هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب: قوه تحت تأثیر نظر ضابطین قرار نگیرد و به موضوعات، مستقل رسیدگی کند/مراقبت بشود از رفتار ضابط که تندروی و زیادهروی انجام نگیرد/ البته از نظرات کارشناسی ضابطین استفاده کنید
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مسئولان قوه قضائیه: نوع ارتباط قوهی قضائیه با ضابطین قضایی خیلی مهم است. از چند طرف باید ملاحظه وجود داشته باشد. یک طرف این است که بایستی رفتار ضابطین مراقبت و نظارت بشود که خب من در تلویزیون شنیدم ایشان همین چندی پیش یک دستوراتی دادند در مورد بعضی از این کارهایی که ضابطین میکنند که نباید این کارها نسبت به متهم انجام بگیرد. خب این یک بخش قضیه است که مراقبت بشود از رفتار ضابط که تندروی و زیادهروی و اینها انجام نگیرد. یک جهت دیگر این است که قوه تحت تأثیر نظر ضابط قرار نگیرد. خب ضابطین، دستگاههای مؤثر و مهمی هستند دیگر، قدرتهایی دارند، نظراتی نسبت به اشخاصی، نسبت به قضایا دارند.
🔺 قوهی قضائیه خودش بایست مستقل رسیدگی کند. تحت تأثیر نظر او قرار نگیرد. یک طرف دیگر قضیه این است که همین ضابطین گاهی نظرات کارشناسیای دارند که اینها تحقیقشده است، این نظرات کارشناسی را هم ندیده نگیرند. قوهی قضائیه از این نظرات کارشناسی استفاده کند، حالا چه نیروی انتظامی، چه وزارت اطلاعات، چه جاهای دیگر ضابطینی که هستند، گاهی نظراتی دارند، نظرات تخصصی و کارشناسیشده، به این نظرات توجه بشود. یک مسئلهی دیگر غالباً ضابطین به ما شکایت میکنند مکرر که مثلاً ما وقتی اعتراض میکنیم که چرا فلان مورد را برخورد نکردید، میگویند ما برخورد کردیم، دادیم به قوهی قضائیه، قوهی قضائیه رها کرد. از قوهی قضائیه میپرسیم چرا؟ میگویند قانون نداشتیم. خب اگر قانون ندارید، قانون را چه کسی باید فراهم کند؟ شما باید فراهم کنید دیگر. لایحه درست کنید، تنظیم کنید، بدهید به مجلس تصویب کند برایتان. ۱۴۰۱/۴/۷
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_قوه_قضائیه
💻 @Khamenei_ir
🔴 مهمترین بخشهای بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان قوه قضائیه عبارت بود از:
🔹دشمنان مدام از ضربه زدن به کشور ناامید شدند. آنان به ضعفها و کاستیهای در داخل امیدوارند.
🔸خدا با کسی هم قوم و خویشی ندارد. اینکه ما بگوئیم ما مسلمانیم و شیعه هستیم و جمهوری اسلامی هستیم پس هر کاری دلمان بخواهد بکنیم، نه!
🔹خدای سال ۶۰، همان خدای امسال است. ما در مقابل حوادث سال۶۰ توانستیم بایستیم روی پای خودمان؛ امروز هم میتوانیم.
🔹در امر به معروف(عدالت، انصاف، برادری، ارزشهای اسلامی) و نهی از منکر(ظلم، فساد، تبعیض، بی انصافی و ...) عقبیم.
🔸با ساختارهای فسادزا درون قوه قضائیه برخورد شود. ساختارهای فساد در هم شکسته شود.
🔹با افراد فاسد درون قوه(قاضی و سایر دستاندرکاران) برخورد شود. ممکن است از جمع هزار نفره، ده نفر آدم ناباب باشد. باید دنبال همان ده نفر گشت.
🔸هرجا احساس شد حقوق عامه دارد تضییع میشود، وارد میدان شوید. مثل زمینخواری و کوهخواری، مثل دروغ و شایعهای که روان مردم را تخریب کند. با دروغ و شایعه در مجازی برخورد کنید.
🔹قانون مربوط به تعیین مالکیت زمینها را دنبال کنید تا جلوی کوهخواری و زمینخواری اینها گرفته شود.
