مالهکشی اندر میانهی دوگانهی خون دل خوردن و خون به دل کردن
🔻بعد از بیش از ۲۰۰ روز فعالیت در سطوح اول سیاسی کشور به این نتیجه رسیدهام که سیاستمداران ما را در یک دسته بندی کلان بایستی به سه گروه اصلی تقسیم نمود: گروه اول آنهایی که با تصمیمات و گاها سوءاستفادههایشان دل ملت را خون کردهاند؛ گروه دوم آنهایی که از عملکرد گروه اول خون دل میخورند؛ وگروه سوم آنهایی که در میانه این دو گروه، با توجیهات مختلف مشغول مالهکشی هستند! به این معنا که گرچه در سطح استراتژی و تاکتیک با گروه اول همراهی ندارند ولی در سطح تکنیک، با توجیهات مختلفی نظیر لزوم مصلحت اندیشی در قالب به اصطلاح آداب حکمرانی، در اغلب موارد ترجیح میدهند با سکوت و محافظهکاری خود، عملکرد گروه اول را مالهکشی کنند!
🔻با عرض معذرت کلمه مالهکشی دقیقا همان چیزی است که این روزها پس از شنیدن واژه آداب حکمرانی به ذهنم متبادر میشود! مالهکشان را برای انحراف نظام از مسیر اصلی انقلاب، اگر خطرناکتر از گروه اول ندانم، کمخطرتر از آنها نیز نمیدانم. چون اینها هستند که در بسیاری از موارد، با ظاهری موجه، عملا با همراهی با گروه اول (یعنی خون به دل کنندگان)، گروه دوم (یعنی خون دل خورندگان) را با انواع برچسبها به حاشیه میرانند و آنها را متهم به نفهمیدن آداب حکمرانی میکنند! آنها هر وقت خون گروه دوم از دیدن حجم مالهکشیها به جوش آید و برای اصلاح وضع موجود قدمی بردارند با برچسب زدن به آنها، این خون دل خورندگان را مشتی نادان و ناآشنا با آداب حکمرانی معرفی میکنند که متوجه مصالح نظام نیستند! نتیجهی این مالهکشیها این شده است که در ۴۵ سالگی انقلاب، خون به دل کنندگان، تا مغز استخوان نظام نفوذ کردهاند و بر گلوگاههای مختلف اقتصادی و فرهنگی کشور چنبره زدهاند!
🔻اما اکنون که سرطان نفوذ در حال گسترش روزافزون در مجاری مختلف حاکمیت است، شرط اصلاح وضع موجود را در این میبینم که مالهکشان تا بیش از این دیر نشده، به جای برچسب زدن به خون دل خورندگان و همراهی با خون به دل کنندگان، متوجه عواقب تداوم سیاست مالهکشی خود بشوند و بدانند که اگر دست از محافظهکاری و ملاحظهکاری (فیالواقع همان مالهکشی) برندارند، سرطان نفوذ خون به دل کنندگان چنان در تار و پود نظام گسترش خواهد یافت که دیر یا زود خود مالهکشان را نیز خواهد بلعید و آنگاه با هضم گروههای دوم و سوم در هاضمه گروه اول، نقطه بیبازگشتی حادث خواهد شد که هر تدبیری پس از آن، نوش دارویی بیش نخواهد بود. امید آنکه خون همواره جوشان شهدایمان مانع از هضم خون دل خورندگان در هاضمه خون به دل کنندگان شود...
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
🎥 تجرد رئیسجمهور، افتخار ندارد و روا نیست تبلیغ شود!/ حتی امام علی (علیهالسلام) بعداز شهادت حضرت فاطمه (سلامالله علیها) ازدواج کردند
✍ اصلاً همه زنان هیئتدولت بهفدای وفای بیصفای آقای «مسعود پزشکیان»؛ از خانم «فاطمه مهاجرانی» تا خانم «زهرا بهروزآذر»!
