⭕️ شبهه: میگن حرم و ضریح مگه شفا نمیداد؟ پس چرا الان جلودار کرونا نیست؟ چرا در حرم و مساجد بستن؟ دیدی معجزهای در کار نیست...
🔻یک سوال؟ اگه شما رفتی تو حرم یک امامی، دستت رو به ضریح گرفتی و یک لیوان سم خوردی و شروع کردی به گریه و زاری و توسل، که ای امام معصوم(ع) منو شفا بده. آیا اینجا شفا پیدا میکنی؟ قطعا اینطور نیست، چون تو یک آدم بیعقلی هستی که خودت، خودت رو انداختی تو خطر، و جواب این بیعقلیت رو میخوای امام معصوم بده، کجا امام گفته من در هر صورتی شماهارو شفا میدم؟ کی گفته دم ضریح سم اثر نمیکنه؟ کی گفته تو حرم، اگه خودت رو بخوای آتیش بزنی، آتش گلستان میشه؟ کی گفته تو زمستون با لباس کم بری حرم سرمانمیخوری؟ چون حرم محل شفاس.
🔻 اصلا حرم چیه، خود امیرالمؤمنین علیه السلام پای یک دیواری نشسته بود، متوجه شد دیوار شکسته از قبل و احتمال فروریختن وجود داره، سریع بلند شد و رفت جای دیگه نشست
توحید صدوق ، چاپ سنگی، ص . 337
🔻باید به کسانی که میگن مگه حرم شفا نمیداد چرا بخاطر یه کرونا بستنش؟ باید گفت خود امام معصوم وقتی احتمال خطر میده، عقلایی رفتار میکرد. قطعا ماهم که از پیروان اون امام هستیم باید مثل اون برخورد کنیم. بله اون حرم شفا میده، بیماری های سختتر هم شفا میده، ولی در چهارچوب عقل و اسباب و علل.
👤 #حسین_دارابی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
https://www.instagram.com/pedarefetneh2
*📖متن دعای هفتم صحیفه سجادیه که امروز رهبر انقلاب خواندن آن را توصیه کردند:*
وَ كَانَ مِنْ دُعَائِهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذَا عَرَضَتْ لَهُ مُهِمَّةٌ أَوْ نَزَلَتْ بِهِ، مُلِمَّةٌ وَ عِنْدَ الْكَرْبِ :
*يَا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَكَارِهِ،*
*وَ يَا مَنْ يَفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ*،
*وَ يَا مَنْ يُلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَى رَوْحِ الْفَرَجِ.*
*ذَلَّتْ لِقُدْرَتِكَ الصِّعَابُ*،
*وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِكَ الْأَسْبَابُ،*
*وَ جَرَى بِقُدرَتِكَ الْقَضَاءُ،*
*وَ مَضَتْ عَلَى إِرَادَتِكَ الْأَشْيَاءُ*.
*فَهِيَ بِمَشِيَّتِكَ دُونَ قَوْلِكَ مُؤْتَمِرَةٌ*،
*وَ بِإِرَادَتِكَ دُونَ نَهْيِكَ مُنْزَجِرَةٌ.*
*أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ*،
*وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِي الْمُلِمَّاتِ،*
*لَا يَنْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ*،
*وَ لَا يَنْكَشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا كَشَفْتَ*
*وَ قَدْ نَزَلَ بِي يَا رَبِّ مَا قَدْ تَكَأَّدَنِي ثِقْلُهُ،*
*وَ أَلَمَّ بِي مَا قَدْ بَهَظَنِي حَمْلُهُ*.
*وَ بِقُدْرَتِكَ أَوْرَدْتَهُ عَلَيَّ وَ بِسُلْطَانِكَ وَجَّهْتَهُ إِلَيَّ*.
*فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ،*
*وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ*،
*وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ،*
*وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ،*
*وَ لَا مُيَسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ،*
*وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ*.
*فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ،*
*وَ افْتَحْ لِي يَا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِكَ*،
*وَ اكْسِرْ عَنِّي سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِكَ،*
*وَ أَنِلْنِي حُسْنَ النَّظَرِ فِيمَا شَكَوْتُ،*
*وَ أَذِقْنِي حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِيمَا سَأَلْتُ*،
*وَ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِيئاً،*
*وَ اجْعَلْ لِي مِنْ عِنْدِكَ مَخْرَجاً وَحِيّاً*.
