🔰 وقتی میتوانیم ماهواره به فضا بفرستیم یعنی جهش تولید هم شدنی است
🔻 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت هفته کارگر:
🔹️ متأسفانه عدهای در کشور به طور دائم میگویند نمیشود و نمیتوانیم در حالیکه میتوانیم و دلیل آن هم این است که ما وقتی میتوانیم یک ماهوارهبر را با سرعت ۷۵۰۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کنیم و ماهواره را در مدار قرار دهیم و یا در صنایع دفاعی آن پیشرفتهای بزرگ را داشتهایم؛ پس در تولید هم میتوانیم به جهش دست یابیم.
🔹️ آن ذهن و فکری که میتواند ماهواره را تولید کند و برای ارسال ماهواره بعدی در مدار ۳۶ هزار کیلومتری هدفگذاری کند، قطعاً چنین روحیه، ابتکار و خلاقیت برای تولید خودرو با مصرف ۵ لیتر بنزین در یکصد کیلومتر و در دیگر بخشهای تولید نیز دارد. ۹۹/۲/۱۷
💻@mojahede_majazi
ایران دومین قربانگاه کرونا در جهان!
اون زمانی که تازه کرونا وارد ایران شده بود کلا ۱۸ نفر مبتلا به کرونا در ایران بود بی بی سی تیتر میزدایران دومین قربانگاه کرونا در جهان بعد چین!
حالا انگلیس با 29 هزار 427 نفر قربانی رتبه دوم جدول بعد آمریکا هست ؟ایا بی بی سی جرات و شرف چنین تیتری در مورد انگلیس را داره؟
حالا چه کسی قربانگاه اصلی است؟،سیستم درمانی فوق پیش رفته انگلیس کجاست؟!! مزدور های داخلی و خارجی پاسخ بدن اگه میتوننن!😏
@mojahede_majazi
🔵 نگاه میکنیم چی میخوریم!؟
▪️ تا حالا شده است در تاریکی مطلق بدون آنکه بدانید چه چیزی جلویتان گذاشتهاند، با ولع غذا بخورید؟!
▪️ روح انسان هم مانند جسمش به تغذیه نیاز دارد؛ غذای او از راه چشم و گوش تامین میشود.
◾️ هرچه میبینیم یا میخوانیم یا میشنویم بخواهیم یا نه اثر وضعیای بر روح ما دارد.
◾️ رسانهها با استفاده از مشاوره روانشناسان بسیار حرفهای، آموختهاند که چطور غذای مدنظرشان را به خورد ما بدهند که به عمق جانمان بنشیند!
◾️ سواد رسانهای به ما کمک میکند تا در تاریکی غذا به خورد روحمان ندهیم؛ اول بررسی کنیم، بشناسیم و بعد انتخاب کنیم که چه چیزی بخوریم.
#تفکر_انتقادی
#ضرورت_سواد
#آداب_مصرف
🔸 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی
@mojahede_majazi
🔘 مسئله تبلیغات،جنگ و عملیات روانی مسئله امروز و دیروز نیست، بلکه تاریخچه استفاده از آنها به زمان خلقت حضرت آدم(ع) برمیگردد. زمانی که آدم از رضوان و عالم ملکوت اخراج شد به نوعی گرفتار عملیات روانی شیطان شده بود.
🔘 در واقع در طول تاریخ بشری جنگروانی و تبلیغات مورد استفاده حاکمان و حکومتها بوده است. اما اینکه بخواهیم زمان دقیقی برای ورود این اصطلاحات به ادبیات رایج دنیا آن هم به شکل کنونی مشخص کنیم٬ باید گفت واژگان جنگ روانی نخستین بار در سال۱۹۲۰ و عملیات روانی در سال ۱۹۴۵ مورد استفاده قرار گرفتند.
#عملیات_روانی
🆔@mojahede_majazi
💠 ابزار جنگ اطلاعات
▪️ به گفته برخی آینده پژوهان آمریکایی تاریخ بشر تا پیش از این دستخوش دو موج مهمِ تغییر شده است. تافلر معتقد است که بشر پس از انقلاب کشاورزی و انقلاب صنعتی با موج سومی روبرو خواهد شد که سرعتش به مراتب بیشتر از امواج قبلی است و امروز موج سوم به عنوان انقلاب اطلاعات پذیرفته شده است.
