🔴کان عبری: بلایی که امروز سر ما آمده است تقصیر آمریکاست. زمانی که انصارالله یمن به آرامکو حمله کرد آمریکایی ها هیچ کاری نکردند. عربستان هم متوجه شد که تنها راه امنیت کشورش توافق با ایران است؛ بدترین اتفاقی که می توانست در این زمان رخ دهد همین توافق است.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
🔴اینستکس تعطیل شد؛ تشت رسوایی اصلاحطلبان بر زمین افتاد!
♦️بعد از خروج آمریکا از برجام، سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) برای نگهداشتن ایران در برجام سراب اینستکس را راهاندازی کردند.
♦️در اینستکس قرار بود اروپا نفت ایران را خریداری کند در مقابل نیز ایران بتواند کالاهای مورد نیاز خود را از کانالهای مشخص تامین کند؛ در واقع اینستکس همان نفت در برابر غذا بود.
♦️آن زمان اصلاحطلبان اینستکس را دستاوردی بزرگ تلقی میکردند؛ دستاوردی که قرار بود «تحریمهای فراسرزمینی آمریکا را دور بزند» و موجب «تجارت شرکتهای اروپایی بدون ترس از تحریمهای آمریکا با ایران» بشود!
♦️اکنون پس از نزدیک به چهار سال اینستکس بدون یک یورو منفعت برای اقتصاد ایران تعطیل شد!
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir