نادان را نمیبینی یا در حال افراط یا تفریط!
از آن برخوردهای ناصواب #گشت_ارشاد تا احترام به #النار_رکابی ورزشکاری که با کشفحجاب به اصل حجاب ضربه زده و حالا هم بدون روسری و مانتو به دیدار وزیر رفته!
چه نیازی بود به این کار آقای وزیر ورزش؟!
متاسفانه دوز عقلانیت کم شده بین مسئولین کشور.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در این فقره با آقای مهدیان موافقم. #عدالت در پیگیری قضایی و برخورد با افراد نداریم. قوه قضائیه و نمایندگان مجلس اطلاعیه میدهند که آقای #علی_دایی اسناد خود را درباره #اردبیل ارائه کن!
🔹وقتی یک فرد عادی و خبرنگار عادی را بخاطر کوچکترین مطالبهگری، قضایی میکنید، دایی را هم محاکمه کنید اگر اسناد دارد ارائه کند!
🔸خبرنگار و فعال مطالبهگر را هر روز هر روز به دادسرا و دادگاه میکشانید چون واقعیات مشکلات مردم را مطرح میکند، اما از تشکیل پرونده برای گردنکلفتهای پولدار میترسید! از سلبریتیها واهمه دارید. سلبریتیهایی که امنیت کشور را به خطر انداختند. جناب علی دایی را هم بیارید دادسرا. اگر اسنادی دارد ارائه کند! آن وقت دم از عدالت بزنید آقای اژهای!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
یک جوان دست فروش، به وام قرض الحسنه با درصد پایین نیاز دارد. حداقل مبلغ ۴۰، ۵۰، ۶۰ میلیون تومان که بتواند یه #اشتغال راهاندازی کرده و زندگی خانواده را تامین کند.
اگر کسی میتواند دست این جوان لایق را بگیرد به آیدی حقیر اطلاع دهد. تشکر
@politicaladmin
🔴 بین بازیکنان فوتبال کشورمان، برای #علی_دایی احترام قائل بودیم و هستیم و انتظار نداشتیم مثل #علی_کریمی در این حوادث ناپختگی نشان دهد. آقای دایی، کاش بعد از مشخص شدن واقعیت فوت #اسرا_پناهی، برای مردم شفافسازی و عذرخواهی کنید. چیزی از بزرگیات کم نمیشود بلکه بزرگتر میشوی!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در اصل جمله اول، با آقای #مومن_نسب کاملاً موافقم که: "همه مصیبت ما این است که مسببین وضع موجود را برای حل اوضاع جدی میگیریم." ولی حتماً متن وی را بخوانید و ببینید با این طرز فکر و ادبیات، قرار است به کجا برسند!
🔹دو قشر مسبب وضعیت فرهنگی امروز کشورند یکی لیبرالها که دنبال اباحیگری و بیقیدی جامعه هستند و دیگری متحجرین که همیشه دنبال تحمیل و فشار و فیلترینگ بودند و هستند! مرحوم امام راحل هم در همه مقاطع، در کنار حمله به لیبرالها به متحجرین هم حمله میکرد.
🔸به راستی، خروجی عملکرد فرهنگی رسانهای امثال این بزرگوار و حلقه فشار فیلترینگ فضای مجازی و ستاد احیای امر به معروف و گشت ارشاد طی این سالها چه بوده؟ امثال این برادر و آن دبیر ستاد امر به معروف و برخی خطبهخوانان، چه کمکی به پیشرفت انقلاب و انسجام ملی و حاکمیت ارزشها کردهاند؟
🔹آیا کنش های اجتماعی، فرهنگی و رسانهای این طیفها، غیر از کشتِ بذر نفرت و دوقطبیسازی و بدبینی به انقلاب و نظام، حاصلی داشته است؟ و چرا باید از امثال این بزرگواران در جاهای حساس تصمیمسازی و تصمیمگیری استفاده شود وقتی خروجی کارهایشان را طی یک ماه اخیر دیدهایم؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از مسیر ۵۷ | امید حاجیزاده
وزیر دولت انقلابی!
