eitaa logo
هیئت محبین حضرت علی اکبر علیه السلام
129 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
3.3هزار ویدیو
386 فایل
هیئت محبین حضرت علی اکبر علیه السلام 🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸 @moheb_aliakbar https://eitaa.com/joinchat /3838640322C9ad5e48f07 قرار هفتگی؛ #عاشقانه؛ هر هفته شنبه ها بعد از نماز مغرب و عشا سعادتی‌بہ‌جھان‌مثلِ‌ . . دوست‌داشتنت‌نیست‌ امام‌حسین :) ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 شماره: 193 💠 اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات 1400 🎙 کارشناس برنامه: دکتر عبدالله گنجی
🔰 لوح | مسئولان تهیه‌کنند 🔻رهبر انقلاب: ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. گاهی اوقات هست که اینها میخواهند واکسن را روی ملّتهای دیگر امتحان کنند، ببینند اثر میکند یا نمیکند. البتّه از جاهای دیگر اگر بخواهند واکسن تهیّه کنند -که جای مطمئنّی باشد - هیچ اشکالی ندارد. ۹۹/۱۰/۱۹
♦️واکسن های فایزر و مدرنا برپایه mRNA ساخته شده اند؛ حتی فرانسوی ها هم اعلام کردند عوارضی چون سرطان دارد 👤طبرسی، عضو کمیته ملی تحقیقاتی واکسن کوویران: 🔹دو واکسن مورد تایید آمریکا تکنولوژی جدید است و عوارض آن مشخص نیست. چندین مورد مختلف در کشورهای متعدد بعد از تزریق این واکسن ها به علت های مختلف فوت کرده اند. 🔹بیشترین زمانی که از تزریق این واکسن ها گذشته بر روی داوطلبین ۶۰ روز بوده که عارضه عمده نداشته است اما حالا که واکسن بر روی جمعیت عمده در حال تزریق است عوارض در حال ظاهر شدن است.
چرایی ممنوعیت واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی وزیر بهداشت: 🔹ما در کشورهای مختلف پول داشتیم، اما آمریکایی ها اجازه ندادند برای بیمار مستاصل دارو جابجا کنیم؛ کره‌ای‌ها به واسطه فشار آمریکایی ها ۱۰ بار ما را سرکار گذاشتند. 🔹حالا چطور می‌شود رهبر یک کشوری که مظلوم واقع شده، باور کند آمریکا امروز برای افراد سالم ما واکسن هدیه کند؟ این را می‌شود باور کرد؟ کدام عقل سلیمی باور می‌کند؟ 🔹واکسنی که به روش mRNA در حال ساخت است تردیدهایی در مورد آن مطرح است؛ در آمریکا مقالاتی چاپ شده است که واکسن بر پایه mRNA می تواند عوارضی همچون خودایمنی ایجاد کند. 🔸این واکسن را خیلی‌ها در آمریکا و اروپا نمی‌زنند.
فائزه هاشمی: احیای رابطه ایران و عربستان با سفر مامان به عربستان آغاز شد! دختر هاشمی رفسنجانی: 🔹احیای رابطه ایران و عربستان از روابط خانوادگی و با سفر مامان به عربستان شروع شد و به سمت دیپلماسی خانواده رفت. 🔹وقتی مهمان برای بابا می‌آمد همه کنجکاو بودیم؛ مامان نفر اول بود و جدی دنبال می‌کرد که چه مباحثی بین بابا و مهمان‌ها مطرح شده است. 🔹سیاست و روش بابا این بود که در موارد بسیاری اعتراض هم می‌کرد ولی علنی نمی‌شد، خیلی از مسایل را با لابی دنبال می‌کرد. 🔹محسن در بین ما از همه محافظه کارتر است یا به قول خودش عاقل‌تر است، خیلی دلش می‌خواهد ما را کنترل کند. 🔹به محسن گفتم این اشتباه را نکند که کاندیدای ریاست جمهوری شود و بی گدار به آب نزند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️قالیباف: برجام برای ما توافقنامه ای مقدس نیست 🔹️بازگشت امریکا به برجام اهمیتی ندارد بلکه فقط و فقط رفع عملی و قابل لمس تحریم ها برای ما مهم است.
