🔴 داغ تو هیچوقت سرد نمیشود...
قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله): «اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»
پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمیشود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
السلام علی الحسین
و علی علیبن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین
الذین بذلوا مهجهم دون الحسین علیه السلام
فرا رسیدن #عاشورا سالروز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را تعزیت و تسلیت میگویم.
#ما_ملت_حسینیم
✍ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 من هم موافق نیستم #استاندار_خوزستان را به گاری ببندند...
✍ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا نباید از واژه #عدالتخواری استفاده کرد؟
1⃣ از منظر رهبر انقلاب یکی از مهمترین فنون #تحلیل_سیاسی، مفهومسازی و توجه به #واژهسازی است. بطور مثال ایشان میفرماید: «کلمه پیشرفت را ما با دقت انتخاب کردیم؛ تعمداً نخواستیم کلمه توسعه رابه کار ببریم، چون کلمه توسعه بار ارزشی و معنایی دارد».
2⃣ در سایت رهبری جستوجو کنید؛ رهبری یکبار هم از واژه ساختگی عدالتخواری استفاده نکردهاند. یکبار هم؛ چرا؟ چون این واژه ساختگی برای مقابله با نهضت #عدالتخواهی است. اگر نقدی به جزئیات عدالتخواهی باشد جداگانه تذکر میدهند ولی در مقابل عدالتخواهی، واژه دیگری را گفتمانسازی نمیکنند.
3⃣ این واژه در هیچ واژه نامه ای نیامده. در واژه نامه های دهخدا و معین و عمید و ... جست و جو کنید. بیشتر از ناحیه جریانات و مجموعه ها و مسئولینی استفاده می شود که عملکردشان مورد انتقاد قرار می گیرد.
4⃣ نقد و بررسی حرکت های مطالبه گری و عدالتخواهی، بایدها و نبایدها، دقت در مبانی این حرکت ها همه مباحث درستی است که در جای خود باید ارائه شود اما کوبیدن حرکت های مطالبه گری و عدالتخواهی با این واژه ساختگی، در واقع تلاش برای این است که عدالتخواهی گفتمان حاکم نشود.
5⃣ تأکید رهبری این است که خود «عدالت» یک کلیدواژه اصلی است: «کلیدواژههای اصلی را فراموش نکنید: مسئلهی «عدالت» جزو کلیدواژههای اصلی است؛ اینها را باید تبیین کنید. یعنی توصیهی من به تشکّلهای دانشجویی این است که این کلیدواژههای اساسی و اصلی را درست تبیین کنند. از بیانات امام استفاده کنید و مانند اینها». ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
داود مدرسی یان
@modaresian
🔴 چرا به الاغ دل میبندید؟
🔹فقط #روزنامه_سازندگی میتواند #جو_بایدن و #میشل_اوباما را اینقدر خوشگل در بیاورد و #سعید_جلیلی را اینگونه تخریب کند!
🔹جو بایدن کیست؟ معاون اول باراک اوباما که در دوران او #برجام، توافقی کاملاً به نفع آمریکا منعقد شد.
🔹 #بایدن اخیراً گفته: ما با کمک متحدان خودمان تلاش خواهیم کرد با تغییراتی برجام را تقویت نموده و با "سیاستهای مخرب ایران" مقابله کنیم!
🔹 حامیان برجام در داخل که میگفتند هر توافقی بدی بهتر از عدم توافق است، حالا هم میگویند بایدن به برجام برگردد هر تغییری هم میخواهد بدهد! همینقدر ذلیل!
🔹در دوران او تحریمهای فلج کننده بعد از ماجراهای #فتنه_88 علیه ایران وضع و اجرا شد!
🔹در دوران او آمریکا #داعش را ایجاد کرد و جنگهای نیابتی با ایران در سوریه و عراق براه افتاد!
🔹خیلی جالب است رسانههای مدعی اصلاحات و کارگزاران همه به ستاد انتخاباتی بایدن تبدیل شدند و بگونهای که انگار قرار است رقابت انتخاباتی بین ترامپ و بایدن در ایران برگزار شود! جالب است وقتی مواضع و عملکرد دموکراتها، اوباما و بایدن را یادآوری میکنیم به ما برچسب طرفداری از ترامپ را میچسبانند!
