🔴 سه #صلوات پرفضیلت
➊ صلوات جهت پاک شدن از تمام گناهان
💠 امام صادق(؏)در فضیلت این صلوات فرمودند:
به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی، مانند روزی که از مادر متولد شدهای.
🔆صلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُه🔆¹
➋ صلواتی که تایک هفته ملائکه برایت صلوات میفرستند
💠 از امام جعفر صادق(ع) منقول است: هر کس بعد از نماز عصر روز جمعه ده مرتبه بگوید:
🔆اللهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ الْأوْصِیاءِ الْمَرْضییّنَ بِأَفْضَلِ صَلَواتِکَ وَ بارِکْ عَلَیْهِمْ بِأَفْضَلِ بَرَکاتِکَ وَ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمُ السَّلامُ وَ عَلی اَرْواحِهِمْ وَ أَجْسادِهِمْ وَ رَحْمَهُ الله وَ بَرَکاتُه🔆
ملائکه برای آن شخص از این جمعه تا جمعه دیگر در همین ساعت صلوات میفرستند.³
➌ صلواتی که انسان را یک هفته در امان دارد
💠از حضرت صادق(؏)نقل شد که: هر کس بعد از نماز ظهر روز جمعه سه مرتبه بگوید
🔆اللهمَّ اجْعَلْ صَلَواتِ وَ صَلَواتِ مَلائِکَتِکَ وَ رُسُلِکَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلَ مُحَمَّدٍ🔆
در امان است تا جمعه دیگر.³
📚 منابع:
➊ معانی الاخبار، ج ۲، ص ۳۶۲
➋ کتاب جمال الاسبوع
➌ بحار جلد ۹۰ صفحه ۵۶
@mojahede_majazi
مقام معظم رهبری :
اگر نظام سلطهی جهانی بر كشوری تسلط فرهنگی پیدا كند، خاطرش آسوده است، همان چیزی كه او میخواهد، بهطور خودكار و با اندك تلاشی انجام میگیرد.
۱۳۷۸/۱۱/۰۴
بیانات در دیدار اعضای هیأت علمی کنگره امام خمینی(ره)
@mojahede_majazi
مقام معظم رهبری :
بازی تولید و ترویج كنید، ما همهاش نباید نگاه كنیم ببینیم كه غربیها از چهجور بازیای حمایت میكنند، ما هم از همان بازی حمایت بكنیم.
۱۳۹۲/۰۹/۱۹
بیانات در دیدار اعضای شورای عالی #انقلاب فرهنگی
#آسیبهای فرهنگی, تهاجم فرهنگی
#تولیدبازی
@mojahede_majazi
سواد رسانه ای چیست؟
در یک تعریف کلی، سواد رسانهای (Media Literacy) عبارت است از یک نوع درک متکی بر مهارت که براساس آن میتوان انواع رسانهها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد.
این درک به چه کاری میآید؟
به زبان ساده، سواد رسانهای مثل یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است که چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر؛ چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نه و یا اینکه میزان مصرف هر ماده بر چه مبنایی باید استوار باشد.
سواد رسانهای میتواند به مخاطبان رسانهها بیاموزد که از حالت انفعالی و مصرفی خارج شده و به معادله متقابل و فعالانهای وارد شوند که در نهایت به نفع خود آنان باشد. به دیگر سخن، سواد رسانهای کمک میکند تا از سفره رسانهها به گونهای هوشمندانه و مفید بهرهمند شد.
(دکتر یونس شکرخواه)
@mojahede_majazi
لطفا لینک کانال مجاهد مجازی را در کانال حوزه خودتون قرار دهید تا دوستانتان هم عضو کانال شوند متاسفانه به دلیل کمبود وقت در جلسه حوزه نشد لینک کانال حوزه را بگیریم و در آنجا خدمت بزرگوارن برسانیم
ممنون از صبر و شکیبایی شما
@mojahede_majazi
🔸 #اینفوگرافی #سواد_رسانه
🔹روابط نامتعارف در فضای مجازی:
حضور خطرناک #کودکان در فضای مجازی،
چه کسانی در فضای مجازی در معرض آسیب هستند؟
آمار #ازدواج و #طلاق به علت فضای مجازی،
راهکارهای مدیریت روابط نامتعارف
و ....
