✳️ تاجزاده کیست؟
#مصطفی_تاجزاده
تاریخچه مختصری از اقدامات براندازانه و خیانتکارانه مصطفی تاجزاده؛
مصطفی تاجزاده عضو مرکزیت احزاب منحله مشارکت و مجاهدین ( انقلاب) که به جرم اقدام علیه امنیت ملی از 23 خرداد سال 88 در زندان بود، روز 15 خرداد ماه پس از اتمام دوران محکومیتش از زندان آزاد شد.
تاجزاده در دولت هفتم معاون وزیر کشور (عبدالله نوری) و سرپرست این وزارتخانه پس از استیضاح وی بود. اگرچه برخی نیز براین اعتقاد بودند عامل اصلی استیضاح عبدالله نوری نیز وی بوده است.
🔴گام به گام با انحراف از اصول نظام
1⃣ اولین گام تقابل تاجزاده با نظام
انتخابات مجلس ششم در تاریخ 11/29/ 78 انجام شد که با پیروزی قاطع جریان چپ همراه شد. نتایج اغلب حوزههای انتخابیه توسط شورای نگهبان تایید شد، اما در حوزه انتخابیه تهران گزارشهایی مبنی بر تخلفات وسیع در جریان انتخابات باعث عدم تایید نتایج این حوزه از سوی شورای نگهبان گردید. شورای نگهبان 720 هزار رای را باطل اعلام کرد و در پایین لیست اسامی حائزین اکثریت تغییرات کلی داده شد.
با بالا گرفتن قضیه تخلفات انتخاباتی، شورای نگهبان بازشماری آراء را شروع کرد ولی از انجا که این امر به طول انجامید و تا اردیبهشت سال 79 ادامه یافت و به نتیجه محسوسی نرسید، جریان چپ فشار بر روی شورای نگهبان را افزایش داد و آن را متهم به سنگاندازی در راه تشکیل مجلس ششم نمود.
در این مورد آیتالله جنتی طی نامهای به رهبر معظم انقلاب نوشت:
«با توجه به نتایج کنونی شورای نگهبان نمیتواند صحت انتخابات را تایید کند. در 867 صندوق بازشماری شده اشکال و تخلفاتی … دیده شده است»
مقام معظم رهبری هم در جواب دستورالعمل چهارده مادهای را برای تایید آرا حوزه انتخابیه تهران ارائه دادند. بر طبق این دستورالعمل آراء صندوقهای مخدوش باطل، بازشماری آرا متوقف و نتیجه انتخابات بر اساس آراء صندوقهای سالم اعلام میشد و میبایست متخلفان در جریان انتخابات شناسایی و مجازات شوند.
بلافاصله پس از حکم رهبری 534 صندوق یعنی 726266 رای از 2931113 کل آرا تهران باطل شده و تایید بقیه آرا اعلام شد. جالب آن که اکبر هاشمی رفسنجانی که رتبه متغیر بین 27 تا 33 داشت به رتبه بیستم ارتقا یافت و تنها نامزد تایید صلاحیت شده ملی مذهبی یعنی علیرضا رجایی که در رتبه 28 تا 29 قرار داشت به رتبه 34 به بعد تنزل یافت و غلامعلی حداد عادل از جریان راست به رتبه 28 ارتقا یافت.
پس از تایید نتایج انتخابات تهران سیدمصطفی تاجزاده رئیس ستاد انتخابات کشور و آزرمی فرماندار تهران به جرم تخلف در جریان انتخابات به دادگاه فراخوانده شدند. تاجزاده از خدمات دولتی منفصل و آزرمی هم به چند ماه زندان محکوم شد. هرچند پس از پایان دوران محکومیت، تاجزاده به عنوان مشاور رئیس دولت هفتم و هشتم انتخاب شد.
2⃣ دومین گام: نقش تاجزاده در بلوای 18 تیرماه 1378
حوادث 18 تیر 78 در حالی در فضای سیاسی کشور از سوی دفتر تحکیم اتفاق افتاد که بسیاری از تحلیلگران معتقدند علت اصلی آن پر و بال دادن وزرات علوم و معاونت دانشجویی و عملکرد برخی از مسئولان بلندپایه وزارت کشور اصلاحات و حمایت آنها از عناصر افراطی و غیرقانونی بهعنوان پیادهنظام حزب مشارکت بوده است.
