وظیفه دولت تعامل است نه معامله، خدمت دولت به اقلیتها وظیفه دولت است، نبايد این وظیفه را با رای معامله کرد.
#جلیلی
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴آقای مدرسییان رو کامل و از نزدیک میشناسیم(بیش از 20 سال)
سالها بدون حب و بغض از فعالان جریان انقلابی حمایت کردند و تقريبا آنچه از روزنامهنگاری، خبرنگاری و رسانه رو به صورت کلی یادگرفتیم، بخاطر زيرساختهای آموزشی بوده که ایشون برای جمعی از یاران انقلاب اسلامی مهیا کرده بودند.
شخصا روش تحلیل، یادداشت نویسی، جریان شناسی، روزنامهنگاری، خبرنگاری و روش مناظره رو از ایشون یاد گرفتم.
زبان انتقاد تند و صریح و بدون لکنت دارند
اما دغدغه مردم و انقلاب رو داشته و دارند.
انتقادی هم اگر داریم نسبت به هم، با احترام منتقل میکنیم.
✍سید بدون سانسور
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
@BDON_SANSOR
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴آقای مدرسییان رو کامل و از نزدیک میشناسیم(بیش از 20 سال) سالها بدون حب و بغض از فعالان جریان ان
مدیر بدون سانسور به ما لطف همیشگی داره وگرنه ما در جایگاهی نیستیم.
خداوند متعال به ایشون و سایر دوستان عزت بده. 🙏🌹
🔴 چرا به پزشکیان و قالیباف رای نمیدهم؟
🔻مناظرات انتخاباتی تمام شده و تنها دو روز تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باقیمانده است. در این شرایط، سکوت برای فعالان سیاسی و اجتماعی معنا ندارد. ضمن احترام به نامزدهای محترم و هواداران آنها از هر طیف فکری، من به دو نفر، قطعاً رای نمیدهم؛ آقای #پزشکیان و آقای #قالیباف.
🔻به چند دلیل:
🔹هر دو توان کنترل اطرافیان و زیردستان را ندارند. تجمع وزرای دولت روحانی و برخی سیاسیون معلومالحال که همه کاره ستاد پزشکیان شدهاند در اطراف وی بسیار خطرناک است و همچنین مفاسد کلان و بزرگی که ذیل قالیباف و در بیخ گوش وی رخ داده و اتفاقاً حجم بزرگی از فساد است و محکوم هم شدهاند؛ نشان از این است که یا نمیخواهند و یا نمیتوانند کنترل کنند!
🔸آقای پزشکیان راهحلی برای مدیریت کشور ندارد. ایده مرکزی وی کماکان همان #برجام است. اگر بنا بود این ایده به سرانجام برسد در ۸ سال روحانی به ثمر میرسید. پزشکیان معتقد است راه نجات کشور همچنان از آمریکا و غربگرایی میگذرد. این تجربه یکبار و چندبار آزموده شده و نتیجهای ندارد.
🔹آقای قالیباف، ایده مرکزی برای خروج کشور از بحران اقتصادی ندارد. طرح و برنامه کلان برای مدیریت کشور ندارد. نظام مسائل کشور را خوب نمیشناسد. واقعاً نگاه عمیقی به مسائل ندارد. فکر میکند دولت صرفاً پیمانکاری است. تمام تبلیغاتش این است که من در تهران اتوبان و پل و تقاطع ساختم!
🔸جریان اصلی حامی جناب پزشکیان، #پرخاشگر و عربدهکش است. چنانچه بر کشور حاکم شود یادآور دوره پرالتهاب روحانی خواهد بود. عربدهکشی و پرخاشگری این روزهای ظریف، فاضلی، محسن هاشمی و سایرین، مردم را میترساند که اینها آرامش سیاسی و امنیت داخلی را حتماً با چالش جدی مواجهه میکنند.
🔹نظامی بودن آقای قالیباف، دلیل محکم دیگر من است. ضمن احترام ویژه به نظامیان عزیزمان در سپاه قهرمان و ارتش مقتدر و نیروی انتظامی شجاع، اما معتقدم یک فرد نظامی نباید رئیس جمهور باشد. روحیه نظامیگری خشک و سخت است. (بجز معدودی البته)
🔸عدم تحمل منتقدین و مخالفین و عدم انعطاف در موضوعات سیاسی و سایر، برای ملت ایران و اقشار متکثر بسیار سخت است. دارندگان این روحیه سخت، امثال بنده را هم تحمل نمیکنند که دلسوز نظام و انقلابیم ولی نقد داریم! شکایتها و فشارها و برخورد با منتقدین طی سالهای اخیر نشان میدهد که جناب قالیباف، آن شرح صدر و تحمل مورد نیاز برای رئیس جمهوری را ندارد!