🔹اصلاً همگی بنشینند دور هم آه بکشند، بغض کنند و ابری و خیس شوند، ولی حتی اسوه مردانگی و نماد وفاداری، امام علی -که آقای پزشکیان، به تأسی از ایشان تظاهر میکند- بعداز شهادت حضرت فاطمه، با حضرت امالبنین ازدواج کردند که یکی از فرزندانشان، حضرت ابوالفضل العباس بودند.
🔸تکثیر الگوی «وفادارم، پس مجرد میمانم»، بر اساس قاعده «لا رهبانیّة فی الاسلام»، ابداً قابل دفاع و توصیه نبوده و اکیداً، ناپسند و مردود به شمار میرود.
🔹اینکه آقای پزشکیان در حریم زندگی خصوصی و احوال شخصیهاش، تصمیم گرفته بعداز فوت جانسوز همسر مرحومهاش دیگر ازدواج نکند، به خودش مربوط است اما بهعنوان نماد جمهوریت ایران اسلامی، ایشان و اطرافیانش اجازه ندارند مدام این انتخاب در زندگی خصوصی وی را، بهمثابه یک روش ستودنی و یک شبهالگوی زیست ایرانیاسلامی به جامعه و مردم حقنه کنند.
🔸وفاداری، در تجرد بعد فقدان همسر تعریف نمیشود وگرنه معاذالله، زبان متوهمان، تحریفگران و بدعتگذاران، لال، مطابق چنین توهمی، ائمه و معصومین (علیهمالسلام) بعضاً از امثال پزشکیان، آیا یعنی وفاداری کمتری داشتهاند؟!
🔹رئیسجمهور نیاز است بداند که رفتار و سبک زندگیاش، ناخواسته، میان نوجوانان، جوانان و خانوادهها تشدید، تغلیظ و تکثیر خواهد شد و رئیسجمهوری که شدیداً از کمتوانی مدیریتی و نامسلطبودن بر حکمرانی ملی رنج میبرد، با پنهانشدن پشت رفتارهایی جوزده (سنتیمنتالیستی) بیربط و اطوارهای حسی و عاطفی (رمنتیک) کماهمیت همچون «ازدواجنکردن بعد فوت همسر»، نهتنها موجب وهن دین شده و اقدامش علیه منظومه اندیشهای-ارزشی-هنجاری جمهوری اسلامی است، بلکه گویا بعضی مقامات دولت، مقدسسازی از چنین تصمیم سرکوبگرایانه و ضد فطری -که همانا، «امر به منکر و نهی از معروف» است- را تحسینبرانگیز دانسته و اصلاً مذموم نمیدانند، آن هم در رویدادی تحت عنوان «اجلاس خانواده، آینده و پیوندهای پایدار» که توسط «معاونت امور زنان و خانواده ریاستجمهوری» برگزار میشود!
💬 احسان رستگار
#غلبه_احساس_بر_عقل_شرع
#ضد_الگوی_مقاومت
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد جکیچان از آموزش های غلط سیستم آموزشی آمریکا به پسرش
🔹 هیچوقت نمیبینم که پسرم کفشهاش رو مرتب بگذارد، یک کفش در اتاق و یکی دیگر در اتاق غذاخوری است.
✅کانال اخبار 20:20
گزارش تصویری
گردهمایی علمی تحقیقاتی، همراه با ارائه دستاوردهای علمی و تحقیقی
دومین گردهمایی علمی تحقیقاتی، همراه با ارائه دستاوردهای علمی و تحقیقی مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان برگزار شد.
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 محراب لحظههای دعایت چه دیدنیست
قرآن بخوان چقدر صدایت شنیدنیست...