📲ابطحی خطاب به فائزه هاشمی: باور کنید وضع معیشت مردم مثل خاندان هاشمی نیست!
محسن هاشمی خطاب به فائزه: عذرخواهی کن! 🔹«محسن هاشمی» در نامه‌ای به خواهرش: ترامپ کاری جز تحریم، ترور و توهین علیه ایران انجام نداد؛ عذرخواهی کن و مانع تخریب پدر شو 🔸فائزه هاشمی در گفت‌وگویی اظهار کرده بود که دوست داشته ترامپ برنده انتخابات آمریکا شود تا با فشارهای او، ایران تغییر روش دهد.
اموال نامشروع مسئولان پس گرفته می‌شود 🔹رئیس قوه قضائیه با ابلاغ دستورالعملی، دادستانی کل را موظف کرد با همکاری دستگاه­های نظارتی و امنیتی و سازمان‌های مردم نهاد هرگونه مستنداتی که حاکی از سوء استفاده احتمالی مسئولین از موقعیت شغلی یا جایگاه مدیریتی و کسب اموال نامشروع شده را پیگیری کند.
🔴کیهان: کسانی که آیت الله مصباح را تئوریسین خشونت خواندند، عاملان قتلهای زنجیره ای بودند کیهان نوشت: 🔹کسانی که علامه مصباح را تئوریسین خشونت القا کردند، خود حامیان و عاملان قتلهای زنجیره‌ای بودند و در همین چند روز اخیر با الفاظ و جملات خشونت بار علیه علامه، «خشونت کلامی» را به اوج خود رساندند. 🔹این جماعت عنود غربی و ضدانقلاب در حالی حداقل آزادی بیان را برای این مفسر بصیر انقلاب قائل نبودند و نیستند، که تاکنون از این همه جنایت و ترور و خشونت آمریکا و اسرائیل علیه ملت‌های منطقه بویژه کشتار مردم فلسطین و یمن و ترور شهید حاج قاسم و شهید هسته‌ای فخری زاده کوچک‌ترین سخنی به زبان نیاورده و نمی‌آورند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍💚 درود بر دلهایی ڪہ عطر خدا دارد🌸🍃 درود بردلهایی 💕 ڪہ بغض اشڪشان🌸🍃 بردامن شبنم گل عشق 💕 طروات می بخشد🌸🍃 درود بر دلهای عاشق خدا 💕 ☕ 😊 🌸 🍃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🕊🖤🌙 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ 🦋اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج🦋 ▬▭▬❖𖧷🕊𖧷❖▬▭▬ ≼@moheb_aliakbar ▬▭▬❖𖧷🕊𖧷❖▬▭▬
🌷🕊🌹🥀🌹🕊🌷 دستم را گرفت، از خوابگاه برد بیرون. روبه‌روی خوابگاه زنجان خانه‌هایی بود که معلوم بود از قدیم مانده؛ از زمان آلونک‌نشین‌ها. همیشه چشمم به این خانه‌ها می‌افتاد، اما هیچ‌وقت فکر نکرده بودم به آدم‌هایی که توی این آلونک‌ها زندگی می‌کنند. اوضاع‌شان خیلی خراب بود. رفتیم جلوتر. از یکی از خانه‌ها خانمی آمد بیرون، سه تا بچه‌ قد و نیم قد هم پشت سرش. مصطفی تا چشمش به بچه‌ها افتاد، قربان صدقه‌شان رفت. خانه درواقع، یک اتاق خرابه‌ نمناک بود. در نداشت؛ پرده جلویش آویزان بود. از تیر چراغ‌برق سیم کشیده بودند و یک چراغ جلوی در روشن کرده بودند. مصطفی گفت: «ببین اینا چطوری دارن زندگی میکنن. ما ازشون غافلیم.» چند وقتی بود بهشان سر می‌زد. برنج و روغن می‌خرید و برایشان می‌برد. وقتی هم که خودش نمی‌توانست کمک کند، چندتا از بچه‌ها را می‌برد که آن‌ها کمک کنند . 🌷🕊🌹🥀🌹🕊🌷 🥀 ▬▭▬❖𖧷🕊𖧷❖▬▭▬ ≼eitaa.com/moheb_aliakbar ▬▭▬❖𖧷🕊𖧷❖▬▭▬