🔸ظاهرگرایی و ظاهرنمایی مستمر دوطرف؛ یک طرف، پزشکیان با استناد پراکنده و بیربط به آیات و روایات و عمل برخلاف این آیات و روایات؛ و طرف دیگر قالیباف و دم زدن از انقلابیگری و حزباللهی و چفیه و ... و عمل برخلاف این ظواهر در دوران مدیریتش در شهرداری تهران و در مجلس شورای اسلامی، دلیل دیگر من است.
🔻دلایل زیاد است و میگذرم؛ تشخیص و تحلیل حقیر این است و قائل به دستهبندیهای مرسوم سیاسی نیستم. اینکه فلانی انقلابی است و به مصلحت نیست از او انتقاد شود، برای بنده حجیت ندارد.
🔹البته همه کسانی که با علم، آگاهی و تحقیق به هر نامزدی میرسند قابل احترام بوده و ماجورند. به امید انتخاباتی پرشور و حداکثری.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
برای امثال من، بعنوان کسی که سالها در رسانه و فضای مجازی و عرصه اجتماعی و مطالبهگری و مبارزه با فساد، کنشگری داشتهام، یکی از اصلیترین ویژگیهای رئیس جمهور، تحمل منتقدین و مخالفین است. فردی که علیه منتقدین اقدام قضایی و امنیتی میکند و دنبال برخورد گازانبری است، لیاقت ندارد.
حالا این فرد اصولگرا باشد یا اصلاحطلب؛ چه فرقی میکند؟! از قبیله الف باشد یا قبیله ب؛ چه تفاوتی دارد؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اینقدر رایخاموش رایخاموش نکنید! مردم ایران اگر احساس کنند یک نفر در این جمع، صادقتر از بقیه است و میتواند بخشی از مشکلات را حل کند، به او رای میدهد!
🔹 یکبار به آقای #خاتمی رای داده، یکبار به آقای #احمدینژاد؛ یکبار #روحانی و یکبار شهید #رئیسی!
🔸این ملت با هیچکس و هیچ جریان سیاسی، عهد اخوت نبسته و صنمی ندارد و معتقدم در این انتخابات، #سعيد_جلیلی را بهتر از بقیه میداند؛
🔹تحلیل من این است که اینبار، ملت ایران، جلیلی را صادقتر، صالحتر و سالمتر از بقیه میداند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از جمهوری/ محمد صادق شهبازی
🔺انتخابات که با هر نتیجهای تقویت کشور و نظام است. تلاش میکنیم برای انتخاب شایستهترین.
📛اما بدترین چیز این روزها اینست که مدام شبکههای اجتماعی را میبینیم و مدام تصاویر جنایات رژیم اشغالگر در غزه را میبینیم. کاش این قصابی به پایان برسد.
🔺البته ضمانت آن یک دولت جدی، غیر #آویزان در تهران است که محور مقاومت را تقویت کند.
🔴 رائفیپور:
مشارکت تا الان که این متن را می نویسم تغییر چندانی نکرده و حدود همان پنجاه درصد است.
۱- قالیباف در صورت ماندن سوم خواهد شد ، لذا خود و اطرافیانش چاره ای جز سر خط کردن افراد تاثیر گذار بر رأی مردم و فشار و جنگ رسانه ای به کاندیداها برای اجماع نمی بینند.
ماندن در انتخابات نیر موجب وزن کشی میزان محبوبیتش خواهد شد و این یعنی مرگ سیاسی او!
لذا تا جایی که می شود مشغول ارائه تحلیل های گوناگون برای مجاب کردن دیگر کاندیداها خصوصا جلیلی هستند تا به نفع جبهه انقلاب (بخوانید قالیباف) کنار بروند.
۲- با توجه به شناختی که از #جلیلی دارم بسیار بعید است کنار برود آن هم به نفع #قالیباف!!!
لذا هر گونه تحلیلی مبنی بر نبود جلیلی در ادامه انتخابات؛ ابتر،خام و ناشی از عدم شناخت صحیح شخصیت اوست.