🔸قوه تحت تاثیر ضابطین قرار نگیرد، بلکه مستقل رسیدگی کند. از نظرات کارشناسی ضابطین استفاده کنید اما تحت تاثیر قرار نگیرید.
🔹خلاء قانونی را با دادن لایحه به مجلس، برطرف کنید.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مهمترین بخشهای بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان قوه قضائیه عبارت بود از: 🔹دشمنان مدام از
این نکات فوق العاده مهم را ببینید 👆👆
ولی آنچه در خبرگزاری فارس و سایر کانالهای مدعی انقلابی بیشتر منتشر شد و ضریب خورد این تیتره: قوه قضائیه با دروغ و شایعات در فضای مجازی برخورد کند.
رها کردن نکات اصلی و ضریب دادن به نکات فرعی برای رسیدن به اهداف خود!
هدایت شده از رضا حیدری
⛔️چرا باید #مدرس_حوزه_علمیه به دنبال استخدام در ارگانها باشد؟
🔹هر سرزمینی، هرکشوری، هر ملتی که بخواهد پیشرفت کند باید به معلمان، استادان و صاحبان علم و فضیلت احترام بگذارد.
🔹متأسفانه امروز معلمان در جامعه ما احساس خوشایندی ندارند و منزلت خودشان را در نظامات اجتماعی، مناسب نمی بینند و این زنگ خطری است برای دولتمردان، سیاستمداران و قانونگذاران و مراجع تقلید و بزرگان ما. چرا باید شاهد باشیم که #معلم ما در آموزش و پرورش به فکر شغل دوم و سوم باشد و با توان حداکثری در کلاس درس حاضر نشود!؟ چرا باید دست روی دست بگذاریم تا مدرّس موفق و خوب حوزه علمیه ما به دنبال #استخدام در نهادها، سازمان ها و ارگان ها باشد و در میانه سال با شاگردان خود خداحافظی کند و به آنها بگوید بر خلاف میل قلبی برای تامین معاش کرسی تدریس را رها میکند! و به فلان کار تبلیغی یا اجرایی خوب دیگر رو می آورد؟
🔍 در پایگاه خبری خوزستان بیشتر بخوانید:
http://www.khoozna.ir/view-138398-.html
📌کانال استاد حجت الاسلام و المسلمین رضا حیدری
http://eitaa.com/Heydari_org
🔴 دعوت فقرا به «صبر» سخن اسلام نیست!
🔹اگر در جامعه اى، کسانى فقرا را به صبر دعوت کردند، که میدان را براى یغماگرى یغماگران باز بگذارد و بگویند صبور باش تا خدا در آخرت به تو عوض دهد! این سخن، سخن اسلام نیست... .
#شهید_بهشتی
کتاب بانکدارى، ربا و قوانین مالى اسلام ص. ۸۶
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
سایت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور
🔴 دعوای ما دعوای اولویتهاست!
🔹نهجالبلاغه را که باز میکنیم هر خطبه و حکمت و نامهی حضرت امیرالمومنین(علیهالسلام) را که میخوانیم، از عدالت سخن به میان آمده؛ از مبارزه با تبعیض و فقر و فساد؛ از تشر و نهیب به اصحاب قدرت و ثروت؛ از نصیحت مردم و دعوت آنان به قیام و مبارزه با ظالمان؛ از امر به معروف و نهی از منکر قدرتمندان و زورمداران؛ دفاع از مظلومان و مستضعفان!
🔸به آثار رهبران انقلاب اسلامی که مراجعه میکنیم از صحیفه امام(ره) و آثار شهیدان بهشتی و مطهری تا آثار آیتالله خامنهای(حفظهالله)؛ بیشترین مسئلهای که تکرار شده و مشهود است، بحث از عدالت و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و دفاع از محرومین و مستضعفین و جامعه توحیدی و جامعه بیطبقه و آزادیخواهی و امر به معروف و نهی از منکر اصحاب قدرت و ثروت است!
