eitaa logo
محافظان‌انقلاب
818 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
3.8هزار ویدیو
73 فایل
کانالی در جهت افزایش آگاهی و بصیرت https://splus.ir/mohafezad لینک کانال در سروش لینک گروه مرتبط https://eitaa.com/joinchat/3074163782C467b12be02 ارتباط با ادمین کانال: @zkermani @iimanjan
مشاهده در ایتا
دانلود
ایران 🔸روسیه را از غرب نجات داد 🔹هرزگوین را از دست صربها نجات داد 🔸عراق را از دست داعش نجات داد 🔹لبنان را از دست صهیونیست‌ها نجات داد 🔸سوریه از جنگ جهانی نجات داد 🔹ونزوئلا را از محاصره آمریکا نجات داد 🔸یمن را برای همیشه از دست عربستان و غرب نجات داد 🔹قطر را که می خواستند سرنگون کنند از دست عربستان نجات داد 🔸اردوغان را از کودتا نجات داد 🔹غزة را از بمباران صهیونیست‌ها نجات داد 🔸ایران تنها کشور جهان در مقابل استکبار می باشد و از همه مستضعفان حمایت می کند
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این کلیپ را حتماً حتماً ببینید ⏪دشمن جمهوری اسلامی بسیار بی‌نظیر وارد شده است،آنها گویا از ما بهتر روایات را می‌دانند که با این حربه وارد شده‌اند ▪️آری با حربه کشف حجاب و بی‌عفتی ۹ هدف را در جمهوری اسلامی در نظر گرفته‌اند کنون دیگر بحث یک تار مو نیست بحث ۱ تیر است که به ۹ هدف می‌خورد.
🔻 به طور کلی، جنگ، پنج بُعد دارد: ۱. سطح(زمین و دریا) ۲. زیرسطح ۳. هوا ۴. زمان ۵. ذهن 🔸 برای همین، کشورهای غربی برای برتری در این ۵ بُعد، ۵ راه را به کار بُردند: ۱. سطح = تانک و زرهی پیشرفته + ناوگان هواپیمابر ۲. زیرسطح: انواع زیردریایی‌های پیشرفته ۳. هوا: انواع جنگنده‌‌های با قابلیت‌های متفاوت ۴‌. زمان: شتاب بالای عملیاتی برای کسب نتیجه زودهنگام ۵. ذهن: شناخت فضای عملیاتی و استفاده درونی از اطلاعات برای تثبیت برتری فناوری خود 🔹 در مقابل اما دشمنان و رقبای غرب با توجه به برتری مطلق غرب در موارد ذکر شده تلاش کردند تا ضد آن را ایجاد کنند: ۱. سطح: موشک‌های ضدزره در زمین + موشک‌های ضدکشتی و قایق‌های کوچک در دریا ۲‌. زیرسطح: تونل ۳. هوا: پهپاد ۴. زمان: استمرار و طولانی کردن نبرد ۵. ذهن: شناخت با استفاده بیرونی از اطلاعات بر علیه دشمن ✅ این موارد پایه را در نظر داشته باشید تا بعدا از آن‌ها در تحلیل رویدادها مخصوصا غزه استفاده کنیم.
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مجموعه گفتگومحور 📹 چرا امام زمان(عج) ظهور نکرده؟ علت چیست؟ روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان خراسان رضوی
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶ولی فقیه کشف میشود، نه منصوب! ➖ ولی فقیه به صورت عام، منصوب امام معصوم علیه ‌السلام است و خبرگان فقط کشف کننده‌ی ولی فقیه هستند
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بالاخره یک سرود اثرگذار برای حجاب تولید شد. لطفا بازنشر فرمایید بسیار زیبا و شنیدنی بفرستید برای گروهها و دوستانتون زنان و دختران باحجاب بشنوند و لذت ببرند.
👩می‌خواستند روسری از سر دختران‌مان بکشند، 🧕چفیه سر دختران‌شان کردیم... والعاقبةُ لِلمُتقین...
