هدایت شده از خبر های مهم جهان
🔺این عکس مربوط به روزهای بمباران تجریش و ترکیدن لوله آب در میدان قدس است و ربطی به زمان حال ندارد.
🔸متاسفانه برخی کانال های زرد خبری بدون اطلاع این عکس و منتشر کردند و نوشتند صف آب در تهران
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 مگه نمیگن حکومت موروثی بده! پس چرا شیعه اعتقاد داره، امامت موروثی است؟!
ادینه های مهدوی🌷
https://eitaa.com/nodbe1988
سلام
بدین وسیله اینجانب از بابت حضور و انجام وظیفه و نظم و انظباط در رعایت ساعت حضور و بیداری و ترک مقر، از اعضا وومسول محترم تیم شهید شفیع زاده کمال تشکر را دارم.
ضمنا محضر برادر عزیز خدمتی و سایر برادرانی که نظم و انظباط مسجد و پایگاه و مقدمات پذیرایی را فراهم نمودند عرض خدا قوت داریم.
هدایت شده از موسسه مصاف
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 قابل توجه کسانی که نفوذ را توهم توطئه میدانند
🔸 این شخص یهودی است که اقرار
میکند با تظاهر به مسلمانی، ۱۴ سال رئیس اتحادیه بنکداران پارچه در بازار تهران بوده است.
✅ @Masaf
هدایت شده از موسسه مصاف
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 بالگرد نیروی دریایی ایران به ناوشکن آمریکایی در دریای عمان هشدار داد
🟢 صبح امروز یک فروند ناوشکن آمریکایی به نام DDG Fitzgerald قصد نزدیکشدن به آبهای تحت نظارت جمهوری اسلامی ایران را داشت.
🔵 تیم آماده هوادریای منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش (نداجا) در سریعترین زمان ممکن با بالگرد بر فراز این شناور فرامنطقهای به پرواز درآمد و هشداری برای دورشدن آن صادر کرد.
🟢 در پاسخ، ناوشکن آمریکایی با تهدید به هدف قراردادن بالگرد ایرانی، خواستار ترک منطقه شد، اما خلبان ایرانی با قاطعیت به مأموریت خود ادامه داد و بار دیگر هشدار دورشدن از آبهای ایران را تکرار کرد.
🔵 در واکنش به تهدید مجدد ناوشکن آمریکایی، سامانه پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران وارد عمل شد.
🟢 با پافشاری تیم پروازی و پشتیبانی پدافند ارتش ایران، ناوشکن مجهز آمریکایی در نهایت تسلیم شد و از آبهای تحت نظارت جمهوری اسلامی ایران دور شد.
✅ @Masaf
معاون اول محترم فرمودهاند: هیچ حزب و گروهی جز انتقاد، یک برگه طرح به دولت ارائه نکرده!!
خدمتشان نوشتیم: مرداد سال گذشته، نامۀ ۵۰ صفحهای با ۱۶ راهکار عملی و امضای ۱۳۰ نمایندۀ محترم تحویل دولت شد که اگر اجرا میشد، اکنون شاهد کاهش معنادار قیمتها بودیم نه تورم نقطه به نقطۀ ۴۰ درصد!
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
379.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر وزیر محترم اقتصاد اعتقاد دارند «قیمت تنها شاخص رسیدن به تعادل است» به رغم سه دهه سیاستگذاری اقتصادی ما بر این مبنا و خسارتهای سنگین بر معیشت مردم، بسم الله این گوی و این میدان!
اما اگر بعد از یکسال به اهداف مدنظر نرسیدید، موافقید استدلال رئیس جمهور محترم دربارۀ شما اجرا شود؟!
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ این صدای فریادهای حدود ۵۰ سال قبل شهید مطهری بر سر مسلمانان جهان است که چرا در برابر کشتار فلسطینیها وحدت و یکپارچگی ندارند. پافشاری انقلاب خمینی (ره) بر آرمان فلسطین در این ۴۷ سال و همراهی مردم با این آرمان، امروز ملتهای زیادی را بیدار و امتهایی را علیه جنایات صهیونیسمها شورانده تا جایی که به پایان عمر این رژیم سفاک، نزدیک شدهایم.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشی از سخنرانی خطیب توانمند حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای فتاحی در خصوص اهتمام به اقامه نماز در اول وقت خصوصا در ظهر عاشورا و تاسوعای حسینی،