🔹آنها اینگونه با این کاریکاتور میخواهند جلیلی را تخریب کنند؛ چرا؟ چون جلیلی گفت این برجام به نتیجه نمیرسد! چون جلیلی گفت: ما نه از فیل نگرانیم نه به الاغ دل بسته ایم!(فیل نماد #جمهوری_خواهان حزب ترامپ است و الاغ نماد #دموکراتها حزب اوباما و بایدن است)
✍ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #پناهیان، حامیان استاندار خوزستان را به مردم معرفی کرد
1⃣ این تصویر متعلق به آیتالله احمدی شاهرودی، سالها نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری است. آیا تا حالا یک کلمه از ایشان در دفاع از #خوزستان و مردم خوزستان شنیدهاید؟ آیا ایشان را یکباردر میان مردم محروم دیدهاید؟ چه شده اینها در دفاع از #استاندار_خوزستان به میدان آمدهاند؟ جداً سوال ما این است که بزرگواران در زمان بحران ماهشهر و غیزانیه و بیآبی روستاهای استان و کارگران هفت تپه و ... کجا بودهاند؟!
2⃣ نقد استاد پناهیان به استاندار خوزستان با تمام تلخیاش حرف دل ۵ میلیون خوزستانی است. حرف دل همه آنهایی است که سالها به گاری آب بسته شده بودند! حال چه شده جماعتی که همواره حامی حاکمان و زورمداران بودهاند علیه پناهیان موضع میگیرند؟ این یعنی پناهیان نقطهزن کرده.
3⃣ دوستان عدالتخواه و مطالبهگر هم اگر نقدی به برخی مواضع استاد پناهیان دارند، منطقی جداگانه مطرح کنند ما مانع نیستیم. آن نقدها نظری و علمی است اشکالی ندارد. اما حملات برخی از روحانیت به پناهیان در دفاع از استاندار ناکارآمد خوزستان که اتهاماتش در دادگاه مطرح شده و بحرانسازی و رفیقبازیاش روشن است بسیار برای ما عجیب است. نباید سکوت کرد.
4⃣ نقد پناهیان به استاندار خوزستان اگر هیچ خیری برای مردم خوزستان نداشته باشد(که قطعاً داشته) حداقل تاثیرش این بود که مردم خوزستان و اصحاب رسانه و نخبگان فهمیدند چه کسانی حامی شریعتی بودند و هستند و نمیگذارند برکنار شود. الحمدلله؛ مردم حامیان شریعتی را در خوزستان شناختند.
#داود_مدرسی_یان
@modaresian
🔴 نظم نوین هیئات قابل تقدیر و ضعف محتوای منابر قابل نقد
🔹دهه اول #محرم به زیبایی هر چه تمام به پایان رسید؛ شبیه همان زیبایی که حضرت زینب سلام الله علیها خطاب به یزدیان فرمود: «ما رأیتُ إلا جمیلاً».
🔸گیر دادند به هیئات؛ روضه به بیابان کشیده شد. گیر دادند به هیئات؛ روضه به کوره های آجرپزی رفت؛ گیر دادند به هئیات، روضه به داخل بیمارستان ها نفوذ کرد و بیماران در کنار پرستاران و پزشکان بساط روضه برپا کردند. بهشان گفتیم گیر ندهید اما ادامه دادند تا کوچه و خیابان ها به عطر روضه رضوان عطرآگین شد.
🔹هیئتی ها به زیبایی، "نظم نوین هیئتی" را به نمایش گذاشتند و مایه زینت رهبری عزیز گشتند. آنها اثبات کردند صَدَقَ رسول الله صلوات الله؛ آنگاه که به دخترش فاطمه الزهرا سلام الله علیها فرمود: «فاطمه، دخترم؛ عزای فرزند مرا هر سال طایفه ای بعد از طایفه ای تازه میکنند».