🌹 آقا بگو قرار شما با خدا کِی است؟
آیا حیات ما به زمانت رسیدنیست؟
❤️ صلّی اللَهُ علیكَ یا مولايَ یا صاحبَ الزّمان
السّلام علیك یا بقیّةَ اللَهِ في أرضِه
ذکر روز جمعه:
«اللهمّ صلّ علی محمّدٍ و ءَالِ محمّدٍ و عجّل فرَجَهُم» ۱۰۰ مرتبه
🤲 اللهمّ عَجّل لِوَلیّكَ الفرَج
✳️ پژوهشهای تمدنمحور: الزامات و راهبردهای تحقق تمدن نوین اسلامی ✳️
🔸 مدیر حوزه علمیه خراسان بزرگ، حجتالاسلام والمسلمین دکتر خیاط، در دومین گردهمایی علمی-تحقیقاتی موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام، بر اهمیت پژوهشهای تمدنی و الزامات تحقق تمدن نوین اسلامی تأکید کرد. این نشست که با حضور مدیران، اساتید و پژوهشگران برجسته برگزار شد، به ارائه راهبردها و الزامات پژوهشی برای ایجاد گفتمان تمدنی و نظامسازی بر اساس اصول اسلامی پرداخت.
📖 نکات کلیدی مطرحشده در این نشست:
📜 - تبیین مبانی نظری تمدن نوین اسلامی
🌍 - توسعه گفتمان تمدنی و نظریهپردازی بر اساس قرآن و سنت
🎓 - پیوند علوم اسلامی، انسانی و تجربی برای پاسخ به نیازهای روز
📚 - تربیت نخبگان تمدنساز در حوزههای میانرشتهای
🤝 - تقویت علوم انسانی اسلامی و تولید محتواهای خلاقانه
✨ - استفاده از فناوریهای نوین و تقویت همکاریهای ملی و بینالمللی
🔗 مطالعه متن کامل خبر
🌟 این نشست گامی مهم در مسیر تحقق آرمانهای بیانیه گام دوم انقلاب و رسیدن به تمدن نوین اسلامی بود. 🌟
#پژوهش #تمدن_نوین_اسلامی #گفتمان_تمدنی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🕌 تمدن نوین اسلامی|موسسه مطالعات راهبردی|طراحی سیستم های دینی
📥 ایتا | آپارات | تارنما | صوت
💔 وفاداری بعد از فوت همسر
یکی از تفکرات اشتباهی که تو جامعه ما خیلی وقته بوده و هست اینهکه، ازدواج نکردن بعد از فوت همسر یک ویژگی مثبت به حساب میاد. شخصی که بعد همسرش ازدواج نکنه وفادار به همسرش شناخته میشه. درحالی که نه منبع روایی داره این مساله نه در سیره اهل بیت اینگونه بوده
❓دیگه از پیامبر و امیرالمؤمنین در مردان و از حضرت زهرا و حضرت خدیجه در زنان (سلام الله علیهم) بالاتر داریم؟ از این بزرگواران عاشقتر هم داریم؟ هم پیامبر (ص) هم امام علی (ع) بعد از وفات همسرشون که بهترین زنان عالم بودن ازدواج کردن. درفاصله کوتاهی هم ازدواج کردن. اصلا حضرت زهرا (س) تو وصیتش به امیرالمؤمنین (ع) میگه بعد از شهادتم با دختر خواهرم اَمامه ازدواج کن. اصلا هم عجیب نیست، چون روال خلقت انسان همینه. خدا مارو زوج آفریده "و خَلَقْناكُمْ أَزْواجاً" یعنی بعد از رسیدن به سن ازدواج همیشه باید بصورت زوج باشی وگرنه از خلقت و طبیعت خودت دور میشی و ناقصی.
وفاداری و تعهد در زمان حیات همسر باید باشه. وقتی اون هست نباید به کسی دیگه فکر کنی، دل به کسی دیگه بدی، به کسی دیگه حتی نگاه کنی. وقتی که مُرد دیگه وارد برزخ میشه و نسبتها دیگه مثل نسبتهای دنیایی نیست که فکر کنیم همسرمون اون دنیا نشسته اگه ما بریم سمت ازدواج با مشت بزنه رو قفسه سینهش بگه، جز جیگر بزنی، خواستی من بمیرم بری یکی دیگه رو بگیری؟ هان؟ خاک بر سرمن که بهپای تو مُردم😃 اینطوری نیست. اون دیگه کاری با تو نداره تو یاد اون هستی، اون احتمالا به تو خیلی فکر نمیکنه. اگه هم به یاد تو باشه منتظر اینه براش خیرات و ثواب بفرستی. وفاداریت رو اینطوری ثابت کن.
