لباس #پشم_شتر بپوشید.
از بخاری و حتی پتو بی نیاز میشید.
اون وقت برای ما لباس پلاستیکی ساختن با پشم مصنوعی که نه تنها گرم نیست که حتی بیمازی زا و حساسیت زا ست.
#مدرنیته #سبک_زندگی_سالم
@moderniteh321
#دندان_درد و یک شب سخت کشنده !
از سر شب دندان دردم شروع شد . کمی تحمل کردم . ولی بدتر شد . طبق رسم رایج خودم ، روغن حنطله زدم به دندانم. هر بار روغن حنظله میزدم خیلی زود درد تسکین می یافت . اما این بار خیر !
موقع خواب حنظله زدم به دندانم به امید بهبودی اما این بار نه تنها خوب نشد بلکه بدتر شد مثل بنزین روی آتیش !!
رفتم سراغ روغن میخک . بی حس کننده و سر کننده بسیار قوی که تجربه این رو هم داشتم ...ولی در کمال تعجب افاقه نکرد و درد بدتر شد !!!
بالاجبار مسکن شیمیایی خوردم . مسکنی که آخرین بار ۴ سال پیش خوردم ازش و تا الان بلا استفاده بود . نیم ساعت درد کشیدم تا اثر کرد ولی فقط یک ساعت باقی بود و باز هم درد فوق شدید که در عمرم تجربه نداشتم !!! اشکم در اومد . دیگه داد میزدم از شدت درد .
چند بار حنطله و میخک و مسکن دوباره تکرار شد. تا نصفه شد که دوباره درد شعله گرفت و امانم را برید .
نصفه شب . جواب ندادن هیچ داروی سنتی و شیمیایی ...از طرفی آنفولانزایی که گرفته بودم ...بخاطر درد دتدات حتی آب هم نمیتونستم بخورم و گرسنگی شدید و بی خوابی ...ساعت نزدیک ۶ صبح و کاملا ناامید از همه چیز عین جنازه .
یهو چیزی یادم آمد ... قرقره آب نمک !
ولی آیا با جواب ندادن اون سنتی صنعتی ها ، اب نمک جوابه ؟!
دیگر چاره ای نبود .. جنازه ام رو بردم سمت آشپزخانه ...آب نیمه گرم + نمک دریا..
سی ثانیه قرقره کردم .. در کمال تعجب ۷۰. ۸۰ درصد درد یهو خوابید 😳
یکی دو دقیقه قرقره ....درد کلا رفت !!!!!!😳
یا للعجب .. چی بود مگه ..این درد کشنده که با هیچ دارویی درمان نشد ..یهو لا سی ثانیه قرقره آب نمک رفت !!!
در هر صورت خدا رو شکر کردم ... و هر بار درد یک قرقره آرامش کرد و حتی تا چند ساعت آرامش ...تا یه کار اصولی کنم.
این هم معجزه دیگری از طبیعت .
#آنتی_مدرنیته
@moderniteh321
⛔منکه تا حالا کلی #خود_درمانی موفق داشتم این بار در برابر درمان #دندان_درد و پر کردنش با طب سنتی فعلا به در بسته خوردم.
راه کارهایی اینور اونور میگن ولی خودشون هم اذعان دارند که سخته و دقیق باید باشه.
فعلا که باس برم دندون پزشک .
ولی به طور جدی پیگیرشم
امروزه هم هر ننه قمری برا ما شده دندون پزشک چون پول خوبی توشه دکترای خوب و مطمئن و کاربلد خیلی کم هستند متاسفانه و درد بعدی درد پول و هزینه بالاشه!!
#آنتی_مدرن
@moderniteh321
✅ دندونامو #تاج_ریزی کردم !
تاج گذاشتم براشون. چه خوشکل شدن😄
نه بابا ..یه کار درمانیه.
میگمش
مدرنیته (نقد و بررسی) و سبک زندگی سالم
⛔منکه تا حالا کلی #خود_درمانی موفق داشتم این بار در برابر درمان #دندان_درد و پر کردنش با طب سنتی فع
رفتم...نگم چقدر شد ...
البته اونی که گرونی درست کرده نباید روش بشه تو این مملکت قدم بزنه حتی ...نه ما مردم بدبخت بیچاره
فقط بگم چند برابر برآوردهای من شد 😞
یه شکست در برابر #مدرنیته اضافه شد .
ولی خب تجربیاتی جدیدی کسب کردم که خواهم گفت. . یکیش همین #تاج_ریزی بود .
@moderniteh321
1.24M
♨️یه اتفاق خیلی عجیب
علت #درد #دندان های جدید !!!!
حتما گوش کنید.