در حادثه کوی، مصطفی تاجزاده بهعنوان معاون سیاسی وزیر کشور دوران اصلاحات یکی از عناصر فتنهگری بود که دائماً بین وزارت کشور و کوی در حال رفتوآمد بود و سخنرانیهای عجیبش موجب شد بعدها تعدادی از صاحبنظران و نمایندگان مجلس بگویند: «حوادث کوی دانشگاه از داخل وزارت کشور هدایت میشد.»
سیداحسان قاضیزاده هاشمی عضو شورای مرکزی و دبیر کل وقت "جامعه اسلامی دانشجویان" در گفتوگویی از مشاهدات خود از اقدامات تاجزاده اینچنین یاد میکند: «ما با اینها دانشجویانی که برای تسخیر وزارت کشور به سمت خیابان فاطمی رفته بودند، به سمت فاطمی رفتیم و من مشاهده کردم که این افراد درب بزرگ آهنی وزارت کشور را از جا کندند که آقای تاجزاده آمد در وسط حیاط وزارت کشور یک صندلی گذاشت و یک جمله کلیدی گفت که نمیدانم چرا بعداً بررسی نشد».
تاجزاده به این جماعت که حدوداً 500 الی 600 نفری میشدند گفت: «شما چرا آمدهاید اینجا؟ شما چرا در وزارت کشور را از جا میکنید؟ اینجا که مال شماست. شما باید جای دیگری بروید و در آنجا را بکنید.» و پای بلندگوی دستی مدام میگفت: «اینجا متعلق به خود شماست و شما اشتباهی آمدهاید.» که این سخنان تاجزاده جهت مسیر معترضان را از خیابان فاطمی به سمت خیابانی دیگر تغییر داد و معترضان را تحریک کرد.
👇👇👇👇👇
3⃣ گام سوم: غائله خرمآباد و تاجزاده
13 ماه پس از غائله 18 تیر، در یازدهم مرداد ماه 1379 مسئول برگزاری هفتمین اجلاس دفتر تحکیم وحدت طی نامهای از استاندار لرستان درخواست همکاری در خصوص اردوی دانشجویان با عنوان « آینده اصلاحات در ایران » از تاریخ 1/6/79 تا تاری
با یک محکوم دوران فتنه در حالی کلید خورده است که پرسشهای بسیاری را در اذهان عمومی ایجاد کرده است. به راستی کدام عامل یا عوامل سبب پدیدآمدن موج دیدار و رسانهای شدن آنها با یک محکوم دوران فتنه بوده است؟ اگرچه محتوای این دیدارها تاکنون رسانهای نشده و صرفا به انتشار تصاویری از آن، بسنده شده است، اما به راستی فتنهگران در پس این دیدارها چه رویایی را در سر میپرورانند؟
کسانی چون تاجزاده و محمدعلی ابطحی در این زمینه بازداشت و اعترافاتی در این زمینه داشتند که باعث شد ابعاد بیشتری از این سناریو فاش شود. ابطحی در اعترافاتش از تقلب به عنوان اینکه رمز آشوب شده بود نام برد و تاج زاده نیز در فیلمی بحث تقلب در انتخابات را سناریوی شکست خورده اصلاحطلبان دانست.
آنچه فتنهگران بهانه ساخته بودند تا به وسیله آن نظام اسلامی را تخریب کنند، بحث «تقلب در انتخابات» بود؛ ادعایی که هیچگاه برایش سند و مدرکی ارائه نکردند و با همین ادعای دروغین، خون افراد بیگناهی را بر زمین ریختند و نظام را به چالش اساسی کشاندند.
