🌹زیارتنامه حضرت رقیه سلام الله علیها
🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
🌹اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ،عَلَیْکِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِبِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِسـاءِ الْعالَمینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ خَدیجَةَ الْکُبْرى اُمِّ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِىِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِىِّ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ، صَلَّى اللهُ عَلَیْکِ وَعَلى رُوحِکِ وَبَدَنِکِ، فَجَعَلَ اللهُ مَنْزِلَکِ وَ مَاْواکِ فِى الْجَنَّةِ مَعَ آبائِکِ وَاَجْدادِکِ، الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّارِ، وَعَلَى الْمَلائِکَةِ الْحـافّینَ حَوْلَ حَرَمِکِ الشَّریفِ،وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ،وَصَلَّى اللهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّد وَآلِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ وَسَلَّمَ تَسْلیماً بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
هدایت شده از هیئت محبین اهل بیت علیهمالسلام
#اطلاعیه
🏴 ایام شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام و حضرت رقیه بنت الحسین علیهاالسلام
🔻باسخنرانی حجتالاسلام
🎙حاجاحمدپناهیان
🔻جمعه ۱۱ شهریور
همراه نماز عشاء
🔻خ انقلاب، بعد از کوچه ۲۹
🌹مقتلالشهداءفاطمیه سلاماللهعلیها
@mohebbin_net
▪️ السَّلامُ عَلَى الْقَتيلِ الْمَظْلُومِ، اَلسَّلامُ عَلى أخيهِ الْمَسْمُومِ
▪️ سلام بر آن کشته مظلوم، سلام بر برادر مسمومش
📗فرازی از زیارت ناحیهمقدسه
#شهادت_امام_حسن_مجتبی_ع
🏴 کار امام حسن(ع) بر اساس استدلال منطقی غیرقابل تخلف بود
🗓 سالروز شهادت امام حسن(علیهالسلام)
📜 khl.ink/khat | #مناسبت
🌹هفده شهریور، از ایام الله است...
♦️یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷شهریور از «ایّام الله» است و باید یادمان نرود این را. آن قدر شهید دادیم و آن قدر خون دادیم ما آن روز و در مقابل اجانب و در مقابل وابستگان به اجانب. قیام کردند ملت ما و خونشان ریخته شد، لکن پیروز شدیم...
( امام خمینی(ره) | ۱۷ شهریور ۵۸ )
◼️به مناسبت جنایت رژیم پهلوی در به خاک و خون کشیدن مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷
🔴 خاطره رهبرمعظم انقلاب از کشتار هفده شهریور
♦️من از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
♦️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این احساس خطر را کردم.
♦️آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز 14 یا 15شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و سیاست رژیم (مبنی بر تقسیم مبارزان و به تبع آن ملت ایران به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل) را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
♦️روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفدهم شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطلع شدیم. من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیلهی مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود.
بیانات در دیدار جمعی از پرستاران ۱۳۷۶/۰۶/۱۹
🌸 زنان، حماسه آفرینان تاریخ انقلاب
✊ ۱۷ شهریور ۵۷، یکی از روزهای مهم در تاریخ انقلاب اسلامی است. رژیم پهلوی با کشتاری که در این روز به راه انداخت، چهره بیرحم و ضدانسانی خود را نشان داد و چند ماه بعد از این حادثه، از بین رفت. زنان در این روز، مانند باقی روزهای انقلاب، دوشادوشِ مردان حضوری فعال داشتند و به گواهی تاریخ، اولین شهید زنِ انقلاب در این روز به شهادت رسید.
✌️ زنان در این روز علاوه بر حضور در تظاهرات و تجمع میدان ژاله، به مداوای مجروحین پرداختند و حتی بعضی از زنان، دوربین به دست، تصاویر این روز تاریخی را ضبط کردند.
امام خمینی در پیامی که به مناسبت این روز دادند از زنان با تعبیر "شیرزنان" یاد کردند.
❇️ شهید مرتضی مطهری نیز در یکی از سخنرانیهایشان درباره نقش زنان در این روز میگویند: "در روز ۱۷ شهریور در میدان شهدا آنطور که نقل میکنند و فیلمها نشان میدهند، زنها بیشتر از مردها شهید دادند و این زنها بودند که در میدان شهدا نشستند و مورد رگبار ظالمانه دشمن قرار گرفتند و چقدر زن در آنجا شهید شد و این فاجعه ۱۷ شهریور نقطه عطف عجیبی در این انقلاب اسلامی بود"
🌺 زنان علاوه بر حضور فیزیکی خود در حوادث انقلاب، نقش مهمی در ترغیب و تشویق مردان برای حضور در صحنه و مبارزه با رژیم پهلوی داشتند. اگر زنان نقشِ اجتماعی خود را فراموش میکردند ممکن بود انقلاب به سرانجام نرسد. همانطور که امام خمینی در یکی از صحبتهایشان فرمودند: "ما نهضت خودمان را مدیون زنها میدانیم"
❣ @khamenei_reyhaneh
🌷شهیده محبوبه دانش آشتیانی
ولادت : ۱۳۴۰
شهادت : ۱۳۵۷
عامل شهادت: گلوله دژخیمان پهلوی در۱۷ شهریور، میدان ژاله تهران
🔹در مدرسه رفاه درس می خواند. برای ارتقای سطح فکری خود از طریق شهید بهشتی روی قرآن کار می کرد. یکی از دوستان او در این باره می گوید: محبوبه قرآن را طوری خوانده بود که در حاشیه همه ی صفحاتش مطلب و سوال نوشته بود. در صورتیکه در آن دوران اگر کنار فرآن مطلبی می نوشتی و سوالی می پرسیدی زندان داشت.
