هدایت شده از کانال الماس عماریون
🔵 پیروزی «جو بایدن» و بیم و امیدها در عراق
📝تحلیل
🔹 با پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، تقریباً بیشتر مقامات و مسئولان عراقی، بیتوجه به نتیجه اعتراضات «دونالد ترامپ»، به استقبال پیروزی وی رفتند.
🔹 مسعود و مسرور بارزانی، تقریباً نخستین مقاماتی در قلمرو جغرافیایی عراق بودند که پیروزی بایدن را تبریک گفتند. برهم صالح، رئیسجمهور کرد عراق نیز در پیامی توییتری، بایدن را «دوست و شریکی قابل اعتماد» خواند. در مجموع به نظر میرسد کردها با این تصور که بایدن قائل به لزوم اجرای فدرالیسم کامل در عراق است، از شکست ترامپ، چندان ناراضی نیستند.
🔸 همین پیشزمینه درباره سیاستهای گذشته بایدن در قبال عراق، باعث شده تا رهبران اهل سنت این کشور نیز به استقبال پیروزی وی بروند. چهاینکه مشعان الجبوری، اهل سنت عراق را «فرزندان مناطق تخریبشده» خواند و گفت: «ما خواهان اجرای نقشه بایدن در عراق هستیم». اثیل النجیفی، از سران الجبهة العراقیة نیز با بیان اینکه بایدن 24 بار به عراق سفر کرده، وی را دارای روابط مناسب با رهبران عراقی دانست.
🔸 در میان شیعیان اما مهمترین و جدیترین واکنش به پیروزی بایدن را نوری المالکی اتخاذ کرد. وی نخستین رهبر جریانات شیعه عراقی بود که با تبریک به بایدن، برای وی آرزوی موفقیت کرد. المالکی که جولای سال جاری گفته بود: «بایدن در نامهای به دلیل طرح ایده تجزیه عراق از من عذرخواهی کرد»، به نظر میرسد دوران ریاستجمهوری بایدن را فرصتی برای احیای نقش تضعیفشده خود در ساحت سیاسی عراق میداند.
🔸 مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق اما با تأخیر نسبت به رئیسجمهور و مقامات اقلیم و یک روز پس از المالکی در پیامی توییتری، انتخاب بایدن را تبریک گفت. الکاظمی که خود را برای انتخابات پیش از موعد پارلمانی آماده میکند، احتمالاً شکست ترامپ را مانعی در مسیر موفقیت خود میداند.
✅ در مجموع فارغ از اینکه بعید به نظر میرسد در دوره ریاستجمهوری بایدن، راهبردهای اساسی ایالات متحده در غرب آسیا دچار تغییر رادیکالی شود، اما سیاست داخلی عراق از تغییر تاکتیکها در کاخ سفید نیز اثرات حائز اهمیتی میپذیرد. آیا بایدن به ایده عراق سه اقلیمی میاندیشد؟ آیا رئیسجمهور جدید تلاش میکند دوستان جدیدی در عراق بیابد یا به همراهان دیروز تکیه خواهد کرد؟ و...؟
@et_amarion
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
کوچه باز نکنید!
آمریکا باخت و ایران بُرد- ۱
۱-هفتمین فرعون آمریکایی هم با عقده ناگشوده «تسلیم یا سرنگونی جمهوری اسلامی ایران» به آخر خط رسید. ترامپ این اواخر، هفتهای چند بار، با آمیزهای از نخوت و نیاز می گفت «منتظر زنگ ایرانیها هستم؛ آنها دنبال مذاکره اند... اگر قبل از انتخابات مذاکره کنند بهتر است... ایرانی ها پس از انتخابات سراغ مذاکره با من میآیند».
او با همین سرسام به ته خط رسید؛ هر چند که آمریکا را بی حیثیت تر از همیشه کرد. یقینا اگر استواری ایران نبود، نه در انتخابات 2008 و 2012، اوبامای دموکرات بر نومحافظهکاران غلبه میکرد، نه ترامپ سال 2016 بر دموکرات ها پیروز می شد، و نه امسال، مقابل آنها کم می آورد.
ناکامی سه دولت بوش، اوباما و ترامپ - با وجود قدرت نمایی بیحد و مرز - موجب شد ارابه قدرت احزاب حامی آنها در سربالایی واژگون شود. اگر مقاومت حکیمانه ایران و متحدانش نبود و جنگ افروزی در افغانستان و عراق و سوریه و لبنان و یمن به شکست پر هزینه ختم نمیشد، آیا جمهوری خواهان و دموکراتها، آن شکست های انتخاباتی را تجربه میکردند و انتخابات اخیر تبدیل به جنگ گلادیاتورها میشد؟
۲- ترامپ چهار سال قبل، تبلیغاتش را با انگشت گذاشتن بر حجم خرابی، خسارت و دروغهای دولت اوباما بنا کرد. ترامپ گفت «هفت هزار میلیارد دلار در خاورمیانه هزینه کردیم. با پول این مداخلات نظامی می توانستیم دو بار آمریکا را بازسازی کنیم. پلهای ما فرسوده شده و پول ساخت مدرسه در فرانکلین یا لسآنجلس را نداریم».