*وَ لَا تَشْغَلْنِي بِالِاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِكَ،*
*وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِكَ.*
*فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بِي يَا رَبِّ ذَرْعاً*،
*وَ امْتَلَأْتُ بِحَمْلِ مَا حَدَثَ عَلَيَّ هَمّاً،*
*وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَى كَشْفِ مَا مُنِيتُ بِهِ،*
*وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِيهِ،*
*فَافْعَلْ بِي ذَلِكَ وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْكَ،*
*يَا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِيمِ.*
جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
*📖متن دعای هفتم صحیفه سجادیه که امروز رهبر انقلاب خواندن آن را توصیه کردند:* وَ كَانَ مِنْ دُعَائِه
متن ترجمهی دعای هفتم صحیفهی سجادیه :
اي آنكه گرهِ كارهای فروبسته به سرانگشت تو گشوده میشود، و ای آنكه سختیِ دشواریها با تو آسان میگردد، و ای آنكه راه گريز به سوی رهايی و آسودگی را از تو بايد خواست!
سختیها به قدرت تو به نرمی گرايند و به لطف تو اسباب كارها فراهم آيند. فرمانِ الاهی به نيروی تو به انجام رسد، و چيزها، به ارادهی تو موجود شوند،
و خواستِ تو را، بی آنكه بگويی، فرمان برند، و از آنچه خواستِ تو نيست، بی آنكه بگويی، رو بگردانند.
تويی آنكه در كارهای مهم بخوانندش، و در ناگواريیها بدو پناه برند. هيچ بلايی از ما برنگردد مگر تو آن بلا را بگردانی، و هيچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی.
ای پروردگار من! اينك بلايی بر سرم فرود آمده كه سنگينیاش مرا به زانو درآورده است، و به دردی گرفتار آمدهام كه با آن مدارا نتوانم كرد.
اين همه را تو به نيروی خويش بر من وارد آوردهای و به سوی من روان كردهای.
آنچه تو بر من وارد آوردهای، هيچكس باز نَبَرد، و آنچه تو به سوی من روان كردهای، هيچكس برنگرداند. دری را كه تو بسته باشی، كَس نگشايد، و دری را كه تو گشوده باشی، كَس نتواند بست. آنكار را كه تو دشوار كنی، هيچكس آسان نكند، و آن كس را كه تو خوار گردانی، كسی مدد نرساند.
پس بر محمد و خاندانش درود فرست. اي پروردگار من! به احسانِ خويش دَرِ آسايش به روی من بگشا، و به نيروی خود، سختیِ اندوهم را درهم شكن، و در آنچه زبان شكايت بدان گشودهام، به نيكی بنگر، و مرا در آنچه از تو خواستهام، شيرينیِ استجابت بچشان، و از پيشِ خود، رحمت و گشايشی دلخواه به من دِه، و راه بيرون شدن از اين گرفتاری را پيش پايم نِه.
و مرا به سبب گرفتاری، از انجام دادنِ واجبات و پيروی آيين خود بازمدار.
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالی است كه تنها تو میتوانی آن اندوه را از ميان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور كنی. پس با من چنين كن، اگر چه شايستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ!
#گام_دوم_انقلاب #گام_دوم #معنویت_و_اخلاق
جنگ روانی را جدی بگیریم!
رضا نصری
ایرانیان مقیم خارج! اگر فردا در خیابانهای لندن و نیویورک و تورنتو و سیدنی به بهانه کرونا مورد حمله نژادپرستانه قرار گرفتید؛ اگر محل کسبوکارتان در شهر میزبان بایکوت شد یا مورد تعرض قرار گرفت؛ اگر همسایه و همکار جواب سلامتان را نداد؛ اگر از محل کار عذرتان را خواستند و اگر همکلاسی فرزندتان در مدرسه از بازی و همصحبتی با او منع شد...بدانید مقصر کسانی هستند که تلاش میکنند به بهانه مبارزه با حکومت، در بحبوحه بحران #کرونا، وجههٔ ایران و ایرانی را به زشتترین شکل تخریب کنند.
