درخواست رژیم صهیونیستی از توییتر برای حذف حسابهای رهبر انقلاب
🔹وزیر مسائل راهبردی و دیپلماسی عمومی رژیم صهیونیستی در نامهای به جک دورسی، مدیرعامل توییتر، از وی خواست حسابهای کاربری رهبر انقلاب در این شبکه اجتماعی را مسدود کند.
🔹در این نامه تصریح شدهاست، رژیم صهیونیستی آماده هرگونه همکاری با توییتر است تا حسابهای آیتالله خامنهای در این شبکه اجتماعی مسدود شود/ مهر
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ مجله تصویری سیاسی
✅ تبیین منظومه فکری حضرت علامه امام خامنه ای (مدظله العالی)
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@moje30
╚══••⚬🆕⚬••═╝
🔴 خبر انتقال طلا از ونزوئلا به ایران دروغ است
🔻حجت الله سلطانی (سفیر ایران در کاراکاس):
🔹تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ونزوئلا و ایران و چندین کشور دیگر کارایی خود را از دست داده.
🔹اگر آمریکا بحرانی به وجود بیاورد امنیت دریانوری بینالمللی را متزلزل خواهد کرد.
🔹خبر انتقال ۹ تن طلا از ونزوئلا در برابر سوخت به ایران ۱۰۰ درصد دروغ است زیرا راه های دیگری مانند معامله پایاپای با صادرات نفت در برابر کالا و مواد غذایی، قهوه و کاکائو و کالاهای زیادی وجود دارد که می توان معامله کرد اما رسانه های مغرض اخبار دروغینی درباره تبادل طلای ونزوئلا در برابر سوخت ایران منتشر کردند.
🔹 رسانه های غربی در صدد فضاسازی منفی علیه ایران و ونزوئلا برای پوشاندن شکستشان دربرابر افکار عمومی محافل بین المللی هستند.
موج سی: آنچه یڪ تحلیلگر سیاسی باید بداند.
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
✍/ آیتالله بهجت(ره):
🔹تا انسان از بیهوده گویی و بیهوده
کاری اجتناب نکند،نمیتواند در نمازش
خاضع باشد و حضور قلب داشته باشد.
#درس_اخلاق_مجازے
.
.
به رخ کشیدن اقتدار.pdf
583.6K
🔴 دنیای عجیبی داریم
همونا که واسه آرمان عبدالعالی هشتگ نه به اعدام میزدن الان خواهان مجازات اعدام برای پدر رومینا اشرفی شدن
همونا که هشتگ نه به کودک همسری میزدن دارن واسه دوستی دختر ۱۴ ساله با یه پسر ۳۵ ساله داستان عاشقانه میسازن!
▪️البته که باید مجرم مجازات بشه
ولی این تناقض در رفتار از سر دلسوزی برای مقتول نیست
▪️آرمان پسری بود که غزاله رو با میله کشت،قطعه قطعه کرد و اون رو توی کیسه زباله انداخت تو آشغالی که تا امروز هم پیکرش پیدا نشده!
ولی هشتگ زدن نه به اعدام آرمان و...
▪️همین افراد تا اسم ازدواج توی سن پایین میاد داد و فریاد میکنن که جلوی کودک همسری رو بگیرید و...
▪️الان دارن واسه فرار دختر ۱۴ ساله با پسر ۳۵ ساله داستان عاشقانه مینویسن!!
آسیبهای این فاجعه باید جز به جز بررسی بشه توسط افراد کارشناس
مشکلات فرهنگی داره بیداد میکنه ولی مسببین طلبکارن!
*علی سیستانی*
#سند_2030
🔴 کارهای تیم رسانهای #علی_لاریجانی در روزهای اخیر به چندشآورترین مرحله خود رسیده است!
بعد از حقه و کلکهایی که در ماجرای پیامهای تقدیر و تشکر زدند و البته رسوا شدند، حالا در عکسهای منتشر شده از دیدار امروز، فرماندهان #نیروهای_مسلح را دست به سینه لاریجانی کرده!
.
کابوس کاراکاس برای قاتلان حاج قاسم
🔹آمریکایی ها می گفتند ایران پس از ترور ژنرال سلیمانی، از سوریه عقب می نشیند.
♦️اما رویای آنها کابوس شد، وقتی دیدند ایران وارد کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) شده و ونزوئلایی ها تصویر سردار سلیمانی را کنار قهرمانان آمریکای لاتین گذاشته اند.
🔹چی فکر می کردند و چی شد؟ به تعبیر قرآن کریم "ام یریدون کیدا. فالذین کفروا هم المکیدون. آیا می خواهند مکر بورزند؟ پس کافران، مورد مکر الهی هستند".
