وندی شرمن: مذاکره دوباره آمریکا با ایران در مورد توافق هسته ای کار سخت و دشواری خواهد بود، ما در سال ۲۰۲۱ هستیم، نه در سال ۲۰۱۶
مصاحبه رادیو پی.آر.آی آمریکا با وندی شرمن
*پرسش: دولت جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا چگونه در صورت بازگشت احتمالی به توافق هستهای [برجام] با ایران تعامل خواهد کرد؟
شرمن: ما در سال ۲۰۱۶ نیستیم. در سال ۲۰۲۰ و تقریبا در ۲۰۲۱ هستیم. زمان گذشته است. اوضاع تغییر کرده است. اگرچه این توافق توسط متحدان اروپایی ما و توسط روسیه و چین در سال گذشته زنده نگه داشته شده است، میخواهم بگویم که کمی از هم گسیخته شده است. با وجود این که ایران هم گفته است اقداماتش [در راستای کاهش تعهدات هستهای داوطلبانهاش] بازگشتپذیر است، باز هم در موقعیت قبلی قرار نداریم. بنابراین مشکل خواهد بود و کار سخت میشود. به گمانم بایدن و گروه او ابتدا کار را با مذاکره با متحدان اروپاییمان، فرانسه، انگلیس، آلمان و اتحادیه اروپا و سپس با روسیه و چین شروع کنند تا ببینند که بهترین مسیر رو به جلو چیست.
*پرسش: نظر شما راجع به موضع مقامات ایران در این باره و نظر آنها درباره این که آمریکا باید هزینه خسارات خروج از توافق را بپردازد، چیست و این هزینه چه میتواند باشد؟
شرمن: چیزی که درباره مذاکرهکنندگان ایرانی میدانم این است که آنها بسیار سرسخت هستند. آنها تا جای ممکن خواستههایشان را پیش از مذاکره با دولت جدید [آمریکا] مطرح خواهند کرد. [در مذاکره] تا جایی که میشود باید وسیله اعمال نفوذ ایجاد کرد. این جوری است که باید مذاکره کرد. بنابراین، مطئنم رئیس جمهور منتخب گروهی توانمند و با کفایت را برای بررسی این انتخاب خواهد کرد. یک چیزی که حتما با دولت ترامپ متفاوت خواهد بود، این است که ما واقعا در وزارت امور خارجه دیپلماتها را روی کار خواهیم داشت. شکافها در پنتاگون با افرادی توانمند و دارای صلاحیت در آژانسهای توسعه و جامعه اطلاعاتیمان پر خواهد شد که تا کنون نشده است. از این رو، گروهی خواهیم داشت که برای انجام دادن مسئولیتی بسیار سخت لازم است.
*پرسش: دولت ترامپ وعده داده است در هفتههای آخر روی کار بودنش تحریمهای جدیدی را بر ایران اعمال کند تا کار دولت بایدن برای احیای توافق هستهای و ملحق شدن دوباره آمریکا به آن سخت شود. ایران هم نقش مخربی در خاورمیانه بازی می کند. نظر شما چیست؟
شرمن: نکته همین است. دولت ترامپ در تلاش است هر کاری از دستش بر میآید انجام دهد تا کار برای رئیس جمهور منتخب و کامالا هریس معاون او با روی کار آمدن سخت شود. اما بسیاری از این تحریمها در واقع مشابه همانهایی خواهند بود که پیش از این اعمال شدهاند و فقط نامشان جدید خواهد بود. اما فکر میکنم تحریمهای اساسی تغییر نخواهند کرد. تحریمها موجب بازگرداندن ایران به میز مذاکره نشدند و رفتار مخرب آن در منطقه را تغییر ندادند. بنابراین، دولت بایدن-هریس باید موقعیتی را که در آن قرار داریم بررسی کنند. رئیس جمهور منتخب گفته است که میخواهد به مذاکرات برگردد و آسیبهای قبلی را جبران کند. بنابراین، این یک پازل بسیار پیچیده خواهد بود. اما چیزی که میدانم متفاوت خواهد بود، این است که رئیس جمهور منتخب گروهی توانمند و با کفایت را تشکیل خواهد داد. گروهی که دیروز اعلام شد، ۵۰۰ کارشناس توانمند هستند که کارشان را بلدند.
https://www.pri.org/stories/2020-11-11/wendy-sherman-renegotiating-iran-nuclear-deal-will-be-difficult-hard-work
🇺🇸 @US_REVIEW 📍پایش آمریکا 📍
هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️امیرمحمد زند:
"بنده خودم لندن زندگی کردم،هنوز که هنوزه،در طی روز ده ها شاید صدها گدا و یا کارتن خواب تو خیابون می بینید،هنوز که هنوزه کنار خیابونهاشون مدفوع انسانی می بینید، آیا اینها کثیفی نیست؟
به نظرتون اجیر کردن ۲۰۰ نفر آدم،که از هر چیزی در جامعه ما برای" منو تو"فیلم بگیرند،کارسختی است؟
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
رفتار نقد لیدومایی؛
مواجهه نسیه پس فردایی!
