📸رهبر انقلاب:اگر علما نبودند و انگیزه دینی نبود قطعا نهضت ملی شدن صنعت نفت پیش نمی رفت این را همه بدانند
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
⭕️ با طرفدارای روحانی ازدواج کنید ، اینا کسایی ان که اگه گند هم بزنی به زندگیشون و صد بارم بهشون خیانت کنی بازم دوست دارن و برات میمیرن و ماله میکشن برات...
👤 آقــا مـحــمـــد ☕
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتوگو با شاعری که شعرخوانیاش در حضور رهبر انقلاب بازتابهای زیاد داشت سر اعتقاداتم میایستم!
به جمهوری اسلامی ایران گفتهایم "آری"
به هرچه غیر جمهوری اسلامی ایران: "نه"
زمین کارزار ما «تلآویو» است؛ تهران "نه"
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
🔺 سید محمد خاتمی پدر فتنهی ۸۸، پیام داده گفته بجای تبریک عید، با مردم همدردی میکنم!
حکایت این همدردی مانند اون داستان انداختن لیوان شیشه ای روی زمینِ که حتما شنیده اید:
«یک لیوان بنداز روی زمین.
شکست؟
حالا بهش بگو ببخشید!
درست شد؟ مثه اولش شد...؟»
⚠️ بله اقای خاتمی! تو و روحانی و هاشمی و مابقی تتمه دارودسته اَرَّهّ و اُورَه و شمسی کوره اصلاح طلبان، باید تا ابد پاسخ این ۸ سالِ پر از فلاکت، بدبختی و توهین دولت تدبیر و امید به مردم ایران را بدهید.
نمیتوانید با یه عذرخواهی الکی و آبکی از زیرش فرار کنید.
تمامه رنج ها و ملال های امروز مردم حاصل تَکرارِ خودته، یادته میگفتی تکرار رای به روحانی عزیز...؟
✍ سورنا | هامط
مرگ بر فتنه گر وطن فروش
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
⭕️ روز جانباز رو به خودمون که ۸ ساله تحت حملات موشکهای نقطه زن روحانی لت و پار شدیم هم تبریک میگیم.
👤 🇮🇷Yasin Gholami🇮🇷
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
رئیسجمهور تانزانیا مخالف #کرونا_هراسی و مخالف #واکسن !
کسی که با کنترل رسانههای داخلی و عادی سازی زندگی در یک کشور ۶۰ میلیونی به آمار تنها ۵۰۰ کرونایی در یک سال گذشته رسیده بود
دیروز ترور شد !
پ ن : او مستقیما توسط بیلگیتس تهدید به ترور شده بود !
حسین زمانی میقان
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
اثبات جعلی بودن تست تشخیص کرونا برای هزارمین بار!!
📌یک خبر قدیمی تر، پیرو خبر مفقود شدن رئیس جمهور جان مگوفولی:
📌جان مگوفولی رئیس جمهور تانزانیا که دکترای شیمی نیز دارد، کیت های تست کرونا را زیر سوال برد! او میگوید اجازه داده کیت های تست وارد کشورش شود، سپس ماموران امنیتی اش که از او دستور گرفته بودند دقت این کیت ها بررسی کنند، نمونه های غیر انسانی مانند نمونه بز و میوه پاوپاو را به جای نمونه انسانی، با برچسب نام انسان ها و سن آنها به آزمایشگاه فرستادند و به طور عمدی به افراد آزمایشگاه در این مورد چیزی نگفتند. جواب این تست ها مثبت اعلام شد! تست یک میوه و یک بز! مگوفولی گفت: «چیزی در حال وقوع است!»
لینک خبر در رویترز:
https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-tanzania-idUSKBN22F0KF
#کرونا_بزرگترین_فریب_قرن
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
قصیده غرای فرزدق در وصف حضرت سید الساجدین(علیه السلام)
هشام بن عبدالملک در زمان حکومت برادرش ولید بن عبدالملک اموی به قصد حج، به مکه آمد و به آهنگ طواف قدم در مسجدالحرام گذاشت.
وقتی به منظور استلام حجرالاسود به نزدیک کعبه رسید، فشار جمعیت میان او و حطیم حائل شد، ناگزیر عقب نشینی کرد و بر منبری که برای وی نصب کردند، به انتظار کاهش ازدحام جمعیت نشست و بزرگان شام که همراه او بودند در اطرافش جمع شدند و به تماشای مطاف پرداختند.