🔸هیئتی ها پیروز این میدان شدند و برخلاف تمام مراکز دولتی و غیردولتی، بازارها و مراکز خرید، نمایشگاه ها و تفرج گاه ها، خیال مسئولین ستاد کرونا را راحت کردند و فاصله گذاری اجتماعی را بدرستی بجا آوردند.
🔹از خوبی ها گفتیم کمی از دردها هم بگوئیم؛ ضمن تقدیر و تشکر از همه منبری های عزیز و مداح های بزرگوار که عزای حسین علیه السلام را زنده نگه داشتند اما چند نکته ای را عرض کنیم(تاکید میکنم این قسمت نقد مربوط به هیئاتی است که خودم شرکت کردم انشاءالله سایرین اینگونه نبوده باشند... )
🔹در ده شب محرم بعلاوه شام غریبان، سعی کرده ام هر شبی را در یک هیئت در اهواز بگذرانم تا از اساتید بیشتری بهره ببریم.(ان شاءالله سایر شهرها و استان ها اینگونه نیست) اما متأسفانه عمده منابر بزرگواران ضعیف و خالی از شرح رسالت #امام_حسین_علیه_السلام و تشریح فلسفه #عاشورا و نهضت عاشورائیان؛ خالی از نقد خواص! خالی از امر به معروف و نهی از منکر حاکمان و مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت؛ خالی از بحث مهم #عدالت و #عدالتخواهی؛ بی بهره از نقد صریح دولت و نهادهای غیردولتی بودند و خلاء نقد سیاست های غلطی که این وضع را برای مردم در کشور به وجود آورده است احساس میشد!
🔸نه در نقد سیاست خارجه و داخله چیزی شنیدیم، نه از نقد #برجام و FATF و پالرمو و 2030 و قراردادهای ننگینی که بر گُرده این ملت سوار کرده اند، نه از زخم های عمیقی چون ماهشهر، غیزانیه، روستای ابوالفضل، بی آبی مناطق کلانشهر اهواز و محرومیت های سیستان و کرمان و ایلام و ...، نه از مفاسد و تخلفات کلان در برخی ادارات و شرکت های دولتی و خصوصی، نه از گرانی و تورم افسارگسیخته، نه از بازار بهم ریخته، نه از مطالبه شفافیت سیستم و ساختارهای دولتی و نهادهایی چون ستاد اجرایی فرمان امام و #بنیاد_مستضعفان و غیره!
🔹البته که این نقد ما یحتمل به معدودی از هیئات و منابر است و ان شاءالله عموم هیئات در سراسر کشور اینگونه نبوده باشند ولی حقیقتاً از اهالی منبر و مبلغان شریف و عزیز کشور بیش از این انتظار میرود. اگر امر به معروف و نهی از منکر حاکمان و اصحاب قدرت و ثروت در این منابر احیا نشود کجا احیا خواهد شد؟ اگر مبانی عدالت و عدالتخواهی و ضرورت آن در این منابر تبیین نشود کجا بشود؟ اگر دولتمردان و مجلسیان و دستگاه قضا و سایر دستگاهها از این منابر نترسند از کی بترسند؟
🔸هیئت یعنی دیانت و سیاست و عدالت است نه قیمه و قمه! در کنار ذکر مصائب سنگین حضرت اباعبدالله علیه السلام باید از دلایل قیام او گفت، باید از علل انحراف جامعه دینی و حکومت گفت، باید عدالت و امر به معروف و نهی از منکر و مطالبهگری را گفتمان حاکم جامعه کنند تا همه مردم مطالبه گر شوند...
✍ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 برای مبانی و تبیین #عدالتخواهی از کدام اساتید استفاده کنیم؟
🔹لزوم تبیین مبانی و چارچوب تحول و عدالتخواهی روشن است؛ رهبر انقلاب هم تاکید کرده اند: "در زمینهی عدالت باید تحوّل ایجاد کنیم و این باید متّکی باشد به یک مبنای فکری که اندیشهی متقن و شکلیافتهی ما در زمینهی عدالت چیست؟".