۳- اگر جلیلی کنار نرود احتمالا قالیباف در روزهای پیش رو آش ریخته را نذر امام زاده کرده و به نفع جبهه انقلاب (بخوانید جلیلی)کنار برود، با این کار هم خودش را از مهلکه وزن کشی انتخاباتی رهانیده هم می تواند قدری نزد بدنه انقلابی گذشته اش را سفید کند.(برای همین برخی هواداران جلیلی علاقه مند به ادامه حضور قالیباف هستند تا وزن رأی او مشخص شود)
همچنین در صورت پیروزی پزشکیان؛ الی الابد جلیلی یک فرد خودخواه و مقصر شکست جبهه انقلاب در انتخابات معرفی خواهد شد و در مقابل؛ قالیباف فداکار و ایثارگر!
۴- اگر اجماع صورت بگیرد به احتمال زیاد همان دور اول کار انتخابات تمام است و الا به دور دوم می رود.
۵- نتیجه اجماع با جلیلی یا قالیباف نیز متفاوت خواهد بود اما نه آنگونه که بوقچی های ستادهای انتخاباتی و مسئولین نظر سازی می گویند.
پ ن: بعد از انتخابات حرف های زیادی با شما مردم دارم.
#انتخابات_۱۴۰۳
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
"برخی" از رقبای #سعید_جلیلی که دربرخورد امنیتی، قضایی و سیاسی بامنتقدین خود هیچ کم نگذاشتهاند به جلیلی میگن تندرو و بسته! اینها منتقدین خودشان رااز هر جایی که بودند حذف کردند.بیرون انداختند. تکفیر کردند. جلیلی در عمرش از هیچکسی شکایت نکرد.
خدایا چگونه اینها مفاهیم را تغییر دادند؟!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
یه جملهای دیشب از حاج منصور ارضی شنیدم خیلی جالب بود: مداحها برای ۱۰۰ متر جایی که بهشون قول داده شده مسیر انقلاب رو تغییر ندن...
😅👌
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از موسسه اَبرار
هزار جان گرامی
فدای نام علی😍
💞امام صادق (ع): یک درهم خرج کردن در روز غدیر برابر است با صد هزار درهم - و بنا بر نقلی یک میلیون درهم - در بقیه اوقات است.
✨جشن بزرگ عید غدیر خم درمناطق محروم اهواز
اطعام، خطبهخوانی، مولودی، مسابقه، اهدای جوایز و...✨
💞جهت مشارکت در این خیر کثیر کمکهای خود را به شماره کارت زیر واریز کنید.
📲
6037997700777130رقیهفنجانیپور # گروه جهادی ابرار 🔻 با ما همراه باشید https://eitaa.com/abrar_313
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
هزار جان گرامی فدای نام علی😍 💞امام صادق (ع): یک درهم خرج کردن در روز غدیر بر
دوستان ما در این مجموعه برا برنامههای غدیر بدهی دارن. اگر دوستان مایلند به نیت غدیر مشارکت کنن
🔴 خیلی از دوستان از نتیجه انتخابات نگرانند؛ شاید اولین بار است که آرامش نسبی دارم:
۱. بعد از مشکلات عدیده، این مشارکت به نفع کشور است و خروجی هر نامزدی باشد به نفع اصل نظام و کشور است. اگرچه مشارکت مطلوب نیست ولی باز قابل دفاع است.
۲. الحمدلله گرایش به #جلیلی در بین مردم خیلی زیاد است.
🔹دوستانی که استرس دارند باید بدانند که خروجی صندوقها هر نامزدی باشد در مجموع به نفع جمهوریت نظام است. تودههای مردم به هرکسی گرایش پیدا کنند حق آنهاست.(حق تعیین سرنوشت).
🔸اگرچه انتخاب گزینه ضعیف ما را به عقب میبرد و باید تلاش کنیم که اصلح(از نظر خودمون) انتخاب نهایی مردم باشد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
عالَم سیاست || داود مدرسی یان
هزار جان گرامی فدای نام علی😍 💞امام صادق (ع): یک درهم خرج کردن در روز غدیر بر
💠 جهت اطلاع مومنین عزیز و خیرین محترم، جشن های غدیر ذیل این اطلاعیه در سطح استان خوزستان برگزار شده و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت و صرفا در مناطق حاشیه ی شهر اهواز نبوده است.
الله یتقبل منکم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری زاکانی علیه قالیباف
🔹قالیباف از سال ۸۴ تا ۹۶ شهردار تهران بود. توی این ۱۲ سال، ۵ وام از بانکها گرفته و پس نداده، در نتیجه شهردارهای بعدی با یک بدهی بزرگ (تقریبا ۵ برابر بودجه!) شهرداری رو تحویل گرفتن.
اینرا مخالفین قالیباف نمیگن، آقای زاکانی میگه!
