هدایت شده از ادمین کانال یک نفر از هشتاد میلیون
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱
📍#اتمام_حجت برای شورای نگهبان
👈با اینکه "چرا باید نمایندگان مجلس از تذکر مطابق با قانون اساسی رهبر حکیم انقلاب، مبنی بر عدم دخالت در انتصابات #ناراحت شوند و #خوششان_نیاید و عجیب تر این ناراحتی خود را به زبان بیاورند" کاری ندارم؛
👈اینکه جناب #قالیباف روی چه حساب و کتابی این ناراحتی نمایندگان از نظر #ولی_امر_مسلمین_جهان را دقیقاً قبل سخنرانی به معظّم له رسانده و شاید به زعم خودش خواسته حضرت آقا این #آسیب جدّی را مجدداً متذکّر نشوند و نمایندگان دوباره ناراحت نشوند یا در استانها و شهرستانها همچنان به رویّه غلط خود ادامه بدهند، فعلا مورد بحث ما نیست؛
👈 و اینکه پیش دستی رئیس مجلس نتیجه عکس داده و اتفاقاً حضرت آقا روی همان ایراد گرفتن نمایندگان ایراد گرفته و موکّداً و با تفصیل، تالی فاسد دخالت در انتصابات را بیان فرموده که اصلا به مصلحت نیست، مهر تاییدی است بر #ابر_مدیریت این رهبر فرزانه در حوادث واقعه که اظهر من الشمس است و نیازی به تکرار ندارد.
🖌امّا به برداشت ما به عنوان #یک_نفر_از_هشتاد_میلیون
شورای محترم نگهبان من بعد حجّتی برای مسامحه با نمایندگانی که مدام در انتصابات استانی و شهرستانی دخالت های مکرر می کنند، ندارد و بایستی در انتخابات آتی مجلس در بررسی صلاحیت ها با نمایندگان خاطی برخورد قاطع داشته باشد!
🔻 @yekaz80
✍️ارتباط با ما
🔻 @yekaz_80
نقزدنهای دائمی تاجزاده و پاسخی جالب از علی علیزاده تحلیلگر سیاسی ایرانی ساکن لندن
محرمانه کانال حرفه ای ها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی اگر همه چیز بر علیه ما باشد...
«فتح خرمشهر و آن حوادث قبل، مولود چه عاملی بود؟ جهاد، از خودگذشتگی، عزم راسخ، ابتکار عمل، دنبال کارها و راههای ابتکاری گشتن. روح همهی اینها هم اخلاص لله و توکل علیالله بود؛ برای خدا کار کردن و به خدای متعال توکل کردن. حالا من میخواهم بگویم این مخصوص آن برهه و آن حادثه نبود و در همه حوادث گوناگون کشور که شماها با آن مواجهید مانند مسائل داخلی، خارجی، مسائل سختافزاری و مسائل نرمافزاری، میتوان پیروز شد
به کمک همین چند عامل: مجاهدت در راه خدا و عمل جهادی، اخلاص لله، عزم راسخ، ابتکار عمل و امثال اینها.» ۱۴۰۱/۳/۴
@Nojavan_Khamenei
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این لشکر عشق است که پر همت و عزم است
عشاق همه یک به یک آماده ی رزم اند
@mohebbin_velayat
هدایت شده از مجمع طلاب و فضلای مرند و جلفا
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قانون فیل و طناب…
⬅️ این بلایی بود که غرب بر سر ما آورده بود و امام(ره) ما را نجات داد.
⬅️ اینه که رهبر انقلاب میفرمایند #جهاد_تبیین یعنی این و این طناب را باید از پای ذهنمان باز کنیم.
🎙 استادحسن #رحیم_پور_ازغدی
🆔 @rahimpoor_azghadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت از دکتر فریدون جنیدی برای تدریس در دانشگاه ناپل ایتالیا...
و اما پاسخ ایشون:
باید مراقب مادر پیرم باشم...
مادر ایشان چه کسی است؟
@mohebbin_velayat
ساختمان #متروپل نمونهای زنده از آنچیزیست که دولت روحانی تحویل آیتالله #رئیسی داده.
ساختمانی که با تخلفات فراوان در دولت روحانی مجوز گرفت و سازنده متخلفش تقدیر شد.
امروز اما #آواربرداری آن سهم دولت رئیسی شده
#مسببین_وضع_موجود
شرح بیست و چهار حدیث از امام صادق علیهالسلام توسط حضرت آیتالله خامنهای
https://farsi.khamenei.ir/tag-content?id=1475&nt=7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به فرمانده از زبان نائب برحقش...
@mohebbin_velayat
نقل است که زمان قاجارها وقتی نفت کشف شده بود و انگلیسیها آمده بودند میخواستند نفت را ببرند، اینجا دولتمرد قاجاری میگفت ما این مادّهی بدبوی عَفِن را میخواهیم چهکار کنیم، بگذارید بردارند ببرند! این داستان امروزه عینا و حتی بدتر در مورد داده ها در حال تکرار شدن است. داده ها را نفت نوین نامیده اند. در دوران معاصر با رونق فناوری اطلاعات و تکنولوژی های وابسته به آن داده ها نقش مهمی را در همه ی ابعاد جامعه بازی می کنند. این ابعاد متشکل و نه منحصر به سرگرمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می باشد.
