فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ واقعاً هر بار که فکر میکنی محاله ظریف از این وقیحتر بشه یه برگ جدید رونمایی میکنه!!
ظریف #معاون_غیر_قانونی پزشکیان تو اجلاس داووس برای تطهیر ترامپ: «خروج از برجام به ترامپ تحمیل شد!»
ظریف در دولت روحانی:
مرداد ۹۴: رئیسجمهور آمریکا نمیتونه با یه امضا از برجام خارج بشه.
شهریور ۹۸: ترامپ به دلایل شخصی از برجام خارج شد.
آبان ۹۹: آمریکا راهی جز بازگشت به برجام نداره.
سال۹۷: با ترامپ که با یه امضا قانون رو زیر پا میذاره مگه میشه مذاکره کرد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا این مردم مشکل معیشتی ندارند؟
چرا شورش نمیکنند؟
ایرانیها روی صندلی گرم و نرم قطار و هواپیما مرتب نق میزنند.
میدانید چرا ؟؟
من یکی از هزاران دلیل را
می نویسم بقیه با شما..
اینها ،مشکل معیشتی دارند .
ولی،بیش از ۲۵۰ رسانه
شبانه روز آنان را
بمباران رسانه ای
وتحریک نمی کند!!!
-------------------------
╭┅───────────┅╮
•''•❀🕊 مکتب سلیمانی🕊✾•''•
نظر رئیسجمهور درباره مذاکره با آمریکا چیست؟
🔹چند روز پیش رئیسجمهور با شبکه آمریکایی NBC مصاحبه کرد و به نکاتی درباره مذاکره با آمریکا اشاره داشت. در ابتدا، رسانههای اصلاحطلب بخشهایی از این مصاحبه را بهگونهای پوشش دادند که گویا رئیسجمهور به طور منفعلانه مشتاق مذاکره با ترامپ است! اما وقتی فیلم مصاحبه به طور کامل منتشر شد، مشخص شد واقعیت ماجرا چیز دیگری است.
🔸پزشکیان در پاسخ به پرسش مجری در خصوص مذاکره مستقیم با آمریکا گفت: «ما همیشه آماده گفتوگو بودهایم، آنچه ما از آن نگرانیم و تا حالا هم ثابت شده، این است که این گفتوگوها نتیجه نداده است. یک عمر است داریم گفتوگو میکنیم، ما عمل میکنیم طرف مقابل دوباره فشار میآورد. باید ما اطمینان داشته باشیم آنچه در کاغذ میآید و امضا میشود را طرف مقابل اجرا خواهد کرد. ما هیچ وقت از گفتوگو فرار نکردیم، نمیشود هر روز تحریم کنند و بعد بگویند بشینیم با هم گفتوگو کنیم! چه چیزی را ما باور کنم؟ شما اگر واقعاً دلتان میخواهد در منطقه صلح و آرامش باشد، چرا هر روز ما را تهدید میکنید؟ چرا تحریم میکنید چرا افرادی را میفرستید که افراد بیگناه را در جامعه ما ترور کنند؛ اگر واقعاً به دنبال صلح هستیم این اتفاقات بعدی برای چیست؟ نباید اینگونه باشد که ما بیاییم به تعهداتمان عمل کنیم و طرف مقابل به تعهداتش عمل نکند. آمریکا روزبهروز ارتباط و گفتوگو را به هم زد.»
وزارت راه ده سال است نتوانسته پل دوم مرزی ایران و #ارمنستان را روی ارس بسازد تا تجارت ارتقا یافته از ۳۰۰ به ۷۰۰ میلیون دلار تا ۱میلیارد دلار برسد. ولی درمورد باکوی گستاخ دهها طرح به سرعت تمام میشود و مشکل بودجه هم ندارند.از پل اتومبیل رو بر روی ارس تا جاده آغبند به نخجوان و..!