کارنامه، کارنامه همین بود! بعلاوه کلی فسادهای ریز و درشت که ذیل مدیریت او انجام شده!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از راوی || امین غفاری
3.48M
⭕️ صوت بسیار مهم سردار نوعی اقدم همرزم سردار سلیمانی درباره انتخابات در گروه فرهنگیان خوزستان
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
بسماللهالرحمنالرحیم
مردم شریف ایران
سلام علیکم
امروز همه ما در آستانه انتخاب دیگری قرار گرفتهایم که میتواند آینده کشور را دستخوش تغییر و تحول نماید. در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، مشاهده کردم که معالاسف اکثر نظرات اقتصادی نامزدها بیش از آنکه به سود سفره مردم باشد، به سود خامفروشان، محتکرین انفال و سفتهبازان و مالیچیهاست. در چینشی عجیب و حیرتانگیز، رویکرد تمدن اسلامی علیالخصوص اقتصاد مقاومتی در سوالات صدا و سیما نیز غایب بزرگ میدان بود. در تمام مدت تبلیغات، سراغ کاندیداهای محترم یا مشاورین آنها رفتم و تلاش کردم آنها را از ایدههای خانمان برانداز نئولیبرالیستی و تبعات گرایش به سمت آنها بر حذر دارم. طرحهایی از آنها را که در چهارچوب تفکر سرمایهسالاری ساخته و پرداخته شده بود، نقد کردم و هر آنچه که برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دهههای اخیر لازم است را به آنها پیشنهاد دادم و بخل نورزیدم.
با این حال، با وجود همه نگرانیهای اقتصادی که نسبت به کاندیداهای جبهه انقلاب وارد است و ابهامات و نگرانیهایی که درباره عملکرد دولت آنها وجود دارد، نمیتوان از جریان غربگرا غافل شد. غرب گرایی «گرداب سکندر» ایران معاصر است و عمر این ملت بزرگ را دههها به هدر داده که دهه ۹۰ عصاره همه آنهاست! فرصتسوزیها و ندانمکاریهایی که غرب گرایان در دهه ۹۰ مرتکب شدند، کشور را دچار بحران کرد و بیش از یک دهه عقب انداخت. اگر آه حسرت ما در دولت شهید جمهور، ناتوانی عبور از تجویزهای نئولیبرالها بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، خود، لیبرال بودند. اگر نگرانی ما در دولت سیزدهم ناتمام ماندن حذف مدیران نالایق نئولیبرال بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، آگاهانه، سیاست و صنعت و فرهنگ را آنطور که لیبرالیسم میخواست اداره میکردند. آن دو دولت، حتی به صنایع نظامی کشور نیز رحم نکرده و اگر درایت دلسوزان نظام نبود آن را نیز همانند صنعت هستهای، تعطیل مینمودند. اگر در دولت سیزدهم، مقتدرانه، پاسخ دندانشکنی به گستاخیهای رژیم صهیونیستی داده شد و برای اولین بار در تاریخ آن رژیم منحوس، شهرهای سرزمین اشغالی، موشک باران گردید و افق جدیدی بر روی همه سرزمین استثمار شده غرب آسیا و شمال آفریقا گشوده شد، یادمان نرفته که در آن دو دولت، مسئولان وقت از نوشتن شعار مرگ بر اسرائیل روی موشکها، لرزه بر اندامشان میافتاد. اگر دولت سیزدهم تلاش میکرد به سختی و شاید کجدار و مریز، اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را دنبال کند، یادمان نرفته که آن دو دولت، مخفیانه و زیرپوستی، سند استعماری و ننگین ۲۰۳۰ را در کشور اجرا کردند. آنها با افتخار اسناد ننگینی مانند توافق پاریس را به دست اجرا سپردند. اسناد محرمانه با کشورهای غربی نوشتند و امضا کردند، بدون اینکه روال قانونی چنین اسنادی در کشور طی شود. تلاش کردند دستورالعملهای FATF را که ابزار خودتحریمی بود، به کشور تحمیل کنند.
امروز با وجود تمام اختلافها و نگرانیهایی که از مواضع اقتصادی کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز از چینش نیروهای آنها در دولت احتمالی آینده وجود دارد، بر خود لازم میدانم تا به سبب پرهیز از بازگشت به عقب و فرو افتادن کشور در چاه ویل «غربگرایی»، همگان را به شرکت در انتخابات ریاستجمهوری دعوت نموده و ضمن احترام به همه کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز طرفداران آنها، حمایت خود را از جناب آقای دکتر «سعید جلیلی» اعلام نمایم.
امید که ایشان پس از قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری از عهده تشخیص و تصمیم و انتخاب درست برآیند.
