سخنگوی سپاه: پرونده حاج احمد متوسلیان همچنان مفتوح است / از سخنان فرمانده کل سپاه برداشت نادرست شده است
سردار رمضان شریف:
🔹از سخنان فرمانده کل سپاه در دیدار با خانواده معظم حاج احمد متوسلیان برداشت ناصواب شده و برخی اشخاص و رسانه ها تلقی شهادت قطعی حاج احمد متوسلیان را داشتهاند.
🔹در وضعیت جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان و سرنوشت قطعی ایشان تاکنون تغییری حاصل نشده است.
🔹 پرونده وی و همراهان " کاظم اخوان ، تقی رستگار مقدم و سید محسن موسوی " که در ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۶۱ در منطقه "باره" لبنان توسط نیروهای فالانژ ربوده شده اند، همچنان مفتوح و توسط مراجع سیاسی و حقوقی کشور در حال پیگیری است
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴رشد ۱۱ هزار واحدی شاخص بورس در نخستین روز معاملاتی هفته
🔹شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (دوشنبه، ۱۴ فروردین) با ۱۱ هزار و ۲۳۵ واحد افزایش در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۹ هزار واحدی ایستاد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
4.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چاهزاده گیمر از آب در اومد🤣
منوتو یه کلیپی از چاهزاده و ننهاش داده بیرون ، چاهزاده خیلی شیک نشسته پشت مک بوکش مثلا داره کار میکنه بعد یهو برنامه استیمش (برنامه مخصوص بازی کامپیوتری) اجزا میشه ، اونم سریع هول میشه و برنامه رو میبنده 00:30
لامصب به بهانه کار سیاسی کار که نمیکنی از ننهات هم پول توجیبی میگیری که بشینی پا لپ تاپ بازی کنی؟
چقدر تو مفتخوری😂😂😂
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
دهباشی یه سند گذاشته مبنی بر اطعام فقرا در رژیم گذشته (تصویر۱)
اصل ماجرا اما در سند شماره ۲ است که ساواک از حکومت میخواهد برای فریب افکار عمومی در چند نقطه از جنوب شهر تهران که اغلب فقیرنشین بودند ، اطعام دهد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
افزایش قربانیان انفجار کافه در سنپترزبورگ
▪️مظنون انفجار بازداشت شد
🔹وزارت بهداشت روسیه ساعتی پیش، گزارش داد که تعداد قربانیان انفجار رخ داده در مرکز سن پترزبورگ به ۳۲ نفر افزایش یافته است. طبق این اطلاعات، وضعیت ۱۰ نفر از مجروحان این حادثه وخیم است.
🔹همچنین کمیته تحقیقات فدراسیون روسیه دقایقی قبل اعلام کرد که «داریا ترپووا» مظنون به دست داشتن در انفجار کافه در سن پترزبورگ، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
tn.ai/2874716
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
پاسخ مثبت دکتر رئیسی به دعوت ملک سلمان برای سفر به ریاض
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴توییت فرزند شهید همت درباره خیانت اکبر گنجی در زمان جنگ
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
⭕️ رئیسجمهور با استعفای نوری موافقت کرد
🔹رضامراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان بهعنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش منصوب شد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 دلگویه یک دختر بلوچ برای جناب مستطاب مولوی عبدالحمید
✍جناب مولوی عبدالحمید ؛ سلام علیکم
▪️من دختر پدری هستم که از مریدان شما و نمازگزارانی است که نماز جماعتش را همیشه به امامت شما اقامه می کند. اما این پدر اجازه نداد من و هفت خواهرم همسر آینده خودمان را انتخاب کنیم و زمانی که هنوز در حال و هوای کودکی مان بودیم ما را به عقد مردانی در آوردند که چندین سال از ما بزرگتر بوده و قبل ما چند همسر اختیار کرده بودند. به خودمان آمدیم چندین کودک در آغوشمان بود تنها در میان خانواده و دریغ از مهر و محبت همسری... گویا به دنیا آمده بودیم که کنیزی مردان مان را بکنیم و حق انتخاب واعلان نظر را نداشتیم، حتی لباسمان را آن مردان انتخاب می کردند..
