11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹مودت زنوشوهر و مودت اهلبیت
قرآن: «از آیات خدا این است که برای شما از خودتان همسرانی آفرید که با رفتن به سوی او به آرامش برسید و در میان شما «مودت و رحمت» نهاد».
قرآن: «بگو از شما برای پیامبریام مزدی نمیخواهم جز مودت در [راه] اهل بیت ع»
قرآن: «بگو از شما برای پیامبریام مزدی نمیخواهم جز آنکه هر کس بخواهد [ارج بگزارد] راه خدا را در پیش بگیرد»
👈 پس مودت اهل بیت (ع)، همان راه خدا (صراط مستقیم) است که با گِل و دل هر مؤمنی سرشته شده و زنوشوهر مؤمن، از افزونی گِل و دنباله دل اهلبیتاند. زنوشوهر هرچه به خدا و اهلبیت نزدیکتر شوند به همدیگر نزدیکتر شدهاند و هر چه از هم دورتر شوند، از خدا و اهلبیت (ع) دورتر شدهاند؛ تا آنجا که به بیزاری و طلاقِ دل یا حتی طلاق تَن نیز برسند؛ که بر پایه سخن اهلبیت (ع)، «طلاق، عرش خدا را میلرزاند!»
💘محبت نامحرم: راز طلاق
خدا ۲ دل را در سینه کسی ننهاده؛ پس «محبت شیطانی» که بیاید، «محبت خدایی» میرود!
✡️بدترین اشغالگری
اسرائیل خانهها را ویران میکند ولی محبت نامحرم، خانواده را ویران میکند و نسل شما را تا قیامت با هزاران تنگنا و کمبود و توفان گناه و آتش میسوزاند؛ نسلکشی راستین اینجاست: نگاه روی نگاه افتاد و عشق نطفه توفان شد!
👈 اسرائیل، خاک فلسطین را اشغال کرده ولی محبت نامحرم «عرش خدا» را اشغال میکند: قلبُ المؤمن عرشُ الرحمن!
🕋برتر از مدافع حرم
دل، حرم خدا (القلبُ حرمُ الله) و قبر اهلبیت است (قبورُنا قلوبُ شیعتنا)؛ پس مدافع دل، مدافع حرم است و محبت در دل نامحرم، تخریب دل و همانند تخریب بقیع است! بترسیم!
◾️مخلوطشدن با نامحرم: طلاق
۲۵ آبان ۱۴۰۳
۲۵ آبان ۱۴۰۳
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌پیش بینی استاد رحیم پور ازغدی از وضعیت امروز جامعه و دانشگاه ها
⚠️از چند تارمو شروع کردن به عدم پوشش سر رساندن و به نیمه برهنگی کشاندن و اکنون وارد پروسه عادی سازی برهنگی کامل شده اند!
چقدر زود پروژه اندلس سازی پیش رفته؟
۲۵ آبان ۱۴۰۳
یک خانم نویسنده آمریکایی از سفری که به مصر داشت خاطراتی نوشت به این شرح:
در داخل اتوبوس داخل شهری در مصر نشسته بودم دیدم جوان مصری وارد شد، ایستاد و میله اتوبوس رو گرفت بعد از چند دقیقه دیدم توجهش به دختری که نشسته بود جلب شد.
دقت که کردم دیدم دخترک طوری نشسته که بین جورابش و پاچه شلوارش فاصله افتاده و اون پسر جوان به همون چند سانتی که عریان بود داشت با دقت و حالتی خاص نگاه میکرد.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا حسرت خوردم که چرا هیچ وقت شوهرم به من همچین توجهی نداره.
همونجا به ذهنم رجوع و گذشته رو مرور کردم.
این خانم در ادامه میگه:
در بین مرور گذشته ام متوجه شدم در جامعه غربی مثل کشور من، وقتی یک مردی مثل شوهر من که از منزل بیرون میره تا وقتی که میخواد برگرده ناخواسته با صدها زن بدون حجاب و پوشش مواجهه داره و ناخواسته در ذهنش من رو با این صدها زن مقایسه میکنه و طبیعتا اونی که در این مقایسه شکست میخوره من هستم چون قطعا توان رقابت با صدها زن رو ندارم.
در ادامه میگه: درجوامع غربی وقتی یکی مثل شوهر من از سرکار به خونه برمیگرده اینقدر با زنهای مختلف و بزک کرده با پوشش نامناسب غربی صحبت کرده که وقتی به من میرسه دیگه میل و علاقه ای برای صحبت با من براش نمیمونه چون اشباعه.
