✔️ امشب قسمت آخر سریال #افعی_تهران را دیدم.
نخیر آقای پیمان معادی!
جسارت نباشد اما شما نویسنده نیستید. از همان قسمت اول و دوم، کل قصه لو رفت و در آخرین قسمت، به ناشیانهترین روش ممکن، مثلا خواستید گره را باز کنید.
اگر این پیام به دستتان رسید، ضمن احترام به تلاش شما، اما سوژه را سوزاندید. حیف شد. لطفا به کار بلدها بدید بنویسند.
دلنوشته های یک طلبه
✔️ امشب قسمت آخر سریال #افعی_تهران را دیدم. نخیر آقای پیمان معادی! جسارت نباشد اما شما نویسنده نیستی
✔️برخلاف سریال #مرداب . که همه چیزش به جا و درست بود. حتی بدون تعارف، تعلیقات سه قسمت اول، به کل تاریخ تعلیقات سریالهای نمایش خانگی میارزید.
#پیشنهاد_تماشا
در کل ، اجازه بدید امشب ، پایان دوران اوج و شکوه قصههای سریال خانگی را در دهه اول کاریاش اعلام کنم. و معتقدم سریال #جنگل_آسفالت تلاش دارد که تنفس مصنوعی به این صنعت در نمایش خانگی بدهد.
اگر رُکتر بخواهم بگویم، جذابیت و شکوه قصه ، در جایی از سریال #میخواهم_زنده_بمانم و تا حدودی در سریال #پوست_شیر دفن شد و فاتحهاش را با فجایعی به نام رئالیتی شوها خواندند و خرمایش را هم ریزآبادیهای فصل اول #زخم_کاری خوردند و رفت.
#پایان_شکوه_قصه_های_نمایش_خانگی
✅️ ایران، چین و روسیه در شورای حکام: غرب ، گام لازم را برای از سرگیری اجرای برجام بردارد.
🔹سه کشور ایران، چین و روسیه با تاکید بر اینکه مفاد برجام همچنان معتبر است به کشورهای غربی که با بدعهدی و بیعملی خود، اجرای این توافق را به بن بست کشاندهاند توصیه کردند که با نشان دادن اراده سیاسی، گامهای لازم را برای از سرگیری اجرای توافق سال ۹۴ بردارند.
🔹در بیانیه مشترک این سه کشور آمده است: از سال ۲۰۱۸، هنگامی که آمریکا به طور غیرقانونی و یکجانبه از این توافق خارج شد و تحمیل تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی و اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران نقطه عطفی برای این توافق شد، حمایت ما از برجام تغییر نکرده است.
👈 معلوم میشود که هم سخن آقای #جلیلی درست بوده و هم سخن آقای #قالیباف.
چرا که آقای قالیباف گفته بود که برجام، اراده نظام بود و از آن دفاع میکند. میبینید که تا الان هم سه کشور ایران و چین و روسیه دنبال به ثمر رساندن برجام هستند.
و آقای جلیلی هم گفته بود که برجام، چک بلامحل است و میبینید که آمریکا و غرب آن را اجرا نمیکنند و حتی آمریکا به طور غیرقانونی از برجام خارج شد.
👈 لطفا انصاف و صداقت را رعایت کنید و جوری علیه این دو کاندیدا تبلیغ نکنید که فردای قیامتتان خراب شود.
#اخلاق_انتخاباتی
#انتخابات
#جلیلی
#قالیباف
#رعایت_انصاف
#لطفا_نشر_حداکثری
✔️ اشکهایی که پس از هر شکست می ریزیم همان عرقیاست که برای پیروزی نریخته ایم.
مطلب جالبی از طرف یکی از دوستان ارسال شده که بنظرم ارزش خواندن دارد👇👇
✔️من نقی معمولیام تو چطور؟
سریال پایتخت در حال پخش شدن از تلویزیون است و من به «نقی» فکر میکنم. چقدر این نقی آشناست و چقدر فامیلی هوشمندانهای دارد: «معمولی». او یک کاراکتر خاص نیست. معدل و میانگین جامعه ماست. نقی معمولی یعنی من و یعنی تو. چرا چنین چیزی میگویم؟ به نقاط شباهت نقی معمولی به میانگین جامعه ایرانی دقت کنید:
نقی معمولی راجع به همه چیز اظهار نظر میکند. تا حالا چنین دیالوگی از او نشنیدهایم: من نمیدانم باید فکر کنم. نقی معمولی جهان کوچکی دارد یعنی وقتی راننده نماینده مجلس میشود طوری رفتار میکند که نماینده مازندران در پارلمان است و نماینده پارلمان در مازندران! روی ماشینش پرچم ایران میگذارد مانند ماشین روسای جمهور و کلت و هفت تیر به کمر میبنندد.
نقی معمولی اعتماد بنفس دارد در سطح لالیگا. نقی پارتی بازی میکند؛ از همسرش میخواهد که خبر بازگشت وی را از حج در اخبار استانی بگوید! حالا اگر نمیتواند در مشروح اخبار دست کم در خلاصه اخبار!
نقی معمولی میخواهد همیشه بالا باشد: از اصرار بر هِد فامیل بودن تا سرگروه شدن در تمرین قبل از رفتن به حج.
نقی معمولی کتاب نمیخواند! همین! خیلی ساده!
و از همه مهمتر؛ نقی معمولی خود تعمیم یافته ندارد. راجع به این بیشتر صحبت میکنم.
البته نقی معمولی ويژگیهای مثبت نیز دارد:
🔹 خانواده دوست است.
🔹 به بزرگترها احترام میگذارد.
🔹 گاهی اوقات رفتار اخلاقی و جوانمردانه دارد.