مقاومت پیروز متحدان ایران، کمانه کردن فشار حداکثری، و آمدن ویروس کرونا که مانند موریانه به جان آمریکا افتاد، ترمز یاغیگری ترامپ را کشید. او در حالی که برخی رژیم های مرتجع را چند صد میلیارد دلار دوشیده بود و در شرق آسیا و اروپا هم باج میگرفت، با بحران اقتصادی دست به گریبان شد.
رکوردهای سرسامآور ورشکستگی، بیکاری، بیخانمانی، گرسنگی و تلفات بالای کرونا در آمریکا سند این ادعاست. اگر ایستادگی جبهه مقاومت نبود، دموکرات ها و جمهوری خواهان در دهه اخیر در سر بالایی نمی افتادند تا در دو انتخابات اخیر، همدیگر را گاز بگیرند و لگد بزنند.
۳- التهابات جامعهای که بهشدت قطبیشده بود، با انتخابات وارد فاز جدیدی شد. نیمی از رای دهندگان همچنان ترامپ را ترجیح دادند و تصور میکنند تقلب شده. برای همین، وزیر دفاع آلمان هشدار میدهد «وضعیت آمریکا به مرز انفجار رسیده است». ترامپ، کاری را که نباید، با آمریکا کرد.
آمریکا نُه ماه است درگیر آشوب و جنگ شهری در برخی مناطق است. به تعبیر «توماس فریدمن تحلیلگر نیویورکتایمز: برنده انتخابات هر کس باشد، بازنده مشخص است؛ آمریکا». به گزارش «فرانس ۲۴: بدترین سناریو در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در حال رقم خوردن است. این فقط یک سناریوی ترسناک نیست؛ بلکه دارد اتفاق میافتد».
@IMANI_mohammad
💢 یک جو بایدن
خوشخیالانی که در آرامِ ساحل ساکناند
سخت بتوان گفت کز آشوب دریا ایمناند
دستبوسانی که با شیطان تبانی میکنند
غافل از بیماری واگیردار مُزمناند!
از سه حالت نیست بیرون حال دشمندوستان
یا ضعیفالنفس یا نامعتدل یا خائناند
چشم باطن گر نداری گول ظاهر را نخور
کاین جماعت عمدتاً خوشظاهر و بدباطناند
جای "او با ماست" دنبال اوباما رفتهاند!
جای یک جو همّت آویزان یک جو بایدناند!
این تذبذب بر مذبذبسیرتان فرخنده باد!
یکدو روزی کافرند و یکدو روزی مؤمناند
عشقبازان بیهراس از قیلوقال غربوشرق
آفتاب فکّهاند و ماهتاب خَیّناند
فتنهی زور و زر دنیا ندارد انتها
ای خوشا آنان که مفتون امامِ ثامناند
#مهدی_جهاندار
@mehdi_jahandar
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 ظریف بدون شرح
✅ دیگران را به کانال #خبر_مهم فرا بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/3706585090C3d3c860122
🔥 @Moohem
.
بدِ کدخدا را نگویید؛ به رعیت بر خورد!
♦️آقای کرباسچی، سر حرف را باز کرده است؛ خیلی هم عالی!
🔹اولا نه کیهان، بلکه این شبه اصلاح طلبان هستند که باید درباره قرابت شان با ترامپ درباره ادعای تقلب توضیح دهند.
♦️ثانیا، آنجا رئیس جمهور مستقر اصرار دارد تقلب شده و این تحقیر و هجو غربگرایانی است که آمریکا را قبله آمال جا می زدند.
🔹ثالثا، پادوهای آشوب نیابتی در ایران، دروغ تقلب را به تبعیت از نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل بازگو کردند. اما وقتی آب ها از آسیاب افتاد، حتی خاتمی و تاج زاده و ابطحی و... هم در پستو ها اعتراف کردند ادعای تقلب دروغ بوده و جابه جایی 11 میلیون رای، امکان ندارد.
♦️رابعا، با کسانی که دروغی چنان بزرگ را راست جا زده و کشور را به مدت 8 ماه گرفتار نا امنی کردند، چه معامله ای باید کرد؟ آنها همان وطن فروشانی هستند که پس از شکست در فتنه سیاسی، از دولت اوباما خواستند ایران را در معرض تحریم های فلج کننده قرار دهد و به معیشت مردم ضربه بزند!
🔹خامسا، به همه آنها که آمریکا را کدخدای خود می دانستند، بلبشوی هشت نه ماه گذشته به ویژه یک ماه اخیر در دهات شان را تسلیت می گوییم.