چرا با خانم محجبه قهرمان وزنه برداری عکس نگرفتی؟
این خانم که در مسابقات بین المللی درست در بحبوحه اعتراضات و اغتشاشات به بهانه حجاب، کشف حجاب کرده و بدون روسری در مسابقات شرکت کرده و پس از شکست در این مسابقات در اظهارنظری بچه گانه گفته من یادم رفت روسری بپوشم!
احتمال زیاد طرف قمار کرده بوده بدون حجاب مدال بگیره که بعدش اهداف شخصیش رو دنبال کنه و حداقل شهرت کسب کنه که شانس باهاش یار نبوده!
ولی به همت وزیر دولت انقلابی ما ازش بابت عذرخواهیش تقدیر شده و عکس یادگاری هم گرفته!
نمیگم برخورد قهری باهاش بکنید!
اصلا نمیگم کاری بکنید! نکنید بهتره!
گند زدید!
عوض تقدیر از اون بانوی محجبه که سه مدال طلا آورده، میاید با این خانم عکس میگیرید و برجسته میکنید!
🔴 ارتباط حوادث اخیر با مشکلات آموزش و پرورش چیست؟
🔻مرور برخی از اتفاقات 7، 8 سال اخیر آموزش و پرورش
🔹حوادث اخیر کشور شباهت ها و تفاوت هایی با سایر حوادث قبل دارد. یکی از تفاوت های این حوادث به گواه آمارهای رسمی و غیررسمی، حضور فعالانه برخی نوجوانان دبیرستانی است. یعنی همان متوسطه دوم. البته از متوسطه اول هم دانش آموزانی بودند که در این تجمعات شرکت کردند. سایر اقشار یعنی جوانان و افراد مسن هم در کف خیابان ها بودند ولی حضور نوجوانان دبیرستانی ملموس بوده. بررسی چرایی این مسئله نیاز به تحلیل و تدبر دارد. می توان بصورت مفصل شرح داد. در این مطلب به یک بعد آن اشاره می شود.
🔸من حداقل 10 سالی هست که در مدارس دولتی ذیل آموزش و پرورش تدریس می کنم. واقعاً بدون تعارف عرض می کنم که فضای مدارس ما بعد از سال های 92 و 93 تغییراتی یافته که باید این تغییرات ولو جزئی گفته شود و برای جبران اقداماتی انجام داد.
1️⃣ بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، فضای کرختی و بی انگیزگی بر جامعه معلمان افزایش پیدا کرد. البته بی انگیزگی در بین قشر معلمان خیلی قبل تر شروع شد. اما از این سالها ملموس تر شده بود. دلیل اصلی هم مسئله معیشت جامعه معلمان بود که هیچ دولتی تا این لحظه(مهرماه 1401) جهت رفع مشکلات این قشر کاری اساسی نکردند و در دولت رئیسی هم فقط شعار داده شد و یک طرح ضعیف به نام رتبه بندی تصویب شده که قطعاً با مطالبات فرهنگیان بسیار فاصله دارد.
2️⃣ تقریباً از سالهای 92، 93 به این طرف، موج استخدام های خارج از سیکلِ تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان و تعهد دبیری، به شدت افزایش پیدا کرد و با احترام به عموم همکاران معلمم، این جذب های غیرکارشناسی بدون گزینش، به جنبه آموزش و جنبه پرورش این سازمان ضربه زد.
3️⃣ در این مقطع، معاونت پرورشی در مدارس به شدت تضعیف شد. در برخی مدارس حذف و در عموم مدارس از یک نقش فعالِ محورگونه، به یک نقش ضعیفِ حاشیه تبدیل شد. معاونت پرورشی که محور تربیت مدرسه بود و برنامه های فرهنگی و مذهبی و بصیرتی و مسئولیت برگزاری تئاترها، گروه های سرود، مسابقات قرآن، نهج البلاغه و احکام، اردوها، صف صبحگاهی، مراسمات دینی و مذهبی و ... بر عهده این معاونت بود به شدت کمرنگ شد.
