجی که با کندن پوست دور تا دور آن خشک شده !!
🕊
https://eitaa.com/modafezist
هر چقدر نگران هستید تا دیر تر از این نشده
در صحنه انقلاب حضور داشته باشید و آب زلال گوارا و هوای پاکیزه و خاک حاصلخیز و تغذیه سالم را مطالبه کنید
و خود دست بکار شوید و تمام کوچه و خیابان رو از پوشش گیاهی بومی و خوراکی و دارویی و معطر و درختان میوه و معطر پر کنید تا سلامت و نشاط به جامعه اسلامی برگردد 👌👌👌
‼️شان مردم نجیب ما بهشت روی زمین و
اجرای سبک زندگی سالم و پرنشاط اسلامی است 🤲
🌱🌱باغ مزرعه مرتع قرانی روائی 🌱🌱
🌴🌾🕊🍎🍃🍇🍃🌸🍃🐣🌱🦆🕊🌿🐝🐥☘🐐🌾🐑🌳🐏🐎🍒🌱🦃🌱🐓🌾🐂🌱🌻🍃🌺🌱🍋🍃🍊🍃🍑🌽☘🌶🥒🍆🌴🐎
https://eitaa.com/modafezist
هدایت شده از متي ترانا ونرىك
نان سبوسدار به سفره خانوارها بازگردد
خداوند در خلقت انسان بنای تغذیه و سلامت بدن را بر پایه نان قرار داده است.
کاملترین ، سالمترین و سازگارترین غذا برای بدن انسان نان است. بهترین نان، نان تهیه شده از آرد کامل (سبوسدار) است. مصرف نان گندم سبوسدار مساوی است با سلامتی، طول عمر و پیشگیری از بیماریهایی نظیر کمخونی، پوکی استخوان ، دیابت ، فشارخون ، گرفتگی عروق ، سکتهی قلبی و مغزی ، کبد چرب ، انواع نازاییها و ناباروری ، مشکلات پوست و مو و یبوست که مادر همه بیماریهاست و مصرف نان بدون سبوس یعنی خطر ابتلا به همه این بیماریهاست. لذا لازم است جامعه اسلامی از آرد گندم و جو و عموماً غلات را با سبوس آن استفاده نمایند. در طب جدید هم بر اثر سبوس غلات در حفظ سلامتی تاکید شده است لذا نان گندم یا جو سبوسدار نسبت به نان سفید ارزش غذایی بیشتری دارد و مواد مورد نیاز بدن برای حفظ سلامتی و طول عمر را تامین می کند و بهتر است برای مصارف خانگی از آرد کامل به جای آرد سفید استفاده شود .
عمده آرد مورد مصرف در نانواییهای ایران آرد سفید است لذا از اعضای محترم و انقلابی مجلس خواهشمندیم برای اصلاح آرد جامعه اقدام نمایند . آرد سالم و کامل حق مردم است .
با ثبت رای خودتان در پویش ملی نان سبوسدار ، این پویش را به مجلس شورای اسلامی برسانید .👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/101123
مردم ایران با تمام قدرت نشر دهید
هدایت شده از متي ترانا ونرىك
💥توجه ، توجه 💥
سالانه نزدیک به ده میلیون تن انواع محصولات دستکاری شده ژنتیکی یا #تراریخته gmo شامل #سویا،#ذرت، #کلزا، #روغن های_نباتی و #پنبه توسط واردکنندگان عمده داخل کشور میشود. بر اساس قانون مصوب مجلس واردات، کشت و مصرف تراریختهها بدون کسب مجوز ممنوع است.
جالب است با اینکه آمریکا واردات غذا و داروهای حیاتی و حتی پانسمان کودکان پروانهای را به ایران تحریم و سبب فوت دهها کودک پروانهای شده ولی واردات میلیونها تن سویای تراریخته به کشور برای نهادههای دامی و متأسفانه سفره مردم مشکلی ندارد؟ آیا نباید شک کرد؟
اکثر روغنهای نباتی وارداتی در بازار تراریخته است.
🇮🇷 ما در این پویش از مجلس محترم میخواهیم واردات تراریخته را به طور کامل ممنوع و به جای آن از تولیدات داخلی خودمان از نوع سالم حمایت شود این خواسته ملت ایران است.
با ثبت رای خودتان در پویش ملی ممنوعیت واردات تراریخته ، این پویش را به مجلس برسانید👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/35465
📣مردم ایران با تمام قدرت این پیام را نشر دهید.
#برنامه_دشمنت_را_بشناس
#تراریخته_ممنوع
#تراریخته_مساوی_سرطان
‼️در استرالیا مردم بلافاصله بعد از گران شدن محصولات مثل:
" لیمو ترش " اقدام به کندن چمن های حاشیه خیابانها کردند 👌
و با تلاش خانوادگی و محلی کاشت درختان میوه و سبزیجات خوراکی، 🌳🌱🌿🍃
خیابان رو تبدیل به باغ و مزرعه کردند 👋👋👋
و بدون هیچ دردسری غذای خود و مردم فقیر رو تامین نمودند و حتی صادر کردند👌👌👌
🌱🌱باغ مزرعه مرتع قرانی روائی 🌱🌱
🌴🌾🕊🍎🍃🍇🍃🌸🍃🐣🌱🦆🕊🌿🐝🐥☘🐐🌾🐑🌳🐏🐎🍒🌱🦃🌱🐓🌾🐂🌱🌻🍃🌺🌱🍋🍃🍊🍃🍑🌽☘🌶🥒🍆🌴🐎
https://eitaa.com/modafezist
⚡️نامه حجت الاسلام علی کشوری به دکتر سید مسعود میرکاظمی(رئیس سازمان برنامه و بودجه) : امیدوارم انتظار معقولِ تحقق اصلاحات بنیادین در فرایندهای برنامه ریزی کشور در دوره مدیریت جنابعالی آغاز گردد.
