eitaa logo
دلنوشته های یک طلبه
88.9هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
666 ویدیو
125 فایل
نوشتارها و رمان های محمد رضا حدادپور جهرمی ادمین: @Hadadpour سایت عرضه آثار: www.haddadpour.ir توجه: هر نوع استفاده یا برداشت و کپی و چاپ مستندات داستانی چه به صورت ورد یا پی دی اف و ... و حتی اقتباس برای فیلم‌نامه و تئاتر و امثال ذلک جایز نیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️ پنتاگون: خودکشی ۹ برابرِ جنگ جان نظامیان آمریکا را می‌گیرد. مطالعه پنتاگون که توسط آژانس بهداشت پنتاگون منتشر شده نشان می‌دهد که خودکشی، علت اصلیِ مرگ‌ومیر بین نظامیان مشغول به خدمت از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ در ارتش آمریکا بوده است. در این مدت ۸۸۳ مورد خودکشی رخ داده و پس‌از آن تصادفات با ۸۱۴ مرگ، عامل دومِ مرگ‌ومیر بین نظامیان آمریکایی بوده است. این در حالی است که در این مدت فقط ۹۶ نیروی ارتش آمریکا در جنگ کشته شده‌اند. مقامات ارتش آمریکا در واکنش به این آمار، به افزایش نرخ خودکشی در کل جامعه آمریکا اشاره کردند که در رده‌های آن‌ها منعکس می‌شود.
◀️ تا دقایقی دیگر ... گفتگوی ویژه خبری با آقای دکتر
✔️گفتگوی ویژه خبری ۲۲ خرداد با آقای دکتر ۱. اولین چیزی که چشمم را گرفت آن بود که جلیلی پیراهن سیاه را درآورده بود. اما کاش دستی بر محاسن و موی سپیدشان برده بودند تا القای پیری و رنجوری به مخاطب علی الخصوص جوانان نشود. ۲. هیچ ارتباط چشمی و تعاملی با مجری نداشت. نه تنها با مجری، حتی یک بار هم به دوربین و چشم مخاطب زل نزد و حس نزدیکی به بینندگان را القا نکرد. ۳. گفت اشرافش بر برنامه هفتم از طریق عضویتش در مصلحت نظام و مطالعه دقیق و رفت و برگشتی آن است. ۴. گفت برنامه و باور به برنامه سبب جهش می‌شود. رییس جمهوری(دهه نود) در هشت سال به برنامه ششم باور نداشت و در جلساتش شرکت نکرد و از این بابت عملی نشد. ۵. او درباره تاریخچه شش برنامه قبل از انقلاب سخن گفت و همچنان باور به برنامه را سبب محقق شدن آن دانست. ۶. شاید اگر آقای جلیلی از اول روی صندلی‌شان ثابت و بی تحرک با گردن کج نمی‌نشست و از زبان بدن بیشتر استفاده میکردند، قطعا احساس نشاط و شادابی خاصی به مخاطب القا میشد. اما از دقیقه ۱۱ تا اواخر برنامه اوضاع از این نظر بهتر شد. ۷. از مشورتی که به دولت شهید جمهور درخصوص جلوگیری از اسراف و اتلاف فرآورده های نفتی داده سخن گفت. ۸.گفت ایجاد ثبات در قیمت‌ها و کنترل قیمت ارز که از اهداف برنامه هفتم است، درباره بحث ارز، ده ها ساعت روی تخته نوشتیم و با مشاوران سخن گفتیم و بحث کردیم. مثلا از فاصله تخصیص و تعمیم می‌شود به عنوان نقاط محل اشکال آن اشاره کرد. ۹. گفت حاکمیت ریال باید جدی گرفته شود. دولت مقتدر یعنی این که دولت بداند که پول های بزرگ کجاست و چگونه خرج و گردش میشود؟ ۱۰. گفت مالیات منبع درآمد هم می‌تواند باشد اما دراصل برای تقویت بنیه حاکمیتی و برقراری عدالت است. دولت مقتدر این است که بتواند از کسانی که درآمدهای نجومی دارند ... (دنباله اش را متوجه نشدم) ۱۱. گفت مسئله مسکن از موضوعات اصلی کشور است. ما مشکل کمبود زمین نداریم بلکه مشکل، انحصار و تبعیض در زمین است. ۱۲. گفت باید نسبت به تهیه مسکن و اشتغال در اقتصاد کلان کشور دیده بشود. اگر در کنار بحث آمایش سرزمینی به این مسئله نگاه کنیم، مسکن فقط خوابگاه نمی‌شود بلکه موضوعات اجتماعی و فرهنگی هم لحاظ می‌شود. ۱۳. گفت ما در ابتدای دولت شهید جمهور طرحی را فرستادیم با موضوع فن‌آوری های ارتباطی. ایشان هم دستور پیگیری دادند. تا بتوانیم کاری کنیم که دولت فوق هوشمند راه بیفتد به جای مردم، دولت به مردم مراجعه کند. ۱۴. سرمایه گذاری و نیروی انسانی و فن آوری و مدیریت ، را چهار ضلع بهره‌وری دانست. ۱۵. گفت شعار ما ذهنی نیست بلکه عینی است. ۱۶. به مردمی سازی اشاره کرد. باتوجه به سرمایه و صلاحیت و اهلیت مردم باید امور اقتصادی به آنها واگذار شود. ۱۷. جلیلی برای اکثر طرح و نظراتی که داشت، شاهد مثالی از سفرهایش با همان موضوعات ذکر میکرد و این که از نزدیک به امور اشراف دارد و آشناست. ۱۸.با این که موضوعات فنی را با بیان غیرفنی مطرح میکند، اما نمی‌دانم چرا جلیلی را چندان در مسیر ارتباط و اقناع عمومی موفق نمی‌دانم! و اگر انتخاب و توجه مردم را در مناظرات بااهمیت بدانیم، این نکته می‌تواند شرایط ایشان را در مناظرات و جلوی چشم مردم اندکی مشکل‌تر کند. 🔺 در کل، دکتر جلیلی را از سرمایه‌های انقلاب اسلامی می‌دانم که سال‌ها می‌توان روی تعهد و مشورت و دلسوزی ایشان حساب کرد. ✍ کانال @Mohamadrezahadadpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان پرمعنا و مهم حجت الاسلام عالی در خصوص بسیار زیبا پیشنهاد دانلود @Mohamadrezahadadpour
حمایت علنی حجت الاسلام رفیعی در خیره ان‌شاءالله
علیکم السلام منتظر اجماع هستم ، هرچند فکر نکنم با این وضعیت ، اجماع قابل توجهی اتفاق بیفتد. اما تلاش می‌کنم که هر چه میبینم و میفهمم با مخاطبم به اشتراک بذارم. برای خودمم معیارهایی دارم که از و شروع میشه تا و و اش. چون باید فردای قیامت پاسخگو باشیم، پیشنهاد میکنم تحقیق کنید و بدون حجت عقلی و شرعی از کسی حمایت نکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✔️ میزگرد سیاسی شبکه سه با حضور حجت‌الاسلام ۱. پورمحمدی در کلامش حداعلای جوانب حفاظتی را رعایت کرد. حتی دو سه جا ترمزدستی کلامش را خیلی قشنگ کشید. ۲. او با حضور ذهن قوی، پرونده امنیتی سی سال قبل افغانستان را جوری تشریح کرد که انگار دیشب اتفاق افتاده. ۳. هیچ سوال و جوابی در برنامه اتفاق نیفتاد مگر این که پورمحمدی یک مثال عرفی و عوامانه برای آن مطرح کرد. ۴. شاید از معدود جلسات در تاریخ ۴۵ ساله پس از انقلاب بود که از تلوزیون پخش میشد و اینقدرررر هماهنگی تصمیات داخلی و خارجی را تشریح کرد. ۵. بدون تعارف و جلوی دوربین، با ادبیات خودش از مجری و سه تا کارشناس برنامه