eitaa logo
محمد رسول الله(۳)
33 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
1هزار ویدیو
89 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔞 تصاویری دیگر از پیکرهای شهدای حادثه تروریستی امروز شیراز
داعش مسئولیت حمله تروریستی به شاهچراغ رو بر عهده گرفت.
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یک ایرانی هرچقدر هم داغ ببینه بازهم رجز میخونه؛ قسم به پهلوی شکسته‌ی مادرمان خواهیم گرفت.
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان پر شور خانم دکتر خدادادی فرزند شهید در اجتماع هنجار شکنانه پزشکان در آمفی تاتر نظام پزشکی مشهد 🔹پزشکی که از درون جامعه خود خبر ندارد چگونه ادعای نخبگی میکند؟ شما نمیدانید دغدغه و مشکل دهه هشتادی چیست، مدعی تر از همه شما من فرزند شهید هستم! بگذارید جنگ بشود ببینیم کدامتان به جنگ میرود 🔹کمی انصاف داشته باشید در زمان کرونا کدامتان به میان کارتن خواب ها رفت؟
2.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمد ملکی: تروریست های مسلح در دانشگاه! 🔹جدا شدن یکی از لیدرهای شعارهای ساختار شکن در دانشگاه آزاد تهران از جمع دانشجوها و وارد شدن او به سالن، مسئولین دانشگاه را برای شناسایی او‌که دانشجو بودنش با تشکیک مواجه شده، به چک کردن دوربینهای مدار بسته وا می دارد. 🔹تصاویر دوربین مدار بسته دانشگاه آزاد واحد مرکزی تهران صحنه مشکوکی را از این فرد ثبت کرده. او چیزی شبیه یک سلاح گرم را نشانه رفته و سریع آن را زیر پیراهنش مخفی می کند. 🔹 با توجه به هشدار های امنیتی و فاجعه تروریستی تکفیری حرم شاهچراغ به نظر میرسد دانشجو نماها و عوامل تروریستی اغتشاشگر به دنبال کشته سازی با سلاح گرم پس از فراخوانهای دانشجویی باشند.
2.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هم اکنون شاهچراغ چادرهای خونین بر ایوان شاهچراغ آویزان شده 🔴
🔴نخبه‌ای که در حادثه تروریستی شیراز به شهادت رسید 🔹یکی از شهدای مظلوم در حرم شاه چراغ علیه السلام دکتر «سیدفرید الدین معصومی» از نخبگان کشور، فارغ التحصیل از نیوزلند و خدمتگزار کشور در زمینه برق هستند. 🔹یکی از دوستان ایشان نقل می‌کند: در سال‌های تحصیل یکی از هم دانشگاهی‌های ایشان به شوخی در نیوزلند به ایشان گفته بود: شما که اینقدر به نماز مقیدی و در تمام نماز‌های جماعت نیوزلند شرکت می‌کنی، آخر در نماز شهید می‌شوی.... 🔹دیروز بعد از اینکه از ماموریت بر می‌گشتند برای زیارت و نماز به حرم می‌روند که خداوند شهادت را در حرم و در نماز نصیبشان کرد.
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگه دنیا به کامم بود، الان شاید حرم بودم 🔴
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آهای کوه غیرت هوامون رو داری!؟
هدایت شده از  Sardaran(3)
✍میدونی سفیدهای توی حرم یعنی چی؟ یعنی اون خانمی که اومده حرم چادر سرش نبوده ، از درب چادر گرفته. یعنی مسلح از کسی نپرسید چادری بودی یا بی چادر.