انتشار فیلمی در سایت یوتیوب که در آن مصطفی تاجزاده، خطاب به رمضانزاده و صفاییفراهانی میگوید، در انتخابات گذشته هیچ تقلبی صورت نگرفته است و ما شکستخوردگان انتخابات هستیم تائیدی براین مدعا بود که در همین راستا تاجزاده به جرم اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام به شش سال حبس محکوم شد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
خ 8/6/79 را مطرح نمود اما با توجه به سوابق نامطلوب و اقدامات ساختارشکنانه دفتر تحکیم وحدت طی سالهای 79-76 و تصویر مخدوش از این تشکل سیاسی و شبه دانشجویی در اذهان عمومی، انتشار این خبر در خرمآباد عکسالعملهای اعتراضی از سوی تودههای مردمی را منجر شد.
سرانجام شورای تأمین شهرستان و استان با برگزاری جلسات متعدد به این نتیجه رسید که از شرکت برخی مدعوین سیاسی افراطی همانند سروش و کدیور جلوگیری کند. حتی مدیر کل اداره اطلاعات استان، با توجه به خطر ساز بودن این اقدام، خطاب به مسئولین استان هشدارهای لازم را داده بود.
نهایتا اردوی سیاسی دفتر تحکیم، در روز چهارشنبه دوم شهریور 1379 با پیام رئیس دولت هفتم آغاز به کار کرد و سخنرانان افتتاحیه در همان آغاز، سخنان تنشزایی را بر زبان راندند که انتشار آن سخنان به بیرون موجی از واکنشهای مردمی را در پی داشت. با ورود چهرههای حساسیت برانگیز مورد اشاره به شهر خرمآباد، تجمع اعتراضی از سوی مردم در فرودگاه و سطح شهر صورت پذیرفت و در عمل از سخنرانی برخی سخنرانان مدعو ممانعت بهعمل آمد اما در صبح روز سوم اجلاسیه عباس عبدی، طی سخنانی تحریکآمیز اختیارات رهبری را غیرقانونی و غیرشرعی خواند!
پنجم شهریور 79 حزب مشارکت خرمآباد، با صدور بیانیهای از هواداران خود درخواست تجمع و راهپیمایی به طرفداری دولت، اما در اصل برای متشنج ساختن اوضاع شهر نمود اما این راهپیمایی با سر دادن شعارهای ضد ارزشی علیه نظام تبدیل به یک درگیری گسترده در سطح شهر شد و در چند روز پس از آن نیز آشوب و بلوا ادامه داشت. در پی آن، تعدادی از اراذل و اوباش در حمایت از دفتر تحکیم وحدت، در یکی از خیابانهای این شهر، دست به اغتشاش، تخریب اموال عمومی و تعرض به جان و مال مردم و درگیری مسلحانه با پلیس ضد شورش میزنند. در این درگیریها یک تن از پرسنل نیروی انتظامی به شهادت میرسد و 80 نفر مجروح میشوند. شماری از مؤسسات دولتی و بانکها به آتش کشیده میشوند و خسارات سنگین مالی به اموال دولتی و مردم وارد میشود و بعد از این ماجرا مردم خرمآباد در تجمعی اعتراضآمیز در برابر بیت امام جمعه شهر متحصن میشوند و خواستار برخورد با عوامل ناامنی در این شهر و رسیدگی به بیکفایتی مسئولین استانداری میشوند.
در این اتفاق تلخ نیز نقش پر رنگ تعدادی از عناصر موثر حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب مشهود بود. مصطفی تاجزاده، معاون سیاسی وقت وزیر کشور و عضو مشترک حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب، در اظهار نظری تحریکآمیز در فرودگاه خرمآباد هنگام سوار شدن به هواپیما با اشاره به معترضین، خطاب به معاون سیاسی استانداری لرستان، معترضین خرمآبادی را «فاشیست» توصیف میکند: «این فاشیستها را شناسایی و دستگیر و اسامی آنها را به روزنامه اعلام کنید»
4⃣ گام چهارم فتنه 88 و همراهی تاج زاده:
تقریبا تمامی کارشناسان سیاسی، بحث تقلب در انتخابات سال 88 را یک سناریوی از قبل طراحی شده میدانند؛ به این جهت که نیروهای مختلف اصلاحطلب در این زمینه با هماهنگی کامل به عرصه سیاسی کشور وارد شدند و با اردوکشی خیابانی سناریوی فشار از پایین و چانهزنی از بالا را کلید زدند.