مقصر آن کارگزار جنگ روانی ایرانی مقیم آمریکاست که چندین توئیت به انگلیسی مینویسد و به افکار عمومی القا میکند فرد مجرمی که آن حرکت شنیع را در حرم انجام داد (و روز بعد دستگیر شد) نماد مقابله حکومت با اپیدمی کروناست تا روزنامه «نیویورک پُست» یک روز بعد تیتر بزند که «ایرانیان در لجبازی با کرونا اماکن مقدس را لیس میزنند!».
مقصر آن روزنامهنگار ایرانی است که در نیویورکتایمز مقالهای سرشار از دروغ، تهمت، اظهارات گزینشی و گزارشات تحریفشده منتشر میکند تا القا کند حکومت ایران در مهار بحران شکست خورده و مجبور شده پزشکان را تهدید کند و به خانهها ۳۰۰ هزار «شبههنظامی» اعزام کند!
چرا؟ چون ایران باید به عنوان کانون کرونای جهان در ذهن مخاطب نقش ببندد تا همه تبعات اقتصادی، سیاسی و بینالملل آن متوجه ایران شود!
مقصر آن فعال سیاسی ایرانی است که همه اقدامات دولت در تعطیلی مدارس، تعطیلی دانشگاهها، کاهش ساعات کاری ادارات دولتی، محدودسازی مسافرتهای میان شهری، کنترل عبور و مرور در شهرها، لغو تردد برخی قطارها و خطوط هوایی، تشکیل ۳۰۰ هزار تیم ضربتی، تاسیس بیمارستانهای صحرایی، .فعالسازی واحدهای تولیدی مواد ضدعفونیکننده و ماسک، شستوشو و گندزدایی از معابر و خیابانها، سازماندهی کادرهای پزشکی، همکاری با اروپا و سایر کشورها برای دریافت دارو و کالاهای مورد نیاز، تعطیلی نماز جمعه و گردهماییهای مذهبی و غیرمذهبی، پذیرش هیاتهای تخصصی از چین و سازمانهای بینالمللی، مبارزه با احتکار، ایجاد صدها ویدئو و برنامه آموزشی در فضای مجازی، برگزاری کنفرانسهای خبری روزانه و اطلاعرسانی مستمر...را نادیده میگیرد و در افکار جهانی واکنش ایران را به «دعوت به دعا» و «خواندن صحیفه سجادیه» تقلیل میدهد.
مقصر آن ایرانی پر مخاطب بی مسئولیتی است که تلاش میکند اظهارت و اقدامات هر فرد ناشناس و بی اعتبار و خرافاتی در تلگرام را موضع «رسمی» دولت ایران جلوه دهد و تمام کوشش شبانهروزی و توصیهها و اقدامات هزاران متخصص و کارشناس در بدنه دولت را از دید افکار عمومی پنهان نگه دارد.
مقصر فردی است که پیام دلگرمکننده و روحیهبخش پرستاران و کادرهای پزشکی به مردم را «از روی اجبار» و «پیرو تهدید» میخواند و شادمانی آنها را به ممنوعیت رقص در ایران گره میزند تا بر اندک پیام مثبتی که از ایران به جهان مخابره میشود یک بار منفی بنشاند و کامها را تلخ نگه دارد!
مقصر آن شبکه خبری است که از «منابع بیمارستانی» آمارهای اغراقشده مخابره میکند، هر فیلم و ویدئوی آماتوری ارسالی از هر فرد مجهول را با تفسیر و تحلیل دلخواه برای میلیونها مخاطب پخش میکند و اینگونه القا میکند که وضعیت از کنترل خارج شده است!
مقصر آن ایرانی و سازمان ویرانیطلبی است که دو روز از بحران نگذشته، به فارسی و انگلیسی نامه مینویسند که باید برای نجات ایرانیان از بحران کرونا و ناتوانی حکومت در مدیریت آن «مداخله بشردوستانه» (اقدام نظامی) صورت بگیرد!
مقصر آن ایرانی ایرانستیز است که میخواهد از بحران کرونا و تعطیلی ادارات و کارخانهجات تاثیر یک «اعتصاب سراسری» را استخراج کند تا علاوه بر اضطراب بیماری، یک لطمه و فروپاشی اقتصادی نیز به پیکر ایران و ایرانی تحمیل کند.
باید محکم در برابر این افراد ایستاد. مبارزه سیاسی با یک حکومت که هیچ! حتی مبارزه مسلحانه هم راه و رسم و کُدهای اخلاقی خاص خود را دارد!
این افراد - که سالها بر طبل تحریم و جنگ و تروریسم اقتصادی کوبیدهاند - امروز نشان دادهاند حتی در اوج یک اپیدمی خطرناک هم به حداقل نرمهای اخلاقی و کوچکترین عرف و پرنسیپ و اصول پایبند نیستند.
آنها حاضرند به اسم مبارزه با «رژیم» نه تنها به ایرانیان داخل ایران لطمه مالی و جانی بزنند، بلکه از ضربه زدن به جان و مال و حیثیت و امنیت میلیونها ایرانی مقیم خارج هم ابایی ندارند.
مهدیشناسی (۱۴)
انتظار فرج (بخش اول)
سید محسن طاهری
https://plink.ir/Py119
خوف و رجاء کرونایی :
آشنایان با معارف اخلاقی و معنوی اسلام میدانند که "خوف" و "رجاء" دو بال برای پرواز انسان بهسوی سعادت است.
این درسی است برای همهی مسائل مهم زندگی؛ در پیشامد اخیر کرونایی نیز مردم اگر یکی از این دو بال را نادیده بگیرند، نمیتوانند به سوی سلامتی کامل پرواز نمایند :
خوف از ابتلا به بیماری و طولانی شدن دورهی این اپیدمی در کشور باید وجود داشته باشد تا مردم نهایت تلاش خود را برای رعایت توصیههای بهداشتی و محدودیتهای قانونی بهکار گیرند.
رجاء و امید نیز ضروری است؛ کارشناسان و مدیران و خصوصاً اهالی رسانه و فعالان فضای مجازی توجه داشته باشند که به بهانهی ایجاد خوف در مردم نسبت به این بیماری، امید مردم را پایمال نکنند.
همانطور که به بهانهی جلوگیری از ناامیدی و ترس بیجا، نباید به بیخیالیِ مردم دامن زد و نتیجهاش این بشود که عدهای توصیههای بهداشتی را نادیده بگیرند یا از فرصت تعطیلات مدارس و دانشگاهها برای مسافرت به مناطق دیگر استفاده کنند و ...
پس بهترین کار این است که بهجای ترساندن مردم، اطلاعات لازم را از منابع معتبر و رسمی در اختیار مردم قرار دهیم و به مردم بفهمانیم که این موضوع جدی است؛ لیکن مردم بدانند که با رعایت دستورات لازم، زمان زیادی تا پاکسازی کشور از این بلیه باقی نمانده است، انشاءالله.
ضمناً تأثیر دعا و توسل نیز فراموش نشود.
ادعونی استجب لکم
۹۸/۱۲/۲۱
سید محسن طاهری
مسئول مدرسه علمیه امام صادق(ع) گرگان
توصیههای معنوی برای دفع و رفع بلیات و آفات:
توصیهی اول : استغفار
رسول خدا (صلیالله علیه وآله وسلم) میفرمایند:
مَنْ أَکْثَرَ الإِسْتِغْفارَ جَعَلَ اللهُ لَهُ مِنْ کُلِّ هَمّ فَرَجاً وَ مِنْ کُلِّ ضیق مَخْرَجاً وَ رَزَقَهُ مِنْ حَیْثُ لایَحْتَسِبُ .
کسی که زیاد استغفار گوید و از خدا عذرخواهی کند، خداوند از هر غصّهای برایش گشایشی قرار دهد و از هر تنگنایی راه فراری پیش پایش گذارد و او را از جایی که گمان ندارد روزی میدهد.
(بحارالانوار/ج۷۴/ص۱۷۲)
تذکر:
یکی از اعمالی که در ماه رجب مورد توصیهی اکید قرار گرفته، استغفار است.
