eitaa logo
محافظان‌انقلاب
819 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
3.8هزار ویدیو
73 فایل
کانالی در جهت افزایش آگاهی و بصیرت https://splus.ir/mohafezad لینک کانال در سروش لینک گروه مرتبط https://eitaa.com/joinchat/3074163782C467b12be02 ارتباط با ادمین کانال: @zkermani @iimanjan
مشاهده در ایتا
دانلود
سرلشکر باقری: اغتشاشگران شریک جنایت تروریستی در شاهچراغ هستند/ امنیت ایران خط قرمز ماست 🔹رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با صدرو پیامی، ضمن تسلیت شهادت جمعی از هم‌وطنان در جنایت تروریستی در حرم شاه‌چراغ (ع) شیراز، تاکید کرد: اغتشاشگران و فریب خوردگان نیز که بی شک در گناه این جنایت بزرگ شریک هستند بدانند، که امنیت، آرامش و حفظ جان و مال مردم شریف ایران خط قرمز نیروهای مسلح صبور، مقتدر و جان بر کف ایران اسلامی می‌باشد
💠 خون مظلوم حقیقتی دارد که نابود کننده‌ی نفاق و رذالت و خیانت است. ✔️شریکِ خون؛ اثر امین زاده تقی
🔴 آخرین ترفند شیطان برای کشف حجاب زنان به این تصویر خوب نگاه کنید. این عکس مربوط به روزهای اخیر دانشگاه الزهرا ست. جالبه بدونید اونی که چادر سرش کرده، اصلاً اهل حجاب و چادر نیست، ولی برای این که با مکر و حیله وانمود کنند که چادری‌ها هم در تجمعات اعتراضی و آشوبگرانه شرکت می‌کنند و مخالف نظام هستند، به دروغ چادر می‌پوشن و عکس می‌گیرن! بعدشم میفرستند برای شبکه‌های معاند! راوی: یکی از دانشجویان الزهرا (سلام الله علیها)
🔴نکات راهبردی پیام رهبرانقلاب برای شهدای شاهچراغ ▪️۱. همه یکدست شوید ... دستگاههای حافظ امنیت و قوه‌ی قضائیه تا فعالان عرصه‌ی فکر و تبلیغ و تا آحاد مردم عزیز باید ید واحده‌ئی باشند ▪️۲. اقدام قاطع و خردمندانه :جستجو از سررشته‌ی این فاجعه‌آفرینی‌ها و اقدام قاطع و خردمندانه درباره‌ی آن ▪️۳. جریانی به جان مردم و امنیت آنان و مقدسات آنان بی‌اعتنایی و بی‌احترامی روا می‌دارد. ▪️۴. دستگاه‌های مسئول یقینا بر توطئه خباثت آمیز دشمنان فائق خواهند آمد.
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 راهکارهای حضور پویای جوانان از نظر رهبری 🔹 هدایت، تمرکز، پیگیری، فعالیت پی در پی و لحظه به لحظه، راهکارهایی هستند که می‌توانند کاروان عظیم جامعه و مهمتر از همه جوانان جامعه را به پیش ببرند. ✅ این تمرکز و پیدا کردن راهکار و برنامه‌ریزی، به عهده جریان‌ها و حلقه‌های میانی است، نه به عهده رهبری، نه دولت و دستگاه‌های دیگر است، بلکه بر عهده مجموعه‌هایی از خود ملت است که خوشبختانه کم هم نداریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاجی صدای گلوله ها رو می شنوی دمشق، موصل و حلب رو نمیگم منظورم تهران، شیراز و سنندجه خودمونه با این بغض خفته چی کار کنیم حاجی به کی بگیم داره بچه ها رو خفه می کنه 😭 بچه ها یکی یکی دارن شهید میشن حاجی😭 حاجی خیلی نیازت داریم😭
چادر خونی روضه‌ی بچه شیعه‌هاست! *چادرهای خونین امشب در شاهچراغ برافراشته شد
| داعشی‌ها می‌خواستند حرم امامان را نا امن کنند، نتوانستند؛ چون مدافعان حرم به میدان رفتند. حالا سراغ حرم امامزادگان آمده‌اند، و شاهچراغ را بار دیگر به شهادت رساندند. امروز همه ایران حرم است. مرد میدان باشیم و با داعشی‌ها و سلبریتی‌هایش مبارزه کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا