eitaa logo
سید محمدمحسن دعایی
518 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
2.8هزار ویدیو
119 فایل
صفحه رسمی حجه‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدمحسن دعایی 🔷با استعانت از خداوند متعال و ولی اعظم او این صفحه در تداوم ایده پردازی برای مجلس طراز جمهوری اسلامی، به ارایه دیدگاههای حجه الاسلام والمسلمین سید محمدمحسن دعایی میپردازد . تمدن #مجلس_تمدن_ساز #تمدن
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 در مدح یار ▪️ عاشقانه‌ای برای حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه عالم خراب و خانه به سامان نمی‌رسد دنیا سراب و آب به عطشان نمی‌رسد ما را به مهر غیر امیدی نبود و نیست درد آن‌که غیر قهر ز جانان نمی‌رسد آخر گناه این دل یکسر گناه چیست کو را نَمی از آن یم غفران نمی‌رسد با صد گلایه‌ای که چو موران نموده‌ایم سهمی ز خنده‌های سلیمان نمی‌رسد ماییم و فصل خشکی و چشمی پر از نیاز اما نشانی از تنازل باران نمی‌رسد در مدح یار و وصف غمش صد غزل کم است شرح و بیان عشق به پایان نمی‌رسد 🗓 نیمۀ شعبان ۱۴۳۱ هجری قمری 🏷 🆔 @Smh_Doaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️‌صاحب این صدا، مدیر کانال بامدادنو با کاروان رییس‌جمهور رفته عراق و ظاهرا قراره روزهای آینده مشرف بشن نیویورک! 🚨 به لشکر سایبری قدس بپیوندید https://eitaa.com/joinchat/542441666C7e7c280a3b
قدمت آفتابه ایرانی ۲۶۰۰ سال قدمت آمریکا ۲۰۰ سال
امام علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام: كَمالُ الدّینِ وِلایَتُنا وَالبَراءَةُ مِن عَدُوِّنا كمال دین، در ولایت ما و بیزاری از دشمنان ماست. 📚 (بحار، ج ٢٧، ص ٥٨)
🌸فرمایشات آیت‌الله بهجت‌ (ره) دربارۀ 🔶استدلال، مقدم بر گرفتن این‌گونه مجلس‌هاست 🔸علمایی که در زمان ما بودند، بلکه قدری هم جلوتر از زمان ما بودند، بعضی [از مردم] از اینها اِعانه می‌خواستند برای عیدالزهرا؛ بعضی [از علما] نمی‌دادند، بعضی‌ها هم می‌دادند. بنده خیال می‌کنم اهل علم، اگر می‌خواهند اینجا (عیدالزهرا) خدمتی بکنند به اهل‌بیت علیهم‌السلام، برای اهل استدلال از اینها متعیّن است، که سعی بکنند دلیلی بر خلافت امیرالمؤمنین صلوات‌الله‌علیه ذکر بکنند؛ ساده، برهانی، یقین‌آور، به‌طوری‌که اگر این دلیل رابه دیوار بگویند و اذن داده شود به دیوار که بگو، تصدیق کند قول او را و بگوید حق به جانب توست. و من قاطع هستم به اینکه اهل استدلال و ایمان، اگر بخواهند این‌طور ادله را پیدا کنند، پیدا می‌کنند. نه سبّی، نه طعنی، نه شَتمی، هیچ کدام لازم نیست. بلکه این [استدلال کردن] مهم‌تر است و ممکن است ـ خدا می‌داند ـ چقدرها را داخل در حق کند. از این مطلب غافلند که بابا این مقدم است. یکی از این ده‌تا [استدلالی] که در عمر خودش تهیه کرده است، خدا می‌داند چقدرها را مستبصر می‌کند. چرا از این [استدلال کردن] غافلید، در [مقابل] اینکه مجلس تهیه کنید و از این کارها…؟! ما باید ملتفت باشیم، از برهان تعدی نکنیم و بدانیم که برهان، چیزهایی را دارد که اصلاً این‌طور عمل‌ها ندارد. ولو فرض کنید که در همین عملیات هم آدم می‌تواند کارهایی را بکند که پیش آنها اشکال‌دار نباشد.
امام محمدباقر علیه‌السلام: مَنْ اَرادَ أنْ یَعْلَمَ حُبَّنا فَلْیَمْتَحِنْ قَلْبَهُ فَاِنْ شاَرَكَ فِی‌حُبِّنا حُبَّ عَدُوِّنا فَلَیْسَ مِنّا وَ لَسْنا مِنْهُ. اگر کسی بخواهد میزان دوستی خود را نسبت به ما بداند به دل خود مراجعه کند اگر ما را دوست می‌دارد و دشمنان ما را هم دوست می‌دارد او از ما نیست و ما هم از او نیستیم. 📚 (بحار، ج ٢٧، ص ٥١)
امام حسن عسكری علیه‌السلام: اَحِبَّ فی اللهِ وَ اَبغِضْ فِی‌اللهِ وَ والِ فِی‌اللهِ وَ عادِ فی‌الله فَاِنَّهُ لاتُنالُ وِلایَةُ اللهِ اِلاّ بِذلِکَ. حُبُّ و بغض تو برای خدا باشد و وَلای و دشمنی تو نیز برای خدا باشد و بدان که ولایت خدا جز از این راه به دست نمی‌آید. 📚 (بحار، ج ٢٧، ص ٥٤)
امام موسی‌كاظم علیه‌السلام؛ طُوبی لِشیعَتِنا المُتَمَسِّکینَ بِحَبلِنا فِی غَیبَةِ قائِمِنا(عَجَّلَ اللّهُ تَعالی فَرَجَه)، الثّابِتینَ عَلی مُوالاتِنا وَ البَراءَةِ مِن أَعدائِنا اُولئِکَ مِنّا وَ نَحنُ مِنهُم. خوشا به حال شیعیان ما در زمان غیبت قائم ما (عج) که به ریسمان ما تمسّک جسته‌اند و بر موالات ما و بیزاری از دشمنان ما ثابت‌قدم مانده‌اند. آنان از ما هستند و ما از ایشانیم. 📚 (اِعلام الوَری، ص ٤٠٧)
امام جعفرصادق علیه‌السلام: کَذَبَ مَن زَعَمَ اَنَّهُ مِن شیَعتِنا وَ هُو مُتَمَسِّکٌ بِعُروةِ غَیرِنا. دروغ می‌گوید آن کسی که ادّعا می‌کند شیعة ما است ولی از غیر ما پیروی می‌کند. 📚 (بحار، ج ٢، ص ٩٨)
امام جعفرصادق علیه‌السلام: حُبُّ أولیاءِ اللّهِ واجِبٌ وَالوِلایةُ لَهم واجِبَةٌ واَلبراءَةُ مِن اَعدائِهِم واجِبَةٌ وَ مِن‌َالّذینَ ظَلموا آلَ محمدٍ صلّی‌الله علیهم. ولا و محبت اولیای خدا واجب است و بیزاری و تبرّی از دشمنانشان و از کسانی که به آل محمد صلی‌الله علیه و آله ستم روا داشته‌اند هم واجب و الزامی است. 📚(بحار، ج ٢٧،‌ ص ٥٢)
«امام جعفرصادق علیه‌السلام: الـمُنکِرُ لإخِرِنا وكاَلمُنکِرِ لِأَوّلِنا. کسی که آخرین ما را قبول نداشته باشد مانند کسی است که اولین ما را هم قبول نداشته است. 📚 (بحار، ج ٢٧، ص ٦١)