والسلام علی من اتبع الهدی
سیدیاسر جبرائیلی
@syjebraily
آرای کف جامعه با #جلیلی است اما لولوهراسی حضرات اصولگرا شروع شد که همه به نفع سردار خلبانی که نفر سوم نظرسنجیهاست کنار بکشند تا انتخابات را ببریم!
اولاً ببرید که چه شود؟
ثانیاً بگذارید اگر واقعاً مردم به #پزشکیان رای میدهند، بدهند! این حق مردم است که رئیس جمهور انتخاب کنند! مردم اگر تشخیص دادند که پزشکیان بهتر است یا قالیباف یا جلیلی، حق خودشان که تعیین کنند. نتیجهش را هم میبینند.
❇️ طبق برآوردها این دوره معتقدم که آرای افراد عادی و تودهها با جلیلی است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
دعا کنیم که جلیلی یکسره پیروز بشه بره
حوصله و وقت برا دور دوم نداریم 😁
🔴 اطمینان خاطر دارم این همه سوءاستفاده از ظرفیتهای ملی و نهادهای انقلابی و عناوین مقدس به نفع یک نامزد خاص و فشار علیه سایرین، طی ۲۰ سال اخیر، بالاخره از سوی مردم یک نهِ محکم خواهد گرفت. ان شاءالله تعالی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
این طور مصرف بی محابای مقدسات و سرمایههای ملی و نهادهای انقلابی که در این دوره انتخابات اتفاق افتاد، بعد از دوم خرداد ۷۶ بی سابقه بود!
🔴 چند نکتهای درباره اجماع؛ مفهومی حل نشدنی!
1️⃣ با هر انتخابات مجلس شورا و ریاست جمهوری، یک بحثی توسط اصولگرایان در بخش بدنه حزباللهی و کسانی که خودشان را دلسوزتر نسبت به انقلاب و نظام میدانند، مطرح میشود با عنوان وحدت، اجماع و ائتلاف؛ گاهی ثمره داشته گاهی نه؛ اما هیچوقت حل نشده!
2️⃣ اساساً اجماعی در رابطه با خود این مفهوم شکل نگرفته؛ یعنی هیچ توافق مبنایی و چارچوب و دستورالعمل مشخصی برای این مفهوم وجود ندارد؛ نه حزب فراگیری وجود دارد، نه قانون و دستورالعملی، نه تشکیلاتی و سازمانی که بگوئیم اعضای آن با همدیگر حول یک یا چند محور و شاخص جمع شوند. پس چه کسانی و سر چهچیزی اجماع کنند؟!
3️⃣ بگذارید مثال واضحتر بزنم. مثال، قالیباف، لاریجانی و احمدینژاد باید سر چه چیزی در سال۸۴ اجماع میکردند؟ اساساً چرا و با چه انگیزه و هدفی باید اجماع میکردند؟ یا سال ۹۲، #جلیلی و #قالیباف باید حول چه چیزی اجماع میکردند؟ چه اجبار شرعی، سیاسی یا اخلاقی داشتند که باهم اجماع کنند؟ مگر اهداف و دیدگاه هایشان یکی بود که اجماع کنند؟!
4️⃣ مگر عضو یک تشکیلات و سازمان و حزب هستند؟ یا مگر اهداف و انگیزههای آنان یکی است؟ یا مگر در عرصههای فکری، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مثل همدیگر فکر می کنند؟
🔺من مخالف اجماع و ائتلاف نیستم اما عرضم این است که باید درباره این مفهوم، جداً تجدیدنظر صورت بگیرد.
🔹اگر منظور این است که اینها همه در یک جبهه هستند و برای پیروزی جبهه خود باید اجماع کنند، که باید عرض کنم این نکته هم درست نیست و جبهه های فعالیت و درگیری یکی نیست؛ اهداف و انگیزه های افراد در عمل متفاوت است؛ شاید همه به زبان یک چیز را تکرار کنند اما اهداف و انگیزه ها در عمل متفاوت است؛ روش و وسیله آنها متفاوت است؛ مدل اجرا و مدیریت هم متفاوت است؛ اولویت ها و اندیشه ها و عملکردها متفاوت است. لذا نباید انتظار داشت.
🔸در انتخابات اخیر هم به دوستانم عرض کردم که نباید هیچ کسی را اجبار و الزام به کنار رفتن کرد. اجبار و الزام و فشار به نامزد، ولو در نظرسنجی ها سوم باشد(آقای قالیباف) صحیح و اخلاقی نمی دانم. افراد صاحب اختیارند. خود مردم باید به فکر انتخاب اصلح باشند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3