هدایت شده از خبرگزاری فارس
خرمشهر را که پس گرفتیم، چرا جنگ را ادامه دادیم؟
🔹پس از فتح خرمشهر در جلسه فرماندهان با امام، دو ایده وجود داشت. با شکست عراق و آزادسازی مناطق اشغالی ادامه جنگ ضرورتی ندارد و یا اینکه ایران باید منطقهای مهم از خاک عراق را بگیرد تا از موضع برتر، عراق و حامیانش را برای تأمین خواسته ایران متقاعد نماید.
🔹پس از فتح خرمشهر این باور و اعتماد وجود نداشت که حقوق ایران که شامل محکوم کردن صدام به عنوان متجاوز، پرداخت غرامت و عقبنشینی کامل عراق بود تأمین شود.
http://fna.ir/ezl68l
@Farsna
🔻افشاگری یک رسانه عربی درباره همکاری فرح پهلوی با صدام در بمباران ایران!
تلویزیون الاتجاه:
🔹اسنادی از وزارت استخبارات دولت بعث عراق در زمان ریاست جمهوری صدام وجود دارد که نشان می دهند خانواده محمد رضا پهلوی بعد از فرار از کشور به واسطه برخی از نزدیکان تیمور و شاپور بختیار در پیش برد اهداف صدام برای پیروزی در جنگ همکاری داشته اند.
🔹این اسناد نشان می دهند خرید برخی از تجهیزات نظامی مانند جنگنده های آمریکایی و فرانسوی که ایران در زمان محمدرضا پهلوی خریداری کرده با موافقت فرح پهلوی به صدام برای بمباران شهرهای ایران واگذار شده است.
🔹تیمور بختیار اولین رئیس ساواک رژیم پهلوی بود که پس از بروز اختلاف با شاه تابعیت رژیم بعث گرفت و به عراق رفت. بر اساس اسنادی که رسانه های عراقی از آن خبر داده اند بعد از پیروزی انقلاب برخی از نزدیکان تیمور بختیار واسطه خانواده پهلوی برای کمک به صدام در جنگ با ایران بوده اند
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ارتش ۵ دقیقهای رضاشاه
🔹در کتاب «تحولات نیمقرن تاریخ معاصر ایران» نوشته: «در یکی از روزهایی که رضاخان از ارتش سان دیده بود، از مستشار نظامی فرانسوی ارتش پرسیده بود: قدرت این ارتش در جنگ با ارتش شوروی چقدر است؟ او گفته بود فقط پنج دقیقه میتواند مقاومت نماید!»
fna.ir/f02yf5
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 #در۱۰۰کلمه| دعوا در قرهباغ بر سر چیست
▪️۱. قرهباغ تا دوره قاجار جزو ایران بود و با عهدنامه گلستان به روسیه واگذار شد.
▪️۲. روسها ارامنه را به منطقه مسلماننشین قرهباغ کوچ دادند.
▪️۳. با تشکیل شوروی، آذربایجان و ارمنستان تاسیس شدند.
▪️۴. طبق مرزبندیها، قرهباغ کوهستانی که اکثریت آن ارمنیاند، جزو خاک مسلماننشین آذربایجان شد و همین موجب درگیریها بوده.
▪️۵. سال ۱۹۸۸ نبرد بزرگ بر سر این مرز آغاز شد و تا ۱۹۹۴ ادامه یافت.
▪️۶. ارمنستان در این جنگ قرهباغ را اشغال کرد و حالا آذربایجان بر خروج کامل آن از مناطق اشغالی تاکید دارد.
▪️۷. قرهباغ کوهستانی بهخاطر اشراف بر منطقه و بالابردن قدرت حمله نظامی، محبوب دو کشور است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
4.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظرات اتاق فکرهای صهیونیست ها درباره ایران
🔹ژنرال بازنشسته صهیونیست: در جهانی که ایران مسلط بر خاورمیانه باشد ما جایی نداریم
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای پیادهروی اربعین در عراق
با تصاویری تاریخی و روایت شهید ابومهدی مهندس
@Farsna
1_118399388.mp3
زمان:
حجم:
5.72M
پاسخ حکیمانه به شبهات باستان گرایی
استاد رحیم پور ازغدی
....
هدایت شده از موزه فاطمی
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #پادکست_صوتی
همسایه سایه ات به سرم مستدام باد
لطفت همیشه زخم مرا التیام داد
#حضرت_معصومه
#توسل
#موزه_فاطمی
#نخستین_موزه_ایران
▪️◾️🔳◾️▪️
ـــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همراه ما باشید در تالار مجازی موزه آستان مقدس فاطمی 🔰
@haramqom_museum
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🖼 شاهی که مردمش را بیسواد میدانست!
محمدرضا پهلوی در کتاب ماموریت برای وطنم: در کشور ما هنوز بسیاری از افراد مردم بیسواد هستند؛ به علاوه هنوز مفهوم دموکراسی پارلمانی و احزاب سیاسی برای ما تازگی دارد و در کشوری که سنن ملی در طرز زندگانی و سنخ فکر مردم تأثیر عمیق دارد فکری از این سخیفتر نیست که تصور شود ممکن است احزاب سیاسی ما یکباره از میان مردم و به دست مردم بهوجود آیند و به رشد و نمو و کمال برسند.
#یک_خط_تاریخ
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انقلابیهایی که ضدانقلاب شدند!
چهرههایی که تاریخ آنها را از یاد نخواهد برد
@Farsna