5⃣ گام پنجم تحریک افکار عمومی به اغتشاش:
روز اول آبان 1390 تاجزاده پیشنهاد کرد که ایرانیان برای اعتراض خود به حبس خانگی سران فتنه 88 اولین دوشنبه هر ماه دست به اعتراضات مدنی بزنند، اما چند روز بعد محسن سازگارا ضد انقلاب فراری ساکن آمریکا در پیام خود که از طریق یکی از نزدیکان همسر تاجزاده به وی منتقل شده بود خطاب به تاجزاده گفته بود: طرح شما بر اساس طرحی بود که من آن را سهشنبههای اعتراض نامیده بودم.این طرح را من در بحبوحه اعتراضات سال 88 طراحی کرده بودم که نتیجهای هم نداشت.
👇👇👇👇
6⃣ گام ششم تاجزاده و دوگانگی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92:
مصطفی تاجزاده در آستانه انتخابات ریاستجمهوری در سال 1392در نامهای که از زندان اوین منتشر کرده بود، مدعی شد: محافظهکاران حاکم در حال تبدیل شعار "میزان رای ملت است" به شعار "میزان رای حاکمیت است" هستند و شورای نگهبان راه برای پیروزی نامزد موردنظر حاکمیت هموار کرده است و اذعان داشت که راهی جز عدم شرکت در انتخابات نداریم، اما پس از کنارهگیری عارف از صحنه انتخابات و پررنگتر شدن حضور حجتالاسلام حسن روحانی در انتخابات وی در زندان در انتخابات شرکت کرد. حتی همسر وی نیز با حضور در حسینیه ارشاد در یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا شرکت کرد.
یک سناریوی قابل تامل/ پشت پرده دیدار با تاجزاده چیست؟
پس از سپری کردن دوران محکومیت، تاجزاده در روز 15 خرداد از زندان آزاد شد. عدهای به دیدار وی رفتند که از چهرههای مشهوری که عکسهای آنها در فضای مجازی دست به دست میچرخد میتوان محمدرضا عارف و صفدر حسینی اشاره کرد.
دیدار
*#جامعه_ایمانی_مشعر*، جریانی است *#مردمی* در خدمت ترویج و گسترش *#مکتب_اهل_بیت(ع)* که در طول این سالها با هر سختی که بوده، فرازوفرودهای روزگار را سپری کرده است و اکنون در آغاز *#دهه_دوم* فعالیت خود بیش از هر زمان دیگری، به همراهی شما نیاز دارد...
🚩🚩🚩
ما بچههایی بودیم که حتی برای نیازهای ضروری زندگی دست جلوی پدر و مادر دراز نکرده بودیم...
اما به گدایی در دستگاه سیدالشهداء(ع)، افتخار میکنیم...
امروز هم باافتخار از شما دعوت میکنیم برای ادامه فعالیتهای این جریان فرهنگی، *#مشارکت_فعال_و_مستمر* داشته باشید.
🚩🚩🚩
قرار ما *#چهاردهم_هرماه_قمری*، حداقل *#چهارده_هزار_تومان* و حداکثر هرمقدار که در توان داشتید...
🚩🚩🚩
اطلاعات حساب *جامعه ایمانی مشعر*
#بانک_رسالت
شماره کارت:
5041721112174868
شماره حساب:
1088550691
شماره شبا:
IR760700001000228855069001
🏴 نقش نفوذیها در نهضت حسینی
از آغاز حرکت سیدالشهدا علیهالسلام از مدینه به مکه و از مکه به کربلا، امام همواره با توجه به احتمال وجود نفوذیها، اقداماتی را برای پنهان نمودن فعالیتهایشان انجام دادند:
۱. با توجه به اینکه والی مدینه از طرف یزید چند بار برای بیعت امام حسین با یزید به ایشان مراجعه نموده بود، حضرت با به تعویق انداختن موضوع، نیمهشب رابرای عزیمت به مکه انتخاب کردند و حتی به نزدیکان نیز اطلاع نداده بودند و حتی شیخ مفید می نویسد که در گفتگوی محمد حنفیه (برادر حضرت) با امام از مقصد سید الشهدا اطلاعی نداشت.
