🔰عملیاتی با اسم رمز #هیچ_انگاری
✍آن چنان که از رصد رسانه های خارجی و برخی دنباله روهای داخلی آنان بر می آید، اصلی ترین و موثرترین پروژهای که در قبال اقدامات دولت سیزدهم در پیش گرفته اند، هیچ انگاری و کوچک نمایی از فعالیت های صورت گرفته میباشد؛
✳️وقتی اعلام میشود که آمار تلفات کرونا از حدود750 به 50 نفر رسیدهاست؛ وقتی اعلام میشود حقوق کارکنان بدون استقراض از بانک مرکزی صورتگرفته است؛ وقتی اعلام میشود تجارت خارجی با یکی از کشورهای منطقه پساز سفر رییسجمهور سهبرابر شدهاست: وقتی اعلام میشود ایران عضو دائمی اجلاس شانگهای شدهاست؛
وقتی اعلام میشود تورم سیر نزولی داشته و بودجه 1401 براساس کنترل تورم تدوینشده است؛ وقتی اعلام میشود سفرهای استانی پیشینه و پسینه ای دارد و با برنامهریزی کامل صورت میگیرد و... چاره ای برای رسانههای خارجی جز تمسک به گزاره «خب چی شد؟!!» وجود ندارد و باید اعتراف کرد که به طرز هنرمندانه ای این هدف خود را دنبال میکنند.
❇️نکته جالبتر این که برخی در این ورطه پا را فراتر گذاشته و از هم اکنون اقدامات آینده را زیر سوال میبرند؛ به این بیان که این رسانه ها نه با گزاره «خب چه شد؟!!» که با گزاره «خب چه خواهد شد؟!! » به مصاف دولت سیزدهم رفته اند؛ البته خود این حرکت از اعتماد و اعتقاد این افراد به دولت پرده برمیدارد و اذعان تلویحی به صادق القول بودن دولت میباشد؛ برای مثال پساز اعلام رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنیبر تدوین بودجه 1401 با فرض ادامه تحریمها و همچنین پیشبینی رشد اقتصادی 8 درصدی در سال آینده، عباس.ع که از روزنامهنگاران افراطی اصلاحطلب به شمار میآید در توئیتی ضمن اعتراف تلویحی به تحقق رشد اقتصادی 8 درصد نوشت:« کشوری که چند سال رشد منفی داشته با حداقل کوشش دوباره به رشد مثبت حتی با ارقام بالا برمیگردد رشد8 درصد بدون حل برجام تا حدی قابلقبول است ولی با برجام باید همان 13 درصد سال95 باشد»
فارغ از این که طبق چه آماری مدعی رشد 13درصدی در سال95 شده اند، توضیح نمیدهند اگر با حداقل کوشش این رشد حاصل میشود چرا دولت مطبوع این طیف از همین حداقل کوشش خودداری میکرده است؟
لکن نکته قابل توجه این است که حتی در صورت تحقق رشد اقتصادی 8درصد، این افراد با بیان این که اتفاق خاصی نیفتاده است به تحقیر اقدامات دولت خواهند پرداخت.
✅در پایان گفتنی است که پروژه هیچ انگاری، اختصاصی به این ایام نداشته و با اندک تفاوتی مسبوق به سابقه است؛ اوایل انقلاب که عده ای اصل انقلاب را زیر سوال میبردند و مدعی میشدند که با انقلاب، اتفاق خاصی رخ نداده است حضرت امام(ره) در واکنش به این اظهارات فرمودند:
«اگر در بين شما #خائنانى آمدند و گفتند «چه شد»، جواب اين است كه چه مى خواهيد بشود؟ بالاتر از اين چه كه ما دست #اربابهاى_شما را كوتاه كرديم و ما خائنها را بيرون كرديم. لكن اين مقدار كافى نيست. ما بايد جلو برويم، ما بايد يك ايران، يك ايران آباد، يك ايران آزاد، يك ايران مستقل يك ايرانى كه همه قشرهاى آن در رفاه باشند [بسازيم]، ما مىخواهيم همچو ايرانى باشد؛ و اين #ريشه_هاى_گنديده مانع هستند.»
