🔺در بسته خبری پیش رو، مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را با هم مرور میکنیم. این صبحانه خبری مفید و مختصر را بخوانید.
🔵 اتحادیه اروپا روسیه را تحریم کرد
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اتحادیه به اتفاق آرا با تحریم روسیه موافقت کرد. این تحریمها ۲۷ فرد و نهاد و توانایی روسیه برای رسیدن به بازارهای مالی را هدف قرار داده است.
🔵 رئیسی دوحه را به مقصد تهران ترک کرد
رئیس جمهور پس از دیدار رسمی با امیر قطر و شرکت در ششمین مجمع سران کشورهای صادرکننده گاز (GECF) قطر را به مقصد ایران ترک کرد.
🔵 محدودسازی ترافیک سرویس بینالملل تکذیب شد
دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی: در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی درخصوص کاهش و یا افزایش پهنای باند بین الملل و اختلال در سرویس دهی اینترنت به کاربران کشور هیچ گونه تصمیم گیری نشده است، لذا هر گونه خبر و مطلب منتشر شده در این خصوص تکذیب می شود.
🔵 مجوز مجلس برای گرفتن ۵ میلیارد دلار وام از روسیه
نمایندگان مجلس به دولت اجازه دادند در سال ۱۴۰۱ تا سقف پنج میلیارد دلار از دولت روسیه برای طرحهای تملک دارایی سرمایهای تسهیلات دریافت کند.
🔵 قوه قضاییه درباره فایل صوتی فرماندهان سابق سپاه: برخورد شدیدی با افراد پرونده شده بود
ذبیحالله خدائیان سخنگوی دستگاه قضا در خصوص پرونده مرتبط با فایل منتشر شده از فرمانده سابق سپاه و روند برخوردها گفت: این فایل چیز جدیدی نبوده و سالها قبل مطرح شده و قبل از انتشار مسئولان محترم سپاه و دستگاههای اطلاعاتی به این موضوع ورود کرده بودند و نسبت به شناساسی تعدادی از افراد در بنیاد تعاون اقدام شد و پیگیری جدی انجام شد و افراد دستگیر شدند و برخوردی که با افراد مذکور صورت گرفت نسبت به سایر پروندهها هم قاطعتر و هم شدیدتر بود و برخی در تمام دوران رسیدگی به پرونده بازداشت بودند و به اشد مجازات رسیدند. او گفت: عیسی شریفی به ۲۰ سال، محسن سجادی نیا به ۳۰ سال، محمود خاکپور به ۵.۵ سال و مسعود مهردادی به ۲ سال حبس محکوم شدند.
🔵 آخرین آمار کرونا در ایران
بنابر اعلام وزارت بهداشت، ۲۲ هزار و ۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۳۹۹ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۶۳۵ نفر رسید.۲۲۳ بیمار کووید۱۹ هم جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۴۹۹ نفر رسید.
🔵 مذاکرات وین در شرف عبور از خط پایان
اولیانوف نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین با ارائه گزارشی از دیدار با نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات وین از پیشرفت عمده در روند مذاکرات خبر داد. اولیانوف درباره پیشرفت مذاکرات گفت: ظاهرا مذاکرات احیای برجام نزدیک به عبور از خط پایان است.
🔵 کمیسیون تلفیق مجددا با حذف ارز ترجیحی مخالفت کرد
محمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ گفت که کمیسیون بر نظر قبلی خود درباره استمرار در پرداخت ارز ترجیحی باقی ماند و لذا بند الحاقی یک تبصره یک بودجه به همان شکل سابق در گزارش تلفیق باقی میماند.دیروز نمایندگان خواستار بررسی دوباره امکان حذف ارز ترجیحی شده بودند و این موضوع به کمیسیون تلفیق برگشته بود.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمد بن جاسم آل ثانی، نخست وزیر سابق قطر:
🔴 کشورهای عربی هرگز در طول تاریخ موضع عزتمندانه ای نداشتند، ما همیشه گوش به فرمان عوامل غربی بودیم! ما تا حالا شریک غربی ها نبودیم بلکه نوکر آنها بودیم!
🔴 ما یک بت ساختیم و آن هم ترس از دست دادن حمایت های آمریکاست، در حالی که تفکر پشتیبانی آمریکا توهمی بیش نیست!
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
🌀 نکتهای در بابِ صیانت از طرحِ صیانت
📝 جواد خسروی
👈 خبر اول: در کشور ..... برای مقابله با آسیبها و تهدیدات فضای مجازی، قوانینی مثل قانون COOPA ،CIPA و قانون نزاکت ارتباطات(Communications Decencey Act) وجود دارد که این قوانین میزان دسترسی به اینترنت را مشخص و محدود میکنند و فیلتر و مسدود ساختن محتویات "غیر اخلاقی" را مجاز می دانند و این فیلترینگ به دو شیوه؛ هم از مبدا با نصب نرمافزارهای خاص در ispها و هم کنترل در مقصد با نصب نرمفزار روی گوشی انجام میشود.
