🔹️دکتر صادق جمشیدی :
*چگونه تشخیص دهیم که روغن خوراکی از مواد بازیافتی نیست؟!*
🔹️برای اینکه مطمئن شویم که روغن نباتی که تهیه کردیم از روغنهای نباتی کارخانه ای که 70% مواد نفتی و پارافین خوراکي است، نمی باشد باید آزمایشی روی آن انجام دهیم تا برایمان روشن شود زیرا در این صورت امکان دارد بسیاری از بیماری ها ناشی از همین روغن هایی باشد که روزنامه مصرف می کنیم.
🔹️ *چگونه می توان یقین حاصل نمود که روغن خوراکی باز یافت شده است* ؟
روغن خوراکی را برای حدود دو ساعت در فریزر قرار دهید. اکر حباب هایی سفید رنگ یا کف مشاهده شد، خواهید دانست که از مواد زاید روغن های بازیافتی تهیه شده است ...
🔸️ *یک آزمایش ساده برای تشخیص* :
هنگامی که سبزی را سرخ میکنید یک حبه سیر را درون آن بیندازید . اگر سیر به رنگ قرمز در آمد ، نشان دهنده آن است که میزان مسمومیت آن روغن بسیار بالا است . چنانچه سیر با رنگ سفید باقی ماند ،نشانه اینست که آن روغن از نوع مرغوب است .
"موفق باشید"
*معرفی کتاب* ؛
کتاب پدر مهربان، به کوشش سیداحمد میریان، خاطراتی از رفتار حضرت امام خمینی (ره) با کودکان و نوجوانان است.
🧡در زمان حیات پربار حضرت امام خمینی(س) بسیاری از خصوصیات فردی، عاطفی و روحیات اجتماعی ایشان کمتر در گفته ها و نوشته ها مطرح شده است.
💚 همگی امام را به یک مرجع دینی و فقيه والا مقام و یک سیاستمدار دینی بی نظیر بیشتر می شناسند، تا فیلسوفی بزرگ یا مربی اخلاق، در حالی که به گفته یادگار امام «کسانی که با زندگی و سیر نهضت حضرت امام آشنایی دارند به این نکته واقفند که امام بیش از آنکه یک سیاستمداری قاطع و انقلابی باشد و پیش از آنکه به عنوان مرجعی عام، زعامت دینی و مرجعیت را معنایی تازه بخشد، یک مربی بزرگ و معلمی نمونه بود».
💛تربیت در اندیشه امام به عنوان یک مربی انسان ساز از ارزش و جایگاه والا برخوردار است. بطوری که یکی از رموز موفقیت امام در برپایی حکومتی مبتنی بر اندیشه های اصیل اسلامی را می توان در توجه به تربیت نسل انقلاب دانست.
امام که خود فرزند شهید و پدر شهید نیز بودند، در زمینه تربیت تنها به بیان رهنمودهای تربیتی - اخلاقی اکتفا نکرده و در میدان عمل قبل از آنکه آراء و اندیشه های خویش را به دیگران توصیه کنند خود به آنها عمل می کردند. در این میان نکات بسیار آموزنده و تربیتی فراوانی در رفتار اجتماعی و خانوادگی امام وجود دارد که کمتر بازگو شده است.
💚یکی از ابعاد تربیتی حضرت امام، نحوه رفتار و برخورد ایشان با کودکان و نوجوانان می باشد.امام علاوه بر اینکه همیشه با چهره ای خندان و دستانی مهربان از کودکان استقبال می کردند، نسبت به تربیت صحیح آنان بسیار حساس و دقیق بودند، و خانواده ها را به تربیت سالم و الهی فرزندان دعوت می کردند. این توصیه ها را از لابلای رفتار او نیز می شد دید.
🧡 *مطالعه کتابهایی که در زمینه رفتارهای اجتماعی و خانوادگی این رهبر بی نظیر چاپ شده، به همه ی گروه های سنی توصیه می شود.*
🔸کانال کتابخانه در ️پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/mohaddesnouri
*بریده ای از کتاب* ؛
📖روزهای اولی که امام پس از سالها تبعید به ایران بازگشته بودند شور و هیجان عجیبی بین مردم بود و مردم از هر سو به دیدار امام می آمدند. در یکی از روزها که امام به ابراز احساسات مردم جواب می دادند، پسری ده ساله در لابه لای جمعیت گیر کرده بود و با گریه و فشار خود را به جلو می کشاند تا از نزدیک امام را ببیند یک دفعه متوجه شدم که امام می فرمایند: این را بالا بیاورید. آن پسر را که از سر و صورتش عرق و اشک جاری بود بالا آوردند وقتی وارد اتاق شد امام به او عنایت کردند و این بچه بدون رودربایستی گفت: می خواهم صورتتان را ببوسم. امام سر را پایین آوردند و کاملا خم شدند تا صورتشان را ببوسد. بعد گفت: این طرف را هم باید ببوسم. امام متواضعانه این طرف صورتشان را هم جلو آوردند سپس گفت:
پیشانی را هم باید ببوسم. امام پیشانی خود را پایین آوردند و سپس سر او راش بوسیدند. یک مرتبه آن حالت التهاب و شوق آن پسر آرام گرفت. آنچه که برای من جالب بود عاطفه امام و توجه ایشان به روحیات و حالات افراد و جواب مثبت دادن به این روحیات بود.
