eitaa logo
دلنوشته های یک طلبه
89.7هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
655 ویدیو
125 فایل
نوشتارها و رمان های محمد رضا حدادپور جهرمی ادمین: @Hadadpour سایت عرضه آثار: www.haddadpour.ir توجه: هر نوع استفاده یا برداشت و کپی و چاپ مستندات داستانی چه به صورت ورد یا پی دی اف و ... و حتی اقتباس برای فیلم‌نامه و تئاتر و امثال ذلک جایز نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
قاضی زاده: تحریم سالها هست اما چرا سالهایی که پزشکیان و پورمحمدی سر کار بودند کاری نکردند؟ ما دارایی های خانواده شهدا را به آنها برگرداندیم پوشش همگانی در بنرین و گاز و برق (مثل طرح زاکانی) بر اساس دارا بودن هر خانواده ایرانی از دو خودرو در برنامه ماست ما یک نظام مالیاتی یکپارچه طراحی کردیم بخضی اقتصاد ما معیشت پایه است و ما باید در توسعه مراتع و منابع آنها کمک کنیم
قالیباف: ما مردمی داریم که حتی امکان کار ندارند. باید انها را توانمندسازی کنیم. ما شاهد ظلم عده ای به انفال هستیم. باید هدفمند انجام بدهیم 44 درصد خانواده های ما خودرو ندارند. در طرح ما برای آن خانواده محروم، باید برخورداری بیشتری لحاظ بشود. یارانه باید در اختیار مردم باشد تا هرگونه خواستند سرمایه گذاری کنند. 👈 قالیباف ترجیح داده که بدون حاشیه و با تسلط، به تشریح برنامه اش بپردازد.
پورمحمدی: اینجا دوباره دارند تکرار همان حرفهای قبلی میپردازند. دارند صورت مسئله را پاک میکنند. جلیلی که مواضعش درباره تحریم مشخص است اما وقتی با او سالها پیش صحبت کردم گفت که اگر تو مسئول باشی موافقت دارم! پزشکیان آدم هایی اطرافش گرفته اند که تمام اعتمادشان به برجام است! قالیباف در طول مجلسش برنامه نوشته اما باید جواب مسئولیتش را بدهد و 25 شکاف برنامه را توجیه کند! 👈 با هیجان و به چالش کشیدن جدی سایر نامزدها تقریبا همه حرفهای بقیه را زیر سوال برد!
زاکانی: ما طبق برنامه ای که داریم، چند ماه اول ، فقر برطرف میشود. به ماقبل مصرف کننده باید پرداخت بشود. مشاور پزشکیان گفت که دولت رییسی فلاکت بار بود. دولت سیاه روحانی کشور را به باد داد. سبد کالای ژنرال های اقتصادی که در ستاد پزشکیان هستند مردم را فقیرتر کردند روحانی گفت که اگر دست به برادرم بزنید، اعلام جنگ میکنم 👈 زاکانی با نشان دادن عکس های مختلف، دولت روحانی را نقد کرد. به بهانه این که میخواهد اعضای ستاد پزشکیان را نقد کند. و گفت که پزشکیان دولت سوم روحانی است.
پزشکیان: ما با هم دعوا میکنیم. نمودار وضعیت سفره مردم را ببینید. دوران رییسی بدتر شده. دوران خاتمی ثبات بیشتری بوده است. هر کسی به ستاد من بیاید میپذیرم اما آنچه عمل میکنم منویات مقام معظم رهبری است. محاسبه کردم و دیدم که نفری 10 میلیون میتوان داد باید دعوا را بگذاریم کنار و به انسجام فکر کنیم اگر ما وضعیت شغل و روابطمان با دنیا درست نکنیم، چیزی درست نمیشود. نه در دوران روحانی و نه در دوران رییسی طبق تورم حقوق ها افزایش نیافت. شعار دادن کار سختی نیست. مشکل ما اختلاف ما خودمان است. 👈 واقعا دستش خالی است و حتی پاسخگوی سوالات نبود!
جلیلی: باید یک نظام رفاهی شکل بگیرد تا در چند لایه بتوانید مسئله شغل و فقر و ... را حل کنید. مشکل دوستان این که موجه صورت مسئله نیستند. ما با نظام مالی دنیا داریم کار میکنیم 👈 قدری جلیلی دست پاچه شده و احساس میکنم نه تنها جواب سوالات را نداد بلکه جواب درخوری هم به پورمحمدی و بقیه نداد!
⛔️ مرحله دوم 👇👇
قاضی زاده: رییسی اعلام جنگ نمیکرد. بلکه خودش اعلام و پیگیری میکرد. تهران با مشکلات زیست محیطی همه را درگیر کرده. باید ورزش را جزئی از آموزش قرار بدهیم. باید کاری کنیم که دست رسی عادلانه به خوبی انجام شود.