♦️کریس مورفی سناتور آمریکایی 14 دی ماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناک تر بود یا الان که کشته شده؟»
🔹همین سناتور درباره پرتاب موشک ماهوارهبر گفت «پرتاب ماهواره نظامی، سندی بر این واقعیت است که سیاست دولت ترامپ، فقط به تقویت ایران انجامیده و باعث شده تا تهاجمیتر عمل کند. در مقایسه با ۴ سال گذشته، ایران در خاورمیانه تقریبا از هر جهت قدرتمندتر، و آمریکا ضعیفتر شده است».
.
از برجام چه می خواستند
که از شکست تحریم شادمان نیستند؟!
🔹کسانی که ادعا می کردند بنزین صادراتی ایران به خاطر گل روی برجام به ونزوئلا رسید، می توانند توضیح دهند چرا روزنامه های بزک کننده برجام، از رسیدن نفتکش های ایران به ونزوئلا خوشحال نشده و از پرداختن به این رویداد مهم در تیتر های اصلی خودداری کرده اند؟!
♦️کافی است این نوع پرداخت -نپرداختن و سانسور!- را با نوع پرداخت نشریات انقلابی مقایسه کنید که اتفاق راهبردی "شکستن حصار تحریم ها" با وجود لافزنی های آمریکا را تیتر اول خود کردند. راز این استقبال و آن ناخرسندی در چیست؟
🔹چرا نشریاتی در کشور، از تحقیر آمریکا و شکست تحریم ها ناشادند؟ مگر همین ها وعده لغو تحریم ها در ازای واگذاری امتیازات هنگفت را نمی دادند و وعده شان بر عکس نشد؟!
♦️چرا در حالی که آمریکا عزادار ضرب شست ایران است، نشریات بزک کننده برجام هم ناخرسند به نظر می رسند؟ هدف آنها لغو تحریم ها بود یا پیشبرد اراده زورگویانه غرب؟ با هدف اول، فروش بنزین و دریافت پیشاپیش هزینه آن شادی بخش است. اما در صورت داشتن هدف دوم، عزادار شدن طبیعی است.
✅ گزارش روز (چهارشنبه 7 خرداد)
🔴 اندیشکدههای غربی ۳۰ سال از رهبر انقلاب فاصله دارند
مقام معظم رهبری از مدتها قبل موضوع افول آمریکا را تبدیل به یک گفتمان مطرح در عرصه بینالمللی تبدیل کرد، اما اکنون شخصیتها و اندیشکدههای غربی که شاهد فروریختن ستونهای قدرت کاخ سفید هستند به بیان و اعتراف افول آمریکا روی آوردهاند.
گزارههای خبری: 1- مقام معظم رهبری در پنجم مردادماه سال ۷۹ در مورد افول آمریکا فرمودند: «نفوذ امریکا رو به افول است. بعد از دوران جنگ سرد، بعد از افول و انحلال شوروی، آنها ادّعا کردند که ما باید رئیس امپراتوری بزرگ دنیا باشیم؛ اما دنیا حتّی بهعنوان یک ابرقدرت نافذ الکلمه هم دیگر از آنها حرفشنوی ندارد.» ایشان در سال ۱۳۷۰ نیز فرموده بودند؛ «قدرت استكبارى امريكا هم از بين خواهد رفت، او هم متلاشى خواهد شد، اين قدرت جهنمى ماندنى نيست.» 2- «جان میرشایمر»، اندیشمند برجسته روابط بینالملل آمریکایی در آخرین مقاله خود در روزهای اخیر با نام «ملزم به افول؛ ظهور و افول نظم بینالمللی لیبرال» به تضعیف نظم لیبرال تحت هدایت آمریکا پرداخته و نوشته است: «با پایان جنگ سرد، یک دوره از تاریخ سیاست جهانی به پایان رسیده و دوره جدیدی در روابط بینالملل آغاز شده است؛ در این دوره، با ناکامیهای پیدرپی قدرتهای بزرگ بهویژه ایالاتمتحده مواجه هستیم.» 3- «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز معتقد است: «افول امریکا الآن پیش روی چشم ما در حال وقوع است.» 4- «ریچارد هاس» رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا نیز میگوید: «یکی از مشخصههای بحران کنونی، نبود نقش رهبری جهانی آمریکا است. آمریکا نتوانست دنیا را در تقلا برای مقابله با خود ویروس یا تأثیرات اقتصادی آن با هم همراه کند. حتی آمریکا نتوانست در نوع رسیدگی به این مشکل در داخل کشور خود بهعنوان الگویی برای جهان خود را نشان دهد. دنیای بعدازاین بحران، دنیایی است که آمریکا کمتر در آن سلطه دارد.»
نکته راهبردی: جهان تقریباً سه دهه از پیشبینی رهبر معظم انقلاب عقب است. اگر مسئولان جمهوری اسلامی از همان روزها برای چنین روزی آماده میشدند، اکنون اقتصاد ما در یک وضعیت مناسبتری بود و در همراهی این اقتصاد قوی با نیروهای نظامی قدرتمند میتوانستیم عرضاندام جدیتری در عرصههای اقتصادی و صنعتی منطقهای و بینالمللی داشته باشیم.