یکی از انواع استغفار بدین ترتیب است : "اَستَغفِرُ اللهَ وَ اَسئَلُهُ التَّوبَةَ"
[یعنی از خدا آمرزش میخواهم و درخواست توبه میکنم]
البته طلب آمرزش با هر عبارت دیگری حتی با زبان فارسی مطلوب است؛ ولی چقدر زیباست که فرصت بینظیر ماه رجب را غنیمت شماریم و با همان روشی که امامان(ع) سفارش کردهاند، استغفار کنیم.
eitaa.com/mohsentgorgan
sapp.ir/mohsentgorgan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فرمان فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در زمینه مقابله با کرونا؛
قرارگاه بهداشتی و درمانی برای سازماندهی خدمات به مردم تشکیل شود
حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا با صدور فرمانی به سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تقدیر از خدمات نیروهای مسلّح به مردم در زمینه مقابله با ویروس کرونا، بر لزوم سازماندهی این خدمات در قالب یک «قرارگاه بهداشتی و درمانی» برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری تأکید و خاطرنشان کردند: این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
متن فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمهتعالی
سردار سرلشکر باقری
با تقدیر از خدماتی که نیروهای مسلّح تاکنون در زمینهی کرونا به مردم عزیز تقدیم کردهاند و با تاکید بر ادامه و گسترش هرچه بیشتر آن، لازم است سازماندهی این خدمات به شکل یک قرارگاه بهداشتی و درمانی بوده و علاوه بر درمان و ایجاد مراکز درمانی مانند بیمارستان صحرایی و نقاهتگاه و غیره، به پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری با شیوههای لازم نیز بپردازد. تقسیم وظائف و مأموریتهای سازمانها و بخشهای نیروهای مسلّح از وظائف این قرارگاه است. این قرارگاه باید در هماهنگی کامل با دولت و وزارت بهداشت و درمان عمل کند.
این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
امید است با هدایت الهی و پشتیبانی ویژهی حضرت بقیه الله ارواحنا فداه ملت ایران همواره پیروز و برخوردار از امنیت و سلامت باشند.
سیّدعلی خامنهای
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
@Khamenei_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به احساس زلزله در شب جمعه در گرگان، نماز آیات واجب شده است.
توصیههای معنوی برای دفع و رفع بلیات و آفات :
توصیهی دوم : صلوات
قَالَ رَسولُاللهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ:
"مَنْ صَلَّى عَلَيَّ مَرَّةً فَتَحَ اَللَّهُ عَلَيْهِ بَاباً مِنَ اَلْعَافِيَةِ".
(جامع الأخبار؛ ج ۱؛ صفحه ۵۹)
پیامبر اکرم(ص) فرمود:
هرکس یکبار بر من صلوات بفرستد، خداوند دری از عافیت به رویش بگشاید.
تذکر:
ذکر مخصوص روز جمعه : "اللهمَّ صَلِّ علی محمد وَ آلِ محمد و عَجِّل فَرَجَهُم" (صد بار)
eitaa.com/mohsentgorgan
sapp.ir/mohsentgorgan
تفاوت ایران با آمریکا و اروپا، در قاب کرونا
🖋حسین رجایی
آمریکا، آلمان، ژاپن، سوئد، سوئیس، انگلستان، فرانسه، چین، کره جنوبی، ایتالیا، نروژ، هلند، دانمارک و اسپانیا. نام این کشورها چه چیزهایی را بهخاطر شما میآورد؟ تصور غالب جامعهی ایرانی از این کشورها چیست؟ چقدر در برابر نام این کشورها احساس تحقیر و عقبماندگی داشتهایم؟ فضای مجازی و رسانهها و سلبریتی ها و منورالفکرها و غربزدهها چقدر از کشورهای یاد شده تصویری از یک بهشت ساختهاند در برابر یک جهنم ایرانی!؟
هرقدر در طول چند دههی گذشته مخاطب ایرانی اشتیاق داشته تا در صف این کشورها و همردیف با آنها باشد، این روزها اما قطعاً اینطور نیست. این ۱۴ کشور، جزء ۱۵ کشور اول جهان در تعداد مبتلایان به ویروس کرونا هستند. تنها یک کشور از میان کشورهای به اصطلاح جهان سومی در میان این کشورهای به اصطلاح پیشرفته قرار گرفته است: ایران.