♦️کدخدای کذایی و مزدوران شان، یازده سال قبل خواستند ملت ایران را به جان هم بیندازند و ایران را تبدیل به سوریه و لیبی و عراق کنند، اما حالا آتش فتنه افکنی کمانه کرده و به جان خودشان افتاده است.
🔹اهنوز اول ماجراست؛ کو تا شگفتانه های جدید که پیش روی آمریکا و آمریکا زدگان است؟! ما البته می دانیم هر بار زشتی های آمریکا بالا می آید و انگشت نمای ملت های مستقل می شود، چه قدر برای کدخدا پرستان گران تمام می شود. آنها حاضر بودند خودشان خراب شوند، اما آمریکا پشت سر هم، بی آبرو و تحقیر نشود.
♦️ناگفته نماند؛ ترامپ (مثل موسوی و خاتمی) برای فراخوان تجمع داده و از طرفدارنش خواسته تا روز شنبه خودشان را به واشنگتن برسانند.
🔹باز هم تسلیت به صاحب عزاهای سرشکستگی آمریکا، از جمله دبیر کل حزب اشرافی!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از بصائر
✍️این معادله را حل کنید
🔰آقای ظریف ادعا می کند با «حاج قاسم» رفاقت صمیمانه ای داشته است. او همچنین گفته است با «بایدن» نیز رفاقت دیرینه ای دارد. بایدنی که از شهادت حاج قاسم اظهار خوشحالی کرده بود؛ جالب نیست؟
🔰پی نوشت:
🔸«وَ إِذا لَقُوا الَّذِينَ آمَنُوا قالُوا آمَنَّا وَ إِذا خَلَوْا إِلى شَياطِينِهِمْ قالُوا إِنَّا مَعَكُمْ إِنَّما نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُن؛ و منافقان هنگامى كه افراد با ايمان را ملاقات مىكنند، مىگويند ما ايمان آوردهايم، (ولى) هنگامى كه با شياطين خود خلوت مىكنند مىگويند با شمائيم ما (آنها) را مسخره مىكنيم.» (بقره: 14)
◄ نخستوزیر سابق قطر: بهجای امریکا به ملتهایتان تکیه کنید/
«شیخ حمد بن جاسم آل ثانی»، نخستوزیر سابق قطر در صفحه توئیترش، از شورای همکاری خلیجفارس و اتحادیه عرب خواست تا در سیاستهایشان که غالباً برای برنامهها و مسائلی اتخاذ میشوند که منافع ملت و کشور خود را تأمین نمیکنند، تجدیدنظر کنند. وی همچنین تأکید کرد که کشورهای منطقه باید قدرت خود را از ملتهایشان بگیرند نه از ریاست جمهوری آمریکا، چه دموکرات باشد چه جمهوریخواه
هدایت شده از مطالعات اسلامی زنان
♨️ پروژه #نفوذ_سازمان_یافته_انگلیس با زنا و شراب
📖 برشی از کتاب خاطرات همفر
گام اول ⬇️
📌 پس از اینکه ابن عبدالوهاب را به ازدواج موقت راضی کردم، با گفتن سخنانی شروع به تحریک غریزه جنسی او کردم.
من به بهترین فرصتهای مأموریتم رسیده بودم. با او قرار گذاشتم که حتماً زنی را برای ازدواج موقت برای او در نظر بگیرم و به او اطمینان دادم که برنامه کاملاً محرمانه خواهد بود و به زن نیز نام تو را نخواهم گفت.
فوراً به خانه روسپی نصرانی که از سوی وزارت مستعمرات در بصره خودفروشی میکرد و جوانان مسلمان را به فساد میکشاند رفتم و پس از موافقت او نام صفیه را برایش انتخاب کردم و قرار شد با شیخ (ابن عبدالوهاب) به خانه او برویم.
گام دوم ⬇️
📌 سه روز پس از اینکه شیخ صیغه عقد یک هفتهای صفیه را جاری کرد به سراغ او رفتم و درباره حرمت شراب بحث کردیم. تصمیم گرفتم آیات و احادیثی را که به پندار او دلالت بر تحریم شراب داشت، مردود بشمارم.
در پایان بحث، ابن عبدالوهاب گفت:(اگر شراب مستی نبخشد، نتایج ناپسند بر آن مترتب نخواهد بود و بدین ترتیب شرابی که مستی نیاورد حرام نیست).
من جریان گفتگو در باب شراب با محمد را به صفیه گفتم و به او تأکید کردم که فرصت را مغتنم شمرده و شیخ را سیاهمست کند و تا میتواند به او شراب بدهد.
👤 وزیر مستعمرات انگلیس هنگام وداع به من گفت:
«ما اسپانیا را از کفار (مسلمین) با #شراب و #فساد_جنسی پس گرفتیم، اینک باید سایر سرزمینهایمان را نیز به پایمردی این دو وسیله نیرومند بازپس گیریم».
🆔@women92