eitaa logo
هیئت محبین حضرت علی اکبر علیه السلام
129 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
3.3هزار ویدیو
386 فایل
هیئت محبین حضرت علی اکبر علیه السلام 🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸 @moheb_aliakbar https://eitaa.com/joinchat /3838640322C9ad5e48f07 قرار هفتگی؛ #عاشقانه؛ هر هفته شنبه ها بعد از نماز مغرب و عشا سعادتی‌بہ‌جھان‌مثلِ‌ . . دوست‌داشتنت‌نیست‌ امام‌حسین :) ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴از دولت انتقاد کنید! سند؟ تعطیلی ثریا و جهان آرا! ♦️زیبا نیست؟ صدا و سیما تحت فشار دولت، اغلب برنامه های زنده و مستند انتقادی را طی یک سال اخیر تعطیل کرد؛ از جمله برنامه ثریا، جهان آرا و عصرانه؛ 🔹اما حالا آقای روحانی به مدیران صدا و سیما می گوید؛ بالاخره باید نقد کنید. از کی نقد بکنید؟ از دولت نقد تر نیست؛ از دولت نقد کنید! ♦️کدام یک واقعی است؛ حرف روحانی یا برنامه های سر زنده و جدی و منتقدانه ای که تعطل شدند و فقط نامی از آنها بر جای ماند؟ "محمد ایمانی"
خشت اول چون نهد معمار کج.... ببینیم آقای مطهری در انتها به کجا می رسد.
طرح دو فوریتی خروج از برجام کلید خورد 🔹سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: از آنجاییکه ادامه حضور در برجام با بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت خالی از هر نفعی است، طرح دوفوریتی «خروج خودکار از برجام در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه» را پیشنهاد کردیم.
دستگیری سه معاند مرتبط با بی‌بی‌سی در استان اصفهان فرمانده انتظامی استان اصفهان: 🔹طی 10 روز گذشته سه معاند که وابسته به خارج از کشور و دنباله رو اهداف آن‌ها بودند را دستگیر کرده‌ایم، یکی از این افراد یک خانم در شهرستان لنجان و مرتبط با بی‌بی‌سی فارسی بوده که به هنگام دستگیری، مستنداتی از وی بدست آمد. 🔹این خانم مستنداتی را آماده کرده بود که بعضا به شبکه بی‌بی‌سی و پایگاهی در کشور گرجستان فرستاده بود. البته تمامی این مستندات را از مساجد و هیأت مذهبی تهیه کرد و به دنبال آن بود تا ثابت کند منشا شیوع این ویروس منحوس در جامعه ما، افراد و مجامع مذهبی هستند. 🔹 فرد دیگری در شهرستان تیران دستگیر و مستنداتی که آماده کرده بود، جمع آوری شده، همچنین مستنداتی به دست آمده که در حال شرب خمر با افراد اجنبی بوده است. fna.ir/eyz3oc @isffarsna
سلام علیکم . اردوی تفریحی زیارتی شهید حججی پنجشنبه عصر . هزینه ۵ هزار تومان برای دوستان قرآن و ۱۰هزار تومان متفرقه . به صرف شام. دوستان حداکثر تا چهار شنبه شب ثبت نام کنند. حضور در مسجد با رعایت اصول بهداشتی
🗓سالروز کودتای ۲۸مرداد/۱ 💠رهبرانقلاب ‼️کودتای ۲۸مرداد ۱۳۳۲ از حوادثی است که ملّت ایران را با تجربه‌ها آمیخته میکند و مانع از خطا و اشتباه دیدِ او میشود، در این حادثه یک تجربه‌ی بزرگ برای ملّت ایران بوجود آمد و این تجربه را هرگز نباید فراموش کرد! ۹۴/۸/۱۲ ‼️هرکه به آمریکا اعتماد کرد ضربه خورد حتی آنهایی که دوست او بودند، در ایران دکتر مصدق به آمریکا اعتماد کرد کتکش را هم خورد! ۹۲/۸/۱۲ ‼️بعضیها هستند که میگویند حالا یک ذرّه، با آمریکا کنار بیاییم، شاید دشمنی آنها کم بشود؛ آنها حتّی به کسانی که به آمریکا اعتماد کردند، رحم نکردند؛ مثل چه‌کسی؟ دکتر مصدّق. دکتر مصدّق برای اینکه بتواند در مقابل انگلیسها بایستد به خیال خودش، رفت سراغ آمریکاییها؛ با آنها مذاکره کرد و به آنها اعتماد کرد. کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ نه توسط انگلیس بلکه بوسیله آمریکا در ایران علیه مصدّق انجام گرفت، یعنی حتّی به امثال مصدّق هم اینها راضی نیستند؛ اینها نوکر میخواهند، سرسپرده میخواهند، تو سری خور میخواهند! ۹۶/۸/۱۱
🔴 «شرق»، پروژه انتخاباتی اصلاح‌طلبان را لو داد؛ بایدن پیروز شود، ظریف کاندیدا می‌شود! 🔻 این روزنامه در گزارشی با عنوان «آقای دیپلمات در قامت ریاست‌جمهوری؟» نوشت: 🔹 شاید بازی دنیا تغییر کرد! انتخابات آمریکا تأثیر بسیاری بر آرایش انتخاباتی خواهد داشت و شاید اگر ترامپ بازنده باشد، شانس اجماع بر سر فردی میانه‌رو کلید موفقیت خواهد بود 🔹 بقیه نامزدهای احتمالی اصلاح‌طلبان مانند جهانگیری یا هاشمی از هم‌اکنون بازی را به اصولگرایان باخته‌اند 🔹اصلاح‌طلبان با آمدن ظریف می‌توانند موازنه قدرت را به نفع خود تغییر دهند به همین دلیل، به‌طور قطع ظریف همچنان یک احتمال بسیار قوی برای انتخابات ۱۴۰۰ است و می‌تواند روحی تازه بر کالبد فرسوده اصلاح‌طلبان بدمد.
«میشل عون» رئیس جمهور لبنان: در جنگ ۲۰۰۶ وظیفه من ایستادن در کنار حزب‌الله بود، زیرا من لبنانی هستم. ایستادگی مقابل تجاوزات اسرائیل وظیفه هر لبنانی است. 🔹حزب‌الله در بندر بیروت تسلیحاتی انبار نکرده بود و سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان خود به آن اشاره کرده است. 🔹 این فرضیه که انفجار بندر بیروت ناشی از انفجار انبار مهمات حزب‌الله بوده، "محال" است.
چرا بن علوی برکنار شد؟‼️ 🔻 | سلطان جدید عمان هیثم بن طارق امروز با ترمیم کابینه، یوسف بن علوی وزیر خارجه این کشور را برکنار کرد. بن علوی از سیاستمداران کهنه کار خاورمیانه است که ۲۳ سال وزیر خارجه کشورش و از طرفداران رابطه با اسرائیل بود. 🔹 احتمالا این برکناری محمل گمانه‌زنی‌های‌ ناظران منطقه‌ای و بین‌المللی قرار گیرد و دور از انتظار نیست که برخی در تفسیر آن، علت را تلاش سلطان جدید برای اعمال تغییراتی در سیاست خارجی سلطنت عمان بیان کنند و حتی ممکن است برخی این عزل را به تماس تلفنی وی و وزیر خارجه اسرائیل گابی اشکنازی ربط دهند و این گونه بیان شود که سلطان هیثم مخالف روابط با تل آویو است. 🔹 واقعیت اما این است که تغییرات در کابینه عمان از جمله برکناری بن علوی نشان از تحولاتی در رویکرد سیاست خارجی عمان نیست و بعید است که این سیاست تفاوت چندانی با دوران سلطان قابوس داشته باشد. 🔹 همچنین در رابطه با روابط با اسرائیل نیز محتمل نیست سلطان هیثم نسبت به سلطان قابوس رویکرد متفاوتی در پیش گیرد و عمان جزو کشورهایی است که به احتمال زیاد در آینده نزدیک روابط رسمی خود را با تل آویو اعلام می‌کند. 🔹 در واقع این ترمیم کابینه نیز صرفا برای سرکار آوردن چهره‌های تازه نفس و جدید است که آن هم متناسب تغییری است که در راس قدرت در این کشور با مرگ سلطان قابوس و جانشین شدن سلطان هیثم حادث شده است. 🔹 بن علوی دوست صمیمی سلطان پیشین بود و این طبیعی است که سلطان جدید اعضای تیم کاری خود را از میان افراد نزدیک به خود انتخاب کند. در مجموع ترمیم کابینه عمان پیام خاصی برای خارج ندارد، و پیام اصلی آن برای داخل کشور است.