0⃣3⃣مقام معظم رهبری در دیداری که ۱۹ دی ماه با مردم قم داشتند فرمودند:توهم قدرت و اقتدار امریکایی در حال پاره شدن است . منظور ایشان چیست و شاخص های آن کدامند؟
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚙️ پنج سال پیشرفت | نماهنگ جدید KHAMENEI.IR
👆 مروری بر دیدارهای بخش خصوصی با رهبر انقلاب در پنج سال اخیر
✏️ رهبر انقلاب، روز گذشته: این دیدار امروز، پنجمین دیداری است که ما با شما، با مجموعهی کارآفرینان و سرمایهگذاران در این چند سال داشتهایم. از سال ۹۸ شروع کردیم این جلسه را؛ ... هر سال که این جلسه تشکیل شده، مشاهده کردیم و اطّلاع پیدا کردیم ــ نهفقط گزارش صِرف ــ مطّلع شدیم که بخش خصوصی، خلّاقیّتش افزایش پیدا کرده، قویتر شده...
💻 Farsi.Khamenei.ir
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 ویژه ساعت شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان در فرودگاه بغداد
📹 نماهنگ | رفیق خوشبخت و صمیمی
💗 رهبر انقلاب: من یاد شهید سلیمانی عزیزمان را هرگز فراموش نمیکنم.
🖼 #Baghdad0120
📥 سایت
💻 Farsi.Khamenei.ir
#پاسخ_به_سؤالات
🔰سؤال ۱: سناریوهای آیندهی سوریه چیست؟
🍃🌹🍃
🔹در بخش سیاسی در سوریه چند سناریو مطرح است:
۱. ادامه دولت فعلی که در قالب دولت اداره امور شناخته میشود که البته این مسأله برای هیئت حاکمه فعلی مطلوب نیست. زیرا بسیاری از کشورها هنوز این دولت را به رسمیت نشناختند. این مدل همان مدل طالبان برای دولت فعلی به وجود می آورد که نهایتاً کشورها آنها را به صورت دوفاکتو قبول میکنند.
۲. تشکیل دولتی فراگیر: حضور همه احزاب، اقلیتها و مذاهب در دولت که بعید است در کوتاه مدت اتفاق بیفتد، زیرا جولانی خودش بارها اعلام کرده که برگزاری انتخابات در سوریه چهارسال زمان میبرد. از طرفی هیئت حاکمه فعلی هم اصولاً اعتقادی به فراگیری دولت ندارد، زیرا همان تفکر تکساختی بودن را مثل طالبان قبول دارد.
۳. دولت سکولار: که این امر خیلی بعید است، یعنی استفاده از افرادی که مخالف بشار اسد بودند؛ اما اصول تکفیریسم تحریرالشام قبول ندارند. این توسط تحریرالشام پذیرفته نیست و اینها را هم قبول ندارند.
🔹با این روند، هیئت حاکمه فعلی با دو گروه به مشکل خواهند خورد و اصولاً آنها را در صورت تشکیل دولت وارد عرصه سیاسی نخواهندکرد :
الف. کردها: که البته کردها هم تمایلی به ورود به عرصه سیاسی سوریه ندارند، زیرا هدف آنها همان خودمختاری و نهایتاً استقلال سیاسی است.
ب. علویان: در زمان بشار اسد شعار حکومت اقلیت بر اکثریت بخاطر حکومت علویان بر کل سوریه بود. الان با توجه به سقوط بشار اسد، هیئت حاکمه تحریرالشام اجازه هیچ فعالیتی به علویان نخواهد داد، زیرا علویان را نماینده حزب بعث و نظام سابق میدانند.
🔹در نتیجه حالت بدبینانه برای آینده سیاسی سوریه، وضعیت فعلی و حکومت تک ساخت تکفیری تحریرالشام که در کوتاه مدت همین ادامه پیدا خواهد کرد.
و خوشبینانهترین حالت برای آینده سیاسی تشکیل حکومت تک- چندساخت با حفظ برتری کامل تحریرالشام در دولت و حضور تعداد اندکی از سایر احزاب و اقلیت های دینی آن هم احزاب و اقلیتهای همسو است.
💎#قرارگاه_جنگ_نرم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1936392247C8d62757646