eitaa logo
#قرارگاه محمد رسول الله_۳
373 دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
16.4هزار ویدیو
599 فایل
🕌مکان : نجف آباد ، خیابان دانش ، مسجد حضرت محمد (ص) . 📌راه های ارتباطی با ما : 09135968722 @Basij313admin #پایگاه_ویژه_علمی_حضرت_محمد_رسول_الله_ص #حوزه_مقاومت_بسیج_امام_حسین_ع
مشاهده در ایتا
دانلود
توییت عضو ستاد زاکانی
خواهش میکنم ❌دکل گم شده رو بیاد بیارید... ❌قیمت سه برابر بنزین و ده برابر دلار رو به یار بیارید... ❌مناظرات بی فایده ی برجام که ایران پای بند به تعهدش موند و آمریکا ازش خارج شد رو بیاد بیارید که رهبری گفتند عبرت برای آیندگان باشد!!!! ❌واگذاری دریای خزر به روسیه رو به یاد بیارید. ❌قرارداد ۲۵ ساله بستن با چین رو به یاد بیارید که دریا و خلیج دست چین باشه و صید ترال انجام‌میدن!!! صیادهای ما بیچاره شدن. منابع کف دریامون رو ربودند! ❌جوانانمون که سال ۹۸ در اعتراض به روحانی کشته شدند رو بیاد بیارید.(نیروی انتظامی زیر نظر ریاست جمهوری است) ❌سنگین ترین تورم رو به یاد بیارید. ❌رکود بازار و تعدیل نیروی هرروزه ی شرکت ها و کارخانجات رو به یاد بیارید... ❌قطعی مکرر اب و برق یادتونه؟ ❌صف مرغ و گوشت یادتونه؟ روغن احتکار شده بود چندماه نبود یادتونه؟ ارد برای نون نبود یادتونه؟؟؟ نه به دولت سوم روحانی نه به پزشکیان. ✅لطفا دعوت کنید از کسانی که رای ندادن و کسانی که به دیگران رای دادن تا جمعه پای صندوق بیان و به آقای جلیلی رای بدن.
📸تیتر روزنامه فرهیختگان!
✍🏻 همه از ‎قالیباف تشکر کنیم با این نتایج روشن شد که کنار رفتن هردو بزرگوار جلیلی و قالیباف منطقی نبود؛ چون جلیلی خیلی جلوتر بود و کنار رفتن قالیباف، پزشکیان را دور اول به ۵۰٪ می‌رساند، همه از ‎ تشکر کنیم!
حاکمیت الان واضع تر می تواند چرایی سکون در سقف مشارکت را آسیب شناسی کند. چون میزان مشارکت نشان داد که بود و نبود کاندیدای اختصاصی اصلاح طلبان، تلاش فراگیر یا تحریم آنان تاثیری در رشد مشارکت ندارد. محاسبات حکومت برای رشد مشارکت دقیق نبود.اصلاح طلبان هم واقع بین شدند بیشتر می نویسم 🗣 عبدالله گنجی
♦️بیانیه مهم قالیباف: همه تلاش کنیم دکتر جلیلی رئیس دولت آینده شود راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خودمی‌خواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است،به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
📸 قاضی‌زاده هاشمی: از هوادارانم و آقایان قالیباف، زاکانی و ستادهای انتخاباتی آن‌ها می‌خواهم از آقای جلیلی حمایت کنند.
♦️تصاویر شهید فرهاد جلیل و شهید ابراهیم مرمزی که توسط اشرار مسلح هنگام حمله به صندوق آرا رای ریاست جمهوری در منطقه راسک استان سیستان بلوچستان به شهادت رسیدند