8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 منقلب شدن مرحوم آیت الله امامی کاشانی در لحظه ی وصف امام زمان (عجل الله فرجه الشریف)
✍ایشان یک قرآن جیبی داشتند که آنرا ختم می کردند،یک روز شخصی از طرف حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف به ایشان خبر داد این قرآنی که گاهی ختم می کنید یک صفحه کم دارد....
✔️ ایشان بررسی کرد و خبر درست بود.
▪️شادی روح مطهرش صلوات
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
قدرت «تسبیح» در جذب توجه خداوند به انسان!
منبع:جلسه ۱ از مبحث فکر و ذکر ۳
@ostad_shojae I montazer.ir
▪️نهج البلاغه-نامه۷۲▪️
----------------------------------------------------------------------
☑️ بدان كه دنيا دو روز است: روزى به سود تو و روزى به زيان تو و دنيا سرايى است كه پيوسته دست به دست مىگردد. آنچه از آن تو باشد، سرانجام به تو خواهد رسيد، هر چند ناتوان باشى و آنچه بر زيان توست، توان دفعش را نداری ، هر چند، نيرومند باشى.
▪️نهج البلاغه-خطبه۱۱۷▪️
--------------------------------------------------------------------
نه اموال خود را در راه خدايى كه آن مالها را روزى شما كرد مىبخشيد، نه جانها را در راه خداى جان آفرين به خطر مىافكنيد،به خاطر انتساب به خدا بر بندگانش بزرگى و كرامت يافتهايد ولى خدا را در ميان بندگانش گرامى نمىداريد و از اوامر ونواهی او پیروی نمىكنيد.
▪️نهج البلاغه-خطبه ۱۲۹▪️
----------------------------------------------------------------------
فساد آشكار گشته، و هيچ انكار كنندهاى كه اوضاع راتغییر دهد و نهى كنندهاى كه خودش آلوده نباشد، وجود ندارد،شما با چنين وضعى مىخواهيد در خانه قدس الهى در جوار رحمت پروردگار قرار گيريدو در نزد او از عزيزترين دوستانش باشيد؟!آرزويى محال است. خداوند را براى رفتن به بهشت نتوان فريفت .خدا لعنت كند كسانى را كه امر به معروف مىكنند و خود به جاى نمىآورندوکسانی که نهى از منكر می كنند امّاخود مرتكب آن مىشوند.
▪️نهج البلاغه-خطبه ۱۹۲ ▪️
------------------------------------------------------------------
▫️وَ اجْتَنِبُوا کُلَّ أَمْر کَسَرَ فِقْرَتَهُمْ وَ أَوْهَنَ مُنَّتَهُمْ مِنْ تَضَاغُنِ الْقُلُوبِ، وَ تَشَاحُنِ الصُّدُورِ، وَ تَدَابُرِ النُّفُوسِ، وَ تَخَاذُلِ الاَْيْدِي
💠«از هر کارى که ستون فقرات اقوام گذشته را در هم شکست و قدرتشان را سست کرد اجتناب کنيد؛مانند کينه هاى درونى، بدخواهى، پشت به هم کردن و دست از يارى هم برداشتن.
🔶 @mohammadnamazi
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اشاره آیت الله جوادی آملی حفظه الله به حکمت ۲۸۹ نهج البلاغه
--------------------------------------------
ما اگر خواستيم ببينيم حضرت "عجل الله تعالی فرجه الشریف" ما را نگاه ميکند يا نه، از بيانات حضرت امير "سلام الله علیه" ميتوانيم کمک بگيريم؛ چون اينها يک نور هستند، فرقی که بين اينها نيست.
٩۵/١٠/٢٢
@mohammadnamazi