🔴 عبدالحمید همانند علمای گذشته اهل سنت، به مشروعیت حکومتی که با "زور و غلبه و تسلط" قدرت را به دست بگیرد اعتقاد دارد. هم در بُعد نظر و فقه اهل سنت و هم در عرصه عمل(مثل تسلط طالبان به زور و جنگ بر افغانستان).
🔹به فرض، نظام جمهوری اسلامی، اصلاً جمهوری نبود و مثل سعودی و طالبان، "صندوق رای" ملاک نبود؛ پس مشکلش چیست؟ به نظر میرسد وی، همان زور و غلبه را فقط میپسندد و از جمهوریت و رای مردم و آزادیای که به او داده شده و شرح صدر و تحمل نظام شیعی، خیلی خوشش نمیآید. او همان زور و غلبه را دوست دارد آن هم زمانی که خودش و همکیشانش بتوانند با زور و غلبه بر ایران مسلط شوند! و وای بحال روزیکه امثال او نیرو و تسلیحات داشته باشند!
🔸او با مداحی مشکلی ندارد، مشکلش با آنانی است که مدح میشوند؛ از مجلس مداحی امیرالمومنین امام علی علیهالسلام و زهرای مرضیه سلام الله علیها و حضرت اباعبدالله بیشتر ناراحت است تا جامعه مداحان و مداحی!
🔹امیدواریم سایر علما و بزرگان اهل سنت، جلوی این تریبوندار بیانصاف و تفرقه افکن را بگیرند. علی رغم بزرگواری رهبر انقلاب و بردباری نظام اسلامی و مدارای دلسوزان نظام و علمای شیعه، اما او در ماههای اخیر، مدام بر شعله تفرقه میان امت پیامبر عزیز اسلام حضرت محمد(صلواتالله علیه و آلهوسلم) دمیده؛ مدام بر اتحاد و انسجام ایران اسلامی ضربه زده و به دشمنان اسلام و ایران پالس امیدواری داده!
🔸این انتظار از سایر علمای اهل سنت وجود دارد که اجازه ندهند بیش از این به حیثیت اسلام و ایران جسارت شود!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 فانوس سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار به مستند #نیوجرسی تعلق گرفت
🔹مستند نیوجرسی درباره یکی از پروندههای مطالبهگری اهواز است با موضوع پیگیری مشکلات میدان میوه و ترهبار اهواز.
🔸جمعی از مطالبهگران خوزستان در این مسئله با یکی از سرمایه داران گردن کلفت اهواز شاخ به شاخ شدند.
🔹کارگردان نیوجرسی همان کارگردان مستند مشهور #امیدی_هِ است. مستند مربوط به مطالبهگران شهرستان امیدیه. علی زهیری.
🔸به برادر خوبم علی زهیری تبریک عرض میکنم 🙏🌹
👇👇👇
🔹تماشای آنلاین مستند "نیوجرسی" تا امشب (شنبه) ساعت ۲۲ با اینترنت نیمبها از جشنواره مردمی فیلم عمار تمدید شد:
👇
Festival.ammaryar.ir
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 فانوس سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار به مستند #نیوجرسی تعلق گرفت 🔹مستند نیوجرسی درباره یکی از پ
🔴 راستی در همین مورد، رئیس سابق سازمان میادین شهرداری اهواز از جمع مطالبهگران اهواز شکایت کرده بود و پرونده هنوز هم مفتوح است و بزودی با سایر دوستانم باید در جلسه دادگاه حضور پیدا کنیم 😁
❇️ برادران: امین غفاری، محسن صباغی، حسین اسکندری، علی زهیری و این حقیر.
سالهای سال بچههای مدافع حرم از این آقا دلِ خونی دارند و میگن این و بچه ها و دامادا و برادرزادههاش مشکل اقتصادی و سیاسی دارند و برخی شون مشکل نفوذ دارند، تکونش ندادید تا بغل دستیش جاسوس از آب در اومد اون هم چه جاسوسی!!
آخه این همه مال و اموال و برج و نفتکش از کجا آوردی؟!
حالا هم نمیخوایید تکونش بدید؟!
#علیرضا_اکبری
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
چندسال پیش پرفسور درخشان نسبت به مسئله کمبود گاز و کاهش تولید گاز میدان پارس جنوبی هشدار داده بود. آقایان فقط خندیدند. حالا در دولت جدید، منتقد شدهاند!
این هشدارها را هم سال قبل برای دولت جدید تکرار کرد.
اما کو گوش شنوا!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از راوی || امین غفاری
🔹️رویکرد غلط رسانهای جمهوری اسلامی یک خطای راهبردی؟ و یا توطئه نفوذی ها؟
🔴 راوی | امین غفاری
✅️ @aminghafari_ir
هدایت شده از ایران قوی || سیدسجاد پادام
✅دلیل عصبانیت انگلیس از اعدام اکبری
🔹انگلیسی ها همیشه به جاسوسان خود اطمینان میدادند که ما همه جا آدم داریم و اگر گیر هم بیفتید شما را نجات میدهیم اما الان اعدام علیرضا اکبری باعث شده این استراتژی مهم انگلیس شکست بخورد.