صحيفه امام، ج7، ص451
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
🍃🌸 تبیین شخصیت با عظمت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی ، امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾
🍃🕯 (قسمت سوم)
🍃🌹حضرت فاطمه زهرا
⚘ ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾
🍃🌹همتراز علیّبنابیطالب
⚘ ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾
دربارهی حضرت زهرا (سلام الله علیها) با همین چشم مادّی ظاهربین که نگاه کنیم -حالا آن چشمهای حقیقتبین و واقعبین و عرشی جور دیگری ممکن است ببینند، چیزهای دیگری را ببینند- [میبینیم که] این بزرگوار از طرفی دختر عالیمقام پیغمبر است؛ دختری که پیغمبر دست او را میبوسد، جلوی پای او بلند میشود، در هر سفر آخرین دیدار او از خانهی زهرا است و از آنجا به سفر میرود، از سفر که برمیگردد اوّلین جایی که سر میزند و سلام میکند خانهی زهرا است؛ یک چنین دختری. از طرفی بانویی دارای عصمت است؛ مرتبهی عصمت مرتبهی عجیبی است، منزلت فوقالعادهای است. از طرفی همتراز علیّبنابیطالب است؛ علیّبنابیطالبِ با آن عظمت، علیّبنابیطالبی که چشم عالَم وجود شبیه او را بعد از پیغمبر مشاهده نکرده؛ فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) همسرِ همتراز یک چنین شخصیّتی است. از طرفی مادر چهار خورشید درخشان است که دو نفرشان امام معصومند و از طرفی سرسلسلهی نسل مبارک پیغمبر اعظم است که امروز بحمدالله بعد از ۱۴۰۰ سال، میلیونها انسان در سراسر جهان به این نسبت مفتخرند؛ سرسلسلهی این نسبت فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است.
🎙بیانات در ارتباط تصویری با مداحان
🗓 ۱۵ بهمن ماه
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
♨ راهبرد ایران برای حل مسائل افغانستان
* طی روز گذشته نشستی بینالمللی با حضور نمایندگان سازمان همکاری اسلامی و نمایندگان سازمان ملل و برخی کشورها همچون آمریکا، جین، روسیه و ... در راستای حمایت از افغانستان در اسلامآباد پاکستان برگزار شد. در این نشست اکثریت وزرای خارجه کشورهای منطقه همچون ایران، عربستان و ترکیه حضور پیدا کرده بودند. همچنین نمایندگان نزدیک به ۶۰ کشور اسلامی برای شرکت در این نشست به اسلامآباد سفر کردهاند. این اولین نشست بینالمللی درباره افغانستان از زمان به قدرت رسیدن دوباره طالبان است. در رابطه با این نشست و تأثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران بر تحولات افغانستان ذکر چند نکته ضروری است؛
1⃣ این نشستها در قالب حمایت از مردم افغانستان و کمک به این کشور جهت جلوگیری از بحرانهای اجتماعی و انسانی است؛ اما بر همگان روشن است که ماهیت این نشستها صرفنظر از مسائل انسانی، تأثیرگذاری بازیگران منطقهای و جهانی بر تحولات افغانستان است.
2⃣ از زمان به قدرت رسیدن طالبان، میلیاردها دلار کمک مالی که برای افغانستان در نظر گرفته شده بود، در تابستان امسال به حالت تعلیق درآمده و این نشست به دنبال راهحلهایی برای کمکرسانی به این کشور است.
3⃣ بسیاری بر این باورند که برگزاری این نشست در پاکستان با هدف به رسمیت شناخته شدن طالبان صورت گرفته است. این در حالی است که تاکنون هیچ کشوری دولت طالبان را به رسمیت نشناخته است.
4⃣ راهبرد جمهوری اسلامی ایران در افغانستان مبتنی بر چند گزاره است: الف) حکومت فراگیر واقعی و مؤثر که همه اقوام و مذاهب افغانستان در آن نقش داشته باشند؛ ب) ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم افغانستان؛ ج) عدم مداخلات خارجی توسط بازیگران فرامنطقهای و عدم حضور آنها در این کشور؛ د) حل مسائل افغانستان با گفتگوهای بین جریانی. این چهار گزاره راهبردهای اصلی ایران در رابطه با افغانستان است که در صحبتهای وزیرخارجه در این کنفرانس هم منعکس شد.
5⃣ مسائل کنونی افغانستان و مشکلاتی که این کشور با آن درگیر است ناشی از حضور ۲۰ ساله آمریکا و مداخلات کشورهای خارجی است. اکنون نیز آمریکا در ادامه راهبرد بیثباتسازی افغانستان، به دنبال شکلدهی هستههای داعش در این کشور است؛ بنابراین حضور این کشورها در نشستهای اینچنینی بیشتر در جهت همان تأثیرگذاری بر مسائل افغانستان است.
👈نکته آخر
در مجموع میتوان گفت که تحولات افغانستان بر روی سایر کشورها همچون ایران تأثیر مستقیم دارد؛ ازاینرو، نقشآفرینی تهران در ایجاد ثبات در این کشور ضروری است.
