10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 استقلال ممدوح
🔸 انسان موظف است #مستقل باشد؛ اگر انسان تابع زيد و عمرو باشد، در ايمان و كفر، در حق و باطل، در صدق و كذب، در عدل و ظلم، در خير و شرّ و در حَسَن و قبيح استقلال ندارد، اين «يمِيلُونَ مَعَ كُلِّ رِيح» است، «أَتْبَاعُ كُلِّ نَاعِقٍ» است و مانند آن؛ ولی وقتی مستقل بود، هم خودش مستقيم می رود که نه راه كسی را می بندد و نه بيراهه می رود و هم اجازه نمی دهد كسی كژراهه برود، تا آنجا كه ممكن است #ديگران_را_هدايت_می_كند.
🔸 در آيه سه و هشت سوره مباركه «حج» فرمود اگر تابعی محقّق باش، اگر متبوعی محقّق باش، اگر مرجعی محقّق باش، اگر راجعی #محقق_باش. فرمود تا محقّقانه حركت نكرديد، اين مشكلات دامنگيرتان می شود كه «يمِيلُونَ مَعَ كُلِّ رِيح».
#آیت_الله_جوادی_آملی
#باز_نشر
📚 سوره مبارکه فصلت جلسه 3
تاریخ: 1392/12/25
🆔https://eitaa.com/moflehoon
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکر که در پناه حسینیم...💔
کلیپ زیبای «بهت بدهکارم حسین» با نوای حاجمهدی #رسولی تقدیم نگاهتان
◽ #امام_حسین
🆔https://eitaa.com/moflehoon
بحب الحسین - کربلاییمحمدحسین پویانفر.mp3
7.53M
🔊 #صوتی | تنظیم #استودیویی
📝 بحب الحسین
👤 کربلاییمحمدحسین #پویانفر
◽ #امام_حسین
🆔https://eitaa.com/moflehoon
دعای عهد - سید حجت بحرالعلومی.mp3
8.21M
📝 من که سرمست می عشق تو هستم تا ابد
یاد تو در سینهام طوفان به پا کرده است!
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
🆔https://eitaa.com/moflehoon
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 قرار گرفتن در طرف نادرست؛ واژه "یحادد" از ماده (محادة ) است كه به معنى طرف و نهايت چيزى مى باشد، و از آنجا كه افراد دشمن و مخالف در طرف مقابل قرار مى گيرند، اين ماده (محادة ) به معنى عداوت و دشمنى نيز آمده است. آیه درباره کسانی است که در طرف مقابل خدا و رسولش قرار می گیرند. خداوند این افراد را با جدیت و شدت تهدید می فرماید به خواری و رسوایی بزرگ که همان آتش جهنم است. نباید فراموش کرد شیطان به دنبال این است که به بهانه های مختلف و با بزرگنمایی مسائل، انسان را به نقطه انتحار اعتقادی برساند. یعنی به جایی که انسان در مقابل خدا موضع بگیرد. این همان نقطه خطر بزرگی است که آیه تذکر می دهد. هیچ چیزی در زندگی نبايد باعث این شود که انسان اینچنین در طرف اشتباه قرار گیرد و نابودی و خواری دنیا و آخرت را برای خود بخرد.
🔷 آیه روز:
أَلَمْ يَعْلَمُوا أَنَّهُ مَنْ يُحَادِدِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَأَنَّ لَهُ نَارَ جَهَنَّمَ خَالِدًا فِيهَا ذَلِكَ الْخِزْيُ الْعَظِيمُ ( توبه / آیه ۶۳)
🔶 ترجمه:
آيا نميدانند هر كس با خدا و رسولش دشمني كند، براي او آتش دوزخ است كه جاودانه در آن ميماند، اين يك رسوائي بزرگ است!
