حضرت امیرالمؤمنین امام على(علیه السلام) میفرماید:
«چهار چیز نشانگر رو به زوال بودن حکومتها است: ضایع کردن اصول [و مبانى]، چنگ زدن به فروع، به کار گماردن فرومایگان، و کنار گذاردن نُخبگان»
«یستدل علی ادبار الدول باربع ، تضییع الاصول ، التَّمَسُّکِ بِالفُرُوعِ وتقدیم الاراذل وتاخیر الافاضل».
شرح غرر الحکم ؛ ج 6 ، ص 450
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
🔴 مشارکت در خرید کولر گازی برای یک خانواده نیازمند و کمکهزینه ازدواج
6280231326741120
(بنام داود مدرسی یان)
🔻 گروه جهادی یاران انقلاب:
🇮🇷 ثبت در "سازمان بسیج سازندگی"
✔️ شماره ثبت:
"۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶"
✅ #ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/2268200963C17b79a224e
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 قانون قطعی خدا غلبه راه پیغمبران است/ پیروزی انقلاب غلبه حق بر باطل بود/ در جنگ تحمیلی همه علیه ما بودند اما پیروز شدیم
✏️ رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: خدای متعال که در قرآن مکرر گفته «كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَ رُسُلي»؛ کتب اللّه یعنی قانون قطعی خدا است که راه پیغمبران غلبه پیدا خواهد کرد. دیگر بحثی ندارد. «إِنَّ اللَّهَ يُدافِعُ عَنِ الَّذينَ آمَنُوا»؛ خدا از مؤمنین دفاع خواهد کرد، در این هیچ تردیدی نیست. یا «نُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً»؛ در این هیچ تردیدی وجود ندارد، این قول خدای متعال است. خود ما واقعیتها را هم دیدیم. حالا ما اینها را یک روزی از قرآن و نهجالبلاغه و صحیفهی سجادیه نقل میکردیم، اما در زندگی خودمان تصور نمیکردیم.
✏️ ما در این سن خودمان دیدیم، پیروزی انقلاب را دیدیم. این غلبهی حق بر باطل بود. کسی فکر نمیکرد، هیچکس اصلاً تصور نمیکرد. مرحوم آقای طالقانی به خود من گفت، گفت وقتی آن روزی که امام گفت شاه باید برود. ما گفتیم آقا چه حرفهایی میزند! یعنی کسی مثل آقای طالقانی! مرحوم آیتاللّه طالقانی آدم کوچکی نبود. یک مبارز عمیقِ عریقِ سابقهدارِ آنچنانی امیدوار نبود، اما شد. انقلاب پیروز شد. حادثهی عجیبی بود جنگ تحمیلی. همه علیه ما، آمریکا علیه ما، شوروی علیه ما، ناتو علیه ما، کشورهای مسلمان علیه ما، ترکیهی همسایهمان علیه ما، همه، همه. ما پیروز شدیم. در یک چنین جنگی که همه علیه ما بودند، ما پیروز شدیم. پس بنابراین تجربههای ما هم همین را نشان میدهد. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مشارکت در خرید کولر گازی برای یک خانواده نیازمند و کمکهزینه ازدواج 6280231326741120 (بنام داود م
برای این فراخوان مشارکت برای خرید کولر برای خانواده نیازمند و کمکهزینه ازدواج، تا پنجشنبه فرصت داریم. 🙏
خوشحالید از قطع نت ملت؟ از قطع دسترسی مردم به پلتفرم ها و پیام رسان ها و سایت های مختلف؟!
این خوشحالی اما دوامی نداره ... مقطعی است و مردم با این مدل حکمرانی همدل و همراه نیستند.
آقای رئیسی؛ شما رئیس شورای عالی امنیت ملی هستی... فکر میکنی این سیاست غلط تا کی ادامه پیدا میکنه؟ تا کی قراره این سیاست غلط رو پیش ببری؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 نکاتی درباره استیضاح مدیرعامل #تیک_تاک در کنگره آمریکا!