▪️ در عصر اطلاعات، عملیات روانی به عنوان وسیلهای حیاتی برای پیشبرد اهداف جنگ اطلاعات می باشد. جنگ اطلاعات را میتوان تهاجمی مشتمل بر ۶ حوزه فرعی دانست که عبارتند از؛ امنیت عملیاتی٬ جنگ الکترونیکی، عملیات روانی، فریب، حمله فیزیکی و حمله اطلاعاتی.
#عملیات_روانی
#جنگ_اطلاعات
🆔 @mojahede_majazi
💠 محسن غفاری، مدیر عامل پیامرسان ایتا در گفتوگو با خبرگزاری رسا گفت:
🔹 مشکل ما در فضای مجازی کشور در این است که مدیریت محتوایی دست حاکمیت فرهنگی جامعه خودمان نیست، با آزادی بیش از حد به فضای مجازی شبیه اینستاگرام و نرمافزارهای خارجی در داخل کشور، لایه مدیریتی عملا دست کشور نخواهد بود و در لایه فرهنگ و محتوایی نیز عملا تولید محتوا دست فرهنگ غرب و بیگانگان است.
🔹 مصوبهای که مرکز ملی فضای مجازی حدود دو الی سه سال پیش مبنی بر حمایت از پیام رسانهای داخلی تصویب کرد که اگر مرحله اول به نحو احسن انجام شود و مورد استقبال کاربران داخلی قرار بگیرد، مرحله دوم حمایت را شکل دهند که متأسفانه تمام حمایتها در مرحله اول به پایان رسید هیچگاه به مرحله دوم راه نیافت.
#فضای_مجازی
🆔@mojahede_majazi
▪️برخی پدر و مادرهای امروز
آموزش :
🚩موسیقی از ۵ سالگی
🚩زبان انگلیسی از ۶ سالگی
🚩نقاشی ۵ سالگی
🚩رانندگی ۱۳ سالگی
🚩خلبانی پهباد ۷ سالگی
🚩ریاضی ۶ سالگی
آموزش همه چیز قبل از موعد
حالا همین پدر و مادر ها:
🚩حجاب: هنوز بچه است زوده
🚩روزه: هوا گرمه اذیت میشه
🚩نماز: حالا چند سال دیرتر چیزی نمیشه
🚩حیا و عفت: هنوز بچه است چیزی نیست که!
🚩کلا پای دین که وسط میاد یعنی همون چیزی که انسان رو تبدیل به یک آدم قوی و قدرتمند و با اراده می کنه هنوز بچه است
🚩پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به برخی از کودکان نگاه کردند و فرمودند: وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سؤال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمودند:
خیر، از دست پدران مؤمن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع می کنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند.
[1] بحارالانوار، ج ۲۳، ص ۱۱۴.
[2] مجلسى، محمدباقر، بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۶، روایت ۱.
[3] طبرسى، فضل بن حسن، مکارم الاخلاق.
🆘 @mojahede_majazi
🚦وقتی سرچ #اینستاگرام را باز میکنیم، احتمالاً با انبوهی از پستهای عجیبوغریب مواجه میشویم که کلیک بر روی هر کدامشان میتواند برایمان جالب و دوستداشتنی باشد.
اما خیال کنید تاجری فریبکار، برای درآمد یا سود بیشتر، پشت دستگاه سرچ اینستاگرام نشسته و دارد پستهای مشخصی را بهسمت ما سوق میدهد. احتمالاً حس بدی پیدا میکنیم.
حس فاجعهآمیزتر آنجا سراغمان میآید که بفهمیم کل زندگیِ اینترنتیمان را او هدایت کرده و ما هم ناآگاهانه دستخوش بازیهای او بودهایم.