🔹در این سالها، معدود مدارسی در کشور پیدا می شدند که معاونت پرورشی فعالی داشته باشند. بودجه این معاونت به حداقل رسید. گاهی همکارانی که اهل کار و تدریس نبودند برای فرار از تدریس این معاونت را می گرفتند و هیچ کاری انجام نمی دادند و معدود معلمان دلسوزی در مدارس پای کار معاونت پرورشی ایستادند و خدمت کردند ولی این جایگاه تضعیف شد. قطعاً این سیاست عامدانه بوده.
4️⃣ حذف مشاور از مدارس یکی دیگر از اتفاقاتی بود که در این سالها رقم خورد. از طرفی جذب مشاور برای مدارس هم به شدت کند شد.
5️⃣ اکثر اردوهای علمی، تفریخی، تاریخی و مذهبی تعطیل شد. چه اردوهای درون شهری؛ چه درون استانی و برون استانی. اینکه می گوئیم تعطیل شد یعنی به حداقل ترین سطح رسید.
6️⃣ رشد مدارس غیرانتفاعی به شدت هرچه تمام تر، افزایش یافت. بطور مثال در این سالها، 90 درصد مدارس ذیل ناحیه یک اهواز، غیرانتفاعی شد و توسعه و بازسازی مدارس دولتی روند کاهشی پیدا کرد.
🔹جالب است بدانید در اغلب مدارس غیرانتفاعی، خبری از معاونت پرورشی و وظایف پرورشی نیست!
🔸جالب تر است بدانید اغلب مدارس غیرانتفاعی در یک ساختمان کوچک چندکلاسه براه افتاد. ساختمان هایی که محیطی برای ورزش و فوتبال و والیبال و ... نداشتند و ندارند و لذا زنگ ورزش در خیلی از این مدارس به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمد!
7️⃣ از طرفی کرونا در یکی دوسال اخیر به این فضا هم دامن زد و نوجوانان فضای مجازی را محلی برای تفریح و بازی و سرگرمی خود یافتند. نظام فرهنگی و آموزش و پرورش کشور هم هیچ برنامه ی ایجابی برای تفریح و سرگرمی این قشر ایجاد نکرد پس به سمت بازی ها و سرگرمی هایی رفتند که آن طرف آبی ها برای نوجوانان ما تدارک دیدند.
🔹هنر دستگاه ها و مسئولین هم فقط برخورد سلبی بود که این نرم افزار را نصب نکنید؛ آن یکی فیلتر شود؛ آن یکی چه شود ...! ولی اقدامی ایجابی جهت پر کردن اوقات فراغت نوجوان مملکت نداشتند از وزارت فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش گرفته تا سازمان تبلیغات اسلامی، تا صداوسیما و ...!
🔸این ها بخشی از تغییرات مدارس در دولت سابق بود که کماکان هم ادامه دارد. هر نظامی برای استمرار و دوام خود به «جامعه پذیری سیاسی» محتاج است. جامعه پذیری سیاسی یعنی انتقال ارزش ها به نسل های بعد. از طریق آموزش و پرورش، رسانه ملی و سایر نهادهای فرهنگی. وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی باید به ریل اصلی خود بازگردد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 این نگاهِ رهبران اول انقلاب که در قانون اساسی متبلور شده بود امروز کجاست؟
👇
اصل نهم:
"در جمهوری اسلامی ایران آزادی و استقلال و وحدت وتمامیت ارضی کشور از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است . هیچ فرد یا گروه یا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال سیاسی ، فرهنگی ، اقتصادی ، نظامی وتمامیت ارضی ایران کمترین خدشه ای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادی های مشروع را، هر چند با وضع قوانین و مقررات ، سلب کند."