۲. بعد از ارسال نامههای بیشمار کوفیان به حضرت سیدالشهدا علیهالسلام ، حضرت پسرعموی خود حضرت مسلم را عازم کوفه میکند، اما بخاطر خطر نفوذیها، قبل از اعزام وی را نزد خود فراخوانده و به او بر پنهانکاری سفارش میکند (اَمَرَهُ بِالتّقوی وَ کِتمانِ اَمرِهِ) و این تأکید بیانگر آن است که حضرت نگران نفوذیهای دستگاه یزید بودهاند.
۳. با استقرار مسلم در کوفه ابتدا در منزل یکی از شیعیان (احتمالا منزل مختار) مخفیانه مستقر شد تا از دید نفوذیها و مأموران حاکمان کوفه پنهان باشد و در همین خانه گروه گروه شیعیان برای بیعت با او حاضر میشدند، نفوذیها خبر را به نعمان رساندند و او در مسجد کوفه مردم را از بیعت با مسلم و عواقب آن بر حذر داشت.
۴. با تغییر حاکم کوفه توسط یزید و استقرار عبیدالله بن زیاد، از مردم خواست تا در مورد مخالفین یزید و محل استقرار آنها گزارش بدهند.
۵. مسلم با اطلاع از اوضاع جدید و اینکه محل استقرارش توسط نفوذیها لو رفته است، مکان خود را تغییر داد و در خانه هانی بن عروة مستقر شد.
۶. عبیدالله نیز برای دسترسی به اقدامات مسلم و شیعیان وفادار به اهل بیت علیهمالسلام، یکی از غلامان خود به نام معقل را مأموریت داد تا با همراه بردن سه هزار درهم نزد شیعیان رفته و تحت عنوان کمک مالی به نهضت امام حسین علیهالسلام از محل اختفای مسلم و فعالیت شیعیان آگاهی یابد. سرانجام معقل موفق شد به تشکیلات مخفی حضرت مسلم نفوذ کند و کمک مالی خود را به ابوثمامة (مسئول امور مالی تشکیلات مسلم) داد و به این ترتیب اعتماد حضرت مسلم و اطرافیان را به خود جلب کرد بطوریکه اولین نفر که هر روز خدمت مسلم میرسید و آخرین کسی که بیرون میرفت، همین عامل نفوذی ابنزیاد بود و کلیه اطلاعات و اقدامات را به عبیدالله گزارش میکرد.
۷. ابنزیاد با تکمیل اطلاعاتش در این رابطه، در جلسهای که اشراف و بزرگان کوفه حضور داشتند، در مورد عدم حضور هانی سؤال کرد و حضار گفتند که او بیمار است اما عبیدالله با توجه به گزارشاتی که از عامل نفوذی خود داشت گفت که هانی بیمار نیست و دستور داد تا مأموران هانی را نزد او بیاورند. ابنزیاد به محض ورود هانی او را مورد انتقاد قرار داد و از فعالیت وی به نفع مسلم پرده برداشت و به هانی گفت: ای هانی دست بردار، این چه کارهایی است که در خانهات علیه یزید و مسلمانان انجام میدهی؟ مسلم را به خانه خود بردهای و سلاح چنگی و نیرو در خانههای اطراف خود فراهم میکنی و گمان میکنی این کارها بر من پوشیده میماند؟
هانی که از اطلاعات دقیق ابن زیاد متعجب شده بود به انکار آن پرداخت و گفت: من این کار را نکردهام و مسلم نزد من نیست و این انکار و مجادله زیاد بین آن دو موجب شد تا ابنزیاد معقل را که نفوذی در خانه هانی بود به جلسه فراخواند و هانی همین که معقل را دید به راز اطلاع ابنزیاد از مسائل پی برد. ابنزیاد گفت: آیا این مرد را میشناسی و لذا هانی سکوت کرد و پس دقایقی گفت: من مسلم را به خانهام دعوت نکردم و وقتی به خانهام آمد، شرم کردم که او را که میهمان بود، راه ندهم. ابنزیاد از هانی خواست تا مسلم را تحویل دهد اما او نپذیرفت و نهایتا هانی به طرز بیرحمانهای به شهادت رسید.