🔹در هفته های گذشته فیلمی از جلسه پرسش و پاسخ 5 ساعته مدیرعامل تیک تاک در صداوسیما منتشر شد و تحلیلگران مختلفی در این باره اظهار نظر کرده اند. صداوسیما هم که حسابی از این اقدام استقبال کرده بود تریبون های یک طرفه در اختیار حامیان فیلترینگ و سانسور قرار داد تا از این جلسه، اینگونه برداشت کنند که سیاست مسدودسازی و فیلترینگ ما هم توجیه دارد!
🔸آقای رئیسی هم در پاسخ به سؤآل دانشجویان که چرا وضع اینترنت را به این سطح رسانده اید و پلتفرم ها و سایت های مختلف را از دسترس خارج کرده اید به جلسه مدیرعامل تیک تاک در کنگره آمریکا اشاره می کند که ببینید آنها چه می کنند؟ چرا ما پلتفرم ها را پاسخگو نکنیم؟ البته حرف حقی است که چرا آمریکایی ها می توانند مقتدرانه دیگران را محاکمه کنند ولی دیگران نمی توانند؟ پاسخش اما کاملاً واضح است که در ادامه توضیح می دهم.
1️⃣ عمده ترین دلایل این جلسه عبارت بود از: «تهدید امنیت ملی آمریکا توسط چین»، «دستکاری افکار عمومی و تأثیر بر انتخابات داخلی»، «آسیب به نوجوانان و جوانان» و ... . اما مهم ترین دلیل این اتفاق پنهان ماند: «منافع اقتصادی شرکت متا Meta، مالک فیس بوک، اینستاگرام، واتس آپ و آکیولس». آمریکایی ها از اینکه یک شرکت چینی توانسته، رقیب شرکت هایشان شود به شدت خشمگین هستند و سایر دغدغه ها، فرعی و پوششی است. جریانات سیاسی داخلی ایران، باید این تعصب و غیرت روی منافع داخلی و ملی را از آمریکایی ها یاد بگیرند.
2️⃣ حاکمیت قانون؛ گفته می شود که بیش از ۶۰ درصد جوانان آمریکایی در این پلتفرم چینی عضو هستند. دولت و مجلس آمریکا میدانند که نمیتوانند با زور و اجبار، یک پلتفرم که مورد توجه عموم مردمشان است را مسدود کرده و از کار بیاندازند ولو جایگزین های بزرگی چون فیس بوک و اینستاگرام و واتساپ و ... در چنته دارند! باید طبق قانون، مدیرعامل پلتفرم را بیاورند و استیضاح کنند. جلسه استیضاح را هم شفاف و آنلاین کل دنیا ببینند. اگر قانع نشدند سپس پیگیریهای قانونی و قضایی دیگری را برای مسدودسازی ادامه دهند!
3️⃣ قدرت Power؛ یک سیستم تا از درون قوی نباشد، نمیتواند پلتفرم یک ابرقدرت دیگر را تحت قوانین خود بیاورد و محاکمه کند. بدون تلاش برای قوی بودن، انتظار محاکمه و کنترل پلتفرمهای خارجی، بیجا و بیهوده است! بدون اینکه ما در داخل قوی شویم انتظار راه اندازی دفتر توسط اینستاگرام و واتساپ در ایران بیهوده است مگر اینکه اهرم های قدرتی در اختیار داشته باشیم! پاسخ سؤالات حق آقای رئیسی همین یک کلمه است: قدرت!
4️⃣ قدرت فناوری؛ فناوری و علم، مانع پذیر نیست. یعنی اینکه اگر کشوری در عرصه علم و فناوری سرمایه گذاری و رشد کند هیچ قدرتی نمی تواند مانع آن شود و جلوی فناوری را بگیرد. سانسور و مسدود کردن، شاید راه حل موقت باشد اما در بلندمدت نتیجه ای ندارد. بهمین دلیل یک شرکت چینی می تواند 60 درصد جوانان آمریکایی را جذب کند! چرا ما نتوانیم؟! ما با این دیدگاه که فهمی از افکار عمومی و فناوری ندارد و با این سیاست های بسته و بدون آینده نگری، قطعاً نخواهیم توانست حتی جوانان عراقی و سوری و افغانستانی و کشمیری و حامیان خودمان در منطقه را جذب کنیم! چه برسد به یارگیری و تأثیر بر افکار عمومی در اروپا و آمریکا!
