جدول قمر در عقرب ۱۴۰۳.pdf
460.4K
نسخه #PDF جدول اوقات قمر در عقرب در سال ۱۴۰۳ هجری شمسی
«توضیحات #نقشه_رؤیتپذیری #هلال_ماه #شوال_المکرم سال ۱۴۴۵ هجری قمری»
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما سروران گرامی در #ماه_مبارک_رمضان
تصویر فوق، نقشه رؤیتپذیری هلال ماه #شوال_1445 در غروب سهشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ میباشد.
همانطور که در نقشه فوق ملاحظه میفرمایید؛ هلال ماه #شوال در غروب سهشنبه در بیشتر مناطق زمین به راحتی با چشم مسلح قابل رؤیت میباشد و در بسیاری از مناطق زمین، از جمله در ایران و مناطق اطراف (عراق و عربستان و افغانستان و پاکستان و ...) با چشم غیرمسلح (عادی) نیز قابل رؤیت میباشد؛ ولی هر چه به مناطق غربی برویم (مثل عراق) رؤیت راحتتر و هر چه به مناطق شرقی برویم رؤیت سختتر میشود.
بر همین اساس، این هلال در بعضی از مناطق زمین (مثل مرکز و جنوب و غرب اروپا و شمال آفریقا و بیشتر قاره آمریکا) با چشم غیرمسلح (عادی) به راحتی قابل رؤیت میباشد و در بعضی از مناطق زمین (مثل استرالیا) حتی با قویترین تلسکوپها رؤيت نخواهد شد.
تصویر فوق، نقشه رؤیتپذیری هلال ماه #شوال1445 در غروب چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ میباشد.
همانطور که در نقشه فوق ملاحظه میفرمایید؛ هلال ماه شوال در غروب چهارشنبه تقریبا در همه جای زمین به راحتی با چشم غیرمسلح (عادی) و با درخشندگی زیاد و در بسیاری از مناطق با ارتفاع زیاد قابل رؤیت میباشد.
بهعلاوه همانطور که قبلا هم خدمتتان عرض شد، #ارتفاع و #روشنایی بالا و #مطوق بودن هلال، ربطی به رؤیتپذیری یا عدم رؤیتپذیری آن در روز و شب قبل ندارد؛ چراکه بسیار پیش میآید که شرایط و مشخصات هلال از شبی تا شب دیگر بسیار متغیر باشد.
همچنین ماه کامل (#بدر) در بسیاری از ماهها در شب ۱۳ یا ۱۵ مشاهده میشود. ضمنا در چند شب متوالی ممکن است روشنایی ماه به ماه کامل بسیار نزدیک باشد و چنین تصور شود که ماه، کامل شده است!
ضمنا احتمال رؤیت این هلال، مشابه هلال ماه ذیالقعده ۱۴۴۴ میباشد.
zil.ink/mohsen1440
#استهلال #عید_فطر
بنابراین با توجه به توضیحات فوق، عید فطر رسمی در ایران (بر اساس نظر آیتاللهالعظمی خامنهای) و شیعیان عراق (بر اساس نظر آیتاللهالعظمی سیستانی) روز چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ میباشد.
در کشور #عربستان سعودی هم با توجه به اینکه مبنای مشخصی برای اعلام اول ماه ندارند و گاهی با توجه به تقویم امالقری و گاهی با استناد به رؤیت هلال غیرقابل رؤیت! و ... اول ماه را اعلام میکنند و همچنین با توجه به اینکه تقویم امالقری روز چهارشنبه را به عنوان اول ماه شوال محاسبه کرده است؛ به احتمال زیاد، عید فطر در این کشور و کشورهای تابعه! روز چهارشنبه اعلام خواهد شد!
راهنمای نقشهها:
هر قسمتی از نقشههای فوق دارای رنگ خاصی است که معنی و مفهوم آنها به ترتیب خدمت شما عرض میشود:
سبز پررنگ: هلال ماه به راحتی با چشم غیرمسلح (عادی) دیده میشود.
سبز فسفری: هلال در شرایط جوی ایدهآل با چشم غیرمسلح دیده میشود.
سبز کمرنگ: پس از پیدا کردن هلال ماه با ابزار اپتیکی (مثل دوربین دوچشمی) دیدن هلال با چشم غیرمسلح ممکن است.
زرد: برای دیدن هلال، حداقل دوربینهای دوچشمی یا تلسکوپ معمولی مورد نیاز است.
نارنجی: هلال با تلسکوپهای معمولی دیده نمیشود.
قرمز: ماه قبل از خورشید غروب میکند.
بنفش: قبل از مقارنه (ماه نو)
باقی قسمتها: هلال قابل مشاهده نیست (زیر حد دانژون)
#تصویر_نرم_افزاری_هلال ماه شوال ۱۴۴۵ در غروب سهشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ در افق شهر قم
#تصویر_نرم_افزاری_هلال ماه شوال ۱۴۴۵ در غروب چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ در افق شهر قم
توضیحات بیشتر در مورد پیشبینی رؤیتپذیری هلال ماه شوال سال ۱۴۴۵ هجری قمری و #مسائل_فقهی پیرامون آن را میتوانید در کانال ستاد استهلال استان قم به آدرس زیر مشاهده بفرمایید👇
eitaa.com/estehlalemahane/1996