👈 خبر دوم: در کشور..... قانونی با نام منشور اسنوپر تصویب شد که براساس آن شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنتی و تلفن همراه میبایست دادههای مربوط به تمامی تماسهای ایمیلی و پیامکی ارسالی کاربران را به مدت یک سال و برای مراجعه احتمالی پلیس و سازمانهای اطلاعاتی در آینده ضبط کنند. ای. دبلیو.اف نیز یکی دیگر از چندین بنیاد نظارت بر شبکههای اجتماعی این کشور در مورد پورنوگرافی، کودکان، نژادپرستی و مسائل تروریستی است.
👈 خبر سوم : در کشور ..... قوانین «هادویی» و «لوپسی» به عنوان اعمالکنندهی شدیدترین نظارت حکومتی بر فضای سایبری وجود دارد که براساس آن، کاربرانِ ناقض قوانین، از دسترسی به شبکه محروم میشوند و علاوه بر مسدود کردن فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک، شهروندان حق جستوجوی برخی عبارات را در موتورهای جستوجو ندارند...
⁉️ به نظر شما به جای این نقطهچینها نام چه کشورهایی را باید گذاشت؟
🔻 به ترتیب آمریکا، انگلیس و فرانسه هستند که این قوانین را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کردهاند و جالب اینجاست که چنین هیاهوی رسانهای در کشورشان ایجاد نشده! آنهم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکهها و اتاقِ فرمانِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند و وقتی تولیدکنندهی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت میکند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص طرحِ صیانت از حقوق کاربران و حفاظت از سرمایههای انسانی این کشور که نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشد، اینهمه جوسازی می شود....
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
✋
وضعیت فعلی مذاکرات وین
🔸 مثل همیشه باید گفت کار سخت ادامه دارد!
🔺اصلیترین مسئله هم همان خط قرمز نظام، یعنی حفظ و انبار کردن سانتریفیوژهای پیشرفته در داخل کشور است تا با حفظ این زیرساختها بتوان در صورت نقض عهد طرف غربی، غنیسازی را آغاز کرد.
🔹هر چند در این فرایند برخی سانتریفیوژها خراب میشوند، اما به هر حال از گزینه صادر کردن یا انهدام آنها بهتر است! زیرا نگهداری آنها هم با پروتکلهای خاصی انجام میشود. طبعاً آمریکا تاکید زیادی روی این مسئله دارد و حفظ زیرساختها در داخل کشور یک پیروزی بزرگ است.
🔹رژیم صهیونیستی که سرتیم بخش رسانهای- سیاسی طرف غربی در مذاکرات وین است، اینروزها از دو تاکتیک افشای راست و دروغ مفاد مذاکرات + دادن خبرهای خوب مقطعی کاذب استفاده میکند.
🔹 سفر آقای امیرعبداللهیان به وین فقط در صورت توافق برای تشکیل کمیسیون مشترک برجام در سطح وزیر امکان پذیر است وگرنه دکتر باقری از ۶ آذرماه با اختیار امضا به وین رفته است.
🔹واقعیت این است که از روز اول هم خبرها و امیدواریهای صفر و صدی مانند اینکه کار تمام است و امیرعبداللهیان عازم وین است یا اینکه به دلیل توئیت شمخانی مذاکرات شکست خورد و ... همگی دیدگاههای افراطی است.
🔹بهطورکلی این دور از مذاکرات به شدت سیال پیگیری میشود. تا دو هفته گذشته فقط چند مسئله باقی مانده بود که امید حل آنها میرفت اما با رسیدن باقری به وین مشخص شد غربیها قصدی در این خصوص ندارند ولی با مذاکرات مجدد دوباره امیدها زنده شد. لذا باید به شدت از چنین دیدگاههایی پرهیز کرد.
🔹روز شنبه جلسه شورای عالی امنیت ملی با حضور آقای باقری کنی برگزار و ایشان جزئیات دقیق را خدمت مقامات ارشد کشوری ارائه خواهند داد. تا آنزمان هم مشاورین راهبردی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تصمیمات را خواهند ساخت
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
⁉️ در اوکراین چه خبر است؟
🔻حمله روسیه با ترکیبی از حملات سنگین توپخانه ای ، راکتی ، موشک های کروز و بالستیک در کنار حملات هوایی آغاز شده و فعلا و بر اساس اخبار رسیده مراکز نظامی ، خصوصا پایگاه های هوایی و مراکز کنترل و فرماندهی جزو اهداف اولیه بودند.