🔹اما وقتی به محتوای خیلی از منابر معروف و سخنرانان و اساتید حزباللهی و خطبای مشهور نماز جمعه و برنامههای مذهبی صداوسیما، در دوسه دهه اخیر رجوع کرده و واکاوی میکنیم، مهمترین مسائلی که مطرح میشود، عبارتست از: اخلاقیات و معنویات فردی و نهایتاً خانوادگی و بیتفاوت نسبت به قدرت و ثروت و حکومت و دولت، دین فردی و حجاب و عفاف و زیارت و عزاداری و خیریه و امور بیتفاوت نسبت به مسائل و دردهای مردم!
🔸خیلی از رسانهها و فعالان مجازی حزباللهی را هم که نگاه میکنیم بجای بازخوانی نهج البلاغه و صحیفه امام و مطهریخوانی و بهشتیخوانی و خامنهایخوانی، امروز کارشان پرداختن به امور غیراصلی است. بیتفاوت نسبت به مسائل اصلی جامعه؛ بیخیال نسبت به معروفها و منکرات اصلی و اساسی و درگیر دعواهای سیاسی و جناحی!
🔹همین خطِ بیتفاوتی نسبت به معروفهای اصلی و منکرات اصلی را، در ۳۰ سال گذشته(بجز یک مقطع دوسه ساله)، در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور میبینید به ریاست آیتالله جنتی و حالا آیتالله صدیقی؛ این ستاد، نه تنها معروفها و منکرهای اصلی را فراموش کرده، بلکه از بین همین اخلاقیات و معنویات و دشمنشناسیهای تریبون داران حزباللهی در دوسه دهه اخیر هم، فقط به حجاب و عفاف چسبیده! آن هم با روشهای مستقیمِ بیتاثیرِ فرعیِ به درد نخور!
🔻دعوای ما با بخش عمدهای از فعالان مذهبی و و نهادها و ساختارهای مسئول، همین دعوای اولویتهاست!
🔻این بخشی از بیانات دیروز رهبر انقلاب در جمع مسئولان قوه قضائیه است: «حالا در صلات و زکات و مانند اینها بالاخره یک کارهایی شده، [امّا در] «اَمَروا بِالمَعروفِ وَ نَهَوا عَنِ المُنکَر» عقبیم. معروف چیست؟ عدالت، انصاف، برادری، ارزشهای اسلامی ... منکر چیست؟ ظلم است، فساد است، تبعیض است، بیانصافی است، عدم اطاعت الهی است.»
🔹برخلاف این استدلال رهبر انقلاب در سخنرانی دیروز، معروف و منکر از نظر خیلی از دوستان رسانهای و خیلی از منبریها و اساتید و از منظر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، خلاصه می شود در حجاب-بیحجابی. (رجوع کنید به صفحه اول سایت این ستاد https://www.setad-abm.ir/) البته کانالهای اطلاعرسانی ستاد در استانها هم همین را نشان میدهد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از گروه جهادی یاران انقلاب خوزستان
🔴 با همت و همدلی شما مومنین عزیز، یک دستگاه کولر ۱۸ هزار اجنرال نو، به قیمت ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خریداری و به خانوادهای که پدر کارگر ساختمان بوده و دچار بیماری صرع بود تقدیم شد.
#فراخوان ۵۷
🌺 از همه دوستانی که کمک کردند ممنون و متشکریم. خداوند متعال از همه به بهترین وجه قبول کند.
🔻 گروه جهادی یاران انقلاب:
🇮🇷 ثبت در "سازمان بسیج سازندگی"
✔️ شماره ثبت:
"۹۶۷۳۱۹۰۱۹۳۵۶"
✅ #ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/2268200963C17b79a224e
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 کارگاه ۳ ساعته #ژورنالیسم_تحقیقی
همیشه آنچه در باطن #روابط_قدرت (چه #قدرت_سیاسی، چه #اقتصادی و چه #فرهنگی) رخ میدهد به نفع جامعه نیست و البته که صاحبان قدرت بهشدت از اطلاعات وقایع پشت صحنه #صیانت میکنند و این صیانت لطمهپذیری جامعه را دوچندان میکند.
🕵🏻♂️کنش افرادی که وظیفه اجتماعی و حرفهای خود را تحقیق در روند آنچه از جامعه پنهان شده است تعریف کردهاند، به شکل سنتی ذیل قسمی از روزنامهنگاری دستهبندی میشود که #ژورنالیسم_تحقیقی نام دارد.
