فرزین و بازار غیر رسمی
♦️رئیس جدید بانک مرکزی در اولین سخنانش در این سمت اظهار داشته که با تثبیت نرخ ارز نیمایی، به بازار علامت خواهیم داد.
♦️ آقای فرزین بهتر از هرکسی می داند که این گفتار درمانی هرگز در این سال ها جواب نداده و بازار نیازمند اقدام عملی برای دریافت علامت و ارسال پاسخ مناسب است.
♦️ سوال ما از آقای فرزین این است که برای ساماندهی بازار رها شده غیر رسمی ارز چه برنامه ای دارند و آیا ارز مورد نیاز جاری مردم نیز در سامانه نیما امکان تامین دارد یا خیر؟
♦️ یکه تازی صرافی های خاص و رانتی مثل صرافی خاندان صفدر حسینی(نجومی بگیر معروف دوران روحانی) در آستانه سالی که انتخابات مجلس را پیش رو دارد، آیا تحصیل هزینه انتخابات جریانات خاص از جیب مردم نیست؟
♦️خواسته مردم کوتاه کردن دست این زالوصفتان از بازار ارز است.
✍ شیخ
🆔 @mohaverat1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ به وقت دلتنگی ...
#جان_فدا
🆔 @mohaverat1
♦️ سوم دی ماه هم گذشت و این جماعت هرچقدر هم مزخرفاتی که به خوردشان می دهند نقض شود، به این بنگاه های شایعه پراکن بی اعتماد نمی شوند، روزگار عجیبیست نازنین !
🆔 @mohaverat1
♦️ حدودا همین پنجاه سال پیش! وقتی حقوق ماهانه یک کارگر ۲۱۰۰ریال بود، ۳۵۵۶۴۰ ریال از بیت المال خرج تزیینات توالت فرح میشد ! یعنی به اندازه حقوق ۱۷۰ کارگر !
#ناگفته_ها
🆔 @mohaverat1
حکم فریبخوردگان اغتشاشات اخیر مشهد، ۲ سال تعلیق شد
♦️ رحمانی، معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: حکم بیشتر فریبخوردگان اغتشاشات اخیر مشهد که بیش از ۸۰ درصد پروندهها را شامل میشود، با ارفاق به مدت ۲ سال تعلیق شد.
♦️ برای این افراد کلاسهای توجیهی و دورههای مشاورهای برگزار و اقدامات جهادی جایگزین مجازاتشان میشود و چنانچه در مدت ۲ سال جرمی مرتکب نشوند، سابقه قضایی برای آنها ثبت نخواهد شد.
🆔 @mohaverat1
♦️ آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا، حالا که من افتادهام از پا چرا..
🆔 @mohaverat1
محاورات
چه فایده!! ♦️چندی پیش مطلبی در خصوص پیشرفت های کشور در کانال منتشر شد که واکنش های مثبت زیادی از شم
چه فایده-۲
♦️ در مطلب قبل بخشی از پیشرفت های کشور و فواید آن را بیان کردیم و از وضعیت کشور در نبود این پیشرفت ها سخن گفتیم. اما با همه این احوال آنچه در فضای فکری جامعه احساس می شود، عدم نسبت پیشرفت ها با نیازهای اقتصادی جامعه است. برخی معتقدند در روند پیشرفت کند بوده ایم و برخی معتقدند انتظارات جامعه را برآورده نساختیم.
♦️با بررسی آمار ها و مقایسه گذشته و حال کشور ایران، می بینیم که هم نسبت به سرعت پیشرفت در جهان و هم نسبت به گذشته خودمان وضعیت بدی نداریم.
♦️ پس ریشه این احساس نارضایتی عمومی در کجاست ؟
۱- توقع از حاکمیت اسلامی با توجه به وعده ها و البته پتانسیل ها بالاست. یعنی در ذهن مردم، ایراداتی که در سایر انواع حکومت ها دیده می شود از حاکمیت اسلامی پذیرفته نیست و موجب نارضایتی می شود. همچنین با توجه به پشتیبانی همه جانبه مردم از نظام، انتظار مشارکت داشتن در حکمرانی و عرصه های سازندگی و اقتصاد در مردم بالاست و حرف مردم در این زمینه این است که از نیرو و ظرفیت ما برای پیشرفت سریع تر و حرکت به سمت قله ها استفاده کنید.