۸. ابن زیاد که متوجه شد گروه های زیادی از مردم به حمایت از مسلم سازماندهی شده و در مسجد و اطراف قصر تجمع کردهاند باز از برخی سران قبائل به میان مردم نفوذ داد و آنها را از همراهی مسلم ترساند و تهدید کردند و حتی خبری منتشر کردند که سپاه یزید در راه است و همه شما را خواهند کشت و ... کار بهگونهای شد که بعد از نماز مغرب تنها سی نفر برای مسلم باقی ماندند و وقتی به درب مسجد رسید، ده تن بیشتر نمانده بودند و از مسجد که بیرون آمد، تنهای تنها ماند و شیخ مفید مینویسد که ختی یک نفر نبود تا او را راهنمایی کند.
و بدین ترتیب فرستاده ویژه امام حسین علیهالسلام با اقدامات نفوذیها اعم از ارائه اطلاعات به ابنزیاد و شایعهپراکنی در بین مردم و تهدید و ارعاب موفق شدند، مقدمات حضور امام در کوفه را از بین ببرند و حتی به جنگ با حضرت در کربلا روی آورند..
مسئله نفوذ در دوران انقلاب اسلامی نیز همواره در ابعاد مختلف وجود داشته است. از بنیصدر که اسناد جاسوسی وی در لانه جاسوسی کشف شد تا امیر
انتظام از دولت بازرگان که در دادگاه انقلاب به جرم جاسوسی محکوم شد تا نفوذیهای هیئت مذاکره کننده در دولت قبل. نفوذیهای عرصه سیاسی و فرهنگی و اقتصادی را هم باید جدی گرفت. نفوذ مسئلهای جدی است که رهبر معظم انقلاب خصوصا از سال 92 به بعد در مورد آن بارها و بارها هشدار دادند:
«نفوذ مسئلهی مهمّی است، بنده هم که این را عرض میکنم نه به خاطر این است که حالا یک احتمالی به ذهنم میآید که ممکن است نفوذ کنند؛ نه، ما از خیلی چیزها مطّلعیم؛ از خیلی حوادثی که دارد در کشور رخ میدهد که غالباً عموم مردم یا حتّی خیلی از خواص مطّلع نمیشوند ما مطّلع میشویم. من از روی اطّلاع دارم عرض میکنم که برنامهی نفوذ در کشور یک برنامهی جدّی استکبار است»20/12/94
«نفوذ دو جور است: یک نفوذ موردی است، نفوذ فردی است؛ یک نفوذ جریانی است. نفوذ موردی خیلی نمونه دارد، معنایش این است که فرض کنید شما یک دمودستگاهی دارید، یک مسئولی هستید؛ یک نفر را با چهرهی آرایششده، بزکشده، با ماسک در مجموعهی شما بفرستند؛ شما خیال کنید دوست است درحالیکه او دوست نیست، تا او بتواند کار خودش را انجام بدهد؛ گاهی جاسوسی است که این کمترینش است؛ یعنی کماهمّیّتترینش جاسوسی است، خبرکشی و خبردهی است؛ گاهی کارش بالاتر از جاسوسی است، تصمیم شما را عوض میکند. شما یک مدیری هستید، یک مسئولی هستید، تصمیمگیر هستید، میتوانید یک حرکت بزرگ یا مؤثّری انجام بدهید، اگرچنانچه این حرکت را اینجور انجام بدهید این به نفع دشمن است، او میآید کاری میکند که شما حرکت را اینجور انجام بدهید؛ یعنی تصمیمسازی. در همهی دستگاهها سابقه هم دارد»4/9/94
التماس دعا/ علی شعبانی
هدایت شده از پونز
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آیا سلام فرمانده نباید در کربلا اجرا میشد؟
🔻 قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی:
برخی آمدند و این شبهه را مطرح کردند که آیا مجاز بودیم سرود #سلام_فرمانده را در کربلا اجرا کنیم یا نه؟
بر اساس فتوای رهبری و بعضی مراجع، هیچ شکی وجود ندارد که این موسیقی از نوع حلال بوده است.