مگر اینکه تغییر دهیم! مگر اینکه تغییر کنیم! مگر اینکه بفهمیم و آینده نگر باشیم! مگر اینکه ... !
نکات دیگری هم هست که میگذرم ...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 تأکید روی مبانی
یک بخش از بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشجویی که بسیار اساسی است، تأکید چندین باره بر مبانی است. اینکه شما دانشجویان و جوانان روی مبانی خودتون کار کنید.
به چند مفهوم مبنایی هم اشاره کردند که در این موارد فکر کنید، کتاب بخوانید، به آثار بزرگانی چون شهید مطهری، شهید بهشتی و مرحوم علامه مصباح مراجعه کنید.
این موارد کدامند؟ مهم ترین هاش را تأکید کردند:
1. عدالت
2. آزادی
3. انتظار فرج و مفهوم انتظار
4. توحید
5. سایر مباحث معرفتی و ...
و ...
کسی که در این موارد مبانی فکری خود را تقویت نکند در ادامه حرکت یا دچار انحراف می شود یا دچار خستگی و انفعال و انسداد و بن بست گرایی یا دچار خطا و اشتباهات. اما اگر درباره این مفاهیم فکر کند، مطالعه کند و در این مسائل به اندیشمندان بزرگ انقلابی تکیه کند، دچار انفعال و خستگی و خطا و اشتباه نمی شود.
البته این مباحث عمیق و مبانی مخصوص دانشجویان نیست بلکه طلاب جوان ما هم باید خود را به این مبانی مجهز کنند.
دوستان عزیز دانشگاهی، در تشکل های دانشجویی و انجمن ها و ...، حرکت مطالعاتی در این زمینه ها را رها نکنید: خاصه درباره توحید، عدالت، آزادی، انتظار فرج و ... .
توصیه جدی دارم که فقط به آثار یکی از این بزرگان مراجعه نکنید. به همه بزرگان انقلاب، خاصه این سه شخصیت و امثالهم مراجعه کنید. چون هر کدام در عرصه ای بیشتر کار کردند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 تأکید روی مبانی یک بخش از بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشجویی که بسیار اساسی است، تأکید چندین با
حضرت آقا در بحث رجوع به شخصیت ها، همیشه این سه بزرگوار و اندیشمند را مثال می زنند. ولی غالباً تواضع می کنند و اسمی از آثار خود ارائه نمی کنند. در حالیکه اگر نگوئیم برخی آثار خودشان در سطح بالاتری از برخی آثار این سه اندیشمند قرار دارند، در سطح پائین تری نیستند!
ولی تقوا و تواضع ایشان همیشه مانع از این است که بگوید به آثار مکتوب ما در قبل و بعد از انقلاب هم مراجعه کنید! این وظیفه سایرین است که مبانی خود آقا را معرفی و تبیین کنند. که متأسفانه غالباً گفته نمی شود و تبلیغ و تبیین نمی شود و از مظلومیت ایشان است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
🔴 مشارکت در خرید کولر گازی برای یک خانواده نیازمند و کمکهزینه ازدواج
6280231326741120
(بنام داود مدرسی یان)
🔻 گروه جهادی یاران انقلاب:
🇮🇷 ثبت در "سازمان بسیج سازندگی"
✔️ شماره ثبت:
"۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶"
✅ #ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/2268200963C17b79a224e
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مشارکت در خرید کولر گازی برای یک خانواده نیازمند و کمکهزینه ازدواج 6280231326741120 (بنام داود م
🔴 عزیزانی که قصد واریز #زکات_فطریه برای خانوادههای نیازمند را دارند فعلاً صبر کنند و زکات فطریه را واریز نکنند تا عید فطر اعلام شود و بعد واریز کنند.
