🔻 توجه
اخرین راه حل #اجماع واقعی
آزمون بچه انقلابیها
طبق نظر سنجی های اخیر اتفاقی افتاده که مدیریت آن نیاز به بصیرت بچه های انقلابی داره.
با توجه به نظرسنجی های متعدد صورت گرفته آراء آقای #جلیلی قطعا بالاتر از آراء آقای #قالیباف و از طبقات مختلف است.
از یکطرف هم #انصراف دکتر قالیباف به صلاح نیست چون در صورت انصراف یک سوم از اراء قالیباف در سبد #پزشکیان قرار می گیرد. بنابراین در صحنه ماندن دکتر قالیباف منطقی است.
✅ اینجاست که طرفداران انقلابی و ولایی دکتر قالیباف باید برای مصلحت نظام تصمیم بگیرند #بدون_انصراف دکتر قالیباف، #رای_به_جلیلی بدهند.
این امتحانی است که اینبار بچه های انقلابی باید تصمیم بگیرند و منتظر اجماع کاندیداها که اساسا فایده هم ندارد نباشند. اجماع واقعی همیشه توسط بچه انقلابیها در صندوق رخ میدهد و راه نجات کشور است.
این یک تقوای سیاسی لازم دارد که بدون انصراف کاندیدا، طرفداران انقلابی برای مصلحت نظام اجماع کنند. مثل دهه شصت که مرحوم پرورش حتی خودش به آقا رای داد ولی در صحنه ماند تا رای کسانی که به هر دلیل به آقا رای نمیدهند هدر نرود.
#ارسال_حداکثری 📢📢📢
@drsaeedjalil
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ استقبال خانواده دختر کاپشن صورتی از دکتر جلیلی
🔹در فرودگاه کرمان جمعی از خانواده شهدا از جمله خانواده دختر کاپشن صورتی و شهید غلامرضا لنگر زاده از جلیلی حمایت کردند و ابراز امیدواری کردند که راه شهید رئیسی با جلیلی ادامه یابد.
#جلیلی
🔖رئیس جمهوری که با شهدا پیوست دارد...!
در این اوضاع که شاید خطر کنار گوشمان باشد و غفلت مان باعث رای آوری کسانی شود که تفکری سکولار و وابسته دارند، باید اصلح را سر دست بگیریم و به مردم بشاناسانیم.
بهتر است در این فرصت های آخر، بر اساس نظر قاطع مردمی که در شهرهای مختلف، با حضورشان، اصلح را فریاد زدند، تلاش کنیم تا دولتی انقلابی را برسرکار آوریم و با قدرتی مضاعف به سوی قله برویم.
پیش تاز معرفی اصلح باشید و در نشر کارنامه اجرایی و برنامه اش پیش گام.
هنوز وقت برای تبیین داریم...
کنارهگیری زاکانی برای وحدت نیروهای انقلاب
زاکانی:
🔹تا پایان زمان قانونی رقابت ماندم اما تداوم راه شهیدرئیسی مهمتر است.
🔹از جلیلی و قالیباف میخواهم وحدت کنند و مطالبه بحق نیروهای انقلاب را بی پاسخ نگذارند و مانع از تشکیل دولت سوم روحانی شوند.
🔹از مردم عزیز و هواداران سپاسگزارم و از ملامتها نمیهراسم.
@modofeh
🔰 مهم | با رأی دادن به #جلیلی دو رئيس قوه خوب و کارآمد برای کشور انتخاب کنید:
🔹۱_ رئیس قوه مجریه دکتر جلیلی
🔹۲_ رئیس قوه مقننه دکتر قالیباف
🔻طرفداران جبهه انقلاب متحد باشید و متفرق نشوید.
🔺سلام بر جلیلی
🔺درود بر قالیباف
#نشرحداکثری
@modofeh
بچه مذهبی هاااااا
با رای دادن به آقای جلیلی دو تا رئیس خوب گیرمون میاد..
#سلامبرجلیلی
#درودبرقالیباف
#اتحادپروفایلی
@modofeh
📸 تصویری از شهید بهشتی و آیتالله خامنهای
🗓 ۷ تیر، سالروز شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام خمینی
@modofeh