▪️می خواستم حضوری مانند آن دخترانی که بدون پوشش اسلامی به راحتی در مسجد مکی خدمت شما رسیدن شما را از نزدیک ببینم و آشکارا، درد دل هایم را بگویم، ولی جرات نداشتم ؛ ترسیدم توسط بعضی از همین مردان، ومریدان شما حذف شوم وبدنم در کنار خیابان بی جان پیدا شود جناب مولوی کاش توریست هایی که مسجد مکی را دیدند مادران و خواهران مظلوم من را در جاده های استان سوار بر عقب وانت و تویوتا می دیدند!. مادران و دخترانی که در عرف #مردسالارانه ی تجویزی حضرت تان و مولوی های تحت زعامت تان، فقط به جرم دختر بودن محروم از امکانات اولیه هستند.
▪️ اگر نادان به این رسوم جاهلانه ی زن ستیز و بدیهیات هستید ، امامت جاهل در مسجد مکی خطاست و چنانچه آگاه به این ظلم هستید سکوت تان خیانت است. نمی توان سهم منِ دختر اسیر در تفکرات شما و پدرم، فقط اخم و سکوت تان باشد ولی سهم آن دخترک بهایی کشف حجاب کرده در مسجد مکی لبخند و نوازش شما باشد! اگر در نگاه شما ملاک انسان بودن، فقط کشف حجاب ، آرایش ، عشوه گری و رقص است به پدران ما بگویید به ما هم فقط کمی اجازه بدهند تا استعداد و انسانیت خودمان را در محراب مسجد مکی به محضرتان اثبات کنیم!!
▪️جناب مولانا عبدالحمید: اگر صدای من به هر نحوی به گوش شما که امروز مدعی آزادی و حقوق زنان و مخالف ظلم هستید ،رسید ، لطفا #علنی در خطبه های نمازجمعه یتان بفرمائید که دیگر هیچ پدر و مردی حق ندارد دختر بلوچ را به اجبار عقد مردان چند همسری که بزرگتر از آنهاست در آورد. چند همسری های اجباری و مردسالاری های وحشتناک و غیرانسانی که خلاف سیره پیامبر اعظم است را ظالمانه بدانید و قویاً محکوم کنید.
▪️من و دیگر دختران مظلوم بلوچ منتظر واکنش و حمایت شما هستیم. به امید آن روز که دختران بلوچ با پوشش اختیاری خودشان مانند توریست های امروز مسجد مکی بتوانند آزادانه شما را ببینند....
✍ارادتمندتان : یک دختر بلوچ مظلوم
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 هم اکنون تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع حرم شهید میلاد حیدری در شهرستان قرچک
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴شهادت ۹۴ فلسطینی طی ۳ ماه
🔹وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که از اوایل سال میلادی تاکنون، ۹۴ فلسطینی به دست نظامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
♦️حذف استقلال از آسیا قطعی شد
ایرنا نوشت:
🔹بر خلاف برخی گمانهزنیها درباره احتمال بازگشت استقلال به آسیا، این تیم با توجه به عدم تسویه بدهیها تا تاریخ ۱۱ فروردین ماه به صورت قطعی از حضور در لیگ قهرمانان آسیا حذف شده است.
🔹 با توجه به اینکه مهلت نهایی کنفدراسیون فوتبال آسیا ۳۰ مارس یا همان ۱۱ فروردین بود، از فدراسیون فوتبال خبر میرسد که باشگاه استقلال با توجه به عدم تسویه بدهیهایش، از پروسه کسب صدور مجوز حرفهای کنار گذاشته است و به صورت قطعی نمیتواند فصل آینده در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کند.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷مجاهد بصیر🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