بلای آزادسازی واردات برنج 🔹بازار کشاورزی یک بازار پرسود نیست و کشاورزان به دلایل متعدد در معرض خروج یا اخراج از این بازار قرار دارند. به دلیل ارتباط مستقیم صنعت کشاورزی با امنیت غذایی، دولت‌ها سیاست حفظ بازار را در صنعت کشاورزی دنبال کرده و با انواع حمایت‌های مالی و غیرمالی، از تداوم عرضه محصولات کشاورزی حمایت می‌کنند. اخیرا گزارشی از سازمان همکاری‌های اقتصادی منتشر شد که نشان می‌داد طی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹، مجموع ۵۴ کشور مورد مطالعه این سازمان، به طور متوسط سالیانه ۵۳۶ میلیارد دلار برای حمایت مستقیم از کشاورزان هزینه کرده‌اند. 🔹نقطه مقابل چنین رویکردی، قطع یارانه پرداختی به کشاورزی است؛ و یک سطح فاجعه‌بارتر از این، آزادسازی واردات محصولات کشاورزی است. یعنی نه تنها از کشاورز حمایت مستقیم نشود، بلکه راه برای واردات محصولاتی که در مبدا یارانه دریافت می‌کنند نیز باز شود. متاسفانه صنعت کشاورزی ما به چنین بلیه‌ای مبتلاست و هرچه جلوتر می‌رویم، عمق فاجعه افزایش می‌یابد. ▪️تعرفه واردات برنج تا سال ۸۴ حدود ۱۵۰ درصد بود و واردات کشور حدود ۴۰۰هزار تن بود. اما متاسفانه در دولت نهم رقم تعرفه به ۲۰درصد کاهش یافت. سال ۹۲، با روی کار آمدن دولت جدید، تعرفه واردات برنج به ۱۰درصد کاهش یافت و همین سیاست باعث شد در این سال بیش از یک میلیون و ۹۶۰هزار تن برنج به کشور وارد شود. به گفته معاون وقت وزیر کشاورزی، در این سال بازار ایران یک میلیون تن برنج مازاد داشت. در نتیجه، برنج‌کاران ایرانی نتوانستند محصول خود را به قیمت مناسب بفروشند و خروجشان از بازار آغاز شد. ▫️دهم تیرماه ۱۳۹۹، تعرفه واردات برنج به ۴درصد کاهش یافت تا ضربه مهلکی دیگر بر فرق صنعت برنج ایران فرود آید. توجه کنید که این تعرفه با دلار ۴۲۰۰ محاسبه میشود. این نحوه مواجهه با صنعت کشاورزی، نه تنها به امنیت غذایی کشور خسارت می‌زند، نه تنها به اشتغال کشاورزی آسیب می‌زند، بلکه به دلیل اینکه "غذا اگر تولید نشود، باید وارد شود"، واردات برنج به منابع ارزی کشور نیز فشار سنگینی وارد می‌کند. ▪️از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۳۵۰میلیون دلار برنج وارد کشور شده و ادامه این روند، به معنی واردات یک میلیارد دلاری برنج در سال جاری خواهد بود؛ برنجی که می‌توانستیم خودمان تولید کنیم و اینک باید در پی تامین ارز آن باشیم. 🔹ادامه این روند، نتیجه‌ای جز نابودی صنعت کشاورزی و کاهش ضریب امنیت غذایی کشور ندارد. دولت باید متوجه این نکته راهبردی باشد که "تامین ریال و پرداخت آن به کشاورز در قالب یارانه، بسیار راحت‌تر از تامین ارز برای واردات است".
واگذاری ۸۲۶ میلیون مترمکعب آب به کشاورزان اصفهانی استاندار اصفهان: 🔹حجم آب تحویلی به کشاورزان از مهرماه سال گذشته تا پایان خردادماه امسال جهت کشت پاییزه ۶۰۸ میلیون مترمکعب و تاکنون ۲۴۰ میلیون مترمکعب که در مجموع ۸۲۶ میلیون متر مکعب بوده است. 🔹میزان بارش‌ها از اول سال آبی ۱۱۷۶ میلی‌متر بوده است که این میزان نسبت به سال آبی گذشته بیش از ۲۰۰۰ میلی‌متر بوده است و نسبت به میانگین بلندمدت ۱۳ درصد کاهش داشته است. 🔹به کشاورزان آب تابستانه اختصاص داده شد و هر زمان میزان آب سد به ۲۰۰ میلیون مترمکعب برسد آب را قطع خواهیم کرد.
عدم نمایش صحنه های غیر اخلاقی در 📲 اگر به هر دلیل به این نتیجه رسیده‌اید که برای فرزندتان در دوران آموزش آنلاین بخرید و مایلید از بعضی صحنه های فرار کنید و فرارش دهید بخوانید: ⛔️ *عدم نمایش نتایج غيراخلاقى* 🔁 گاهی هنگام جستجو در گوگل، با نتایج نامناسب و بعضاً غيراخلاقى روبرو می‌شوید. ☀️ آیا می‌دانید گوگل گزینه‌ای دارد که اگر فعالش کنید، نتایج غيراخلاقى را نشان نمی‌دهد؟ 👌🏻برای اینکار کافی ست: 1️⃣ داخل مرورگرتان نشانی زیر را تایپ کنید: Google.com/preferences 2️⃣ بعد از بازشدن صفحه نمایش، گزینه‌ی فیلتر کردن نتایج غيراخلاقى را با زدن تیک کنار گزینه زیر فعال کنید. Turn On SafeSearch 💠 مراقب فرزندان خود در فضای مجازی باشیم. 🌻 دیدن هر تصویری، زیبنده چشمان شما و گل های زندگی شما نیست..