💚پدر مهربان
🔸️کتابخانه علامه محدث نوری
https://chat.whatsapp.com/LiFiykUwu1e9nKJZedGceG
*نگاهی به کتاب* ؛
📘بچه ای برای امام گل آورده بود و می خواست پیش امام برود، من او را نزد امام بردم. امام گل را از او گرفت و او را در بغل گرفت و بوسید و بعد فرمودند: پولی به ایشان بده. من به امام عرض کردم: آقاجان، از این بچه ها زیاد می ایند و گل می آورند و می خواهند خدمت شما بیایند. امام فرمودند: تو از طرف من گل را از آنها بگیر و آنها را نوازش کن و یک چیزی هم به آنها بده که با دل خوش بروند.
🔸کانال کتابخانه در ️پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/mohaddesnouri
*نگاهی به کتاب* ؛
📗یک خانم ایتالیایی که شغلش معلمی و دینش مسیحیت بود، نامه ای آکنده از ابراز محبت و علاقه نسبت به امام و راه ایشان، همراه با یک گردنبند طلا برای ایشان فرستاده بود. وی متذکر شده بود که «این گردنبند را که یادگار آغاز ازدواجم است و به همین جهت آن را بسیار دوست دارم، به نشان علاقه و اشتیاقم نسبت به شما و راهتان تقدیم می کنم»..
مدتی آن را نگه داشتیم و بالاخره با تردید از اینکه امام آن را می پذیرند یا نه، همراه با ترجمه نامه خدمتشان بردیم. نامه به عرض ایشان رسید؛ گردنبند را نیز گرفتند و روی میزی که در کنارشان قرار داشت، گذاشتند.
دو سه روز بعد، دختر بچه دو یا سه ساله ای را آوردند که پدرش در جبهه مفقودالاثر شده بود. امام وقتی متوجه شدند، فرمودند: الآن بیاوریدش داخل. سپس او را روی زانوان خود نشاندند و صورت مبارکشان را به صورت بچه چسبانیده و دست بر سر او کشیدند. حالتی که نسبت به فرزندان خودشان هم از ایشان دیده نشده بود. مدتی به همین حالت، آهسته با آن دختر بچه سخن گفتند. با آنکه فاصله ما با ایشان کمتر از یک و نیم متر بود، شنیدن حرفهای ایشان برای ما دشوار بود. بچه که افسرده بود، بالاخره در آغوش امام خندید و به دنبال آن، انگار امام هم احساس سبکی و انبساط خاطر کردند. آنگاه دیدیم که ایشان، همان گردنبندی را که آن خانم ایتالیایی فرستاده بود، برداشتند و بر گردن دختر بچه انداختند. دختر بچه در حالی که از خوشحالی در پوست خود نمی گنجید، از خدمت امام بیرون رفت.
🧡پدر مهربان
🔸کانال کتابخانه در ️پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/mohaddesnouri
*بریده ای از کتاب*؛
یکی از اقوام می گفتند که روز جمعه ای در خانه حاج احمد آقا بودیم و فیلم سینمایی نگاه می کردیم، امام وارد می شوند و می بینند ما فیلم می بینیم.
همیشه بعد از سلام، اولین سؤال ایشان این بود که نماز خوانده اید؟ آن موقع نیز پرسیدند: نماز خوانده اید؟ گفتیم: نه. ما هنوز به سن تکلیف نرسیده بودیم و در زمستان فیلم سینمایی که می گذاشتند، وقت اذان مغرب فیلم قطع می شد و بعد از آن شروع میشد و کسی که نماز ظهر و عصر را نخوانده باشد و پای فیلم بنشیند نمازش قضا می شود. گفتند: بلند شوید بخوانید.گفتیم: می خواهیم فیلم ببینیم. گفتند: باشد، تلویزیون را ببینید و بخوانید. گفتیم: آخر، قبله پشت به تلویزیون است. گفتند: باشد، عیب ندارد رو به تلویزیون بخوانید. گفتیم: وضو نداریم، اگر برویم وضو بگیریم، مقداری از فیلم می رود و نمی بینیم. گفتند: بدون وضو بخوانید. گفتیم: سجده و رکوع برویم، نمی بینیم. گفتند: اینها را هم نروید. فقط حمد و سوره بخوانید. بالاخره مجبور شدیم همین طوری بخوانیم. امام مخصوصا اینطور کردند که این روحیه نماز خواندن در بچه ها زنده بشود، و با نماز خواندن آشنا بشوند.
🔸کانال کتابخانه در ️پیام رسان ایتا
http://eitaa.com/mohaddesnouri