📌 @ponezs
هدایت شده از harizavi_ir
⬛السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
همسنگر انقلابی
سلامعلیکم
🔹 *جهاد تبیین* رسالتی الهی بر دوش همگان برای استمرار مکتب عاشوراست.
با حضرت سیدالشهدا(ع) عهد میبندیم و در این جهاد عظیم سهیم میشویم.
🔹 از شما دعوت میکنیم در لشکر قرآنی جهادتبیین ثبتنام کنید:
b2n.ir/f51048
🔹و یا ارسال *لبیک یا حسین* به ۲۰۰۰۹۵۱۷
🔹توضیحات بیشتر: b2n.ir/m01562
🔹سازمان دارالقرآن الکریم
🔴 دستورالعمل ۴۰ روز خواندن زیارت عاشورا
بدانید که زیارت عاشورا برای اهل سیر و سلوک، کبریت احمر است؛ چنانکه مرحوم حداد میفرمود: «درک من از مقام توحید، اثر زیارت عاشوراست.»
دستورالعمل مرحوم علامه -که از استادشان سید علی آقای قاضی دریافت کردند- در انجام زیارت عاشورا به مدت یک اربعین بدین ترتیب بود که شخص در صبح روز عاشورا و در مجلس واحد ابتدا نماز زیارت عاشورا را زیر آسمان بخواند و سپس زیارت عاشورا را همراه با صد لعن و صد سلام کامل به همان حال بخواند و زیارت را تمام کند.
سپس از روز یازدهم محرم، هر صبح نماز و زیارت عاشورا را به همان نحو تا ابتدای صد لعن بخواند و یک بار هم لعن بخواند و سپس به سراغ امور روزانهاش برود و تا هنگام غروب و به تدریج ۹۹ لعن و ۱۰۰ سلام را بگوید و تا غروب آفتاب زیارت را تمام کند.
بدین ترتیب گویی که شخص در تمام طول روز مشغول زیارت عاشورا بوده است.
اگر انسان این کار را چهل روز، یعنی تا روز اربعین، ادامه دهد بسیار مطلوب است و اثرات بسیار عجیبی دارد.
هتک حرمت عاشورای ۸۸ را توسط فتنه گران فراموش نخواهیم کرد.
💠رهبر معظم انقلاب:
*‼️گناه نابخشودنی فتنهگران عاشورای۸۸ این بود که نظام را به لبه پرتگاه سقوط کشاندند! ۹۰/۳/۸*
*‼️مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند قهرند. ملّت با آنهایی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بیحیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است. با آن کسانی که با اصل انقلاب بدند و میگویند اصل نظام نشانه است، انتخابات بهانه است؛ با آنها آشتی نمیکند! ۹۵/۱۱/۲۷
*‼️بعد از اهانتی که در روز عاشورای سال ۸۸ به وسیلهی یک عده تحریک شده نسبت به امام حسین انجام گرفت، دو روز فاصله نشد که مردم در روز ۹ دی توی خیابانها آمدند و موضع صریح خودشان را علنی ابراز کردند. دستهای دشمن و تبلیغات دشمن نه فقط نتوانسته مردم را از احساسات دینی عقب بنشاند، بلکه روزبهروز این احساسات تندتر و این معرفت عمیقتر شده است! ۸۹/۷/۲
🔴 امام سجاد(ع) در تثبیت قیام امام حسین(ع) چهنقشی داشت؟
سخنرانی امام سجاد در دروازه کوفه باعث شد مردم کوفه به گریه بیفتند و اظهار پشیمانی کنند و نطفه قیام توابین از همین جا بسته شد که چند سال بعد توابین قیام کردند و این قیام در سال ۶۵ قمری در مقابله با لشکر شام به فرماندهی عبیدالله بن زیاد در منطقه عین الوردة رخ داد و پس از جنگی چهار روزه و کشته شدن بسیاری از توابین خاتمه یافت و باقیمانده سپاه به رهبری رفاعة بن شداد عقبنشینی کردند.