🔸پیش از این عرض کردیم برای "مبانی معرفتی" طبق تاکیدات رهبر انقلاب باید به سراغ #طرح_ولایت علامه مصباح یزدی رفت.
🔹برای تبیین مفهوم عدالت و چارچوب آن و آسیبشناسی جریانات عدالتخواه و مطالبهگر و بایدها و نبایدها هم باید به سراغ اساتیدی رفت که خود در میدان عدالتخواهی حضور داشته و تا حالا در این زمینه تولید محتوا کردهاند. این نکته جسارت به سایر بزرگواران و اساتید معزز که زمینههای تخصصی دیگری دارند، نیست. لکن در تبیین عدالت باید ببینیم چه کسانی بیش از دیگران روی موضوع عدالت تمرکز کرده، بطور تخصصی وقت گذاشته و تولید محتوا داشتهاند.
🔸پیشنهاد این حقیر اساتید بزرگواری چون #حسن_رحیمپور_ازغدی و حجتالاسلام #محسن_قنبریان هستند که در این زمینه صاحب تحلیل هستند. ظاهراً برادر بزرگوارمون حجتالاسلام #مجتبی_نامخواه هم تولیداتی در این زمینه داشتهاند(ما از محضرشون استفاده ای نکردیم). برخی چون تخصصی در موضوع ندارند، اظهارنظراتشون غالباً با حاشیهسازی روبرو میشود.
🔸در پایان حتماً اساتید بزرگوار دیگری هم هستند که در زمینه عدالت صاحبنظرند. این مشکل از حقیر است که نمیشناسم. اگر شما هم اساتیدی را میشناسید که در زمینه عدالت، تخصصی کار کردهاند معرفی بفرمایید.
داود مدرسی یان
http://eitaa.com/modaresian
🔴 مجلسی بدون دغدغه قضایی و حقوقی!
🔹میخواستم از #کمیسیون_قضایی_و_حقوقی مجلس یازدهم درخواست کنم برای بررسی #پرونده_۳۶۰۰۰_کولر_قاچاق، وزیر دادگستری که مانع اجرای حکم شده است را احضار یا استیضاح کند، متوجه شدم این کمیسیون به این مهمی هنوز تشکیل نشده! کما اینکه این مطالبه در جریان سفر #قالیباف به خوزستان مطرح شده است.
🔸ماجرای ۳۶ هزار کولر قاچاق واقعاً عجیب است! حکم مصادره این کولرها به نفع دولت و جریمه این شرکت به مبلغ ۱۴۹ میلیارد تومان از سوی تعزیرات قطعی و نهایی شده است. ولی بدستور وزیر دادگستری، اجرای حکم متوقف شده! دقت میکنید؟ دستوری خلاف قانون!
🔹مجلس شورای اسلامی به عنوان بالاترین دستگاه نظارتی است که می تواند در هر حوزه ای سرک بکشد. اساساً رسالت مجلس همین است. یکی از مهم ترین کمیسیون های تخصصی، کمیسیون قضایی و حقوقی است که امور محوله قضایی و حقوقی را باید پیگیری کند. یک بخش مسائل قضایی است که مهم ترینش مبارزه با مفاسد اداری و اقتصادی است و یک بخش هم امور حقوقی است که دایره گسترده ای دارد و مهم ترینش شاید همین قراردادهای کلان داخلی و خارجی است.
🔸قراردادهایی که دولت و دستگاه های اجرایی با شرکت های خارجی یا داخلی منعقد می کنند؛ در حوزه نفت، انرژی، اقتصاد و فرهنگ و غیره. بطور مثال برجام، fatf، 2030 و قراردادهای کلان نفتی ipc. واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی همچون هپکو، هفت تپه و قراردادهای نظامی و غیرنظامی با کشورهای خارجی.
🔹اصلاح سیستم قضایی و حقوقی کشور، پیگیری پرونده های قضایی و ریل گذاری برای دستگاه قضا از طریق قانون گذاری، ضرورت تدوین قوانین برای مبارزه با فساد اداری و اقتصادی و شفافیت، بررسی قراردادهای واگذاری شرکتها و کارخانجات بزرگ به بخش خصوصی، بررسی پروندههای مفاسدکلان و خرد، همه بخشی از وظایف مجلس است که باید در این کمیسیون پیگیری شود!