🔻مسأله مهمتر، آرامشه
آدم با همسرش آرامش میگیره. خدا تو آیه ۲۱ سوره روم میفرماید: و از نشانههاى او، آن است كه از جنس خودتان همسرانى براى شما آفريد تا در كنار آنان آرامش يابيد.
خب وقتی همسرت که باهاش آرامش داشتی از دنیا رفته، خیلی وضع روحیت میریزه بهم. باید اینو ترمیم کنی وگرنه داغون میشی. هرچی همسرت بهتر باشه آسیب روحی که پیدا میکنی بیشتره. خداهم نگفته فقط با همون همسر اولت آرامش میگیری و اگه مُرد دیگه تمومه. خیر اگه فوت شد، دوباره ازدواج کنی با فرد جدید هم خدا آرامش رو مجدد قرار میده تو زندگیت. خدا ماهارو زوج و جفت آفریده.
🔻و نکته مهمتر اینکه ماها دوست داریم که یکی رو دوست داشته باشیم و بهش عشق بورزیم. در ادامه همین آیه ۲۱ سوره روم میفرماید "وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً " و میان شما و همسرانتان دوستی و مهربانی [رحمت] قرار داد. خب اگه همسر فوت بشه و مجدد ازدواج کنی مجددا خدا این دوستی و مهربانی و رحمت رو قرار میده و اساساً این تفکر غلطیه که ما فکر میکنیم کسی که همسرش فوت میکنه دیگه نمیتونه به کسی دیگه فکر کنه و دیگری رو دوست داشته باشه. این غلطه، چون خدا اون عشق و محبت رو قرار میده. موارد بسیاری داشتیم طرف بعد از فوت همسرش که عاشقش هم بوده ازدواج کرده و اتفاقا زندگی دومش مثل اولش عاشقانه و خوب بوده و گاهی بهتر هم شده.
چندسال قبل که همسر شهید حججی ازدواج کرد خیلیا تعجب کردن، همون موقع متنی نوشتم در تحسین این کار همسر شهید که چقدر درک و شعورش بالا بوده و چقدر خانواده شهید حججی دارای اصالت هستن و درکشون بالا بوده که تشویق کردن ایشونو به ازدواج مجدد و نگذاشتن مجرد بمونه.
ما اومدیم تو دنیا تا مسیر خلقت، تکامل و بندگی رو طی کنیم. هدف خلقت و تکامل روح با ازدواج میسر میشه، نه با مجردی. روایات مختلفی در نقد و تقبیح مجردی وجود داره، این فقط برای مجردها نیست، برای متاهلهایی که همسرشون فوت میکنه یا جدا میشن و مجرد باقی میمونن هم هست.
پینوشت ١: طبیعیه که بعد از فوت همسر آدم باید یک دوره سوگواری رو طی بکنه، قرار نیست همون روز اول قبل تشییع به فکر ازدواج مجدد باشیم😃 ولی قرارم نیست یک عمر تو سوگ و مجردی بمونیم
پ. ن ۲: لزومی هم نداره درباره ازدواج بعد از فوت همسرتون در زمانی که زندهس صحبت کنید. ناراحتی پیش میاد. اصلا شاید خودتون زودتر فوت کردید 😄
#حسین_دارابی |
✍ آفرین بر
فهم
و ادراک
و بصیرت
وعاطفی
و اخلاقی
و قرآنی
و اجتماعی
جناب آقای دارابی
کاش این حرفای
متین
و صحیح
و درست
و عقلانی
و عاطفی
و قرآنی
و منطبق بر سیره اهل بیت
به افرادی که الان معرکه گرفتهاند برسه
و از این کارهای خلاف سیره اولیا فاصله بگیرند
*واکنش خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به اظهارات سیمایی صراف*
عبدالحسین خسروپناه در صفحه مجازی خود در پاسخ به سوال یکی از اساتید دانشگاه نسبت به اظهارات وزیر علوم نوشت:
بسمه تعالی
دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی سلام علیکم
بنده به عنوان استاد تمام دانشگاه و حاضر در جشنواره فارابی، مطالب مختلفی از جمله لزوم تغییر سیاستهای فرهنگی و نیز سیاست های حجاب و فیلترینگ از دکتر سیمایی صراف وزیر علوم شنیدم، آیا شما موافق تغییر سیاست های مصوب علم و فرهنگ در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستید؟
پاسخ: علیکم السلام و به نام حکیم مطلق
بنده مطالب وزیر محترم در این زمینه را استماع کردم و ملاحظاتی به شرح ذیل ارائه می کنم.