قالیباف: من هم موافقم که تحریم کاغذپاره نیست و باید به طور جد به آن بپردازیم. من با مذاکره موافقم منتهی مذاکره یک روش مبارزه است. آمریکا دشمن است و باید بدانیم که داریم مبارزه میکنیم. حضرت آقا فرمودند که این قانون به نفع کشور و مردم است. ما باید تمام تلاشمان را بکنیم تا تحریم خنثی و مرتفع شود ما باید اجماع سازی داشته باشیم. ما نیازمند عقلانیت هستیم. من از همه ظرفیت ها استفاده میکنم تا تحریم رفع شود.
پورمحمدی: شاید ترامپ برگردد. باید میدان را به خوبی ببینیم و درک کنیم ما از فرصت ها درست استفاده نکنیم صرف فروش نفت کافی نیست. کو پول نفت؟ چرا سر سفره مردم نشان نمیدهد! همه چیز به این راحتی که این ها میگویند نیست نه تنها تحریم برداشته نشد بلکه مسائل پیچیده تر شد. اغلب پزشک ها و پرستارها وضعیت سختی دارند و باید زیرساخت بهبود وضعیت اقتصادی آنها درست بشود. 👈 بنظرم قالیباف نباید کلام پورمحمدی را قطع میکرد.
زاکانی: مشکل ما امثال پزشکیان هست که چندین دوره در مجلس مسئول بوده اند با ترامپ هراسی پورمحمدی موافق نیستم طبق برنامه من، 40 درصد درمان مردم رایگان میشود. بیماران صعب العلاج کاملا درمانشان رایگان میشود.
پزشکیان: مشکل ما اجرای قانون است. چون ویژه خواری میکنیم. سفره ما با سفره ملت فرق میکند.
جلیلی: بخاطر احترام به مردم، به سوال اصلی برمیگردم. مرگ های قابل پیش بینی را باید به صفر و یا حداقل برسانیم. دولت و رییس جمهور وظیفه دارد که مسئله مرگ و میر کشور را مدیریت کند.
قاضی زاده: با بیان مسئله، مسائل حل نمیشود. دسترسی مردم به دارو مشکل است. ما بهترین زیرساخت حوزه پزشکی در عرصه بین المللی داریم
قالیباف: مسائل حاشیه ای حوزه بهداشت و درمان را باید فرابخشی حل کنیم. یا دانش نداشتیم و انجام ندادیم و یا عُرضه! محیط زیست به اندازه امنیت و سایر موضوعات مهم است. از بحث جمعیت در این مورد نباید غافل شد. ما بحث بیمه رایگان را در مجلس پیگیری و حل کردیم
پورمحمدی: ما از نظر بستر و دانش و بیمارستان و ... در شرایط خوبی هستیم اما باید توسعه زیرساختی بدیم. مسئله سالمندی که قالیباف گفت بحث خیلی جدی است. مدیریت اقتصاد سلامت و درمان خیلی مهم است با مدیریت خوب در یارانه سوخت و انرژی، در هر جناحی، نتوانستیم خوب سامان بدهیم ما میتوانیم در سطح اروپا به مردممان انرژی رایگان بدهیم
زاکانی: مهمترین مسیله بیمه انسانی است توزیع اطلاعات و بهداشت و... توصیه من درباره سلامت این بود که باید جدی پیش گرفته شود موضوع دارو با دستور حل نمی شود منم مثل پزشکیان از رانت استفاده نمی کنم
پزشکیان: برنامه من، هفتم توسعه و برنامه رهبر معظم انقلاب است. وقتی صدای مردم درمیاد که من سفره دیگری برای خودم پهن کردم. مشکل، عدم تعهد ما در بالاست. 👈 پزشکیان تلاش دارد که با عملیات روانی، به مردم بگوید که من با اینها نیستم اما برنامم همان منویات حضرت آقاست!