داده ها را می توان اما از نفت هم مهمتر دانست زیرا با در اختیار قرار دادن امتیاز نفت توسط دولتمردان آن زمان موجبات برتری اقتصادی بیگانگان را بر کشور فراهم می آورد و اما با واگذاری داده های کشور موجبات استیلای اقتصادی و فرهنگی و سیاسی و امنیتی بیگانگان ها فراهم آورده می شود. این خود باعث می شود که با واگذاری داده ها در زمینه های جامع تری برتری برای بیگانگان فراهم آورده شود. موضوع دیگری که واگذاری داده ها در این روزهای کشور را حتی از واگذاری نفت در دوران قاجار بدتر می کند این است که قاجارها حتی در قرارداد استعماری دارسی هم به هر حال از منفعت اقتصادی (هرچند بسیار کمتر از آنچه حق ایران بود) برخوردار می شدند اما امروزه ما برای در اختیار قرار دادن داده های خود پول هم خرج می کنیم! پول را خرج می کنیم تا از کشورهای همسایه لینک بخریم و داده های خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم.
میزان خروج داده های از کشور را می توان با درصد خوبی از میزان ترافیک مصرفی خارجی و مقایسه آن با میزان ترافیک مصرفی داخلی ما حدس زد. ایرانی ها فقط بیست درصد از ترافیک مصرفی خود را ترافیک داخلی استفاده می کنند حال آنکه این آمار در کشوری مانند کره جنوبی دقیقا برعکس است و هشتاد درصد ترافیک مصرفی کاربران داخلی می باشد. این آمار اما چه اهمیتی دارد. اهمیت میزان مصرف ترافیک داخلی به خارجی از چندین بعد می باشد که در ادامه به تفصیل تعدادی از آنها را توضیح می دهیم.
یکم، میزان هزینه های تحمیلی به کاربران ایرانی می باشد. به عبارت دیگر ناتوانی در داخلی کردن کاربرد های اینترنت باعث شده است که پول بیشتری از جیب کاربران ایرانی خارج شود. اگر می توانستیم در این زمینه موفقیت پیدا کنیم پول پرداختی از جیب کاربران ایرانی بسیار کاهش پیدا می کرد.
دومین آسیب این سهم مصرفی از ترافیک خارجی، خروج ارز از کشور در شرایط تحریم می باشد. به زبان ساده عدم موفقیت در این زمینه باعث شده است که هر ساله مقدار زیادی ارز از کشور ما خارج شود تا با استفاده از آن بتوانیم ترافیک اینترنت برای کارهای کاربران فراهم کنیم. هرچند این مقدار هیچ گاه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شفاف نشده است اما می توان حدس زد که هر ساله نزدیک به یک میلیارد دلار پول بابت این موضوع از کشور خارج می شود. این میزان پول هر ساله می تواند هزاران شغل ایجاد کند که به با این حساب در هشت سال دولت دهم و یازدهم شاید قریب به یک میلیون شغل از دست رفته است.
بعد سوم اما ایجاد شغل های بسیاری است که از قبل تبدیل ترافیک خارجی به داخلی می باشد. اگر بتوانیم مصرف ترافیک کشور را به سمت داخل هدایت کنیم آنگاه در لایه ی های مختلف شغل های در فضای فناوری اطلاعات ایجاد خواهد شد. مثلا در لایه زیرساخت برای ساخت و نگهداری مراکز داده شغل های جدید ایجاد می شد یا در لایه های خدمات نرم افزاری هزاران نفر مشغول به توسعه و خدمات دهی به مردم کشور خودمان می شدند.
چهارمین مورد قابل اشاره افزایش سرعت دسترسی کاربران ایرانی به کاربردهای مورد نیاز خود در سطح اینترنت می باشد. با داخلی سازی میزان ترافیک مصرفی علاوه به اینکه کاربران هزینه کمتری جهت دسترسی به اینترنت می پردازند از سرعت و کیفیت بیشتری هم در این زمینه برخوردار می شوند که مهمترین دلیل آن نزدیکی جغرافیایی به مراکز داده داخلی می باشد. در واقع راهکارهای مبتنی بر شبکه های توزیع محتوی نیز تا حد زیادی از همین روی است.
مورد دیگری که توفیق در این زمینه برای ما به ارمغان می آورد کاهش شدید کلاهبرداری در سطح اینترنت برای کاربران اینترنت می باشد. با داخلی سازی و توان اعمال حاکمیت می توان خرید و فروش در سطح شبکه های اجتماعی را قانونی کرد و از سوءاستفاده و کلاهبرداری از کاربران کشورمان تا حد خوبی جلوگیری کرد. می توان درگاه های پرداخت قانونی برای فروشندگان در سطح این شبکه ها ایجاد نمود تا آن ها هم از خدمات دولت در این زمینه برخوردار شوند.
ادامه👇
و اما شاید یکی از مهمترین آثاری که در واگذاری داده های کشور به بیگانگان استفاده میشه داده ها در زمینه هوش مصنوعی می باشد.
داده ها برای هوش مصنوعی آنقدر مهم است که آن را به مثابه سوخت هوش مصنوعی می نامند.
ارسال داده های کشور به بیگانگان به آنها کمک می کند که ابزارهای هوش مصنوعی خود را حتی در مورد زبان فارسی آنقدر تقویت نمایند که برتری بهتری نسبت به هوش مصنوعی داخل کشور پیدا کنند و این باز به نوبه ی خود یعنی از دست دادن فرصت هایی که می توان از آن برای آبادانی کشور استفاده نمود.
کانال هوش مصنوعی
@ AlBorna