۲- بخش دیگر نارضایتی مربوط به حوزه سبک زندگی است. با مراجعه به تاریخ می بینیم که در کلیه کشور های جهان، پس از انقلاب یا یک جنگ بزرگ، مردم به روحیه کار فداکارانه و سازندگی و تلاش برای ساخت مجدد جامعه تشویق شده اند مانند تجربه ژاپن و آلمان بعد از جنگ جهانی دوم. اما در ایران مردم در دهه هفتاد با بهانه خستگی از جنگ به مصرف گرایی و تجمل گرایی سوق داده شدند. این تغییر سبک زندگی یک مطالبه رفاه کاذب را در جامعه نهادینه ساخت. یعنی سطح توقعات را از بازسازی زیرساخت ها به مسائل ظاهری و رفاهی کشاند. همچنین عدم آگاهی عمومی از وضعیت اقتصادی حاکم بر جهان و همینطور عدم اشراف بر مسائل تاریخی، به این توقعات دامن می زند و این فکر که دیگران در آسایش کامل اند و فقط ما در سخنی هستیم، دامن می زند.
۳- بحث دیگر ترویج روحیه ناامیدی و خودتحقیری مداوم توسط رسانه های غربی علیه جمهوری اسلامی است. این پمپاژ ناامیدی در ذهن مردم اثر می کند و به مرور به افسردگی اجتماعی تبدیل شده و باعث می شود جامعه از هیچ خبر خوش یا دستاوردی احساس شادمانی نکند و امیدی به آینده بهتر در او ساخته نشود.
♦️ با همه این گفته ها، ما جمهوری اسلامی ایران را دارای ظرفیت های ویژه تمدنی می دانیم که با تاکید بر ارزش های اصیل اسلام و انقلاب و مشارکت دادن مردم در امورات جاری کشور، میتواند بی نظیر ترین تجربه حکمرانی در تاریخ معاصر را تجلی بخشد. این امر مطالبه عمومی مردم مبنی بر اصلاح کشور مطابق با فرامین رهبری و حضور جهادی مردم در عرصه پیشرفت کشور را طلب می کند.
🆔 @mohaverat1
♦️ این سه مرد آمریکایی در طول 23 سال مسئولیتشان به 9 کشور حمله کردند و موجب کشته شدن 11 میلیون نفر از غیرنظامیان شدند، اما هیچکس آنها را "جنایتکار جنگی" نمینامد !
🆔 @mohaverat1
♦️ برای اولین بار در سرزمین های اشغالی یک همجنسگرا رئیس کنست شد. امیر اوهاناه که یک یهودی سفارادی و مراکشی الاصل است در حالی رئیس پارلمان اسرائیل می شود که در دوره جدید، مذهبی های تندرو در انتخابات پیروزی چشمگیری داشته اند. شایان توجه است که همجنسگرایی در آیین یهود به شدت منع شده است، اما صهیونیست های سکولار که بخش اعظم جامعه اسرائیل را تشکیل می دهند این گرایش زشت و پلید را همچون کشورهای غربی به رسمیت می شناسند. در تصویری که مشاهده می کنید امیر اوهاناه و همسرش دیده می شوند !!
🆔 @mohaverat1
♦️ در این تصویر گوشه ای از حقوق بشر آمریکایی قابل مشاهده است. زمان عکس در خلال جنگ جهانی دوم است و آمریکایی ها یک سرباز ژاپنی را به اسارت گرفته، او را برهنه ساخته اند و مجبورش کرده اند در آن وضعیت عرشه ناو آمریکایی را تمیز کند. حقیقتا حقوق بشر و انسانیت واژه های بزرگی برای دهان آمریکایی ها هستند ! ردپای رذالت های این چنینی هرجا که آمریکایی ها قدم گذاشته اند قابل مشاهده است، نمونه هایش در ابوغریب را خوب به یاد می آورید ...
✍🏻 قاف
🆔 @mohaverat1
عدالت رسانه ای
♦️ طبق آخرین سرشماری انجام شده در سال ۹۵ بیش از ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور در روستا ها ساکن هستند، اما سهم این شهروندان جمهوری اسلامی از رسانه چقدر است؟
♦️فعالیت ها، مسائل و مشکلات بخش روستایی چه میزان در رسانه ها انعکاس دارد؟
♦️طبیعتاً پاسخ این سوال بسیار کم یا نزدیک به صفر است. در رسانه های کشور ما به تبعیت از بنگاه های رسانه ای جهان، شهر نشین ها و از آن میان نیز طبقه سرمایه دار و مشهور مورد توجه رسانه ها قرار دارند و سطح پرداخت به مسائل جامعه عمدتا متمرکز بر مسائل زندگی شهری است.