✍ محمدرضا فرهادی
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
⭕️ افشای آبروریزی امنیتی و اخلاقی رئیس سابق موساد
🔻شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی افشا کرد «یوسی کوهن» در سال ۲۰۱۸ و در هواپیما با یک مهماندار زن و همسرش به گفتوگو نشسته و اسرار دولتی را در اختیار آنها قرار داده؛ بهطوریکه با افتخار از جزئیات عملیاتهای موساد در سرتاسر جهان سخن گفته و اطلاعاتی از سفرهایش را به آنها داده است.
🔻«گای شیکر» همسر این مهماندار که یک تاجر معروف است، گفت: کوهن داستانهای زیادی از جمله از موساد برای ما تعریف کرد. او خیلی وراج بود. به ما گفت موساد با پزشک مخصوص یکی از رهبران عرب در ارتباط است.
🔻شیکر همچنین گفته کوهن بارها به همسرش پیام داده، با الفاظ نامناسبی او را خطاب قرار داده، تلاش کرده با او ارتباط بگیرد و به مدت ۲ سال با او روابط پنهانی داشته است. او خطاب به کوهن گفت: تو خانوادهام را نابود کردی.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
🔴چرا شما ناراحتید؟!
✍شواهد موجود حکایت از آن دارد که متن مذاکرات وین متفاوت با آنچه که در رسانههای غربی انعکاس مییابد در جریان است؛ اگرچه رسانهها در بیان مواضع خود آزادند ولی واقعیت آن است که با نواخته شدن ترانه عزت در مذاکرات وین، طرف مقابل با تجدیدنظر در سیاستهای پیشین، از مواضع ظالمانه خود عقبنشینی کرده و حاضر به پذیرش سند پیشنهادی ایران شده است.
✳️لکن بااینهمه، مطلبی که فهم و هضم آن در این شرایط دشوار مینماید ناراحتی و دلخوری بعضی از جریان های داخلی از این اتفاقات است؛ زمانیکه جمهوری اسلامی پیشاز شروع مذاکرات از شروط خود برای احیای برجام سخن می گفت، عدهای در داخل با بیان اینکه این شروط، غیرواقعی و غیر قابلدستیابی است سعی در کاهش قدرت چانهزنی تیم مذاکرهکننده داشتند؛ بهعنوان مثال یکی از همین افراد در کانال شخصی خود نوشت: «من نمیدانم چرا جنابِ خطیبزاده سخنگویِ محترمِ وزارتِ خارجه اینقدر با غربیها رودربایستی دارند. ایران چهار شرطِ اصلی داشت برایِ بازگشتِ مجدد به مذاکراتِ برجام در وین. امّا ایشان فقط سه تا از شروط را اعلام کردند: ابرازِ ندامت و عذرخواهی آمریکا برای خروج از برجام، لغوِ همه تحریمها و ضمانت خارج نشدن از برجام.
شرط چهارم، که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا میبایستی دو دور کولی دور میدان آزادی به جناب آقای رئیسی بدهند را ذکر نکردند »
❇️حقیقتاً سوالی برای نگارنده پیش آمده است که اگر این افراد -آن چنان که خود میگویند- به ایران و ایرانی دلبسته و علاقهمند هستند چرا از عقبنشینی طرف مقابل ابراز ناراحتی میکنند؟ بااینوجود ادعای ملیگرایی و میهنپرستیِ این افراد چه مقدار قابل پذیرش است؟ یا چرا این افراد از تطابق حداکثری مواضع خود با دشمنان قسم خورده این مرز و بوم شرمنده نمیشوند؟
✅ برای پی بردن به علت ناراحتی برخی از جریان های داخلی از روند مذاکرات، از تاریخ کمک میگیرم؛ نقل است که در صدر اسلام، منافقانی که در سایه امنیت حکومت اسلامی زندگی میکردند شاخصه های رفتاری خاصی داشتند که برخی از آن ها در قرآن کریم هم مطرح شده است؛ از جمله ویژگی های این افراد در آیه 120 سوره مبارکه آل عمران چنین بیان شده است: «اگر برای شما خیر و خوشی و پیروزی و غنیمت رسد آنان را بد حال و دلتنگ می کند و اگر بدی و ناخوشی و حادثه تلخی رسد به سبب آن خوشحال میشوند.»
و بالاخره در پایان گفتنی است که ای کاش این افراد مصداق این آیه شریفه نبوده و صرفا به دلیل عدم اطلاع، چنین اظهاراتی را کرده باشند.