🔸دلیل عصبانیت انگلیس این است نه کشته شدن یک ایرانی جاسوس. چرا که حالا جاسوسی برای انگلیس پر هزینه است، هزینه ای به قیمت جان.
#ایران_قوی
@sspadam
🔴 دیروز قبل از اظهارنظری دادستانی کشور در توییتر نوشتم:
ازدواج دختران در سنین ۹، ۱۰ و ۱۱ سالگی در تاریخ گذشته(تا همین ۵۰،۶۰ سال قبل) و در همه ملتها و فرهنگها، بعلت شرایط جسمی و فیزیولوژیکی دختران و فرهنگ و سبک زندگی پذیرفته شده بود، نه عیب بود، نه خطا و نه گناه! دختر ۹ ساله در ۱۰۰۰ سال قبل با دختر ۹ساله امروز بسیار بسیار متفاوته.
اما اهانت به مقدسات ادیان الهی، به خصوص مقدسات اسلام و شیعه و اهانت به حضرت زهرا سلامالله علیها فقط از آدمهای بیفرهنگ، بیشرف، حرام لقمه و نانجیب بر میآید. در طول تاریخ ناصبیهای زیادی بودند که به اهل بیت پیامبر(ص) اهانت میکردند اما هیچ نام و عنوانی از آنان در تاریخ نماند!
حضرت فاطمه(س) دختر پیامبر اسلام، مورد احترام آحاد اهل سنت و شیعه و مسیحیت و سایر ادیان الهی است. اهانت به مقدسات و عقاید میلیاردها انسان، از هیچ نانجیبی پذیرفته نیست.
امیدواریم قوه قضائیه، الساعه این بیشرف را دستگیر و برخورد کند پیش از آنکه دلباختگان مادر سادات او را گیر بیاورند.
پ.ن: گفته شد این نانجیب خارج از کشور است. امیدواریم یا به چنگ قانون بیفتد یا به چنگ دلسوختگان حضرت زهرا(س).
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 همگونی ملی و نظام ارزشگذاری افراد
🔹یکی از دلایل همگن بودن و انسجام یک ملت، ارزشهای مبنایی مشترک است. جامعه اگر دچار ارزشهای بنیادی متفاوت شد، ناهمگون میشود. هیچ فرد، گروه، جنبش و نهضت در دنیا و در طول تاریخ، بدون #ارزش و نظام ارزشگذاری نبوده و نیست.
🔸هر فرد، اعمالی را خوب(پسندیده) یا بد(ناپسند) میداند. در طول زندگی فردی و اجتماعی، یک دسته اعمال و افعال را مطلوب یا نامطلوب میداند. اینکه ملاک وی برای "خوب" و "بد" بودن، چه چیزی است، بحث دیگری است. اما انسان همیشه و در همه حال، درگیر داوری است. این کالا خوب است یا آن کالا؟ این حرف خوب است یا آن حرف؟ این تصمیم خوب است یا آن تصمیم؟
🔹این داوریهای روزانه یعنی ارزشگذاری. لذا بطور کلی، افراد دارای نظام ارزشگذاریاند و کسی نمیتواند ادعا کند که بدون ارزشگذاری اقدام میکند!
🔻ارزش در لغت به معنای:
۱.بها، ثمن، قيمت، مظنه، نرخ
۲.ارج، اهميت
۳.اعتبار، سنديت
۴.استحقاق، شايستگي، قابليت، لياقت، منزلت
به کار رفته.
🔹در اصطلاح هم تعاریف مختلفی از آن ارائه شده. در فلسفه اخلاق نیز از واژه ارزش اینگونه بحث میشود که؛ همه مردم در زندگى، به داورى اخلاقى میپردازند و بعضى چیزها را بد، نادرست و ناحق و برخى امور را خوب، درست و بحق میخوانند.
🔻حال؛ همگونی و ناهمگونی جامعه چگونه اتفاق میافتد؟
🔹چنانچه افراد یک جامعه، "مبنای ارزش" متفاوتی داشته باشند و در کلان، نظام ارزشگذاری اقشار متفاوت باشد، آن جامعه ناهمگون و ناهمگن خواهد بود. چون انتخابها، تصمیمها، داوریها و اقدامات فرد، همه تحت تاثیر مبانی ارزشی او است.
🔸ثمره #جامعه_طبقاتی، ناهمگونی ارزشی است و نتیجه نهایی، ناهمگونی ملی و اجتماعی خواهد بود. وضعیت امروز کشور را از این دریچه تحلیل کنید.
🔹نظام ارزشی افراد جامعه امروز متفاوت شده. هر فرد و یا گروهی، مطلوبیت خود را در چیزی تعریف کردهاند. اینکه میگویند ارزش ها جابجا شدهاند یا ارزش ها عوض شدهاند حرف درستی است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3