3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | ماجرای هدیه حاج قاسم که چشم پیرزن قناتملکی را از تاریکی در آورد
🔹 بخشی از مستند خاطرات آن مرد
✍
2.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 صحبت های شنیده نشده حاج قاسم در مورد مقام معظم رهبری
✍️
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مکالمه محسنرضایی و شهید خرازی در عملیات کربلای۴
🔹این فایل صوتی برای اولینبار بعد از ۳۵ سال پخش شد، مکالمه بیسیم «محسن رضایی» فرمانده وقت سپاه با شهید حسین خرازی فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین در اولین دقایق عملیات کربلای۴ است.
🔹لشکر ۱۴ امام حسین یکی از لشکرهای خط شکن کربلای۴ بود که غواصانش در مهمترین نقطه عملیات یعنی عبور از اروند و حضور در جزایر شرکت داشتند، همانجایی که لو رفتنش موجب توقف عملیات شد.
🔹در پایان این مکالمه، محسن رضایی (از قول خرازی) به افراد حاضر در قرارگاه میگوید که برخی از نیروها به جزیره بلجانیه رسیدهاند، یعنی از تنگه ام الرصاص رد شدهاند.
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روح مرحوم دکتر زارعی شاد باشد که با اشک غیرت خود در روز تصویب ۲۰ دقیقهای طرح مرتبط با برجام، جریان دوپهلو درون نظام را بیآبرو کرد.
توضیحات مرحوم علیاصغر زارعی در این گفتگوی کوتاه، سند دیگری است بر اینکه ادعاهای علی لاریجانی در نامه به شورای نگهبان درباره جلسهای که طرح مرتبط با برجام در ۲۰ دقیقه تصویب شد، درست نیست!
#حمید_رسایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
﷽
🔴 نشست روشنگری؛ بصیرتی
🎤 دکتر سید جلال حسینی
🗓 پنج شنبه ٩ دی ماه
🕘 ساعت ٢٠
🇮🇷 مکان: یادمان شهید حججی
پخش زنده از :
🎞🆔https://rubika.ir/joing/BHEAEFGC0QVEJMNVEFTKJEBSULYPUQXH
#حوزه__امام_حسین_علیه _السلام
#ناحیه_مقاومت_بسیج_نجف_آباد
📣📣📣📣📣📣📣📣📣
🌹طرح نیم پلاک
🌸🌸شما هم دعوتید به مهمانی شهدا
🌺🌺این هفته مهمان شهیدحسین صفری هستیم.
♦️پنج شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۰۹
♦️ساعت۱۵:۰۰عصر
🔹🔹گلزار شهدا ،قطعه ۲
♦️می توانید از لینک زیر برنامه را به صورت مجازی مشاهده نمایید.
http://heyatonline.ir/heyat/3506
✅روبیکا:
https://rubika.ir/nimplak
✅اینستا
@nimpelak2
🥀☘🥀☘🥀☘
🆔https://eitaa.com/nimpelak2