♦️قرار بود ستاد مبارزه با کرونا امروز تصمیمات فوریت دار برای سخت گیری بیشتر را تصویب و به اجرا بگذارد. اما آقای روحانی اعلام کرد: "محدودیتهای جدید کرونایی از اول آذر ماه (یک هفته بعد) اعمال میشود".
🔹این تعلل پشت سر هم، در حالی است که آمار ابتلا به نزدیک 12 هزار نفر و آمار فوتی های کرونا به 460 نفر (سه برابر هشت ماه فبل) رسیده است.
♦️در همین حال آقای حریرچی، معاون وزیر بهداشت هشدار داده "موسسات تحقیقاتی رفتارسنجی پیشبینی کردهاند با رسیدن آمار فوتیها به روزی ۷۰۰ نفر، مردم و دولت ایران جدی تر عمل میکنند! پیش بینی ها این است که با روند فعلی، در دو هفته آینده، تا دو برابر افزایش ابتلا و مرگ و میر خواهیم داشت".
🔹 حاصل جمع این دو اظهار نظر این است که ستاد -به اراده شخص آقای روحانی- حداقل یک هفته دیگر دست روی دست می گذارند، احتمالا شیوع بیماری شدت می گیرد و تازه پس از آن، تدابیر سخت گیرانه اجرایی می شود!
♦️اما چرا؟ اگر از دست دادن زمان، موجب قربانی شدن چند هزار نفر و ابتلای یکصد هزار نفر شد، یا حتی شدت شیوع، از پیش بینی فراتر رفت، تصمیمی عقلانی اتخاذ شده است؟!
🔹تفاوت هفته یعد با هفته جاری، جز این که حداقل چند هزار نفر بر تعداد قربانیان و یکصد هزار نفر بر تعداد مبتلایان افزوده شود و مهار را سخت تر کند، چیست؟ آیا با این تعلل، انتظار می رود زنجیره بیماری خود به خود قطع گردد؟
♦️اگر ملاحظه کسب و کارها و رکود اقتصادی می شود که دغدغه مهمی هم هست، باید در نظر داشت که خدای ناکرده در صورت شیوع بیشتر، به جای تعطیلی یکی دو هفته ای، مجبوریم با تعطیلی چند هفته ای و البته خسارت های جانی و مالی مضاعف روبه شویم.
🔹تجربه نُه ماه گذشته می گوید تعلل و سخت گیری های نیم بند، هزینه می تراشد اما بازدارنده نیست؛ یعنی دو سر خسارت. از یک طرف سخت گیری کردن و سمت دیگر را باز گذاشتن، خسارت کم بازده است. https://b2n.ir/532099
♦️این که با کاهش ساعت فعالیت اتوبوس و مترو، استرس و ازدحام تولید کنیم، اما از آن طرف، در محدودیت تردد های برون شهری و تجمعات درون شهری (مانند حراجی شلوغ دیشب در پاساژ لیدوما در غرب تهران) جدیت نداشته باشیم، نقض غرض است.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از مطالعات اسلامی زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرونا فقط تو هیات
تو پاساژ ها که اصلانیست
@women92
هدایت شده از اخبار البرز
🌀#عکس_نوشت
💠حضرت آیتالله خامنهای :«در بُعد مسائل داخلی کشور؛ امام طرفدار جدی حمایت از محرومان و مستضعفان بود؛ امام نابرابری اقتصادی را با شدت و حدت رد میکرد؛ اشرافیگری را با تلهی رد میکرد؛ به معنای واقعی کلمه امام طرفدار عدالت اجتماعی بود.» ۹۴/۳/۱۴
#عدالت_اجتماعی
#رهبر_معظم_انقلاب
#روشنگری
#مبارزه_با_فساد
#مبارزه_با_تبعیض
#عدالت
#اخبار_البرز_رسانه_آنلاین_شهرستان_البرز
🍃🍃به کانال اخبار البرز بپیوندید:
💠 @alborzenews
✨🇮🇷✨
هدایت شده از دوستداران استاد قرائتی
✍کشاورزی نزد امیرکبیر به شکایت آمد، که توپخانه را از روی کِشت من بردند و کل محصولم از بین رفت.