اول: وزیر علوم بهتر بود با روش علمی نمره پدیده های علم و فرهنگ را از مراکز معتبر رصدی بدست می آورد و به کلی گویی بسنده نمی کرد.
دوم: موفقیت یا عدم موفقیت یک سیاست، تنها از خروجی موفق یا ناموفق مساله بدست نمی آید. گاهی سیاستی، دقیق نوشته شده اما قانون درستی مبتنی بر آن سیاست مصوب نشده و گاهی سیاست و قانون درستی نوشته شده، دستگاه اجرایی آن مصوبات را به آیین نامه اجرایی تبدیل نکردند و یا کارگزاران ترک فعل کردند.
پس سخنان وزیر محترم علوم، گرفتار مغالطه انتساب است.
سوم: آری اگر محرز شود به نتیجه نرسیدن یک سیاستی، مستند به نادرست بودن آن سیاست است، باید سیاست را تغییر داد اما تغییر سیاست نباید به معنای تغییر ارزش ها و اهداف باشد.
حراست از فرهنگ اسلامی و رشد علم و فن آوری، یک ارزش تمدنی است که نباید از آنها عدول کرد.
چهارم: سطوح سیاست ها در کشورها، یکسان نیست سیاست های کلان و بسیاری از سیاست های تقنینی و قضایی و اجرایی در کشورها به راحتی تغییر پذیر نیست و سیاست های متغیر و معطوف به امور جزئی، تغییر می کنند آن هم نه سالانه که وزیر علوم بدون ذکر منبع علمی، ادعا کرده است.
پنجم: توصیه ایشان به موسسه ها، توصیه خوبی است و شورای عالی هم از دستاوردهای سیاستی این موسسه ها استقبال می کند و لکن نباید به بیان توصیه در جشنواره فارابی بسنده شود و باید ابلاغ کند تا ماموریت دستگاهی تلقی شود.
ششم: بکارگیری مفاهیم شعاری مانند صدای رسای علم آزاد، پژوهشهای اصیل و غیر سفارشی در کنار میز خطابه، مطالب را از خطابه به برهان بدل نمی سازد. فلسفه علوم انسانی و تاریخ علوم انسانی نشان داده است که علم مبتنی بر شواهد محض و علم آزاد وجود ندارد و وجود نداشته است. تفسیرهای مبتنی بر بنیان های نظری بر فهم داده های تجربی و سپس نظریه ها و بعد سیاست ها اثر می گذارد. (لطفا دقت شود).
هفتم: شورای عالی انقلاب فرهنگی اخیرا خانه گفتگوی آزاد را مصوب کرده و بهتر است موضوعات مختلف حکمرانی از جمله قانون فیلترینگ و لایحه حجاب در آنجا به بحث گذاشته شود.
هشتم: پیشنهاد بنده به همه حکمرانان کشور از جمله وزیر علوم این است که درباره حکمرانی (الحوکمه و governance)، مطالعه علمی و فنی داشته باشند یا از صاحب نظران این دانش استفاده کنند، آنگاه در باب سیاست گذاری و حکمرانی سخن برانند و با مطالب غیر علمی و غیر تخصصی، چالش های جدیدی در حوزه علم و فرهنگ کشور ایجاد نکنند.
موفق و موید باشید.
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ از همسران آقای قرائتی که خودش خبر نداشته تا چک زدن خدا به امام زمان قلابی😂😂😂😂😂😂😂