مثل کسی که از صبح به غذاهای مختلف ناخنک بزنه وقتی ظهر شد دیگه میلی برای غذای اصلی نداره.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا بود که به فلسفه حجاب در اسلام پی بردم و فهمیدم چرا در اسلام گفته شده خداوند حجاب رو برای تحکیم بنیان خانواده ها مقرر کرده.
۲۷ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر حاضری پای اعتقاداتت بمونی؟
حجاب زن فلسطینی زیر آوار.
#زن_عفت_افتخار
#کانال_حجاب_و_عفاف🧕
𝐣𝐨𝐢𝐧↠https://eitaa.com/hejab_va_efaf313
═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧┄
۳ آذر ۱۴۰۳
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰🔰هزار آفرین به این دختر شجاع و باغیرت انقلاب !!
♦️حجاب اولویت نیست؟!
🔻پاسخ دندان شکن دختران انقلاب به معاون پارلمانی دولت.....
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
🪧#حجاب
۳ آذر ۱۴۰۳
🌸بانو! قرآن تو را دوست دارد
🌷۱: با ناز و کرشمه صحبت نکنند. «فَلَا تَخضَعنَ بِٱلقَولِ فَيَطمَعَ ٱلَّذِي فِي قَلبِهِ مَرَض»
🌷۲: با حیا گام بردارند. «تَمشِي عَلَى ٱستِحيَآءٖ»
🌷۳: چشمشان را از محرمات الهی فروبندند. «يَغضُضنَ مِن أَبصَٰرِهِنَّ»
🌷۴: چادر خود را محکم بگیرند. «يُدنِينَ عَلَيهِنَّ مِن جَلَٰبِيبِهِنَّ»
🌿تنها در این شرایط است که حضور زن در جامعه، اثربخش و بیضرر خواهدبود. قرآن میخواهد زن ابزار هوسرانی و مورد آزار واقع نشود بلکه به کمال حقیقی خود که در سایهی عفت و کرامت محقق میشود، برسد.
#حجاب
۳ آذر ۱۴۰۳
۹ آذر ۱۴۰۳
۹ آذر ۱۴۰۳
۱۱ آذر ۱۴۰۳
🔻وزارت معارف ایران در دستان یهود
✍ علی اصغر حکمت طی 6 سال نشستن بر منصب وزارت معارف پروژه کشف حجاب را کلید زد. او که در تشکیلات فراماسونری نیز حضور جدی داشت، در خاطراتش، خود را نفر اول قضیه کشف حجاب معرفی کرده وحتی زمان و مکان مراسم علنی کشف حجاب را او به رضاخان پیشنهاد داده بود. عزری سفیر اسرائیل درخاطراتش در مورد حکمت نوشته:
🔸«تیمسار کیا دیدار مرا با علیاصغر حکمت برنامهریزی کرد. چندی پیش از این دیدار به من گفته بود «او از خود شماست» من به خوبی به گفتهاش پی نبرده بودم، تا اینکه پس از چندی دانستم خانواده حکمت (به معنی حاخام)، از یهودیان سرشناس شیراز بودهاند و بالای ۱۲۰ سال پیش از سر ناچاری از کیش خویش دست شستهاند. شاید هم خواستهاند با گزینش نام خانوادگی «حکمت» از تنها یادگار خانوادگی پاسداری کنند، چراکه واژه «حاخام» در زبان عبری برابر با خردمند، فرهیخته، دانشور، دانا یا پژوهنده است. حکمت، هرگز گرایشی به گشودن این راز نداشت...»
📚 منبع: یادنامه، خاطرات مئیر عزری جلد ۱
📜 اساطیر نامه | مروری بر تاریخ
https://eitaa.com/joinchat/2868183226Cfce63ae436
۱۴ آذر ۱۴۰۳
⁉️زن در غرب؛ آزادی یا اسارت‼️
🔻شعار نفاق آمیز «آزادی زن» در غرب در مسیر خودخواهی و لذتجویی و هوسرانی مردان است. مردان برای اینکه لذت و استفاده کافی را از وجود زنان ببرند، این شعارها را مطرح میکنند تا زنها را نیز به دنبال خود بکشانند.
👈 همین فیلمهای سینمایی و سریالی، معرّف فرهنگ مردسالاری حاکم بر غرب میباشد و لذا میبینیم که در تولیدات رسانه ای غرب، با زن چگونه رفتار میشود. زن را به عنوان ابزاری برای تامین منافع خود به حساب میآورند. با تکرار شعارهای فریبنده فمینیستی، خود را مدافع حقوق و جایگاه زن معرفی میکنند؛ اما در واقع به جنس زن خیانت مینمایند.
