eitaa logo
دلنوشته های یک طلبه
88.6هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
671 ویدیو
125 فایل
نوشتارها و رمان های محمد رضا حدادپور جهرمی ادمین: @Hadadpour سایت عرضه آثار: www.haddadpour.ir توجه: هر نوع استفاده یا برداشت و کپی و چاپ مستندات داستانی چه به صورت ورد یا پی دی اف و ... و حتی اقتباس برای فیلم‌نامه و تئاتر و امثال ذلک جایز نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حرف بزنیم؟
امشب اجازه بدید درباره دو تا خانم صحبت کنیم. البته هر کدامش نیاز به مقدماتی داره که خلاصه عرض میکنم.
کتابی که حدوداً یک سال طول کشید تا نوشتنش تمام شد و در مسیر نوشتن همون کتاب بود که عشق و علاقه ام به مردم افغانستان مخصوصاً شیعیان هزاره چندین برابر شد کتاب بود. به همین اندازه که کتاب نه مطلب داره دچار سانسور و محدودیت شد و مجبور شدیم پاره ای از مسایل را نه در کانالم منتشر کنم و نه در کتاب. ولی بعدها اتفاقات دیگری افتاد که من متوجه شدم بعضی‌ها روی موضوع و مخصوصاً ارتباطی که بین جنایات صهیونیستی علیه شیعیان هزاره داره اتفاق میفته، حساس هستند.
همینطور ذهنم درگیر افغانستان بود و ساعات مشخصی در طول ماه، از منابعی که داشتم در خصوص موضوعات افغانستان مطالعه میکردم تا اینکه به این خانم رسیدم.
‏سلیمه مزاری فرماندار ‎ سال ۵۹ در تهران متولد شد فارغ التحصیل جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی است سلیمه این روزها در خط مقدم مبارزه با طالبان است و این جمله معروف دارد: «تا زنده باشم میجنگم. اگر دیدید بدست طالبان افتادم تیربارانم کنید»
چهل و یک ساله دارای سه فرزند همسرشون هم از ایشان حمایت کرده و حتی در اغلب مناطق ناامن و بازدیدهای میدانی با او همراه است.
این خانم مسئولیت مستقیم چندین گروه مسلح را بعهده داره. چندین مرتبه براش پیغام و پسغام دادند بلکه بتونن به تسلیم شدن متقاعدش کنند اما موفق نشدند و مقاومت این خانم برای دشمنانش هم ضرب المثل شده.
اینجا گفتم که هم با ایشون آشنا بشید و هم اگر از اطرافیان ایشون در کانال هستند، وقت یک مصاحبه اختصاصی را از ایشون بگیرند. حاضرم درباره این روزهای افغانستان و تیم خانم سلیمه مجموعه ای را بنویسم. هر چند پیش بینی ها حکایت از سقوط افغانستان ظرف مدت شش ماه آینده داره اما امیدوارم این اتفاق نیفته و بتونیم مجموعه جذابی از گروه های مربوط به ایشون بنویسیم.
دومیش انشاءالله ی شب دیگه عرض میکنم. شب خوش🌷
حضرت آقا امروز اولین مرحله از واکسن بومی را دریافت کردند. با آرزوی صحت و سلامت و طول عمر بابرکت برای ایشان، و همچنین تقدیر از زحمات جوانان و متخصصان متعهد این مرز و بوم. برای سلامتی رهبر فرزانه انقلاب صلوات صلوات صلوات🌷🌷🌷