آثار شهید مطهری و دکتر شریعتی را مطالعه می کرد. برای یافتن پاسخ سوالاتش بارها با دکتر مفتح بحث می کرد و تا به جواب نمی رسید، دست بردار نبود.
علاوه بر قرآن و نهج البلاغه کتابهایی که درباره مسائل سیاسی و مبارزاتی نوشته می شدند را به دقت می خواند.
همین درایت، ذهن پویا و مطالعه ی زیاد باعث شد که محبوبه از نظر فکری بسیار فراتر از همسالان خود بیندیشد.
سال اول دبیرستان همزمان با تحصیل، فعالیت سیاسی و اجتماعی خود را به شکل منسجم آغاز کرد. او اعلامیه های امام را به مدرسه می برد و درباره ی آنها با دانش آموزان صحبت می کرد.
در مسجد به آموزش قرآن می پرداخت. جلسات هفتگی با بچه ها داشت و به بحث درباره احکام اسلام و شیوه ی صحیح مبارزه می پرداخت.
برای بچه های محروم جنوب شهر کتاب می برد. همچنین یک برنامه دقیق مطالعاتی برای آنها تنظیم کرده بود و به این ترتیب یک حرکت اجتماعی عمیق و به دور از جنجال گروه ها را در میان کودکان و نوجوانان آغاز کرده بود.
دو سال آخر دبیرستان همزمان با اوج گیری مبارزات در سطح جامعه، درس برای محبوبه تبدیل به مسئله فرعی شد و به شکل جدی وارد عرصه مبارزات شد.
صبح روز جمعه، ۱۷ شهریور ۵۷ مردم در میدان ژاله تجمع کردند. محبوبه آن روز با مادرش خداحافظی کرد و به او گفت: «اگر شهید شدم بی تابی نکنید.» غسل شهادت کرد و به جمعیت پیوست. پرچم استقلال آزادی جمهوری اسلامی در دست محبوبه بود. نظامیان جمعیت را با تانک محاصره کردند و آنها را به مسلسل بستند. گلوله ای به قلب محبوبه اصابت کرد.
🔸او در خون خود غلطید تا خونش مهر تاییدی بر حضور زنان مسلمان ایرانی در عرصه های نبرد حق علیه باطل باشد.
@mohebbin_etrat
🌷شهیده کبری صفا
یکی دیگر از زنان شجاع و آگاهی بود که در میدان ژاله تهران حضور داشت و بر اساس وظیفه شرعی خود همراه با فرزند چهار ساله خود در این تظاهرات شرکت کرده بود.
صورتش بر اثر اصابت گلوله متلاشی شده بود و در حالی که پس از اصابت گلوله غرق خون شده بود در منزل و در مقابل فرزندانش به شهادت رسید و پیکر پاکش پس از تشییع در دشت افروز کاشان به خاک سپرده شد.
جنازه شهیده کبری صفا توسط نیروهای انقلاب شناسایی شد و 48 ساعت پس از شهادت به صورت مخفیانه به کاشان منتقل شد و علی رغم سختگیریهای مقامات قضایی تشییع جنازه انجام شد.
@mohebbin_etrat
🔰 در روز هفدهم شهريور۵۷ رهبرانقلاب در كدام شهر بودند | ماجرای نامه ايشان به يكی از افراد قم
🔻من از روز #هفدهم_شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
⚠️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه #عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان #تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این #احساس_خطر را کردم.
🔹آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
🔹روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم.
🔺من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۰۶/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از هیئت محبین اهل بیت علیهمالسلام
#اطلاعیه
#جلسه_هفتگی
هیئتمحبیناهلبیتعلیهمالسلام
🎙با سخنرانی
حجتالاسلام حاجاحمدپناهیان
🔹جمعه ۱۸ شهریور، همراهنمازعشاء
🔻خ انقلاب(چهارمردان)، بعد از ک۲۹
🌹مقتلالشهداءفاطمیه سلاماللهعلیها
@mohebbin_net