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
سالها عدهای گفتند فوتبال و هنر و جوایز سینما و ... سیاسی نیست. اما این ادعاها بارها رد شد و با حذف تیم روسیه از #جام_جهانی معلوم شد این ادعا یک دروغ بزرگ است.
هدف قطع کردن دست حاکمیتها و دولتها از عرصه ورزش است تا در وقت مناسب، خودشان میوه سیاسی را بچینند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 چرا نگاه هنریِ رهبر انقلاب، حاکم نیست؟
🔹یکی از دغدغههای دوستان در ایام اخیر استفاده مختلف از هنر بود. در حوادث اخیر، خیلی از هنرمندان اعم از نویسندگان، شعرا، اهالی تئاتر و سینما، موسیقی سنتی و پاپ و ... نسبت به سیاستهای داخلی اعتراض خود را در قالبِ شعر، موسیقی، فیلم کوتاه و غیره به نمایش گذاشتند.
🔸البته که دلیل اعتراضات هم متفاوت بود از مسائل اقتصادی گرفته تا سیاستهای فرهنگی و دوقطبیهای اخیر حول حجاب و گشت ارشاد و غیره.
🔹کمتر اهل هنری من دیدم که به وضعیت کشور معترض نبوده باشد. اما غالباً بعد از اغتشاشات یا سکوت کردند یا بعضاً تندتر شدند یا هم به ضدانقلاب و تجزیهطلبان با تکهکلامِ #خفه_شو پاسخ دادند.
🔸کمتر کسی هم حاضر شد از وضعیت کشور دفاع کند یا حتی اغتشاشات را محکوم کند. نظر برخی دوستان انقلابی این بود که اساساً فضای هنر با فضای انقلاب اسلامی ما یکی نیست و این دو، ذاتاً از هم جدا هستند و هنر دنبال تمایلات نفسانی است، انقلاب دنبال معنویات است و ... .
🔹نظر برخی دیگر این بود که حیف شد اینها همه ریزشها هستند و حیف که کسی نداشتیم علیه این هنرمندان بخواند، آهنگی تولید کنید، پوستری طراحی کند و ...!
🔻چند نکته را لازم است عرض کنم:
1⃣ یک؛ روحیه اعتراضی مردم و قشر هنرمند، در باطن تهدید نیست بلکه مغتنم است. باید خوشحال باشیم که مردم ما روحیه اعتراض دارند. ما باید از بی تفاوتی بترسیم.
2⃣ دو؛ عموم مردم و اهالی هنر معترض بودند ولی معترضین خیابانی و مغتششین را همراهی نکردند به دلایل مختلف؛ ولی اعتراضات به حقی دارند. این اعتراضات را باید حمایت کنیم و تکرار کنیم. اعتراض به تبعیض، فقر، ناکارآمدی، فساد، ضعفها، بحران مسکن و بیکاری و ...، بحق است نه تنها باید به رسمیت شناخته شود، بلکه باید حمایت کرد نه اینکه معترضین را ریزش انقلاب بدانیم!
🔹با این نگاه؛ اعتراض بخشی از اهل هنر، اعتراض بحقی است. این هنرمندان از همان جنس هنرمندان انقلاب اسلامی۵۷ بودند و هستند. همان انقلابی که به سرودهایش معروف است. "این بانگ آزادی است ..."، "ای شهید راهت ادامه دارد"، "دیو چو بیرون رود ..."، و ...!
3⃣ سه؛ اگر نظرات فقهی و اندیشهای رهبر انقلاب ملاک عمل دستگاهها در عرصههای فرهنگی و هنری میبود به نظر خیلی از مشکلات امروز را نداشتیم. نگاه فقهای بزرگوار سابق و حتی فعلی با نگاه رهبر انقلاب متفاوت است. نگاه رهبر انقلاب به موسیقی و سینما و ورزش و ... حقیقتاً متفاوت است.