❓کارشناسان آن سازمان محترم تفاوت های توسعه غربی و پیشرفت اسلامی را درک نمی کنند!
❓برای اصلاح فرایندهای برنامه ریزی کشور - در گام اول- نیازمند تبیین مبانی نظری و مفهوم پایه پیشرفت اسلامی ایرانی برای کارشناسان محترم آن سازمان هستیم.
🗞متن کامل نامه:
https://nro-di.blog.ir/1401/07/06
🗞خلاصه برخی از نظریات پشتیبان:
https://eitaa.com/olgou4/4624
#اصلاح_نظام_برنامه_ریزی_کشور
#استراتژی_صحیح_در_برنامه_ریزی
#معرفی_تعاریف_غلط_برنامه_و_بودجه
@olgou4
⚡️الگوی فقهی حمل و نقل چه می گوید؟! / سیال بودن جمعیت، تَعَرُّف را از بین می برد!
❓بررسی معایب الگوی مدرن حمل و نقل
❓بیان راه حل هایی برای کاهش ترافیک
❓مقایسه مفهوم دورنوردی در فیزیک(Teleportation) و طی الارض
🗞متن کامل اطلاعیه مدرسه هدایت
#الگوی_فقهی_حمل_و_نقل
#از_امام_بپرس
@olgou4
بسم الله الرّحمن الرّحیم
یکی از نظریات مطرح در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی، الگوی فقهی حمل و نقل است. این الگوی فقهی از حیث جانمایی در مجموعه نظریات فقه الامام طبقه بندی می شود. برخی از پرسش های مطرح شده در این الگوی کارآمد فقهی به شرح زیر است:
پرسش اول این الگو: به تبیین ارتباط اصل روابط انسانی و مسئله حمل و نقل و سفر می پردازد. اصل مترقی "تنظیم صحیح روابط انسانی" (یا به اصطلاح روایت شریف: نظم ما بینکم) مبنای مفهومی همه نظریات الگوی پیشرفت اسلامی و از جمله مبنای ارزیابی الگوی حمل و نقل و سفر است. حمل و نقل مطلوب باید در راستای تنظیم روابط انسانی عمل کند و نباید اختلالی در روابط انسانی ایجاد نماید. به عنوان مثال: در الگوی فعلی حمل و نقل و سفر با پدیده های سفر های زیاد و روزانه و سیال بودن جمعیت مواجه هستیم؛ که این پدیده مانعی برای حضور در کنار اعضای خانواده و تخریب کننده اصل تَعَرُّف محسوب می شود. (تبیین مبنای نظری الگوی حمل و نقل و سفر)
پرسش دوم این الگو: به تبیین آثار زیست محیطی الگوی حمل و نقل فعلی از جمله آلودگی هوا، تخریب های اکوسیستمی جاده ای، آلودگی های صوتی، اسراف در مصرف سوخت و پدیده دهشتناک ترافیک های سنگین می پردازد. همچنین در این بخش از آثار مخرب ۱- الگوی ساخت ساختمان در قالب آپارتمان، ۲- طراحی غلط کالبد شهری و نقض ماهیت کالبدی محله، ۳- الگوی تجارت مبتنی بر مگامال و ۴- الگوی تولید صنعتی و متمرکز، بر توسعه حمل و نقل سخن به میان می آید. (بررسی علل پیدایش و اثار سوء الگوی مدرنِ حمل و نقل)
پرسش سوم این الگو: به تبیین کارکردها و طراحی زیرساخت های حمل نقل متناسب با تنظیم روابط انسانی از منظر آیات و روایات می پردازد. بررسی ۱- ارتباط سفر و حمل و نقل با تزکیه و تفریح، ۲- ارتباط سفر و حمل و نقل عبرت، ۳- ارتباط سفر و حمل و نقل با سیاست و زیارت، ۴- ارتباط سفر و حمل و نقل با نظم و... از عناوین مهم این بخش محسوب می شود.
پرسش چهارم این الگو: به بررسی مسئله حمل و نقل از منظر فقه علوم غریبه می پردازد. در این بخش مقایسه ای مفهومی میان مفهوم دورنوردی در فیزیک (Teleportation) و انواع مختلف "طی الارض" صورت می پذیرد. مفهوم دورنوردی به معنای انتقال یک ماده از یک نقطه به نقطه دیگر- بدون عبور از فضای فیزیکی ما بین آنها- است و بر اساس برخی مفاهیم فیزیک کوانتوم مانند فوتون و دورنوردی در ذرات بنیادین و... از اوایل قرن اخیر میلادی موضوع مطالعه برخی از کشورهای غربی قرار گرفته است! در انواع طی الارض با ترکیبی خاص از اسماء و اشیاء روبرو هستیم و پدیده طی الارض را به اصطلاح پدیده ای شئ پایه می دانیم و نه سنتزی عنصرپایه (فتأمل جیداً)
معاونت پژوهش مدرسه فقهی هدایت - سه شنبه ۶ ربیع الثانی ۱۴۴۴ قمری (۱۰ آبان ۱۴۰۱) - قم
مطلب مرتبط:
شهر خود را از حیث شاخصه های محله محوری ارزیابی کنید!
🕊
https://eitaa.com/modafezist