🔸اهمیت این کمیسیون روشن است برای نمایندگان #مجلس_یازدهم هیچ اهمیتی ندارد! جالب است که ۵۰ حقوقدان در مجلس یازدهم حضور دارند اما کمتر از ۷ نفر برای حضور در این کمیسیون اظهار تمایل کردند و هیئت رئیسه هم تصمیم گرفته 14 نفری که در دور دوم انتخابات وارد مجلس می شوند به این کمیسیون بروند!
🔹از اینکه حرکات خوبی در ابتدای این مجلس در رابطه با پرونده #هفت_تپه از سوی «معدود نمایندگانی» صورت گرفته، شاکر و سپاگذاریم اما مبارزه زیرساختی و تخصصی با فساد و اصلاح سیستم قضایی باید ریشه ای صورت بگیرد و اکثر نمایندگان این دغدغه را داشته باشند. مبارزه با فساد، یک حرکت عمیق و تخصصی است نه صرفاً اقدامات پرسروصدا! آقایان پاسخ دهند آیا این مجلس همچون مجالس قبلی، دغدغه مبارزه با فساد اداری و اقتصادی را بصورت تخصصی ندارد؟
✍️ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 نه دیکتاتوری خوبه، نه بینظمی وکار غیرقانونی. ولی وقتی این همه خودرو یکجا #احتکار میشه، انصافاً آدم دلش میخواد یه مَرد پیدا بشه و کل خودروها را به نفع مردم مصادره و به خانوادههایی که خودرو ندارند اهدا کنه! اصلاً اهدا نه، با قیمت مناسب و زیر بازار به مردم بفروشه!!!!
✍️ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 نه دیکتاتوری خوبه، نه بینظمی وکار غیرقانونی. ولی وقتی این همه خودرو یکجا #احتکار میشه، انصافاً
🔴 بخدا آمریکا مقصر نیست!
دپوی خودروهای شرکت #ایران_خودرو_بابل
این تصاویر یک ماه پیش منتشر شد!!!
مدیرعامل ادعا میکنه این خودروها نقص فنی دارند اما کارشناسان معتقدند که این دپو یا همون احتکار خودمون، برای افزایش قیمت هر سه ماه یکبار است!!!
نه دیکتاتوری خوبه، نه بینظمی و کار غیرقانونی. ولی وقتی این همه خودرو یکجا #احتکار میشه، انصافاً آدم دلش میخواد یه مَرد پیدا بشه و کل خودروها را به نفع مردم مصادره و به خانوادههایی که خودرو ندارند اهدا کنه! اصلاً اهدا نه، با قیمت مناسب و زیر بازار به مردم بفروشه!!!
متاسفانه قانون و دستگاههای قانونی در برابر احتکار و دپو و قاچاق و امثال ذلک ناکارآمدی خود را اثبات کردند. جریمههای بازدارنده نیست! حالا برای اون شرکت هم یک جریمهای کنند ولی بازدارنده نیست!
تنها راه، تصمیمات انقلابی و فوری از همین جنس هست که عرض کردم؛ مصادره فوری و تزریق فوری به بازار!
یاد بیاورید #پرونده_۳۶۰۰۰_کولر_قاچاق! معلوم نیست اون کولرها چی شدن! هستن! نیستن! ولی با افزایش قیمت دوسال اخیر شک نکنید سود اون شرکت آنقدر بالا بوده که براش جبران شده!
تاثیر #احتکار_خودرو یا #احتکار_کولر بر افزایش قیمت ها روشن و واضحه. ولی ارادهای برای اقدام و حل مسئله به نفع مردم نیست.
با این بروکراسی با کله به زمین میخوریم! یک ماه از انتشار این تصاویر میگذره و هیچ کسی نبوده به قول #میرحسین_موسوی چیزشو(یخهشو) بگیره!
✍️ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3