*نخست وزیر انگلیس در تماس تلفنی با رییس جمهوری اوکراین: غرب نظاره گر نخواهد بود*
🔻بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در تماس تلفنی با " به زلنسکی گفت:" از وقایع در حال وقوع در اوکراین وحشت زده شده و امیدوار است «اوکراین بتواند مقاومت کند» و بریتانیا «در این دوران تاریک» در کنار اوکراینیها ایستاده است.
🔻وزیر اقتصاد آلمان: پس از عملیات نظامی روسیه در اوکراین، آلمان مجبور به خرید گاز و زغال سنگ از کشورهای دیگر خواهد شد.
🔻 گفته شده که ارتش روسیه از بمب ترموباریک استفاده کرده است، سلاح گرمافشاری یا ترموباریک، نوعی بمب یا سلاح است که در ابتدا تودهای از مواد آتشزا در شعاع انفجاری خود ایجاد میکند که با اکسیژن موجود در جو مخلوط میشود. سپس در مرحله بعد، این توده آتش میگیرد. بطوریکه تمام منطقه آتش گرفته شده را نابود میکند
سلاح گرمافشاری ابتدا به کمک یک خرج کوچک، اَبری از غبار انفجاری ایجاد میکند و سپس آن را با خرج دوم محترق میسازد.
بمب گرمافشاری که بمب خلاء هم نامیده شده با استفاده از اکسیژن موجود در هوا برای سوختن، یک ابر انفجاری قدرتمند ایجاد میکنند و با این کار در مقایسه با بمبهای معمولی، انرژی تخریبی خود را در طول زمان بیشتری آزاد میکند. هنگامی که این بمب در فضای سرپوشیدهٔ پناهگاههای زیرزمینی منفجر شود، فشار تخریبی آن به مدت طولانیتری در فضای بستهٔ پناهگاه باقی میماند و باعث تخریب بیشتری میگردد و به این خاطر برای پاکسازی استحکامات و سنگرها سلاحی کارآمد بهشمار میآید.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
⁉️اوکراین چه بود و چه شد؟!
🔰در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین(یکی از جمهوری های شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1370، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
❌انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل 130 موشک بالستیک قاره پیما با برد بین 5 تا 10 هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای 10 کلاهک هسته ای بود که تا کنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع 1700 کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای 33 بمب افکن دورپرواز بود.
❌اما در سال 1373، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند . اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
❌در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
❌"یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب " اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است: " همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد. اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود".
❌آنچه در اوکراین رخ می دهد، انسان را به یاد آنچه در عراق اتفاق افتاد، می اندازد. عراق که زمانی قدرتمندترين کشور عربی بود، تبدیل به کشوری حاشیه ای شده که حتی کارگاهی برای ساخت سلاح سبک هم ندارد و قادر به دفاع از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود نیست.
✅این سرنوشت کشورهایی است که به حمایت و پشتیبانی و وعده های آمریکا و جهان غرب اعتماد می کنند.
✍ دکتر امیرحمزه مهرابی
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
🔴اوکراین با تضمین آمریکا و انگلیس سلاح های خود را نابود کرد، این تضامین حالا کجا هستند؟!
♦️عضو فراکسیون همبستگی اروپایی در پارلمان اوکراین:اوکراین تنها کشوری در تاریخ بشر است که تسلیحات هستهای خود را با تضمین آمریکا، انگلیس و فدراسیون روسیه، واگذار کرد در حالی که در سال ١٩٩۴ سومین قدرت هستهای جهان بود. حالا که بمباران و کشته میشویم، این تضامین کجا هستند؟
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾:
💠 آن کسانی که با توهّم تکیهی به دیگران، و با تکیهی به دیگران گمان میکنند که امنیّت خودشان را میتوانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
📢 پست جالب صفحه صابرین نیوز عراق : ما هرگز ازبایدن نشنیدیم که بگوید اجازه سقوط اوکراین را نمیدهم، او حتی گفت سربازان ما برای اوکراین نمیجنگند
🔹اما ما از قاسم سلیمانی شنیدیم که وقتی داعش به بغداد حمله کرد گفت، من اجازه سقوط بغداد را نمیدهم
🔹فرق است بین متحد واقعی و جعلی!
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
🍃🌺 ۲۴ رجب سالروز فتح خیبر به دست با کفایت حضرت مولی الموحدین آقا امیرالمومنین ، امام علی ، علیه السلام ، در سال هفتم هجری قمری ، بر شما مبارک باد.
🍃💐 پنج دسته گل صلوات هدیه به پیشگاه با عظمت مولای متقیان امام علی ، علیه السلام.
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