🔹این جمله رهبری را ببینید: "کسی که از تئاتر، نقاشی، عکس یا شعر چیزی نمی فهمد، راه های معرفت به رویش بسته است. ملتی که هر کدام از این ها را ندارد، دریچه یی به روی او بسته است."
(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نویسندگان و شعرا در مجتمع فرهنگی هنری ارومیه 28/6/75)
جالب است متن این سخنرانی هم در سایت خامنهای.دات.آی.آر وجود ندارد!
🔻سوال؛ کدام فقیه بزرگوار دیگری، این نگاه را دارد؟
🔸واقعیت این است که نگاه حاکم بر حوزههای علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، بسیج، موسسات پژوهشی و دینی، هیئات، مساجد و سایر نهادها، نگاه رهبر انقلاب نیست. همان نگاه سلبی که آقایان به مسئله مجازی دارند به هنر هم دارند. نگاه تهدیدمحوری، آسیبمحوری و ... ! وقتی این نگاه حاکم است انتظار دارید در این ایام کسی باشد نماهنگی درست کند و شعری بخواند؟
🔹یکی از دلایل اینکه امروز بین جامعه هنری با کسانی که خودشان را دلسوزتر نظام و کشور میدانند، اختلاف وجود دارد، همین نگاه سلبی است که فرسخها با نگاه رهبر جامعه فاصله دارد.
🔸وقتی نگاه این بود، فاصله میافتد. او راه خودش را میرود و ما راه خودمان را! نتیجه هم این میشود که همه را ریزش انقلاب میدانیم جز خودمان!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چرا نگاه هنریِ رهبر انقلاب، حاکم نیست؟ 🔹یکی از دغدغههای دوستان در ایام اخیر استفاده مختلف از هنر
ملتی که سینما ندارد، مثل انسانی است که زبانی از زبانهای مورد تفاهم و تکلم را بلد نیست. فرض بفرمایید کسی که در کشور ما، همه ی لهجه های محلی – زبانهای ایرانی – را بلد است، این فرد، گستره ی فهم و تعاطی افکارش نسبت به کسی که بلد نیست، چقدر زیاد است!
با همه حرف می زند، با همه تفاهم می کند، به همه تفهیم می کند و از همه می گیرد. یا کسی که زبانهای غیر ایرانی – بیگانه – را بلد نیست، چقدر تفاوت دارد؟ لغت هنر هم همین است. کسی که از تئاتر، نقاشی، عکس یا شعر چیزی نمی فهمد، راه های معرفت به رویش بسته است. ملتی که هر کدام از این ها را ندارد، دریچه یی به روی او بسته است.
(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نویسندگان و شعرا در مجتمع فرهنگی هنری ارومیه 28/6/75)
نفوذ همیشه در کنار سلبریتی و هنرمند و استاد دانشگاه و ورزشکار و روزنامهنگار نیست؛ خیلی اوقات خودش را به رنگ خودی و دلسوز در میآورد. اما کارویژهاش دوقطبیسازی، نفرتپراکنی، برچسبزنی به نیروهای اصیل انقلابی و ... است. نفوذ، نیروهای انقلابی را خلع سلاح میکند و تیغ منطقشان را کند کرده و زبان مدعیان پوچاندیش را سر انقلاب و نظام، دراز میکند.
دشمنان بیگانه، گاهی حضورِ نفوذیها را برای کوبیدن انقلاب مغتنم میشمارند. مدام از گافها و سوتیهای آنان، سوءاستفاده کرده و با این حربه همه انقلابیون را تخریب میکنند.
خلاصه؛ مراقبت از نفوذیها، نفوذ فکری و رسانهای و تبلیغاتی، بسیار نیاز است.
البته گاهی، آنچه این بلایا را بوجود میآورد صرفاً تحجر است اما التقاط تحجر و نفوذ، چها که نمیکند...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3