آیا باز در این محیط خواهیم ماند؟
@mojahede_majazi
🌿🌺میلاد مسعود حضرت امام حسن مجتبی(ع) مبارک باشد🌺🌿
🔷تامل بر برخی احادیث امام حسن(ع) و تاکید مجدد بر بایستههای سواد رسانهای
✍ معصومه نصیری_ مدرس و پژوهشگر سواد رسانهای
🔺توجه به مضامین و محتواهای رسانهای
امام حسن (ع) فرمودند: تعجّب مي کنم از کسي که در فکر خوراک و تغذيه جسم و بدن هست ولي درباره تغذيه معنوي روحي خود نمي انديشد، پس از غذاهاي فاسد شده و خراب دوري مي کند و عقل و قلب و روح خود را کاري ندارد - هر چه و هر مطلب و برنامه اي به هر شکل و نوعي باشد استفاده مي کند. (در معرض چه محتواهای رسانهای قرار میگیریم)
🔺اهمیت طرح سوال
امام حسن(ع) می فرماید: «حُسْنُ السِّؤالِ نِصْفُ الْعِلْمِ؛ کسی که عادت سؤال و حالت پرس وجو دارد، مثل آن است که نصف علم ها را فرا گرفته باشد». (این پیام را چه کسی ارسال کرده و چرا این پیام اسرال شده است و...)
🔺مکث، تفکر و بعد انتشار
امام حسن(ع) می فرماید: «إنّ الْحِلْمَ زینَهٌ، وَالْوَفاءَ مُرُوَّهٌ، والْعَجَله سَفَهٌ؛ شکیبایی زینت شخص، وفای به عهد علامت جوان مردی، و عجله و شتاب زدگی [در کارها بدون اندیشه] دلیل بی خردی می باشد». (قبل از بازنشر مطالب تامل و تفکر کنیم)
🔺ضرورت خواندن سطرهای نانوشته پیامها
امام حسن(ع) می فرماید: «عَلَیکم بِالْفِکرِ فَاِنَّهُ مَفاتیحُ اَبْوابِ الْحِکمَةِ؛ بر شما [شیعیان] لازم است که اندیشه کنید؛ زیرا فکر کلیدهای درهای حکمت است». (درباره پیام های رسانه، مهندسان آن و بازیگران اصلی آن فکر کنیم)
🔺نه به «میگویند»، «شنیدم» و «گفتند» در فضای رسانهای...
- قالَ امام حسن(ع): بَيْنَ الْحَقِّ وَالْباطِلِ أرْبَعُ أصابِع، ما رَأَيْتَ بَعَيْنِکَ فَهُوَ الْحَقُّ وَ قَدْ تَسْمَعُ بِأُذُنَيْکَ باطِلاً کَثيرا.
فرمود: بين حقّ و باطل چهار انگشت فاصله است، آنچه که را با چشم خود ببيني حقّ است؛ و آنچه را شنيدي يا آن که برايت نقل کنند چه بسا باطل باشد. (ضرورت بررسی پیامها از منابع معتبر و تلاش برای کشف حقیقت و پرهیز از انتشار شایعات)
🔆در جود و عطا دستِ خدا هست حسن
دستِ همه را وقتِ كرم بست حسن
نوميد نگردد كسي از درگهِ او
زيرا كه كريم ِ اهلبيت است حسن🔆
@mojahede_majazi
🔳 از الزامات تربیت رسانهای است:
1️⃣ بدون اجازه وارد گوشی همراه فرزندانتان نشوید!
2️⃣ با فرزندان خود در فضای مجازی همراهی کنید اما نه برای مچگیری
3️⃣ برای زمان استفاده از رسانه فرزندانتان قانون تعیین کنید.
4️⃣ برای اوقات فراغت فرزندانتان برنامهریزی کنید تا صرفا سرگرم رسانه نباشند.
5️⃣ قبل از هر امر و نهیای برای مصرف رسانه خودتان عملکننده به آن باشید.
6️⃣ گناه یا خطای رسانهای فرزندتان را در لفافه و غیرمستقیم تذکر بدهید.
#تربیت_رسانهای
#آداب_مصرف
@mojahede_majazi
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚪️استاد رائفی پور
#حجاب
☑️از تهاجم فرهنگی تا جنگ نرم
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@mojahede_majazi