eitaa logo
مُهْتَدُونَ(فرهنگیان فرهیخته نجف آباد)
244 دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
48 فایل
📲 ارتباط با مدیر کانال : 📩 @m_jahanian ♨️ منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم. ♨️ 🇮🇷مُهتَدون | #فرهنگیان_فرهیخته_نجف آباد 🇮🇷 🌸 | @mohtadon
مشاهده در ایتا
دانلود
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما همه س ل ی م ا ن ی هستیم س ر د ا ر دلها! که نه سر در بدن داری و نه جرات دیدن نامت را در رسانه ها دارند. تویی که هنوز دلبری می کنی.👌 بخشی از برنامه فرهنگی موسسه خیبر در سال 98، به مناسبت 17 دی (سالروز کشف حجاب رضاخانی).برنامه ای تحت نام ایستگاه ح ا ج ق ا س م در سطح شهر. او شاگرد مکتب خمینی بود که دلها را به عفاف و حجاب فاطمی جذب کرد و به نام س ر د ا ر دلها در خاطره ها ماند. و رضا قلدر مستکبران بود که با چماق قزاقی اش با عفاف و حجاب مبارزه کرد و به نام در زباله دان تاریخ دفن شد.
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رضا پهلوی و رفیقای نابابش! فقط اونجاش که کیلو کیلو پول از عربستان میگرن تا نهایتا تحریم ها علیه ایران رو بیشتر کنن. آریایی های! پول پرست جذاب لعنتی!!!
امروز #۱۷_دی است سالروز کشف حجاب اجباری که پس از او، به شکلی دیگر با انواع محدودیت های دولتی، تحصیلی و خدماتی برای زنان محجبه در دوره ادامه پیدا کرد. تصویر بالا در هفدهم دی ماه ۵۶ در اعتراض به تشکیلات حکومت پهلوی و آزادی زنان دربند است، راهپیمایی که سرآغازی برای مبارزات مردم به خصوص در شهر مشهد شد.
📖 جالب است | راه‌آهن سراسری، خیانت به کشور!! ♨️ محمدرضا در کتاب "ماموریت برای وطنم" برای تحقیر ، نقل قولی از او درباره نقل می‌کند، که نشان می‌دهد، مصدق این راه آهن را به کشور می‌داند.
🌿 امام خامنه ای: 🌸 سعى كنيد بچه‌ها را با ايمان كنيد ايمان به خدا ، ايمان به حقيقتِ مطلق و ايمان به اسلام. 🍃اگر اين بچه‌ها باايمان پرورش پيدا كردند و شما توانستيد بذر ايمان را در دلشان بكاريد، در آينده مى‌شود از آنها هر شخصيت عظيمى ساخت و براى هر كارى مناسبند. (بیانات در دیدار مسئولان كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان ۱۳۷۷/۰۲/۲۳)
🔰آغاز بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی! 📜«علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت در توئیتی نوشت: «برای 4 ماه متوالی نرخ رشد نقدینگی کاهش یافته و 96 هزار میلیارد تومان از اوراق فروخته شده در دولت قبل تسویه شده است. تورم نقطه‌ای از 43.7 در شهریور به 34.7 در اسفند 1400 رسید. این‌ها همگی نشان از شروع بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی است». https://eitaa.com/e_beman
گاهی زخم زبان گاهی زخم دشنه گاهی زخم تیر همیشه همین طور بوده برای مردان بی ادعای جهادگری که بالاترین نشان افتخارشان سربازی مولاست! تیر های جهالت و کینه خوب به تن شان می نشیند گاهی در سنگر مسجد گاهی در میدان نبرد گاهی در فضای رسانه و اکنون در حرم امام مهربانی ها در راه خدمت به محرومان حاشیه شهر طلبه ها ساخته شده اند برای فدا شدن برای دین برای امام برای مردم آیا می دانستید؟ بالاترین آمار شهدا مدافع وطن در ۸ سال جنگ تحمیلی به نسبت جمعیت متعلق به شهدای روحانیت است و بالاترین هجمه ها در فضای رسانه ای توسط دشمنان وطن علیه روحانیت است! همیشه مظلوم همیشه پرتلاش شهادتت مبارک🌷🌷 مهتَدون | 🇮🇷 🌸 | @mohtadon
⭕️ کار مردان روشنی و گرمی ست ⭕️کار دونان حیله و بی شرمی ست 🆔 @pedarefetneh 🔜 🆔 @pedarefetneh2 🔜
⭕️ اتهامات بی اساس نماینده فلاورجان علیه وزیر کار بر پایه خصومت شخصی !! 🆔 @pedarefetneh 🔜 🆔 @pedarefetneh2 🔜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ واکنش رئیسی به خبرسازی‌ها درباره هزینه سفر به البرز 🔻ما که با مترو آمدیم و افطار هم مهمان دانشجویان بودیم. نکند به نام ما و به کام دیگران شود. مهتَدون | 🇮🇷 🌸 | @mohtadon