فَبَینَمَا هُوَ کذَلِک إِذْ أَقْبَلَ عَلِی بْنُ الْحُسَینِ(ع) فَلَمَّا دَنَا مِنَ الْحَجَرِ لِیسْتَلِمَهُ تَنَحَّی عَنْهُ النَّاسُ إِجْلَالًا لَهُ وَهِیبَةً وَاحْتِرَامًا، وَهُوَ فِی بِزَّةٍ حَسَنَةٍ، وَشَکلٍ مَلِیحٍ
در این هنگام حضرت علی بن الحسین(ع) که سیمایش از همگان زیباتر و جامه هایش از همگان پاکیزه تر و شمیم نسیمش از همه طواف کنندگان دلپذیرتر بود، از افق مسجد درخشید و به مطاف آمد و چون به نزدیک حجرالاسود رسید؛ موج جمعیت دربرابر هیبت و عظمتش کنار رفتند و منطقه استلام را در برابرش خالی از ازدحام کرد، تا به آسانی دست به حجرالاسود رساند و به طواف پرداخت.
تماشای این منظره موجی از خشم و حسد در دل و جان هشام بن عبدالملک برانگیخت و در همین حال که آتش کینه در درونش زبانه می کشید، یکی از بزرگان شام رو به او کرد و با لحنی آمیخته به حیرت گفت: این کیست که تمام جمعیت به تجلیل و تکریم او پرداختند و صحنه مطاف برای او خلوت گردید؟
هشام با آن که شخصیت امام(ع) را نیک می شناخت، اما از شدت کینه و حسد و از بیم آن که درباریانش به او مایل شوند و تحت تأثیر مقام و کلامش قرار گیرند، خود را به نادانی زد و در جواب مرد شامی گفت: او را نمی شناسم.
در این هنگام روح حساس ابوفراس (فرزدق) از این تجاهل و حق کشی سخت آزرده شد و با آن که خود شاعر دربار اموی بود، بدون آن که از قهر و سطوت هشام بترسد و از درنده خویی آن امیر مغرور خودکامه بر جان خود بیندیشد، رو به مرد شامی کرد و گفت: اگر خواهی تا شخصیت او را بشناسی از من بپرس، من او را نیک می شناسم.
آن گاه فرزدق در لحظه ای از لحظات تجلی ایمان و معراج روح، قصیده جاویدان خود را که از الهام وجدان بیدارش مایه می گرفت، با حماسه های افروخته و آهنگی پرشور سیل آسا بر زبان راند و گفت:
هَذَا الَّذِی تَعْرِفُ الْبَطْحَاءُ وَطْأَتَهُ
وَالْبَیتُ یعْرِفُهُ وَالْحِلُّ وَالْحَرَمُ
هَذَا ابْنُ خَیرِ عِبَادِ اللَّهِ کلِّهِمُ
هَذَا التَّقِی النَّقِی الطَّاهِرُ الْعَلَمُ
إِذَا رَأَتْهُ قُرَیشٌ قَالَ قَائِلُهَا إِلَی
مَکارِمِ هَذَا ینْتَهِی الْکرَمُ
ینْمَی إِلَی ذُرْوَةِ الْعِزِّ الَّتِی قَصُرَتْ
عَنْ نَیلِهَا عَرَبُ الْإِسْلَامِ وَالْعَجَمُ
یکادُ یمْسِکهُ عِرْفَانَ رَاحَتِهِ
رُکنُ الْحَطِیمِ إِذَا مَا جَاءَ یسْتَلِمُ
یغْضِی حَیاءً وَیغْضَی مِنْ مَهَابَتِهِ
فَمَا یکلَّمُ إِلَّا حِینَ یبْتَسِمُ
بِکفِّهِ خَیزُرَانٌ رِیحُهَا عَبِقٌ
مِنْ کفِّ أَرْوَعَ فِی عِرْنِینِهِ شَمَمُ
مُشْتَقَّةٌ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ نَبْعَتُهُ
طَابَتْ عَنَاصِرُهَا وَالْخِیمُ وَالشِّیمُ
ینْجَابُ نُورُ الْهُدَی مِنْ نُورِ غُرَّتِهِ
کالشَّمْسِ ینْجَابُ عَنْ إِشْرَاقِهَا الْقَتَمُ
حَمَّالُ أَثْقَالِ أَقْوَامٍ إِذَا فُدِحُوَا
حُلْوُ الشَّمَائِلِ تَحْلُو عِنْدَهُ نَعَمُ
هَذَا ابْنُ فَاطِمَةٍ إِنْ کنْتَ جَاهِلَه
بِجَدِّهِ أَنْبِیاءُ اللَّهِ قَدْ خُتِمُوا
اللَّهُ فَضَّلَهُ قِدْمًا وَشَرَّفَهُ
جَرَی بِذَاک لَهُ فِی لَوْحِهِ الْقَلَمُ
مَنْ جَدُّهُ دَانَ فَضْلُ الْأَنْبِیاءِ لَهُ
وَفَضْلُ أُمَّتِهِ دَانَتْ لَهَا الْأُمَمُ
عَمَّ الْبَرِّیةَ بِالْإِحْسَانِ فَانْقَشَعَتْ
عَنْهَا الْغَیابَةُ وَالْإِمْلَاقُ وَالظُّلَمُ
کلْتَا یدَیهِ غِیاثٌ عَمَّ نَفْعُهُمَا
یسْتَوْکفَانِ وَلَا یعْرُوهُمَا الْعَدَمُ
سَهْلُ الْخَلِیقَةِ لَا تُخْشَی بَوَادِرُهُ
یزِینُهُ اثْنَانِ حُسْنُ الْخُلْقِ وَالْکرَمُ..
