🚩شهادت سرباز نیروی انتظامی در حمله افراد مسلح به هنگ مرزی مهران
فرمانده مرزبانی استان ایلام:
🔹بامداد امروز، دو فرد مسلح ناشناس، اقدام به تعرض و تیراندازی به یکی از مقرهای تابعه هنگ مرزی مهران کرده که با هوشیاری مرزداران و آتش پرحجم آنها، یکی از افراد مسلح زخمی شد و حین انتقال به بیمارستان فوت کرد.
🔹متأسفانه در این درگیری سرباز وظیفه "محمد علی مرادی" بر اثر اصابت گلوله مجروح شد و هنگام انتقال به بیمارستان به درجه رفیع شهادت نائل آمد
🔹اولین موضعگیری آمریکا نسبت به مأموریت الکاظمی در تشکیل دولت جدید عراق
🔸یک مقام بلندپایه وزارت خارجه آمریکا از مواضع کشورش در قبال مأموریت مصطفی الکاظمی، رئیس سازمان اطلاعاتی عراق برای تشکیل دولت جدید پرده برداشت
🔸 دیوید شینکر، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاورمیانه در گفت وگو با رسانه ها گفت، الکاظمی در پستهای قبلی خود ثابت کرده است که شخصی میهنپرست و با کفایت است
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که الکاظمی بتواند هر چه سریعتر دولتی “قوی و مستقل” تشکیل دهد.
🔸مصطفی الکاظمی، نخست وزیر مکلف عراق روزگذشته در سخنانی هدف اصلی دولتش را مبارزه با فساد و بازگرداندن آوارگان به کشور عنوان کرد
آدم یاد تعریفای کری از ظریف میفته
💠 چرا انتخاب الکاظمی را شکست مقاومت در عراق نمیدانم!
بعد از انتخاب مصطفی الکاظمی به سمت نخستوزیری عراق، به خاطر سوابقی که از او در رسانهها در دسترس است و برخی گمانهزنیهایی که بعضی گروههای مقاومت عراق درباره نقش او در ترور فرماندهان ارشد مقاومت(حاج قاسم و ابومهدی) مطرح کردهاند، این تصور ممکن است ایجاد شده باشد که جبهه مقاومت، در عراق شکستخورده و یا فریب بازی سیاسی ـ رسانهای آمریکا را خورده و به قول معروف از ترس مرگ(الزرفی) به تَب(الکاظمی) راضی شده است!
من البته قائلم که انتخاب الکاظمی را نمیتوان به عنوان یک دستاورد بزرگ یا پیروزی و موفقیت چشمگیر برای جبهه مقاومت قلمداد کرد و چه بسا او گزینه مطلوبی نیز برای این جبهه به شمار نیاید اما واقعیت اینجاست که بازی در زمین سیاست، به ویژه در کشور پر از چالش و ابهام و با انبوهی از پیچیدگیهای سیاسی و اجتماعی مثل عراق، اینقدر ساده نیست که چه نقشهخوانی از تحرکات دشمن را بتوان با چند جمله توصیف کرد و چه طراحیهای سیاسی خود را همیشه واجد پیروزی دانست و از همین رو، معتقدم آنچه در حال حاضر در عراق به وقوع پیوسته، اگر ایدهآل مقاومت هم نباشد، دست کم به عنوان یک تحرک سیاسی نسبتا موفق با دستاوردهایی که در آینده نه چندان دور هویدا خواهد شد، قابل تحلیل است.
برای درک درست و دقیق از آنچه عرض شد، ضروریست تا تأملی بر تحولات عراق در این چند ماه اخیر و به ویژه پس از تظاهرات پردامنه اکتبر ۲۰۱۹ و سقوط دولت عادل عبدالمهدی با چراغ سبز مرجعیت اعلی و هم چنین شهادت فرماندهان موثر مقاومت، داشته باشیم.
ما با عراقی مواجه هستیم که اولا گروههای شیعی پارلمان که طبق قانون، وظیفه معرفی نخستوزیر به رئیسجمهور را دارند، اولا دچار یک اکثریت متزلزل و صرفا مبتنی بر ائتلاف های داخل پارلمان هستند و ثانیا شدیدا دچار اختلافات و چالش های درونی چه در عرصه سیاست و چه در نسبت با پایگاههای اجتماعی خود شده و به ویژه بعد از رفتار مبهم و مشکوک و به زعم برخی غیرقانونی رئیس جمهور(برهم صالح) در معرفی گزینه خود برای نخست وزیری(الزرفی)، مهمترین حق خود در مدیریت امور کشور یعنی پُست فوق العاده مهم نخست وزیر را از دست داده میدید..
بنابراین وصف، آنچه در عراق به نام بیت شیعی شناخته میشود، زمین بازی پر از موانع و معضلاتی را در مقابل خود داشت که دامنه عمل را برای او محدود و گزینههای انتخابی را معدود مینمود. از این رو، جریان شیعی و جبهه مقاومت عراق، میبایست بین فروپاشی از درون و از دست دادن حق انتخاب نخستوزیر(که میتواند سنگ بنای بدی را برای آینده این جریان بنا کند) انتخابی سخت و چه بسا با هزینه داشته باشد.
براین اساس، به نظر میرسد گزینه الکاظمی که در نسبت با الزرفی، قابل تحملتر و البته شاید قابل مدیریتتر باشد و با توجه به محدوده زمانی دولت او؛ که موقت و تا زمان انتخابات زودهنگام پارلمان و حداکثر تا یک سال برآورد شده، می تواند انتخاب مناسبتری برای جبهه مقاومت عراق باشد تا هم، یک وحدت جریانی را در بیت شیعی ایجاد کند و هم حق قانونی انتخاب نخست وزیر را برای خود حفظ کند و هم با به دست آوردن زمان، برای تغییر گسترده در لایه های اجتماعی و جلب و جذب آراء مردم به سود خود و هم چنین متمرکزشدن بر واردکردن ضربات بیشتر به آمریکا در عراق ظرفیتسازی کند.
در این میان، مسئله بهمریختن بازی آمریکا در عراق و از دست دادن فرصت گماردن یک عنصر صددرصد آمریکایی(الزرفی) که هم تابعیت آمریکا را دارد و هم براساس اسناد و قرائن، در خدمت سازمان جاسوسی آمریکاست به سمت نخستوزیری و ریلگذاری حذف مطلق جریان مقاومت از عراق به واسطه ایفای نقش چالشی او، از دیگر دستاوردهای جریان مقاومت در قضیه ترجیح بین الزرفی و الکاظمی است که برای درک دقیق تر این موضوع، باید به تفاوتهای مواضع مطرح شده هر دو نفر در طول چند ماه گذشته اشاره کرد که در جای خود قابل بیان و بررسی است.
بهطور خلاصه بنابر آنچه گفته شد، جریان شیعی و جبهه مقاومت در عراق، در قضیه انتخاب الکاظمی به نخست وزیری، سه دستاورد برای خود داشت:
۱. ایجاد وحدت جریانی در بیت شیعی که در ماههای اخیر شدیدا ضربه خورده بود
۲. حفظ حق معرفی گزینه نخستوزیری برای ائتلاف اکثریت در پارلمان
۳. بهمزدن بازی و سناریوی طراحیشده آمریکا در عراق
سید پویان حسین پور
#تحلیل
📣تحلیلهای دیگری هم درباره انتخاب الکاظمی برای پست نخست وزیری هست که بعداً و به مرور زمان تقدیم خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز دلم یاد تو افتاد.....
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #حتماببینید
ولنگاری فرهنگی تلویزیون به جایی رسیده که پژمان بازغی باید مجری برنامه کودکان ایرانی باشد!
#پژمان_بازغی
⭕️ سردار فاتح جنگ جهانی چهارم.
جنگ جهانی چهارم، بعد از فروپاشی شوروی و پایان جنگ سرد، شروع شد. اینبار میدان کارزار، نه نبردی ناخالص میان شرق و غرب که هر دو از یک پارادایم بودند؛ که جنگی واقعی و خالص بین اسلام و لیبرالیسم بود، هست و تا استقرار کامل تمدن اسلامی، همچنان ادامه داره..