#کرونا #آنفولانزا #ویروس
#مدرنیته #آنتی_مدرنیته #سبک_زندگی_سالم
@moderniteh321
هر چقدر پارسال از لحاظ گرمای زمستان و خشکسالی افتضاح بود ، امسال برعکسش خوب بود ، عالی نبود ولی خوب بود شکر خدا .
پارسال که آخر دی ماه درخت ها گل کرده بودند از شدت گرما !!
بریم ببینیم #تغییرات_اقلیمی در ادامه چگونه خواهد بود .
#آنتی_مدرنیته
@moderniteh321
امشب با یکی از اساتید صحبت میکردم در مورد معیارهای پیشرفت یک کشور از دید غربی ها...
خاهم گفت
❌ اگر ساختمان های ما طبق اصول طبیعی ساخته میشد آیا برای سرمایش و گرمایشش انقدر هزینه لازم داشتیم که الانمجبور به تعطیلی مملکت باشیم؟!
آیا خانه #کاهگلی که به شکل خودکار و طبیعی در سرما. ، گرم و در گرما ، سرد می شود مشکلی داشت که خانه های مزخرف سیمانی و گچی جایگزین شد که هزینه سرمایش و گرمایشش مصیبت بشری شود؟!
آیا همین امروز هم با پوشیدن لباس های پشمی که گرم و سالم هستند، نمیشود ادارات و سازمان ها را باز کرد و تعطیل نکرد ؟!
سبک زندگی غلطی که این همه بهش مینازند شده بلای جان سلامتی و اقتصاد جامعه..
تا کی می خواهیم این راه غلط را پیش برویم؟
#مدرنیته #آنتی_مدرنیته
@moderniteh321
❓آیا از قطعی #برق راضی هستید؟ والا من که از خدامه کلا از بیخ و بن برق و آنتن و نت و #مجازی همش قطع بشه. آرامش در نبود این هاست . این ها جز استرس و بی اعصابی چیزی نداره.
تست کنید .
برید در روستای پشت کوه که اینا هیچ کدوم نباشه (اگه پیدا کردید منم خبر کنید )
ببینید چقدر مغزتون راحت میشه . استرس ندارید . آرامش عجیبی داره .
این اختراعات مزخرف بشری چند ویژگی داره :
۱. اصلا علمی نیست بلکه رنگ علم زدند به جهل و قالب کردند به بشر .
۲. برای تسلط ظالمین بر بشر است .برده داری نوین
۳. وابستگی کامل بشر به دنیا و مافیها .
جوری شده که اصلا بدون برق و نت ووو نمیشه زندگی کرد. ، بلکه نبود این ها رو هم نمیشه تصور کرد. یعنی اسارت محض . برعکس دین که میخواد انسان وابسته ی دنیا نشه . این تفکر مدرن انسان رو هر چه بیشتر به اسارت و وابستگی دنیا وا می دارد.
#مدرنیته #آنتی_مدرنیته
@moderniteh321
❓اگه گفتید سخت ترین مشکل و چالش در مواجه با #مدرنیته چی هست؟
❌ مهمترین عوارض و #مضرات_گوشی #موبایل عبارتند از:
خشکی چشم شدید
آسیب شدید به قرنیه
افزایش خطر ابتلا به آب مروارید
آسیب شدید به شبکیه چشم
خطر ابتلا به سرطان بخاطر امواج موبایل
آسیب به باروری زنان و مردان و جنین داخل شکم
ایجاد اختلال در تمرکز
ایجاد اختلال شدید در سلامت زندگی
کاهش شدید ملاتونین در مغز
آسیب شدید به غشای سلولی و مرگ سلولی
ضعیف شدن حافظه و آسیب به مغز
ایجاد اختلال در خواب
آسیب شدید به مهره های گردن
ابتلا به عارضه Nomophobia
افسردگی و عدم ارتباط اجتماعی با دیگران
ایجاد اختلال در مکانیزم بازسازی DNA بخاطر امواج موبایل
این موارد تنها بخشی از مضرات و عوارض استفاده زیاد از گوشی موبایل هستند.
✍یادی کنیم از مضرات عادی شده ی موبایل.👆
یادش بخیر زمانی که تازه موبایل اومده بود کلی تو بوق و کرنا میکردند که امواجش سرطانزاست و برای قلب ضرر داره و عقیم میکنه ووووو.
خیلی راحت و ساده بعد از سالها ، با این مضرات زندگی می کنیم به طوریکه نبود این گوشی برامون غیر قابل تصوره ! تازه سال زیادی هم نگذشت که بگیم یک قرن و دو قرن،..خیر ،،،خیلی بشه ۳۰ سال !
#سبک_زندگی رو به همین راحتی عوض کردند ...
زندگی سالم میشه اخ و تف و بد و زندگی ضرری موبایل میشه تمدن و رشد و پیشرفت.
#مدرنیته #آنتی_مدرنیته
@moderniteh321