ایجاد یک تشکل منسجم از شیعیان بر پایه تفکر شیعی و تحت تأثیر شهادت امام حسین(ع) از نتایج این قیام برشمرده شده است....سخنرانی امام سجاد در مسجد شام که باعث شد در همان جا مردم حاضر در جلسه همه به گریه افتادند و یزید را لعن کردند و کار به جایی کشید که یزید گفت خدا لعنت کند ابن زیاد را! من دستور کشتن امام حسین را ندادم و تمامی تبلیغات دروغین یزیدیان نقش بر آب شد و اهداف قیام حسینی بر مردم روشن گردید...امام سجاد علیه السلام تا اخر عمر بر مصیبت پدرش گریه میکردند واین هم در روشنسازی افکار مردم که سوال میکردند چرا امام سحاد دائم گریه میکند بسیار موثر بود. امام سجاد علیهالسلام که تا ۳۴ سال پس از واقعه کربلا زنده ماند، همواره تلاش میکرد یاد و خاطره شهدای کربلا را زنده نگه دارد. هرگاه آب مینوشید به یاد پدر بود و بر مصایب امام حسین علیه السلام گریه میکرد و اشک میریخت. در روایتی از امام صادق علیهالسلام آمده است: «امام زین العابدین علیه السلام چهل سال بر پدر بزرگوارش گریه کرد، در حالی که روزها روزه بود و شبها به نماز میایستاد، هنگام افطار که غلام حضرت برای ایشان آب و غذا میبرد و عرض میکرد بفرمایید، حضرت میفرمود: «قُتِلَ ابْنُ رَسُولِ اللَّهِ جَائِعاً، قُتِلَ ابْنُ رَسُولِ اللَّهِ عَطْشَاناً» فرزند رسول خدا گرسنه کشته شد! فرزند رسول خدا تشنه کشته شد! و پیوسته این سخن را تکرار میکرد و گریه میکرد به گونهای که اشکهای آن حضرت با آب و غذایش مخلوط میشد. پیوسته این گونه بود تا رحلت کرد»
💠 به مناسبت طرح نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص حمایت از جریان روانشناسی دینی
⭕️ بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در خصوص علوم انسانی ذاتاً مسموم غربی:
- علوم انسانی کنونی دانشگاه ها ذاتاً مسموم است و ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامی است. جهان بینی و هدف دیگری دارد. حوزههای علمیه و علمای دین پشتوانههائی هستند که موظفند نظریات اسلامی را در این زمینه از متون الهی بیرون بکشند، مشخص کنند، آنها را در اختیار بگذارند. نظام موظف به حمایت از حوزههای علمیه است، چون تکیهگاه اوست.
- علوم انسانی غرب مبتنی بر جهانبینی دیگری است؛ مبتنی بر فهم دیگری از عالم آفرینش است و غالباً مبتنی بر نگاه مادی است. خوب، این نگاه، نگاه غلطی است.
- علوم انسانیمان بر مبادی و مبانی متعارض با مبانی قرآنی و اسلامی بنا شده است. ریشه و پایه و اساس علوم انسانی را در قرآن باید پیدا کرد.
- حدود دو میلیون از دانشجویان، دانشجویان علوم انسانیاند! این به یک صورت، انسان را نگران میکند. ما در زمینهی علوم انسانی، کار بومی، تحقیقات اسلامی چقدر داریم؟ استاد مبرزی که معتقد به جهان بینی اسلامی باشد و بخواهد جامعهشناسی یا روانشناسی یا مدیریت یا غیره درس بدهد که این همه دانشجو برای این رشتهها میگیریم؟ این نگرانکننده است. بسیاری از مباحث علوم انسانی، مبتنی بر فلسفههائی هستند که مبنایش مادیگری است، مبنایش حیوان انگاشتن انسان است، عدم مسئولیت انسان در قبال خداوند متعال است، نداشتن نگاه معنوی به انسان و جهان است. خوب، این علوم انسانی را ترجمه کنیم، آنچه را که غربیها گفتند و نوشتند، عیناً ما همان را بیاوریم به جوان خودمان تعلیم بدهیم، در واقع شکاکیت و تردید و بیاعتقادی به مبانی الهی و اسلامی و ارزشهای خودمان را در قالبهای درسی به جوانها منتقل کنیم؛ این چیز خیلی مطلوبی نیست.
#روان_شناسی_و_مشاوره_ی_اسلامی