👤 مریم سادات ایرانپور (هاجر)
شهیدی که دوست داشت #زمینه_ساز_ظهور لقب بگیرد❗️
#کلام_شهید
#به_مانگویید_مدافعان_حرم
#مازمینه_ساز_ظهوریم❣️
خواهر شهید نبیلو از آخرین سخنان شهید چنین میگوید:
عاشق جبهه و جنگ بود. آخرین بار که همدیگر را شب تولد مسعود در خانه خواهرم دیدیم به من گفت: «به ما نگویید مدافعان حرم☝️. چون جنگ سوریه و عراق که تمام شود به ما میگویند حالا که حرمی در خطر نیست. حالا اینها چه کار میکنند؟ما مدافعان حرم نیستیم. ما زمینهساز ظهور هستیم✅ ما تا ظهور آقا #امام_زمان(عج) به مبارزه ادامه میدهیم. حالا میخواهد سوریه و عراق باشد و یا جنگ با خود اسرائیل در فلسطین اشغالی باشد هر جا ندای مظلومی بلند شود ما آنجاییم✌️. هر جا که برای زمینه سازی ظهور آقا احتیاجی به ما باشد ما آنجاییم. پس از همین حالا یاد بگیرید فقط نگویید مدافعان حرم. چون شکر خدا امروز حرمها در امنیت است. ما زمینه ساز ظهوریم. این را به همه بگو👌🌸»
شهید مدافع حرم مصطفی نبی لو
⚠️ #تلنگر
🔻بخوانیم و بیندیشیم🔻
💠 این جمله زیارت عاشورا که:
«إِنِّی اَتقَرَّبُ اِلَی الله...»
✨یعنی آقاجان، من با حرکت در جاده صراط مستقیم شما و با تنفّر از دشمنان شما و تنفّر از اخلاق رذیلهشان، هر لحظه خودم را به شما نزدیکتر می کنم.
⚡️من این زندگی بدون امام زمانم را نمی خواهم، من زنده باشم بدون #امام_زمان علیه السلام!
⚡️زنده باشم بدون کار برای حجةبن الحسن روحی فداه!
❌ ابداً!
❌هرگز!
🌴 اصحاب #امام_حسین علیه السلام، مخصوصا جناب حبیببنمظاهر و جناب زهیر، گفتند:
آقاجان، چرا ما بعد از شما زنده باشیم؟ این زندگی به چه درد ما می خورد؟
🌴 زندگی وقتی است که آقا حجة بن الحسن علیه السلام از انسان راضی باشد، این طور نباشد که انسان دنبال کار و زندگی خودش برود و به امامش کاری نداشته باشد.
🌴 یا اباعبد الله، من خودم را به شما نزدیک می کنم برای اینکه کنار شما باشم و برای اینکه برای شما کار کنم، برای شما نَفَس بکشم،
🌹 صبح که بیدار می شوم بگویم:
🙏 «خدایا شکرت که نام حجةبنالحسن و نام اهل بیت علیهم السلام، بر زبان من جاری است.
🌴 آن وقت آقا سیدالشهداء و آقا امام زمان علیه السلام، از چنین آدمهایی لذت می برند و آنها چشم روشنی حضرت می شوند. همانطور که حضرت زینب علیه السلام شب عاشورا وقتی شنیدند که اصحاب بین خودشان چه اظهار علاقهای به امام حسین علیه السلام میکنند، که ما فداکاری می کنیم و چه می کنیم و چه می کنیم، بیبی جان خوشحال شدند.
🌴 ان شاءالله ماهم ایشان را خوشحال کنیم، آنها بالای سر ما هستند، به ما لطف دارند و دست نوازش بر سر ما می کشند،
🌴 طوری در زندگیمان حرکت کنیم و حرف بزنیم که از ما خوشحال باشند و بگویند امروز اینها هم یاوران امام زمانشان هستند و آقایشان را تنها نمیگذارند و زندگی و اخلاق اینها بوی امام زمان علیهالسلام را میدهد.✨