🗞️ ژورنالیسم تحقیقی در واقع به عنوان اهرم نظارت جامعه بر اهالی قدرت عمل میکند و وظیفه خود را تحقیق و تحفص و البته افشاگری درباره موضوعاتی میداند که به دلایل مختلف از چشم جامعه مغفول مانده است.
ژورنالیسم تحقیقی در #ایران گونه تاریخداری نیست و میتوان گفت حیات نسبی خود را وامدار رسانههای نوظهور است. با این حال نمیتوان از تاثیر فعالان ژورنالیسم تحقیقی نوظهور در عرصه اجتماعی و سیاسی چشمپوشی کرد. خاصه اینکه مکانیسمهای نظارتی در ایران خیلی کارآمد عمل نمیکنند.
💡در #طعم_تجربه بعدی میخواهیم طعمی بچشیم از تجربیات یکی از فعالان این حوزه و با تاریخچه و چالشهای شکلگیری ژورنالیسم تحقیقی نوظهور آشنا شویم و هم پرسشهایی درباره وضعیت اینگونه روزنامهنگاری در ایران طرح کنیم.
👨🏻💼مهمان طعم تجربه پیش رو #وحید_اشتری است. وحید اشتری، دانشآموخته رشته #علوم_سیاسی #دانشگاه_تهران، که در سپهر سیاسی کشور خود را یک #عدالتخواه توصیف میکند، از زمان دانجشویی در عرصه مجادله و چالش با نهادهای قدرت فعال بوده و در چهار سال گذشته از فعالان عرصه ژورنالیسم تحقیقی نوظهور بوده است.
🪜اشتری قرار است در یک دوره ۱۸۰ دقیقهای به ارائه سرفصلهایی در باب وضعیت ژورنالیسم تحقیقی در ایران و جهان بپردازد و بعد پاسخگوی سوالات متنوع مخاطبان باشد.
❓مهمترین پرسش پیش روی اشتری به شرح زیر است: با توجه به بافت قدرت در ایران در حالی که نهاد #دولت به معنی عام کلمه همهجا حضور دارد چگونه ژورنالیسم تحقیقی میتواند اعتبار مستقل بودن را از آن خود کند؟ با این اوصاف آیا اساسا ژورنالیسم تحقیقی در ایران ممکن است؟
📆این دوره روز شنبه ۱۱ تیرماه، ساعت ۱۹ تا ۲۲ به شکل مجازی و حضوری برگزار خواهد شد.
✅شرکت در این دوره به فعالان حوزه اجتماعی، علاقهمندان به حوزه #خبرنگاری و رصدکنندگان تحولات سیاسی در ایران توصیه میشود.
📥ثبتنام از طریق لینک زیر:
https://jivegi.school/course/119
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 کارگاه ۳ ساعته #ژورنالیسم_تحقیقی همیشه آنچه در باطن #روابط_قدرت (چه #قدرت_سیاسی، چه #اقتصادی و چه
به دوستانی که میخوان وحید اشتری رو بهتر بشناسند توصیه میکنم این دوره رو شرکت کنند.
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللّٰهِ فِي ظُلُماتِ الْأَرْضِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آبائِكَ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَبْنائِكَ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَوْلِيائِكَ، أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلاةَ، وَآتَيْتَ الزَّكَاةَ، وَأَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَنَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَتَلَوْتَ الْكِتابَ حَقَّ تِلاوَتِهِ، وَجاهَدْتَ فِي اللّٰهِ حَقَّ جِهادِهِ، وَصَبَرْتَ عَلَى الْأَذىٰ فِي جَنْبِهِ حَتَّىٰ أَتَاكَ الْيَقِينُ، أَتَيْتُكَ زائِراً، عارِفاً بِحَقِّكَ، مُوالِياً لِأَوْلِيائِكَ، مُعادِياً لِأَعْدائِكَ، فَاشْفَعْ لِي عِنْدَ رَبِّكَ.
تسلیت و تعزیت برای سالروز شهادت امام جواد علیهالسلام
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3