#رسانه #فضای_مجازی #شبکه_اجتماعی
@mojahede_majazi
🔴 بخشی از سواد رسانه ای یعنی این سه را نادیده بگیر 👇
1⃣ شنیدم ...
2⃣ گفتند ...
3⃣ می گویند ...
@mojahede_majazi
📡 چگونه در فضای مجازی رژیم بگیریم؟
الف) ساعت مشخصی را صرف فضای مجازی کنید: برخی از ما عادت کردهایم در هر جایی به اینترنت وصل باشیم. هم اینترنت گوشیمان فعال است هم محل کارمان اینترنت دارد و هم در خانه، آنلاین هستیم. ضروری نیست که 24ساعته برخط باشیم. هر کس باید نیاز خود را تعیین کند و براساس آن، زمان مشخصی را صرف فضای مجازی کند.
ب) به فضاهای مورد نیاز وارد شوید: عادت کردهایم در همه شبکه های اجتماعی عضو شویم و صفحات مختلف و متنوعی را دنبال کنیم! برای مثال در چند کانال خبری عضو هستیم؛ این در حالی است که بسیاری از آنها خبرهای یکسانی را منتشر میکنند. کانالهایی را انتخاب کنید که به آنها احتیاج دارید. نیاز خبری، نیاز همه انسانها است؛ اما اگر این نیاز با عضویت در یک کانال برطرف میشود، عضویت در کانال دوم اسراف در انرژی و زمان شما است.
ج) همه چیز را نخوانید: لازم نیست به همه پیامها و مطالبی که به اشتراک گذاشته میشود، توجه کنید. اگر بخواهید همه پیامها را بخوانید، زمان بسیار زیادی از شما گرفته میشود. اگر وارد یک سایت یا خبرگزاری میشوید، به حوزهای که در آن نیاز خبری دارید، وارد شوید. با مطالعه تمام مطالب سایت، که عموم آنها تاثیر مثبتی بر داده های شما نمی گذارند، وقت خود را هدر ندهید.
د) به خانواده برگردیم: چه بسیار بیتوجهیهایی که به خانواده صورت گرفته است فقط برای اینکه سرمان در گوشیهایمان بوده است. باید ساعات مشخصی از روز را صرف خانواده کنیم. گوشی تلفن همراه را کنار بگذارید و با خانواده صحبت کنید. امروزه زمان زیادی از وقتمان را صرف گفتگو با افراد مجازی میکنیم و افراد حقیقی زندگی خود را فراموش میکنیم.
ه) دروازهبانی کنیم: دروازهبان مراقب است هر کسی از دروازه شهر عبور نکند. درواقع، کار دروازهبان گزینشگری است. نقش اصلی ما در فضای مجازی نیز همین است. اصلا ویژگی فضای مجازی اینست که انسان در آن گزینشگر و انتخابگر است. برخی از ما در برابر فضای مجازی کاملا منفعل هستیم. رژیم مصرف این مسئله را میطلبد که فرد دست به انتخاب بزند و چیزهایی را انتخاب کند و طبعا برخی چیزهای دیگر را واپس زند.
و) به فکر جایگزین باشیم: شاید این بهترین راه باشد! همه چیز ما در فضای مجازی وارد شده است. اما این تصور که برای برطرفکردن نیازهایمان حتما باید به اینترنت وصل شویم، غلط است. رسانههای متعددی در اطراف ما است و هر کدام از آنها کارکرد خاص خود را دارد. باید با شناخت از کارکرد هرکدام از این رسانهها، به آنها مراجعه کنیم. مثلا بیایید از همین امروز تصمیم بگیریم نصف یکدهم زمانی را که صرف پرسهزنی در فضای مجازی میکنیم، کتاب بخوانیم!
♦️ افزایش سواد رسانه ای مسئولیت اجتماعی ما است
@mojahede_majazi