#بازوان_تحریم
#جریان_تحریف
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
جذب بیبرنامهی طلبههای باانگیزه/دانشجویی تربیت میشود که مفید نیست
اظهارات شنیدنی استاد رحیم پور ازغدی در نمازجمعه این هفته مشهدالرضا
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:اگر حوزه و دانشگاه نتوانند از پس حل مشکلات دنیوی و معنوی مردم بربیایند، میشود حوزه و دانشگاه ناکارآمد و وسایل و ابزاری که جامعه را به سوی هدف به قدر کافی و لازم پیش نمیبرند .
به گزارش تابناک رضوی، حسن رحیمپور ازغدی پیش از ظهر جمعه در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه مشهد مقدس در حرم مطهر رضوی، با اشاره به ۲۷ آذرماه، سالروز شهادت شهید مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، اظهار کرد: برای وحدت حوزه و دانشگاه خونهای زیادی به زمین ریخته شد و با خون امثال شهید بهشتیها، شهید مفتحها و این ترورها ادامه دارد.
وی ادامه داد: دهه شصت امثال مفتحها و مطهریها را میزدند، در دهه هشتاد و نود امثال فخریزاده و شهدای هستهای را میزنند، همه این ترورها که اتفاقأ از سوی غرب و عاملان غرب و در دهه شصت توسط جریانهای به اصطلاح روشنفکر دینی با گرایش چپ مثل فرقان و منافقین صورت میگرفت نشان داد خشونت و ترور ایدئولوژی چه کسانی بود و در برابر منطق، علم، بیان، زبان و قلم چه کسانی دست به اسلحه بردند و کشتند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه معنا دارد، خاطرنشان کرد: زمانی قبل از انقلاب به این معنا بود که روحانیون و دانشگاهیان به همدیگر نگاه کنید، سلام کنید و به هم توهین نکنید، یک مرتبه بالاتر پیش آمد و ارتباطاتی برقرار شد، امثال مرحوم طالقانی و شهید مطهری و امثال آنان گام دومی برداشتند و گفتند حالا با هم گفتوگو کنید، به هم نزدیک شوید و دین و مسائل اجتماعی را به بحث بگذارید که انجمنهای اسلامی مهندسین و پزشکان و دانشجویان راه افتاد و در دهههای چهل و پنجاه، سوال و گفتوگو در رابطه با اسلام معاصر و مشکلات داخلی و خارجی و فرهنگی و سیاسی مطرح شد.
وحدت حوزه و دانشگاه وارد مسائل تمدنی شده است
وی گفت: گام سوم وحدت این بود که باهم اقدام کنید، یعنی علمای مجاهد و روشنفکران مسلمان دست در دست دادند و انقلاب شد، البته نه همه حوزه و نه همه دانشگاه، بخشی از حوزه و دانشگاه بودند که نه به انقلاب میاندیشند، نه به اصلاح، نه به وحدت و نه پاسخگوی مردم خودشان بودند، بیشتر دنبال گذران زندگی خودشان بودند.
رحیم پور ازغدی با تأکید بر اینکه الان دیگر توقع از وحدت حوزه و دانشگاه با دهه شصت و هفتاد خیلی متفاوت است، ابراز کرد: شرایط جدید، مشکلات و موقعیت جدید دارد، حالا باید وارد حل نهایی مسئله دولتسازی و پروژه مسائل تمدنی شد؛ وحدت حوزه و دانشگاه در مرحله تمدنسازی و عبور از آخرین مراحل دولتسازی یعنی اصلاح یک سیستم درست حاکمیت و مدیریت بحثی دقیق و پیچیده است.
وی اضافه کرد: دیگر بحث تعارف و خوش آمد نیست، صحبت حل مسئله است که باید سال به سال و گام به گام جلو برویم و به حدی برسیم که مردم احساس کنند بخشی از مسائلشان نسبت به سال قبل در حوزه دولتسازی اسلامی حل شده، مشکلاتشان کمتر شده و تبعیض، فاصلههای طبقاتی و فساد در حکومت کمتر شده است.
مسئولیت حوزه و دانشگاه در حل مشکلات نظری و عملی
رحیمپور ازغدی یادآور شد: اگر حوزه و دانشگاه راهحلهای بهروز و محسوس برای حل مشکلات نظری و عملی جامعه خودمان و در مرحله بعد، جامعه جهانی نداشته باشند و نتوانند مدلسازی کنند و در حل مشکلات راه حل بدهند، این حوزه و دانشگاه به قدر لازم و کافی کارآمد نیستند، به مسئولیتشان در برابر خداوند و بندگان خدا عمل نکردند.