♦️این نادیده انگاری رسانه ای، خود می تواند یکی از اسباب و علل مهاجرت از روستا به شهر باشد. چه اینکه این تمرکز بر زندگی شهر نشینی اولا نقش موثری در تغییر سبک زندگی جوامع روستایی دارد و ثانیاً دیده نشدن مسائل زندگی روستایی امید به تغییر و حل مشکلات را در روستا کمرنگ می کند.
♦️رسانه ها با زبان بی زبانی به روستاییان می گویند اگر می خواهید داخل محاسبات باشید، باید شهری شوید.
✍️ شیخ
🆔 @mohaverat1
ماجرای دلار
♦️دوستان افزایش قیمت دلار نیز یکی دیگر از اجزای پازل اغتشاشات است که توسط سرمایه داران و دولت های در سایه به مردم تحمیل شده و در این راستا طبق گزارش فراجا تا الان بیش از 100 نفر از دلالان ارز دستگیر شدند،ادمینهای تلگرامی کانالهای قیمت دلار قیمتهای بالا اعلام میکنند و از طرفی مافیا با ایجاد دلهره و تشویش مردم را تشویق به خالی کردن پول های خود از بانک ها و تبدیل آن به دلار کردند تا علاوه به اضطراب و نگرانی باعث خالی کردن پشتوانه ریالی و از طرفی با هجوم برای خرید دلار باعث افزایش مجدد آن شوند که نتیجه فعلی می باشد، و اینکه دولت ها با افزایش قیمت دلار بخشی از بودجه کشور تامین میکنند کاملا صحیح می باشد و علت آن نیز تعطیلی کارخانه ها و کارگاه های تولیدی و دیگر بخشهای اقتصادی کشور است.
♦️ انصاف نیست اگر نگوییم از زمان شروع کار رئیسی در قوه قضاییه بخش اعظمی از کارخانه ها از قبیل، پارس الکتریک رشت، مجتمع کشت و صنعت دشت مغان، کارخانه هپگو اراک، هفت تپه نیشکر اندیمشک، تراکتور سازی تبریز و.. از خصولتی ها پس گرفته شد و صدها کارگاههای کوچک بزرگ که بعلت بدهی به بانک ها تعطیل شده بود علاوه بر رفع توقیف با سرمایه مجدد راه اندازی شد و بخش زیادی از پول های که در قالب وام جهت توسعه اقتصادی به افراد خاص واگذار و در بحث تجارت و ساخت و ساز ایجاد بانک های خصوصی شده بود باز پس گرفته شد که طی چندین مرحله اسامی بدهکاران اقتصادی در روزنامه ها درج گردید و طی یک سال اخیر مشکل آب خوزستان، همدان و کرمان و چند جای دیگه برطرف شده و طبق گزارش بانک جهانی رشد منفی اقتصاد ایران در دولت روحانی، در دولت آقای رئیسی به رشد مثبت 3.8 درصد رسیده، که یک نمونه اش کارخانجات لوازم خانگی که علاوه بر تامین کالاهای مورد نیاز داخلی مازاد خود را صادر می کنند و اخیرا مشاهده شده عدهای تاجر و مافیا به دنبال برداشتن ممنوعیت ورود لوازم خانگی هستند، دوستان با انعقاد قرارداد 25 ساله با چین و کشورهای شانگهای و اوراسیا از اوایل سال آینده شاهد اوج گرفتن رونق اقتصادی خواهیم بود، درضمن کشورهای مورد اشاره در حال ایجاد سیستم بانکی نقل و انتقال جدا از اف ای تی اف هستند که این عمل ضمن بی اثر کردن تحریم های آمریکا و اروپا باعث افزایش ارزش ریالی کشور خواهد شد، یکی دیگر از اصلاحات اقتصادی دیگر، به نظام پشتوانه پولی کشور بر می گردد، طلا و یا انرژی پشتوانه واحد پول ایران خواهد شد، این طرح داره روش کار میشه تا نهایی بشه مقداری زمان میبره.
♦️البته این تصمیمی است که خیلی از کشورهای دنیا به آن رسیده اند زیرا قرار دادن ارز و دلار به عنوان پشتوانه پول کشور ها باعث استعمار اون ها توسط دلار میشه.
✍🏻 صفاریان
🆔 @mohaverat1