‼️ همانگونه که انسان از دستمال برای پاک کردن آب بینی خود استفاده میکند، اینها هم زن را وسیلهای برای ارضای شهوت خود، میدانند. برای افزایش جذّابیت در فیلم هایشان، زن را موجودی صرفاً جهت لذّت بردن و هوسرانی نشان میدهند. حتی پوشش ظاهری بازیگران زن را به گونهای طراحی میکنند که ذهن مخاطب را نیز در این جهات، به تکاپو وادار کنند. برای جلب نظر مخاطبان، جلد مجلّات را با تصاویر مستهجن از زنان، طراحی میکنند. ارزش زن را این گونه پایین میکشند. اما باز هم با شعارهای زیبا و فریبنده به زن القا میکنند که این همان آزادیای است که درخور شماست.
👈 یکی از نشانههای مردسالاری غربیها همین است که زن را برای مرد میخواهند؛ لذا میگویند زن آرایش کند، تا مرد التذاذ ببرد! این مردسالاری است، این آزادی زن نیست؛ این در حقیقت آزادی مرد است. میخواهند مرد آزاد باشد، حتّی برای التذاذ بصری؛ لذا زن را به کشف حجاب و آرایش و تبرّج در مقابل مرد تشویق میکنند! البته این خودخواهی را بسیاری از مردان در جوامعی که از دین خدا بهرهمند نبودند، از دورانهای قدیم هم داشتند، امروز هم دارند؛ غربیها هم مظهر اعلای این بودند. پس، این مسئله که زن به سمت معرفت، علم، مطالعه، آگاهی، کسب معلومات و معارف حرکت کند، باید در میان خودِ بانوان خیلی جدّی گرفته شود و به آن اهمیت بدهند.
‼️ امروز هم وقتی زنی با مردی ازدواج میکند و به خانه شوهرمی رود، حتی نام خانوادگی او عوض میشود و نام خانوادگی مرد را بر خود میگذارد. زن تا وقتی نام خانوادگی خود را دارد که شوهر نکرده است؛ وقتی شوهر کرد، نام خانوادگی زن به نام خانوادگی مرد تبدیل میشود. این رسم غربی هاست؛ در کشور ما این طور نبوده، هنوز هم نیست. زن هویت خانوادگی خودش را با خودش حفظ میکند؛ ولو بعد از ازدواج. آن، نشانه همان فرهنگ قدیمی غربی است که مرد سرور زن است.
👈 دنیای غرب، زن را به ابتذال کشاند. تا شصت،هفتاد سال قبل از این، در تمام اروپا و کشورهای غربی، زن فقط در سیطره مرد - یا مردِ خود و یا یک مرد دیگر مثل صاحب کارخانه و مزرعه - میتوانست باشد و هیچ حقی از حقوق اصلی یک انسان در یک جامعه متمدن را نداشت. حق رای و حق مالکیت و حق معامله نداشت. بعد آمدند زن را به میدان کار و زندگی و فعالیت اجتماعی کشاندند؛ اما در همان حال، تمام وسایل را برای لغزش زن فراهم کردند و او را در متن جامعه، رها و بیپناه گذاشتند.
‼️سرمایهداران بزرگ، سیاستمداران خبیث و پلید و گردانندگان دستگاههای مخفی، فکر کردند که میتوانند برای کارهای سیاسی و اقتصادی، از این وضعیت بهتر استفاده کنند و زن را به ابتذال بکشانند.
👈 دکتر علی شریعتی که در اروپا زشتیهای فرهنگ غرب را بیشتر احساس کرد، به همسرش نوشت: «اینجا شهر قشنگ، ولی وحشی و سرد و بی مزه است. بیشتر زنها در اینجا به صورت یک غاز درآمده اند، زیباتر از برژیت باردو و اما ارزان تر از یک قوطی سیگار. همه شهوت و همه رنگ و همه بی وفایی... و بی حقیقتی و بیچارگی... که نه تنها مرا سرگرم نمی توانند بکنند، بلکه بیشتر از زندگی در اینجا بیزارم میکنند.»
بنابراین جایگاه زن در غرب، جایگاه یک وسیله ای برای ارضای شهوات، ابزاری برای تبلیغات رسانههای گوناگون، یک موجود مصرف گرای غرق در زر و زیور و به طور کلی یک موجود حقیر و ذلیل است.
۱۴ آذر ۱۴۰۳