وی با تأکید بر اینکه حوزه و دانشگاه هر دو وسیله هستند نه هدف، گفت: دروس حوزوی و دروس دانشگاهی همه وسیله هستند، یعنی ساختن هرچه پیشروتر و پیشگامتر جامعه، ساختن جامعهای هرچه دینیتر، انسانیتر، اخلاقیتر و علمیتر، جامعهای که احساسات و روابط انسانی و اخلاقی آن دهه به دهه افزایش پیدا کند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی بیان کرد: اگر حوزه و دانشگاه نتوانند از پس حل مشکلات دنیوی و معنوی مردم بربیایند، میشود حوزه و دانشگاه ناکارآمد و وسایل و ابزاری که جامعه را به سوی هدف به قدر کافی و لازم پیش نمیبرند؛ البته حوزه و دانشگاه ما در ۴۰ سال بعد از انقلاب گامهای روی به جلویی برداشتند، برکات و خدمات در حوزه و دانشگاه بعد از انقلاب قابل مقایسه نه در پیش از انقلاب و نه با هیچ کشور اسلامی اما باید وضعیت خودمان را با رقبا و دشمنانمان مقایسه کنیم.
پیشرفتهای حوزه و دانشگاه نسبت به پیشرفت دشمنان کافی نیست.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
🍃🌷حسن ایرلو سفیر ایران در یمن به شهادت رسید.
⚘ شهید حسن ایرلو که از جانبازان شمیایی دوران دفاع مقدس بود در محل ماموریت خود به کرونا مبتلا شد و به دلیل عدم همکاریبرخی کشور ها، متاسفانه در شرایط نا مناسبی به کشور بازگشت و به رغم به کار گیری همه مراحل درمانی برای بهبود وضعیت بیماری ایشان، سحرگاه امروز (۳۰ آذر ۱۴۰۰) به فیض شهادت نایل آمد.
💐 هدیه به روح مطهر این مجاهد فی سبیل الله ، فاتحة مع الصلوات.
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 شهید منصور ستاری
#شهید_هفته
📹 شهيد ستاري و اقدامات نیروی هوایی ارتش در بیان امام خامنه ای(مدظله العالی)
#شهید_ستاری
🌷شهدا را یاد کنیم حتی با یک صلوات🌷
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید علیرضا آل داود در برنامه زنده ، زنده باد زندگی شبکه ۲ سیما:
چرا در اتحادیه اروپا بر روی کودک آزاری بر بستر فضای مجازی حساس هستند؟
صحبت های مهم ترزا می نخست وزیر سابق انگلیس در اجلاس داووس ۲۰۱۸ در خصوص مدیریت فضای مجازی چه بود؟
وام ۱۳ هزار میلیاردی به کدام کسب و کارهای اینترنتی داده شد؟
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
💠 اگر کسی از آبروی مؤمنی دفاع کرد، بهشت بر او واجب میشود
🔻رهبرانقلاب: «مَنْ رَدَّ عَنْ عِرْضِ أَخِیهِ الْمُسْلِمِ وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ الْبَتَّةَ»*.
🔹آبروی مؤمن اینقدر مهم است که اگر کسی از آبروی مؤمن خود دفاع کند -بهحسب این روایت [امیرالمؤمنین(ع) از قول پیامبر(ص)]- بهشت بر او واجب میشود.
🔹حالا معنای واجب شدن بهشت این نیست که دیگر در هر صورت -هرکار کردیم و هرجور شد- این یک تعهد الهی است که آدم را به بهشت ببرد؛ نه، همه چیز دست خود ما است...
🔹بههر حال آنچه در این روایت مورد توجه است و مورد اهتمام است، #آبروی_مسلمان است.
🔺شایعه درست کردن علیه مسلمان، #شایعه را بازگو کردن علیه یک مسلمان، که گاهی یک حرفی علیه کسی زده میشود که آبروی او را به خطر میاندازد و ما [هم] میشنویم آن را- و خب، گاهی خود ما هم ابتداکننده نیستیم اما همان را نقل میکنیم، نقل ما را هم دیگری نقل میکند و همینطور این شایعه گسترش پیدا میکند علیه یک مسلمانی؛ در حالی که بعد معلوم میشود که هیچ چیز نبوده یا اگر هم چیزی هم باشد نباید منتشر کرد و نبایستی آبروی یک مسلمانی را در خط انداخت؛ چه برسد به اینکه در موارد متعددی هم خلاف واقع است.
۱۳۸۳/۱۰/۲۱
⛱ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص۱۴۵.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