🔴 زمان كنار گذاشتن فطریه
🔻زمان کنار گذاشتن فطریه و پرداخت آن، چه موقع است؟
✅ از غروب شب عید فطر میتواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابراحتیاط واجب، مکلف باید فطریه را پیش از نماز عید بپردازد، ولی اگر نماز عید نمیخواند، میتواند دادن فطریه را تا ظهر به تأخیر بیندازد و در صورتی که آن را از مال خود جدا کرده و کنار گذاشته، تأخیر در پرداخت چنانچه برای غرض عقلایی باشد و سهل انگاری محسوب نشود، اشکال ندارد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنابراحتیاط واجب ساقط نمیشود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 عزیزانی که قصد واریز #زکات_فطریه برای خانوادههای نیازمند را دارند فعلاً صبر کنند و زکات فطریه را
🔴 هلال ماه شوال رؤیت نشد/ فردا آخرین روز ماه مبارک رمضان است/ ایرنا
🔴 درباره #رفراندوم
بخش اول
🔹بطور کلی دو مدل دموکراسی وجود دارد: دموکراسی مستقیم و دموکراسی غیرمستقیم(که به نمایندگی هم مشهور است). در دولت شهرهای یونان قدیم و روم باستان، مردم(شهروندان درجه یک) در مکانی جمع می شدند و درباره مسائل و انتخاب حاکمان و سیاست ها و جنگ و صلح، رأی گیری مستقیم صورت می گرفت.
🔸در قرون اخیر، مفهوم جمهوریت و دموکراسی مجدداً در جهان(غالباً کشورهای اروپایی) شکل گرفت ولی با افزایش جمعیت و وسعت کشورها و پیچیدگی مسائل و تخصصی شدن امور، امکان دموکراسی مستقیم از بین رفته است(مگر در یک کشور بسیار کوچک و استثناء)؛ در نتیجه «دموکراسی نمایندگی» به وجود آمد. یعنی مردم، حاکمان و نمایندگانی را انتخاب می کنند که آنها بصورت تخصصی درباره مسائل، تصمیم گرفته و اجرا نمایند.
🔹یکی از آسیب های مدل دموکراسی نمایندگی، حذف حضور مردم از متن سیاست و حکمرانی است. اندیشمندان علوم سیاسی به تدریج راه حل هایی برای جبران این «حذف اجباری» کشف کرده اند که به راه حل های «دموکراسی نیمه مستقیم» مشهور است. یکی از این راه حل ها، رفراندوم(همه پُرسی) است؛ یکی «پله بیسیت» است؛ و همچنین «ابتکار عام»، «وتوی مردم»، «گزینش گری» و غیره.
🔸اینکه در چه شرایطی و در چه موضوعاتی باید رفراندوم صورت بگیرد در کشورهای مختلف، متفاوت است و بستگی به قوانین اساسی و ساختارهای سیاسی هر کشور دارد؛ اما غالباً زمانی رفراندوم برگزار می شود که برای حل یک موضوع، بن بست قانونی وجود داشته باشد و قانون اساسی و نظام سیاسی حاکم، راه حلی قانونی برای آن موضوع نداشته باشد و اختلافات عمیقی حول آن موضوع در کشور بوجود آمده باشد.
🔹رفراندوم در قانون اساسی جمهوری اسلامی، زمانی برگزار می شود که طبق ماده 39 قانون همه پرسی، رئیس جمهور یا 100 نفر از نمایندگان، رسماً یک موضوع را درخواست کنند و دو سوم از مجلس باید این پیشنهاد را تصویب کند و سپس طبق اصل 110 قانون اساسی، رهبری این درخواست را تأیید و فرمان همه پرسی را صادر کند. موضوعات هم می تواند طبق اصل 59 قانون اساسی، شامل مسائل بسیار مهم اقتصادی, سیاسی, اجتماعی و فرهنگی باشد.
🔸اگرچه نباید رفراندوم به یک تابوی ترسناک تبدیل شود و استفاده از این ابزار برای حل برخی موضوعات مانعی ندارد. اما آیا تاکنون یک رئیس جمهور یا نمایندگان مجلس، موضوعی را به صورت رسمی و قانونی برای رفراندوم پیشنهاد داده و تصویب کرده اند و رهبری اجازه نداده؟ پس چرا کلی گویی می کنند؟ چرا نمی گویند موضوع پیشنهادی شان برای رفراندوم چیست که راه حل قانونی ندارد؟
ادامه دارد
بخش دوم:
https://eitaa.com/modaresian/6268
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3