🔹 زحمتکش و جنگنده است برای خانوادهاش میجنگد.
🔹 روی خانواده اش تعصب خاصی دارد.
دیدید؟ نقی معمولی نماد جامعه ایرانی است. معدل و میانگین جامعه ماست. بسیار شبیه به من و تو.
از میان همه مختصات نقی معمولی، یا به عبارت بهتر از میان همه مختصات خودم و شما میخواهم بگویم:
وقتی درک میکنم علاوه بر من و خانواده من، افراد دیگری نیز در این مجتمع آپارتمانی زندگی میکنند. از آن لحظه به بعد همانطور که حواسم به خودم و خانوادهام است، ملاحظه همه ساکنان آپارتمان را میکنم. اینجاست که به خود تعمیم یافته رسیدهام. نحوه رفتوآمد و صدا و استفاده از فضای مجتمع مسکونی، به نحوی خواهد بود که دیگران را هر لحظه در کنار خودم میبینیم.
در خود محدود، من به عنوان پدر فقط فرزندم را به خاطر نسبت خونی، مورد توجه قرار میدهم ولی در خود تعمیم یافته، همسایه و همشهری را صاحب حق وحقوق میدانم و دستیابی به خود تعمیم یافته حاصل تامل، تمرین و تجربه است.
پس سه پیشنهاد دارم:
✅ برای تامل: حتما کتاب بخوانیم.
✅ برای تمرین: یک ماه تمرین کنیم که خانواده دیگران را خانواده خود بپنداریم. آنگاه آیا همان رفتاری را میکنیم که با وی میکنیم؟
✅ برای تجربه: به گونهای رفتار کنیم که برای نسل بعدی یک الگوی متفاوت رفتاری باشیم. آدمها بر اساس تجربه زیستهشان میآموزند که چه کاری خوب است و چه کاری بد. بحران کرونا زمان بسیار مناسبی است برای تجربه خود تعمیم یافته. یعنی درک کنم که هر رفتار ساده میتواند باعث مرگ دیگری شود.
در سریال پایتخت همای سعادت همنشین نقی معمولی است اما در دنیای واقعی همای سعادت (توسعه یافتگی) روی دوش نقی معمولی (من و تو) نخواهد نشست. باید از خودمداری به دیگرفهمی و دگرپذیری مهاجرت کنیم. همه ما یک خانواده بزرگ داریم به نام ایران و خانوادهای بزرگتر به گستردگی جهان.
#حال_خوب
#درک_یکدیگر
#احترام_متقابل
#رعایت_انصاف
#اخلاق_انتخاباتی
#رنجی_که_میبریم
#خیرخواهی
#حرف_حساب
#افراط_و_تفریط_ممنوع
وقتی که در یک جامعه بنا به هر دلیلی، حرکت در مسیر معمول و قابل پیشبینی دشوار و پر هزینه شود، عبور از میانبرها اهمیت بیشتری پیدا میکند و مردم، خود را در شرایطی قرار میدهند که به جای آن که بردباری کنند و از پیچ و فراز و فرود بگذرند و به مقصد برسند، ریسک میکنند و از مسیری دیگر میگذرند و به جای منطق و شرایط معهود و اعلام شده، امید بستن به شانس و تصادف را بر میگزینند.
👈 این آب گلآلود، بهترین زمینه را برای سوءاستفاده کنندگان و #تروریست_های_اقتصادی فراهم خواهد کرد.
#هشدار
#همستر
@Mohamadrezahadadpour
امام جواد علیه السلام:
*مَنْ لَمْ یَعْرِفِ الْمَوارِدَ أعْیَتْهُ الْمَصادِرُ*
هرکس #موقعیت_شناس نباشد جریانات، او را مىرباید و هلاک خواهد شد.
بحارالانوار، ج۶۸، ص ۳۴۰
@Mohamadrezahadadpour
📽 ساخت سریال The Last Shah درباره داستان زندگی محمدرضا پهلوی توسط شبکه نتفلیکس!
سریال The Last shah با الهام از سریال سریال The Crown شبکه نتفلیکس، چهار دهه از ایران را با آغاز جنگ جهانی دوم، زمانیکه محمدرضا پهلوی، به تخت نشست تا زمان انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۹۷۹ و حادثه گروگان گیری در سفارت آمریکا واقع در تهران را به تصویر میکشد.
👈 هنوز ۱۰ سال از انتشار مستند *انقلاب۵۷* و مستند *رضاشاه* از شبکه بهاییِ من و تو نگذشته و چون آنسالها در دانشگاه بودم میبینم که در طول این سالها هنوز جای آن روایتسازی در افکار بسیاری از دانشجویان و فرهیختگان زخم است، شاهدیم که بالاخره دشمن اقدام به روایتسازی در قالب هنر کرده و میخواهند برای پهلوی دوم سریال بسازند.
این سریال میتواند عیار سریال های صدا و سیما را در اذهان مخاطبین مشخص کند. موضوع شاه چیزی هست که تقریبا هر چند سال یک سریال راجع به آن ساختند.
اگر رسانه ملی ما توانسته باشد روایت #درست و #متقن و #جذاب در اذهان مخاطب ایجاد کرده باشد، جای نگرانی نیست اما اگر روایت نتفلیکس با شواهد و منابع دسته اول سازگارتر و از جذابیت های هنری بالاتری برخوردار باشد و بتواند در افکار عمومی جا بیندازد که روایت جمهوری اسلامی از دوران پهلوی دور از واقعیت است، از همین الان بَدا به حال اعتماد عمومی و آبروی رسانه ملی!
#جنگ_روایت_ها
#هنر
#سریال
✍ کانال #حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour