🔺معانی جایزه ده میلیون دلاری
آمریکا اعلام کرده است برای دریافت اطلاعاتی در مورد محمد الکوثرانی یکی از فرماندهان حزب الله لبنان که در عراق هم فعالیت می کند ، ده میلیون دلار جایزه تعیین کرده است.
اما این اقدام آمریکا حاوی معانی و پیام های مختلفی است:
1️⃣ آمریکا به هیچ عنوان قصدی برای ترک منطقه و بخصوص عراق ندارد و کماکان با وقاحت تمام گردن کلفتی می کند
2️⃣ هرگونه مذاکره و گفتگو با آمریکایی ها نه تنها فایده ای ندارد بلکه آن ها را جسورتر و گردن کش تر می کند مانند الان عراق.
آمریکایی ها فقط زبان زور را می فهمند
3️⃣ سیستم جاسوسی آمریکایی ها برخلاف ادعاهای پرطمطراق و هیاهوهای رسانه ای شان آنقدرها هم قوی و مسلط بر اوضاع نیست واطلاعاتش کامل و دقیق نمی باشد.
4️⃣ متاسفانه همیشه خیانتکاران مزدوری وجود دارند که آمریکایی ها را امیدوار می کند تا با تعیین جایزه بتوانند به اطلاعات حیاتی دست پیدا کنند
واز همه مهمتر
5️⃣ آمریکایی ها باخیال خام پیچیدن طومار مقاومت در منطقه ، حاج قاسم سلیمانی را ترور کردند اما به کوری آمریکا و آمریکاپرستان ، حاج قاسم هنوز زنده است و راه پرافتخارش توسط یارانش ادامه دارد ...
#شعر_مهدوی
یاصاحب الزمان
🌸🌸از من گرفته اند تو را این گناه ها
پس کی تمام می شود این اشتباه ها؟
یک لحظه دور می شوم از یاد تو ولی
تاثیر آن نمی رود از بین ماه ها
با این حساب سخت به بیراهه میرویم
کی ختم میشود به تو این کوره راه ها؟
بی تو غبار بر دل آیینه ها نشست
وقتش نشد به سر برسد درد و آه ها؟
تا بلکه یوسف به سفر رفته عاقبت
بیرون بییاید از دل تاریک چاه ها
از شرم کارهای غلط آب میشویم
روزی که در نگاه تو افتد نگاه ها🌺🌺
🚨نامه جمعی از نمایندگان مجلس به شریعتمداری برای تجدیدنظر در حداقل حقوق کارگران
کُرد عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:
🔹طبق آمار بانک مرکزی، امروز شاهد تورم نزدیک به 40 درصدی، بهخصوص در زمینه تأمین کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی هستیم، اما حقوق کارگران در سال 99، فقط 21 درصد افزایش یافته است.
🔹اصلا مشخص نیست مبنای دولت برای افزایش 21 درصدی حقوق کارگران در سالجاری چیست، البته از طرف دیگر وضعیت تولید نیز مناسب نیست و اغلب تولیدکنندگان از عهده هزینههای سنگین تولید برنمیآیند که برای جبران هزینههای آنها نیز چارهای اندیشیده شود.
🔹جمعی از نمایندگان مجلس در نامهای به آقای شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار تجدیدنظر در مصوبه اخیر شورای عالی حقوق و دستمزد برای افزایش حقوق کارگران شدهاند که امیدواریم در این امر تجدیدنظر صورت گیرد.
💵 سفره کارگران خالی است/ دستمزد 99 جوابگوی جامعه کارگری نیست
بازرس کانون کارگران ساختمانی سراسر کشور:
🔹سفره کارگران خالی بوده و با توجه به شرایط موجود این سفرهها خالیتر هم خواهد شد
🔹افزایش 21 درصدی حقوق کارگران با توجه به تورم موجود در جامعه بسیار ناچیز است
🔹انتظار داشتیم حقوق کارگر حداقل 40 درصد افزایش داشته باشد
🔹یک زجرکشی در میان کارگران در حال اتفاق افتادن است.
🔹دولت کارفرمای قَدری بوده و در قانون گفتهشده که رأی با اکثریت است، در جلسه نمایندگان دولت با تشکلهای جامعه کارگری نیز اکثریت حاکم نمایندگان دولت بودند؛ درنتیجه رأی به نفع اکثریت پایان یافت.
⭕️ در تمام دنیا برای خیلی ها سوال شده که چرا و چه طور ، سعودی ها با این بودجه عجیب و غریب نظامی نمی توانند در برابر یمنی ها پیروز شوند . مراکز مطالعاتی و گروه های رسانه ای تلاش می کنند تا با تحلیل تحولات به این سوال پاسخ دهند . اما به نظر من لازم است که تحلیل را رها کرده و حقیقت میدان را ببینیم .
حاکمان کویر عربستان توان پیروزی بر پا برهنه را ندارند ، چرایش را در این تصویر ببینید .
این جماعت از تبار جنگ هستند و سعودی در آخرالزمان عجزِ خود را در برابر این پابرهنه خواهد دید ...
خدا نقشه ظهور را به درست ترین شکل ممکن کشیده است.
🔴 کرونای طبقاتی..
🔸ایجاد جامعه بی طبقه توحیدی و سخن نگفتن از بالا و پایین، شمال و جنوب، فقیر و غنی، استکبار و استضعاف و اساساً برچیدن این دو گانه های غیر توحیدی رسالت اساسی انبیأ و اولیا الهی ای بوده است که بارها در این راه مقدس جان خود را فدای این آرمان های الهی کرده و روزی ابراهیم بر نمرود، موسی بر فرعون و محمد (ص) بر اشراف مکه خروشیده و زمینه شکل گیری مدینه ای به دور از ساختار ظالمانه طبقاتی و خود برتر پندار عده ای بر خلق خدا را فراهم آورده چنان که میان سید قریشی و بلال حبشی تفاوتی نباشد.
🔸هر چند بلای کرونا دامان صاحبان قدرت و ثروت را هم می گیرد، اما گلوی نحیف ضعفا را شدید تر می فشارد. از وزیر و نماینده مجلس و پزشک و پرستار گرفته تا دست فروش و کارگر و راننده، همه با کرونا درگیرند، اما این کجا و آن کجا. کرونا برای هر دو خاطره میشود اما برای هر دو خاطره ای شیرین می شود یا تلخ؟ بعد ها هر دو از کرونا یاد خواهند کرد. اما آیا هر دو با لبخند ذکر یاد می کنند یا با اشک و حسرت و نفرت؟؟ فکر نمی کنم تشخیص اش سخت باشد.
🔹به گفتهی لیدی شیل، همسر سفیر انگلستان در عهد ناصری، زنان طبقه اشراف تبریز نه تنها از خبر شیوع وبا وحشت نمیکردند، که خوشحال هم میشدند و از این اتفاق استقبال میکردند؛ ماری شیل در کتاب خاطرات خود نوع مواجهه زنان اعیان تبریز با بیماری وبا را چنین تصویر میکند: "به هنگام شیوع وبا موقعیت جالبی برای زنهای طبقهی اعیان تبریز به وجود میآید و آنها به جای اینکه از وقوع وبا در شهر یا شایعهی همهگیری آن بترسند، برعکس با کمال خوشحالی از آن استقبال مینمودند؛ زیرا وجود این مرض در زندگی زنهای تبریزی تنوعی ایجاد کرده و برای آنان آزادی از قید اسارت در منزل را فراهم میآورد. مهاجرت به ییلاق و خروج از شهر به آنها که از زندگی یکنواخت روزانه در منزل به تنگ آمدهاند، موقعیت خوبی ارزانی میدارد و زندگی چادرنشینی در ییلاق باعث میشود که از آزادی بیشتری برخوردار شوند، از طبیعت لذت ببرند و طعم گوشت تازهی کباب بره را بچشند."
🔹به سخنان جناب حریرچی دقت کنید: « شدت بیماری و مرگ و میر حاصل از کرونا در قشر های ضعیف و فقرا بیش تر است که علت آن دسترسی کم تر آن ها به امکانات بهداشتی و درمانی مناسب است و همچنین آثار اقتصادی کرونا بر قشر های ضعیف و فقرا بیشتر از افراد برخوردار است. خانواده هایی با درآمد کم و افراد روزمزد و شاغلین بخش خصوصی در معرض خطر بیشتر کاهش درآمد و از دست دادن مشاغل خود هستند.»
🔸این روزها شعار در خانه بمانید و دست و صورت خود را بشویید و.. را زیاد شنیده اید. اما در همین تهران یا شهرهایی مثل اهواز مناطق و خانه هایی وجود دارد که شاید بهترین توصیه به آنان این باشد که اگر هم مجبورند شب ها خانه باشند، روزها از محیط زندگی خود فاصله بگیرند. کوره پز خانه های جنوب تهران تا مردمان عزیز عین دو اهواز سالهاست که درگیر وضعیتی هستند که دیگر شاید فرصت فکر کردن به کرونا هم نداشته باشند.
🔹 خانه های سست و گلی و محروم با اتاق های تنگ و کوچک که محل زندگی چندین خانواده است و گاهی جمعیت شان به بیش از ده نفر می رسد. با امکانات محدود بهداشتی و بی آبی و مشکل فاضلاب و..
اینان وضعیتی ندارند که بتوان از آنان خواست برای بیمار نشدن در خانه بمانند. کسانی که در بی آبی به سر می برند و ما از آنان انتظار داریم که مرتب دست های خود را بشویند و مراقب سلامتی خود باشند!!
🔸برای خیلی از بالا نشین ها کرونا و قرنطینهی خانگی، نوعی تنوع در زندگی حساب میشود؛ بیماری آنقدرها که برای طبقه متوسط و ضعیف وحشتناک است، برای آنها نیست. درحالیکه خیلی از مردم محتاج تهیهی مواد گندزدا و ماسک هستند، بچهپولدارها رنگ ماسکشان را با مانتو و لاک ناخن ست میکنند. آنها که دغدغهای برای نانشب ندارند، با کوهی از آذوقه میتوانند ۱۴ روز که نه، ماهها خود را قرنطینه کنند و از این فرصت برای تفریح و فراغت خاطر استفاده کنند. اگر بچههای پایین مجالی برای ترسیدن از بیماری ندارند، بالانشینها اما نیازی به این ترس ندارند!
🔹نوع مواجهه با کرونا و مرگومیر همهگیر نیز برآمده از خاستگاه طبقاتی است؛ اینجا حتی توزیع ترس و وحشت حاصل از بیماری هم عادلانه نیست. حال آنکه عدهای به دنبال نان شب، فرصتی برای ترس ندارند و عدهای دیگر امکانی برای نترسیدن!
🔸در این روزهای عزیز شعبان که کم کم آماده رمضان می شویم باید گروه های مردمی و نهاد های حاکمیتی زمینه مواسات و همدلی میان مردم را فراهم آورده و بیش از پیش پای کار مبارزه با کرونا آمده و با برطرف کردن بخشی از مشکلات اقشار مستضعف جامعه، آنان را در مقابله با کرونا همراهی و همیاری کرده تا همه با هم کرونا را شکست دهیم.
#کرونای_دیده_نشده_ها
#به_لطف_الهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
13.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻فعالیت جهادی طلاب مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) جویبار در مقابله با کرونا
✊او ایستاد پای امام زمان خویش ...
💐 ۲۳ فروردین ماه سالروز شهادت شهید جستجوگر نور "#محمدرضا_رسولی"
🍁شادی ارواح طیبه شهدا #صلوات