شاید الآن اگر از غربزدهترین ایرانیها هم میپرسیدید، ترجیح میدادند این روزها در همان صف کشورهای جهان سوم باشیم.
لطفاً دوباره اسامی ۱۴ کشور صدر این مطلب را مرور کنید. تصاویر فروشگاههای مملو از جمعیت و غارت زدهشان را بهخاطر آورید، زدوخوردها و صفبستنهایشان را و بحران دستمال توالتشان که حتی آفتابهی ایرانی را ورد زبانها انداخت!
در چند روز اخیر، وضعیت رسانههای ضد ایرانی دیگر مثل چند هفتهی گذشته نیست. هفتههایی که صدر تا ذیل صفحاتشان پر شده بود از فاجعهی کرونا در ایران. اکنون باید به جای شور و شعف پرداختن به ایران، نگران خود و خانوادههایشان باشند. اکنون باید پاسخ به همهی شبهات و القائاتی که در خصوص ایران مطرح میکردند را در کشورهای مبدأ خود جستجو کنند.
باید ببینند چرا در سوئد و سوییس کرونا شایع شد؟ چرا در فرانسه و آلمان بحران کمبود و گرانی مواد بهداشتی بهوجود آمد؟ چرا آمریکا و انگلیس، آمار واقعی مبتلایان را از مردم خود مخفی کردند؟ چرا در ایتالیا و اسپانیا تجمعات مذهبی و مسابقات فوتبال زودتر تعطیل نشدند؟ چرا کشورهای یاد شده در بستن مرزهای خود مراقبت نکردند؟ چرا شهرهایشان را زودتر قرنطینه نکردند؟ چرا اینقدر تعلل کردند که چند بیمار در کشورهایشان به چند هزار تبدیل شود؟ چرا از ترس سقوط اقتصادی، حقیقت را از مردم خود پنهان کردند؟
دشمنان خدا که کرونا را فرصتی دیدند برای تاختن به باورهای دینی مردم، نعل وارانه میزنند. سونامی کرونا، طوفان خداباروی است. مظهر تجلی اراده و قدرت الهی در یک ذرهی میکرونی است که اینگونه انسان قرن بیست و یکمی را با همهی دبدبه و کبکبه و اولدروم بولدرومش، با همه غرهشدنش به سلاح علم و فناوری، به عجز انداخته است.
کجایند آنها که قادر متعالشان علم بود و خداباوری را افسانهای میدانستند که انسانهای بدون دانش و تکنولوژی برای آرامش خود ساختهاند؟ کجایند بیکن و مارکس و راسل و هاوکینگ تا زانوزدن قدرتهای جهانی را در برابر ارادهی الهی به تماشا بنشینند؟
توصیههای معنوی برای دفع و رفع بلیات و آفات :
توصیهی سوم : صدقه
روایات فراوانی داریم که صدقه را موجب دفع بلا میشمارد؛ به این حدیث نبوی دقت کنید:
"الصَّدَقَةُ تَدْفَعُ الْبَلَاءَ وَ هِیَ أَنْجَحُ دَوَاءِِ وَ تَدْفَعُ الْقَضَاءَ وَ قَدْ أُبْرِمَ إِبْرَاماً".
(بحارالأنوار؛ ج ۹۳؛ ص ۱۳۷؛ ح ۷۱)
ترجمه :
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرموده است:
"صدقه بلا را برطرف مىكند و مؤثرترين داروست. صدقه، قضاى حتمى را برمىگرداند".
تذکر مهم :
با توجه به اینکه در شرایط کنونی، باید از رفتوآمدهای غیرضروری پرهیز کرد، میتوان به یکی از روشهای زیر صدقه را پرداخت کرد:
۱ - پرداخت اینترنتی به نیازمندان و خصوصاً از طریق حسابهای رسمی کمیتهی امداد امام خمینی(ره) و مؤسسههای خیریهی معتبر
۲ - به دلیل اهمیت موضوع مقابله با ویروس کرونا، یکی از بهترین صدقات، کمکهای مالی به فعالیتهای رسمی در این زمینه است.
eitaa.com/mohsentgorgan
sapp.ir/mohsentgorgan