وقتی قصیده فرزدق به پایان رسید، هشام مانند کسی که از خوابی گران بیدار شده باشد، خشمگین و آشفته به فرزدق گفت:
چرا چنین شعری تاکنون در مدح ما نسروده ای؟
فرزدق گفت: جدّی بمانند جدّ او و پدری همشأن پدر او و مادری پاکیزه گوهر مانند مادر او بیاور تا تو را نیز مانند او بستایم.
هشام برآشفت و دستور داد تا نام شاعر را از دفتر جوایز حذف کنند و او را در سرزمین عسفان میان مکه و مدینه به بند و زندان کشند.( البدایة والنهایة ابن کثیر، ج۸، ص۲۲۷)
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
ترجمه ابیات فرزدق در مدح حضرت سیدالساجدین
او (یعنی امام زین العابدین) کسی است که سرزمین مکه، قدمگاه [جای پا و مکان راه رفتن] او را میشناسد. خانه خدا، منطقه حرم [مکة و اطراف مکة] و حِلّ [جایی که خارج از محدوده حرم باشد؛ حل و حرم یعنی همه دنیا] او را میشناسند.
او فرزند بهترین بندگان خداست [فرزند رسول خدا (ص) بوده و از سلاله پیامبر است] او انسانی پارسا، پاک، آراسته و برجسته است.
او فرزند فاطمة (س) دختر پیامبر (ص) است؛ اگر او را نمیشناسی، [بدان که] با نیای او سلسله پیامبران الهی به فرجام رسیده است. [و جد بزرگوار او خاتم پیامبران (ع) است؛ همان کسی که مجموعه پیامبران با او (ص) ختم شده است.]
او (ع) کسی است که احمدِ برگزیده [پیامبر اسلام] پدر اوست [و از فرزندان پیامبر است]؛ همان کسی که تا قلم در جریان است، درود خداوند بر او باد.
سخن تو [ای هشام] که میگویی او کیست؟ [و من او را نمیشناسم]، زیانی به او نمیرساند و از جایگاهش نمیکاهد؛ چرا که عرب و غیر عرب [کنایه از همه مردم سراسر گیتی] کسی را که تو نمیشناسی، میشناسند.
قصیده فرزدق در ستایش امام سجاد (ع) به شهرت بسزایی در ادبیات آئینی دست یافت و زبان به زبان و نسل به نسل نقل شد و به زمان کنونی رسید هر دو دست او (ع) دادرس بوده و نیکی و احسان او به همگان میرسد؛ همانند بارانی میبارد [و احسان و کرم او جاری میشود] و نداری و نیستی به دستان او راه ندارد.
او [امام زین العابدین] خوش خو بوده و از خشم او نگرانی وجود ندارد [مردمان از خشم او نمیهراسند؛ چرا که آنچنان بر خشمش تسلط داشته و از صفت بردباری برخوردار است که کسی از خشم امام (ع) نگران نمیشود] و دو چیز او را زینت میبخشد: خوش خلقی و رفتار پسندیده.
اگر رُکن میدانست چه کسی آمده است تا او را استلام نماید، بر زمین افتاده تا قدمگاه او (ع) را بوسه زند. [کنایه از بزرگی و بلندی مقام امام (ع) و این که کعبه معظمه به بزرگی و جایگاه والا و ارجمندش معترف است.]
نامش علی [بن الحسین (ع)] است و پیامبر خدا (ص)، پدر اوست. از روشناییِ هدایت اوست که امتها راه صواب را یافته و رهنمون شدهاند.
او کسی است که عمویش جعفر طیار [فرزند ابو طالب و برادر امیرمومنان (ع) کسی که در نبرد موته به شهادت رسید] بوده و نسبت خویشاوندی نزدیکی با حمزة [بن عبدالمطلب؛ عموی پیامبر «ص»] که شیر کارزار بود، دارد.
او [امام سیدالساجدین علی بن الحسین (ع) ممدوح شاعر] فرزند فاطمه زهرا بانوی زنان است و فرزند وصی پیامبر [امیرمومنان علی بن أبی طالب «ع»] است که در شمشیر او، نقمتها [برای کافران، مشرکان و منافقان] بوده است...
او هرگز به کسی واژه «لا» را نگفته است. [به این معنا که هرگز خواسته کسی را رد نکرده و هیچ کس از نزد او نامید بازنگشته است.] اگر نبود تشهد نماز [أشهد أن لا إله إلا الله] جواب منفی او به مثبت بدل میگشت. [و لای او به نعم تبدیل میشد.]
او (ع) کسی است که نیکیاش را به همه مردم ارزانی میکند و از مردم، فقر، نداری، تنگدستی، نیستی و نابودی را دور میگرداند. [به برکت مهربانی، بزرگواری و کرم امام (ع) مردم تنگدست از تهیدستی و مرگ نجات پیدا کند.
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
هنگامی که قریش او را بیند، گویندهای خواهد گفت: کرامت، بزرگی و شرافت با نیکیهای اخلاقی او به سرانجام خواهد رسید [او در مکارم اخلاق، گوی سبقت را از دیگر قرشیها ربوده و در قله آراستگی اخلاقی جای دارد و قریش، به سروری و کرم او گواه است.]
او انسانی محجوب است و از روی حیا، چشمان خود را فرو میبرد [و به مردمان خیره نمینگرد]؛ اما دارای هیبت والایی است و چشمان افراد در برابرش فرو میافتد. کسی با او هم سخن نمیشود، مگر آن که لبخند بر لب دارد.
او خیزران [چوب خوش بویی] را در دست دارد که بوی خوش آن، به دیگران میرسد. [او همواره عطر آگین بوده و بوی خوشش، بینی رهگذران را مینوازد] و در بینیاش، بلندی، بزرگی و شموخ دیده میشود [یعنی فردی بزرگوار و والاتبار است.]
دستان امام زین العابدین (ع) را آن هنگام که امام (ع) میخواهد آن را استلام نماید، میشناسد و نزدیک است از شدت علاقه و شیفتگی، دست امام (ع) را نگاه دارد. [کعبه از امام دوری نمیکند؛ چرا که میداند او از سلاله پیامبر (ص) است.]
خداوند از گذشته به او (ع) شرافت و بزرگی بخشیده است و او (ع) را بزرگ و والامقام آفریده است و این مساله در علم خدا و قضا و قدر الهی ثبت شده است...
همانگونه که خواندیم، فرزدق در این سروده زیبا (که ابیاتی از آن را در این مختصر آوردیم و علاقهمندان میتوانند برای مطالعه کامل آن به دیوان فرزدق و شروح آن مراجعه کنند) امام زین العابدین (ع) را به فضیلتهای والای اخلاقی و انسانی همانند هدایت یافتگی و هدایت گری، خوش خویی و رفتار نیک با همگان (بویژه نیازمندان و تهی دستان)، حلم و بردباری، کمک به دیگران، شرافت نسب و والایی تبار، حیا و پارسایی، طهارت و آراستگی و… میستاید. چنان که پیشتر گفته شد، این سروده از جایگاه بالایی در ادبیات آئینی برخوردار بوده و الهام بخش بسیاری از سرایندگان آئینی و دوستداران اهل بیت رسالت (ع) بوده است.
فرزدق شاعر توانا و بزرگ عصر اموی، در سال ۱۱۴ هجری در سن ۹۶ سالگی دار فانی را وداع گفت و او را در شهر بصره در گورستان بنی تمیم به خاک سپردند. (۶)
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 موزیک ویدیو «آخرین جمعه»
🎤 خواننده: نیما رستگار
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به صحبتهای دکتر مصدق گوش کنید. مربوط به ۶۵ سال پیش است. ولی گویی همین امروز است.
آیا ایران در آن زمان برنامه هستهای یا موشکی داشت که توسط غربیها تحریم شد؟ هرگز
ایران فقط میخواست مستقل باشد. استقلال کشورها برای امپریالیسم جرمی است نابخشودنی...
🇮🇷#بصیرت_افزایی
@basirtafzaei313