امیر ابتدا خسارات او را داد و بعد از توپچی بازخواست کرد .توپچی گفت : شاه با سوار زیاد رسید و تعجیل فرمود ، جاده هم تنگ بود و من مجبور شدم توپها را از مسیر کشت ببرم ، امیر با عصبانیت گفت : تو بسیار غلط کردی مگر مال پدرت بود ؟ شاه اگر میخواهد لایق شاهی باشد نیم ساعت صبر کند آنگاه بگذرد نه اینکه زرع رعیّت را نابود و عموم ایرانیان را از زراعت و عدالت ناامید سازد !! ...آنگاه توپچی را سیاستی سخت نمود که غیرت کشاورزان به آبادی املاک و زمینشان شد.
(چقد تو این دوران نیاز به یکی مثل امیر کبیر داریم تا ایران آباد شود)
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
.
🔻اهل استدلال بخوانید
💠 آمار آنفولانزا در سال 2019 نسبت به آمار آنفولانزا در ایام شیوع کرونا در سال 2020 را مقایسه کنید.
منبع: آمارهای سازمان WHO
#کرونا_فریب_قرن
.
به پویشِ سراسری «جهان پساکرونا» بپیوندید.👇👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
🔵 روایت نیویورکتایمز از گزینههای مطرح برای کابینه جو بایدن
🔹 در ادامه گمانهزنیها در مورد اعضای دولت جو بایدن رئیسجمهور منتخب آمریکا، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از افرادی که احتمال حضور آنها در کابینه وجود دارد نام برده است.
🔹 در سازمان اطلاعات مرکزی یا سیا از تام دانیلون که از اعضای شورای امنیت ملی دولت اوباما بوده، نام برده شده است. همچنین اوریل هاینس معاون اسبق سیا و مایک مورل تحلیلگر سابق سیا در میان گزینهها هستند.
🔹 برای وزارت دفاع از تامی داکوورث کهنهسرباز جنگ عراق و سناتور ایالت ایلینوی، میشل فلورنی معاون اسبق وزارت دفاع و جه جانسون وزیر پیشین امنیت داخلی نام برده شده است.
🔹 برای سمت دادستانی کل، اسامی خاویر بِسرا دادستان سابق کالیفرنیا، داگ جونز بازپرس فدرال و تام پرز رئیس کمیته ملی حزب دموکرات و وزیر اسبق کار و سالی ییتس معاون پیشین دادستان کل، عنوان شده است.
🔹 آنتونی بلینکن به عنوان گزینه اصلی مشاور امنیت ملی کاخ سفید مطرح شده است. وی سابقه قائممقامی وزارت خارجه در دوران جان کری را در کارنامه دارد و مشاور اصلی بایدن در حوزه سیاست خارجی در جریان انتخابات ریاستجمهوری بود.
🔹 از ویلیام برنز معاون اسبق وزیر خارجه، کریس کونز سناتور عضو کمیته روابط خارجی سنا و سوزان رایس مشاور امنیت ملی باراک اوباما، برای سمت وزارت امور خارجه نام برده میشود.
🔹 از دیگر افراد مهمی که برای سمتهای مختلف مطرح شدهاند میتوان به برنی سندرز برای وزارت کار، الیزابت وارن و جنت یلن برای وزارت خزانهداری، ارنست مونیز برای وزارت انرژی و پیت بوتیجیج برای وزارت امور کهنهسربازان نام برد.
https://chat.whatsapp.com/JdKHRxcX5c7LYe4QNE1WhY
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
دیروز یکی از مدعیان دروغین و گردن کلفت که ادعا داشت «معصوم پانزدهم» است از دنیا رفت و جمع مشتاقان نادانش را عزادار کرد.
یادمه چند سال پیش وقتی بچه ها رفته بودند باهاش صحبت کنند و ببینند حرف حسابش چیه؟ دیدند جلسه گرفته و یه خانم داره براش شعر میخونه و آن مدعی دروغین را تا بالاتر از حضرت موسی معرفی کرد!
بقیه حضار هم کیف کرده بودن و ماشاالله ماشاالله میگفتند!😐
البته خودش هم بدش نیامده بود و یک قاچ از سیبی که داشت میخورد به آن ملیجک داده بود و با لبخند و احسنت احسنت کنان تاییدش کرده بود!
پیرمرد میگفت همه انبیا جمع شدن و منم بودم و نشستم نصیحتشون کردم!
العیاذ بالله...