جلیلی: سوانح جاده ای ما به اندازه شهدای جنگ تحمیلی است. وظیفه شما کاهش مرگ زودرس است
⛔️ پایان نیمه اول⛔️
✔️ تا اینجا👇 🔺 اینکه توی تمام سوالات فقط به سوال ها جواب با آمار ارائه میده و با بقیه گلاویز نمیشه خوبه اما جلیلی با تپق در اعلام آمار و خشکی دهان و‌ چند بار کم آوردن نفس مواجه است و بیانش ابدا عوام پسند نیست. 🔺 کلا حرفی برای گفتن ندارد. بیشتر از همه از حضرت آقا دم میزند. بسیار محتوای ضعیف اما زبان بدن و شیوایی کلام عامه پسند دارد. 🔺 که مشخصه. وعده‌های عجیب و غریبی داد اما نگفت که از کدام محل می‌خواهد هزینه این برنامه ها را بدهد؟! نیمه اول پرانرژی‌تر و رفته رفته فروکش کرد. 🔺 همان حرفهای گذشته اش است اما با حالت تهاجمی تر و جدی‌تر. قدرت گرفتن جمع در دستش دارد اما به سوالات خیلی واضح جواب نمی‌دهد. 🔺 نسبت به جلسه قبل آرام تر شده و همان حرفها را تکرار می‌کند. تمرکزش روی دفاع از دولت رییسی است و نمی‌دانم تا چه حد این روش جواب میدهد؟ 🔺 رویه اش در هر دو جلسه یکسان است. با لبخند و برنامه ادامه می‌دهد و هر جا لازم دید، از پزشکیان گرفته (بخاطر هم‌کار بودن در مجلس) تا قاضی زاده و بقیه را به شهادت می‌گیرد. قالیباف مثل بازیکنی است که وقتی همه دنبال توپ میگردند، او دارد با توپ روپایی میزند. ✍ بریم ببینیم در ادامه چه اتفاقی می‌افتد👇
قاضی زاده: به پزشکیان و پورمحمدی میگم که توانایی تحقق باید و نبایدها را دارید یا خیر؟ بنده در بنیاد شهید دارم و انجام دادم با کرونا نیازمندی های آموزش وپرورش فراموش شد اما در دولت سیزدهم به همراه مجلس، این مسئله دنبال شد. سن اصلی پرورش را داریم از دست میدهیم
قالیباف: یکی از اشکالات جدی ماست این است که تند تند وزیر عوض میشود! آموزش و پرورش اساس پیشرفت کشور است مدرسه و محیط و استادرد مدرسه، و معلم ؛ دو بحث مهم آموزش و پرورش است
پورمحمدی: نمیتوانیم محتوای اموزشی را به خود مراکز استان ها بدهیم؟ آموزش و پرورش باید باید امن باشد و محل تغییرات سیاسی نباشد هر رییس جمهوری که پول نداشته باشد و اعتماد مردم را به همراه نداشته باشد، قطعا موفق نخواهد شد.
زاکانی: آموزش و پرورش هزینه نیست. شروع اصلاح باید از کلاس باشد نه از ستاد. در کلاس، مهم ترین رکن معلم و دانش اموز است. قوی ترین وزیر کابینه من وزیر آموزش و پرورش خواهد بود.
پزشکیان: بچه مردم با بچه خودمان فرق دارند یا نه؟ یک سرویس میگیرند؟ این که ما یک حرف بزنیم، اما حواسمان در تئوری به آن بچه مناطق محروم نباشد، مسئله حل نمیشود. 👈 مطالب پزشکیان، بیشتر شبیه به درس اخلاق شده اما با سمت و سو گیری های خاص خودش. صرفا آسیب شناسی و این که مردم محروم چه میکنند و ...؟
جلیلی: الزامات یک ایران جهش، استفاده حداکثری از ظرفیت هاست. از کجا؟ از مدرسه! آموزش و پرورش لشکر شکوفایی فرصت هاست. یک مدرسه الگو چه شرایطی دارد؟ از همه لحاظ! ما رفته ایم و بررسی کرده ایم. ما روی این مطالعه کرده ایم. در سند تحول هم آمده. ما باید این مدرسه را الگو بکنیم و به همه معرفی نماییم. 👈 جلیلی فقط شرح صورت مسئله میدهد.
قاضی زاده: توسعه شرکت دانش بنیان از ضروریات است و بر قله جهان خواهیم ایستاد.
قالیباف: ثبات در مدیریت اموزش پرورش واجب است. یک مدیر قوی اساس کار است وقتی دو قطبی جعلی در کشور راه میندازیم، نتیجه اش میشود همین وقتی مردم را در اداره موضوعات حذف میکنیم، نقش خانواده و نخبگان را حذف میکنیم، کار به جایی نمیرسانیم وقتی میگوییم اجماع؟ باید بگوییم چگونه میخواهیم اجماع سازی کنیم؟ مبانی ما مبانی انقلاب اسلامی است و ذی نفع اساسی ما مردم هستند. ما به جای تنش باید به سمت گشایش برویم. معتقدم که در سه مقطعی که در حوزه مدارس گفتم، در تحصیلات تکمیلی باید بخش های دولتی خودشان با دانشگاه ها قرارداد ببندند.
پورمحمدی: وفاق و اجماع با شعار نمیشود. الان جامعه دچار اختلاف شده است. ما با نظام مدیریتی ناکارآمد مواجهیم حوزه آموزش و پرورش، فیزیک نیست. حوزه علوم انسانی است. باید احترام گذاشت. نسل امروز با من فرق میکند. نگاهش متفاوت از من است. رهبری به کرات گفتند که باید محیط آزاد و دلچسب باشد. رفتار ما با مردم و نخبگان باید اصلاح شود. وگرنه هر روز دچار بحران خواهیم بود.