⭕️ رژیم صهیونیستی پس از عملیات توفان الاقصی و وعده صادق، به دنبال فرصتی برای تلافی این حملات است؛ این رژیم و حامیان آن، در سه سطح دچار آسیب شده‌اند: ۱- امنیت داخلی و حفظ انسجامِ اجتماعی، در محیط سرزمین‌های اشغالی ۲- اعتبار بین المللی در میان ملت‌های جهان و مجامع حقوق بشری و ۳- حوزه اطلاعاتی، نظامی و اقتصادی؛ عدم پیش‌بینی حرکت حماس در ۷ اکتبر و ۱۴ آپریل ایران، ضعف در حذف حماس و جلوگیری از موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی توسط ایران، و در نهایت، آسیب بشدت جدی در بُعد اقتصادی، با تحرکات گروه‌های جبهه مقاومت در دریاهای آزاد و آبراه‌های مهم منطقه. لذا از جمیع اخبار و اطلاعات پیدا و پنهان اینطور می‌فهمم که این رژیم و حامیان آن، حداقل در دو سطح، و احتمالا آینده نزدیک، نسبت به تلافی این ضربات عمیق، اقدام خواهند داشت: اول: تولید یک فتنه و اغتشاش داخلی برای برهم زدن تعادل امنیتی ایران در محیط داخلی و دوم: حملات هدفمند با پذیرش یا حتی عدم پذیرش مسئولیت آن، در سطح نظامی و خارجی. نیروهای امنیتی و نظامی کشور، ابدا نباید سطح آمادگی خود را پایین آورده یا نسبت به دشمنِ زخم خورده، ذره‌ای غفلت کنند!
⭕️ تبلور شعار "زن، زندگی، آزادی" در مهد تمدن غرب؛ ایالات متحده در آینده نزدیک، با زلزله‌های شدید اجتماعی رو به رو خواهد بود!⭕️ نقشه گسترش اعتراضات حامیان فلسطینیان در دانشگاه‌های آمریکا تاکنون؛ تاکنون بیش از ۲۳۰۰ نفر در ۴۹ دانشگاه این کشور بازداشت شده‌اند.⭕️ تجمع چند ده هزار نفری در قلب تل‌آویو و در اطراف وزارت جنگ این رژیم؛ تصاویر مقام معظم رهبری و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، در دستان جماعت معترض، بیان‌گر چه چیزی است؟⭕️ ایران در قلب آمریکا؛ جماعت پرنوکراسی یک روز در کف خیابان‌های تهران، مشغول تخریب بودند، اما حالا حتی شبکه‌های اپوزیسیون در شهرهای بزرگ ایالات متحده، مجبور هستند کارناوال‌ یا رزمایش بسیج جبهه مقاومت به رهبری ایران را در قبله امال خود، به تماشا بنشینند!⭕️ دانشگاه‌‌های ایالات متحده و اروپا، مرکز جوشش آزادی‌خواهی در جهان شدند؛ حالا می‌توان دریافت که فطرت الهی انسان‌های آزاده، در موعد ظهور منجی، و بازگشت مجدد حضرت عیسی علیه السلام، چه اتفاقی را برای جهان، رقم خواهد زد!⭕️ دریایِ خونی که شیاطین اسرائیلی، از کشتار بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی در غزه به راه انداختند، سبب‌ساز امواج بیداری امروز مردم آزادی‌خواه جهان شده؛ و این سونامی بیداری، قطعا پایه‌های نظام سلطه را درهم خواهد کوبید.
⭕️ زیست آفتاب‌پرستانه‌ی براندازها اینجوریه
👆این رادار باند ایکس آمریکاست😏 🔶گرانترین رادار دنیا قیمت 500 میلیون دلار😳 🔷به اندازه 83 تانک مرکاوا قیمت دارد ✖️باارزش ترین و دقیق ترین سیستم راداری ساخته شده در دنیا 🔶این رادار آنقدر دقیق است که میتواند در فاصله سه هزار کیلومتری ریز پرنده های بسیار کوچک را در ابعاد پنج سانتیمتر شناسایی کند 🔷محل دقیق پرتاب موشک را از فاصله 5000 کیلومتری به محض پرتاب مشخص میکند ✖️یکی از علتهایی که ایران موشکها را از لانچر متحرک پرتاب کرد وجود این رادار بود 🔶حالا بعد این همه تعریف ایرانی ها توانسته اند این غول راداری را در شب عملیات وعده ی صادق در صحرای نقب و در نزدیکی پایگاه نواتیم نابود کنند 🔷نابودی این رادار آنقدر درد داشته است که آمریکایی ها را در شوک فرو برد ❌اول قدرت اطلاعاتی شناسایی این رادار که کاملا استتار بوده،توسط قدرت اطلاعاتی ایران 😎 ❌دوم قدرت جنگ الکترونیک (جنگال) ایران ❌سوم کور کردن چشمی که رهبر تمام چشمها در شب عملیات وعده ی صادق بود 🔶البته این بخش کوچکی از اتفاقات عملیات وعده ی صادق بود