ولی
بد نیست بدونید تا قبل از کرونا شبهای جمعه هیئت داشت و اتوبوس اتوبوس از سایر استان ها به تهران میومدند تا در جلسه اش شرکت کنند.
دیگه حالا نمیخوام بگم کی پشتش بود که اینقدر آزادانه ...
لا اله الا الله
خلاصه رفت
اینم تموم شد
خدا به اونایی که بهش التماس دعا میگفتند و ازش طلب شفاعت میکردند عقل و بصیرت کافی عنایت کند.
خدایا به تو پناه میبرم از جهل
از اینکه دکان باز کنم و بگویم من و موسی و عیسی تخمه میشکستیم و میخندیدیم و...
از اینکه ...
ولش کن
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا ارتباطی بین مدیریت کرونا در ایران و ستاد کرونای امریکا fema وجود دارد؟
💥ستاد کرونای امریکا (فما) با استراتژی ایجاد بحران ساختگی و حل آن توسط این ستاد، در کشورها ورود می کند و با شعار یکی شدن جهان در قرن بیست و یکم توسط (فما) و در پوشش ستاد کرونا، مدیریت بحران را در این کشورها به عهده می گیرد. اهداف ستاد کرونای آمریکا توسط سازمان بهداشت جهانی با این سناریو پیاده سازی می شود:
۱. بحران (ویروس کرونا) توسط ستاد کرونای امریکا (فما) ایجاد می شود.
۲. تجویز چهار دارو
(رمدسیویر: داروی بیماری ابولا)،
(هیدروکسی کلروکین: داروی ضد مالاریا)،
(ترکیب لوپیناویرواینترفرون-بتا: داروی بیماری ایدز)
توسط سازمان بهداشت جهانی صورت می پذیرد.
۳.ترس و وحشت از ویروس کرونا جهانی می شود
۴. انجام بزرگترین مطالعه کارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی برای درمان بیماری کووید ۱۹ در کشور آغاز می شود.
۵.به شدت با درمان کرونا از طریق طب سنتی مقابله می شود به طوری که در ستاد ملی و علمی کرونا حتی یک پزشک متخصص طب سنتی اجازه حضور ندارد
۶. پس از مطالعات کارآزمایی بالینی آمار مرگ و میر در کشور چندین برابر افزایش می یابد
۷. ایجاد ترس و استرس هم چنان با روش های قرنطینه، محدود سازی، تعطیلی و همین طور اعلام آمار لحظه ای فوت شدگان ادامه دارد
۸. اصرار وزارت بهداشت به وارد کردن داروهای رمدسیویر و هیدروکسی کلروکین از شرکت دارویی گیلیاد که ترامپ هم این شرکت امریکایی را در سخنانش تبلیغ می کند
۹. اعلام سازمان جهانی بهداشت بر عدم تاثیر گذاری مثبت چهار داروی اعلام شده روی بیماران و افزایش مرگ و میر بر اثر درمان با داروهای اعلامی این سازمان
بعد از اعلام سازمان بهداشت جهانی در مهرماه 99، این داروها هم چنان در بیمارستان ها و مراکز پزشکی به بیماران کرونایی و حتی بیمارانی که هنوز پاسخ تست کرونایشان را دریافت نکرده اند، تجویز می شود.
۱۰. اطلاع رسانی درباره ادامه روند (آزمون و خطا) توسط وزارت بهداشت مبنی بر این که داروهای جدیدتر برای کارآزمایی بالینی با تصمیم سازمان بهداشت جهانی وارد مطالعه و جایگزین داروهای بی اثر نشان داده شده در آزمایشات بالینی خواهند شد (یعنی روند کشته سازی از کرونا با آزمایش داروهای اعلامی سازمان بهداشت جهانی ادامه دارد)
۱۱. بعد از فرمایشات حضرت آقا در روز ۱۳ آبان مبنی بر استفاده از همه ظرفیت ها به ویژه طب سنتی در درمان کرونا، وزارت بهداشت به شکلی کاملا تصنعی از مرکز طب سنتی پرده برداری کرد امری که بوسیله جریان نفوذی در رسانه ملی مکتوم ماند
👈بنابر اظهارات و تصمیمات ستاد ملی و علمی کرونا، وارد کردن داروهای جدید از شرکت دارویی امریکایی پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی وارد مرحله جدیدی می شود و باید پرسید هر چند دقیقه جان چند نفر بازیچه اندیشه (تبعیت از امریکا به هر قیمتی) خواهد بود؟
✍زارعپور
#شفافیت_ستاد_کرونا
@banooyetamadonsaz