📅 دوشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۱
#عبادی ، #دشمنی ، #جهنم
🌼#هر_روز_یک_آیه🌼
🆔https://eitaa.com/moflehoon
💠 هو الجواد
🔸 ذات اقدس الهی عالَم را خلق نكرد تا سودی ببرد، ذات اقدس الهی عالَم را خلق نكرد تا جودی بكند؛ او نه «تا سود» کار می کند نه «تا جود» کار می کند، بلكه #جواد_محض است.
⏹ دیگران كه كار می كنند یا برای سود است یا برای جود؛ یا این ساخت و ساز را می كند برای اینكه بهره ببرد یا می خواهد ثواب ببرد، این بیمارستان را می سازد آن مسكن را برای طبقه محروم می سازد كه می خواهد به وصف #جود برسد به #ثواب برسد؛ چون این سازنده، كمالش محدود است نه نامتناهی، یا می خواهد سودی را كه ندارد ببرد یا جودی را كه نداشت، با این می خواهد ثابت كند، ثواب ببرد و مانند آن.
🔸 كارِ غیر خدا #تا بردار است یعنی می شود گفت فلان موجود این كار را كرده است تا به فلان مقصد برسد چه نبی چه ولی چه غیر اینها؛ اما خدا كه كمالش نامتناهی است، چیزی را فاقد نیست، تا با كار، آن را به دست بیاورد كه اگر كار نكند و فیضی نرساند، به وصف جود متّصف نباشد و اگر این فیض را برساند، به وصف جود متّصف باشد. اگر _ معاذ الله_ این طور بود، خب این كمالش می شد محدود، این می شد ممكن، دیگر واجب نبود.
🔸 بنابراین از آن جهت كه #غنی_محض است خودش منزّه از آن است كه هدف داشته باشد، هدف داشتن خدا نقص است و از آن جهت كه حكیم است، صدر و ساقه فعل او با #حكمت و منفعت و هدف و امثال ذلك همراه است. فعل, هدف دارد كه به مقصد می رسد و مقصود خود را در آن مقصد می یابد؛ خدا، منزّه از قصد داشتن است، لذا در سوره مباركه «ابراهیم» به زبان موسای كلیم فرمود: ﴿إِن تَكْفُرُوا أَنتُمْ وَمَن فِی الْأَرْضِ جَمِیعاً فَإِنَّ اللَّهَ لَغَنِی حَمِیدٌ﴾؛ اگر همه مردم هم كافر بشوند این طور نیست كه بر دامن كبریایی او گَردی بنشیند و او به مقصد نرسیده باشد، او خودش #مقصد است.
#آیت_الله_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه مومنون جلسه 38
تاریخ: 1390/07/16
🆔https://eitaa.com/moflehoon
انسان شناسی ۱۱۵ - استاد شجاعی.mp3
12.02M
🔊 #صوتی | سلسله #پادکست
📝 #انسان_شناسی ۱۱۵
👤 استاد #شجاعی
🌱 چرا دنیا برای من جذاب نیست، ولی دائماً برای موفقیتها و پرشهای بلندش برنامهریزی میکنم.
- اما حتی با اینکه تلاش میکنم، باز هم خیالِ من ناخوداگاه بهسمت خیالاتِ بلند و عاشقانهی ابدی نمیرود؟
- مشکل من کجاست که درِ خیالِ من، به روی پروازهای بلند بسته است؟
🆔https://eitaa.com/moflehoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما از لب مسیح شنیدیم این سخن:
صد مرده زنده میشود از ذکر «یا حسن»❤️
👤 #کلیپ زیبای «سیدی یا مجتبی» با نوای کربلایی محمد #اسداللهی تقدیم نگاهتان
◽ #امام_حسن
🆔https://eitaa.com/moflehoon
05 - ZIYARAT e IMAM HASAN.mp3
3.6M
🤲 #زیارت_روزهای_هفته
🎧 زیارت امام حسن و امام حسین (علیهما السلام) در روز دوشنبه
⏯️ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِينَ...
🆔https://eitaa.com/moflehoon