بابت چینش سوالات انتقاد کرد و نهایتا با یک لبخند رد شد. ۶. چندین مرتبه ، ادبیات کارشناسان را به ادبیات ممتحنین شبیه دانست و به نوعی از رویکرد آنها انتقاد کرد. احساس کردم کارشناس سیاسی اندکی منفعل شد. ۷. تحکیم روابط خارجی و متعهد به منافع ملی در دیپلماسی خیلی مهم است. برنامه های ناموفق زیاد داشتیم. اگر از دیپلمات ها شجاعت را گرفتیم، بی فایده است. ۸. گفت سفارت‌خانه‌ها تبدیل شده به مکان شیک و سایه دنج و تحصیل فرزندان در خارج از کشور! باید از این حاشیه امن بودن خارج شود. ۹. او دفاع خوبی از استقلال فلسطین کرد. تعبیر امام از اسرائیل به غده سرطانی یک تعبیر دقیق و درست است و ما دیگر تحمل زیاده خواهی اسرائیل را نداریم. ۱۰. گفت موضوع فلسطین یک موضوع تمدنی و تقویت تمدن ایرانی و تحکیم فرهنگ اسلامی است که باید بر غرب پیروز شویم. ما فقط آرمان هایمان خیر ، بلکه منافع و امنیت‌مان در فلسطین گره خورده و اهمیت دارد. ۱۱. من به کل برنامه هفتم توسعه نقد دارم! اما ... اغلب کسانی که حرف میزنند، کارشناس و دانشمندان خوبی هستند اما کارگزار خوبی نیستند و پبچ و مهره اجرایی را نمی‌شناسند. نمی‌شود یک تئوری در دانشگاه و گوشه‌ای نوشت و نگاهی به پیچ و مهره اجرا نداشته باشیم. ۱۲. سیاست خارجی نباید محل اختلاف جناح ها باشد. بسیاری از دستورات و برنامه‌های خارجی و بین المللی داریم که سالهاست زمین مانده و بخاطر مسائل داخلی، جرات نزدیک شدن به آن ندارند. ۱۳. در اواخر برنامه در پاسخ به سوال کارشناس آخر گفت به من دکتر نگویید. من آخوند هستم و ترجیح می‌دهم با مدارک و معادل مدارک ، بنده را صدا نزنند. ۱۴. چند بار سوالات فنی کارشناسان را به زبان ساده برای مخاطبان بازگو کرد. ۱۵. هر وقت میخواست ضرب‌المثل بگوید، به دوربین و چشمان ملت خیره میشد و با چاشنی لبخندی که بر صورت داشت، صحبت میکرد. ۱۶. نکته جالب ظاهر آقای پورمحمدی آنجا بود که برخلاف همه روحانیون که تا جلوی دوربین می‌آیند لباده میپوشند، پورمحمدی با عبا و قبا آمده بود و از این رو ظاهرش بسیار آخوندی تر از بقیه اعزه به چشم می‌خورد. ۱۷. ما در هر جا و به هر میزان که آمریکا و اسرائیل تغییر کنند، استفاده خودمان را خواهیم کرد. ما باید شکارگر لحظه‌های حساس باشیم. ۱۸.بیت الغزل سخنان پورمحمدی اینجا بود: فرضا برجام را چک بی محل بدانیم، حرف ما بالاتر از این حرفهاست. ما با تمام ظرفیت ها در راه احقاق منافع ملی باید تلاش کنیم. ما مرد حضور در مراحل سخت هستیم و باید مرد باشیم چک را نقد کنیم حتی اگر بلامحل باشد. 🔺 این میزگرد (مورخ ۲۴ خرداد) تمام شد اما پورمحمدی بسیار پخته و قوی و همه جانبه نگر در اذهان مخاطبان حاضر شد و نقش بست. پیشنهاد میکنم حتما این میزگرد را از آرشیو شبکه سوم دانلود کنید و حداقل یک مرتبه تماشا کنید. ✍ کانال @Mohamadrezahadadpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_1101196434.mp3
9.72M
شهادت جانسوز امام باقر علیه السلام سینه زنی حاج محمود کریمی