💢تروریست بلافاصله خودکشی کرد
🔹مرکز رسانه قوه قضاییه: صبح امروز فرد مسلحی نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامهریزی شده اقدام به ترور دو قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریزم کرد.
🔹حجت الاسلام والمسلمین رازینی رئیس شعبه 39 و حجت الاسلام والمسلمین مقیسه رییس شعبه 53 دیوان عالی کشور بودند.
🔹در پی این اقدام تروریستی، دو قاضی خدوم – انقلابی و قاطع در برابر مخلان امنیت مردم به شهادت رسیدند.
🔹براساس تحقیقات اولیه، فرد مورد اشاره نه پروندهای در دیوان عالی کشورداشته و نه از مراجعین به شعب دیوان بوده است.
🔹بلافاصله پس از اقدام تروریستی صورت گرفته برای دستگیری فرد مسلح اقدام میشود که وی به سرعت اقدام به خودکشی میکند.
🔹در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عقبه این اقدام تروریستی آغاز شده است.
🔹شایان ذکر است، طی یک سال اخیر، اقدامات گسترده ای از ناحیه قوه قضاییه درخصوص شناسایی، تعقیب، دستگیری و محاکمه عوامل و عناصر وابسته به رژیم منحوس صهیونیستی و اذناب آمریکا، جواسیس و گروهکهای تروریستی صورت گرفته است.
جزئیات بیشتر از ترور 2 قاضی دیوانعالی کشور
ضارب آبدارچی دیوانعالی کشور بوده که با سلاح کلت به سمت قضات شلیک کرده است و پس از ترور اقدام به خودکشی میکند.
بهگفته خبرنگار فارس در مقابل کاخ دادگستری، 3 آمبولانس داخل حیاط پشتی دیوان مستقر شدهاند و درهای دیوان پس از حادثه بسته شد
💢️قاضی محمد مقیسه که بود و چه پروندههای مهمی را بررسی کرد؟
🔹محمد مقیسه، قاضی معروف پروندههای امنیتی و رئیس شعبه 53 دادگاه انقلاب بود. وی در سال 64 به عنوان ناظر زندان قزل حصار منصوب شد و پس از آن دادیار و ناظر زندان رجاییشهر کرج شد. قاضی مقیسه بیش از 30 سال سابقه حضور در دادگاه انقلاب داشته و در محاکمه متهمان سیاسی و اقتصادی بسیاری نقش داشت.
🔹پرونده رهبران بهایی، برخی اغتشاشگران سال 88 از جمله پروندههایی هستند که مقیسه مسئول رسیدگی به آن بودهاست. پرونده ابوالفضل قدیانی و مصطفی تاجزاده در شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست مقیسه رسیدگی شدهاست.
🔹مقیسه هم چنین، مهدی هاشمی، فرزند مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی (رئیس سابق مجمع تشخیص مصحلت نظام) را به صورت غیر علنی در دادگاه انقلاب در سال 2014 میلادی محاکمه کرده بود.
🔹قاضی مقیسه هم چنین در سال 1396، رئیس دادگاه رسیدگی به اتهامات پرونده موسوم به فساد بزرگ نفتی بود که پای بابک زنجانی را به این دادگاه کشاند.
🔹رسیدگی به پرونده موسوم به شاخهای اینستاگرامی نیز به ریاست قاضی مقیسه انجام شده بود.
🔹قاضی مقیسه در سالهای اخیر در بسیاری از پروندههای مهم امنیتی حکم صادر کرده است که از آن جمله میتوان به پرونده نسرین ستوده اشاره کرد. همچنین در هفتههای اخیر صدور حکم 10 سال حبس برای مدیر آپارات از سوی قاضی مقیسه، انعکاس گستردهای در رسانهها داشت.
🔹قاضی مقیسه در فهرست تحریمهای دولت ایالات متحده آمریکا هم قرار گرفته بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اولین تصاویر از محل ترور دو قاضی دیوان عالی در تهران
🚯پرچم آمریکا از کف حیاط دولت ایران جمع شد.
در حالی که تا مدتی قبل در حیاط دولت طرح پرچم آمریکا روی زمین کشیده شده بود تا زیر پای مراجعان قرار بگیرد، این طرح جمعآوری شده است.
#ظریف_طور
23.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دوستانی که میخوان درمورد انجمن حجتیه و مواضعِ عجیب و غریب و متناقضشون اطلاعات کسب کنند، حتما این کلیپ رو ببینند.
⭕️ اگر ترامپ اختیار گرینلند را بگیرد، یک بمب کربنی منفجر میشود
🔣 «دونالد ترامپ» رئیسجمهور جدید ایالات متحده، قصد دارد کنترل گرینلند را در دست بگیرد، اقدامی که میتواند به سود عظیم شرکتهای سوخت فسیلی منجر شود و در عین حال بحران تغییرات اقلیمی را تشدید کند.
🔣 گرینلند دارای منابع عظیمی از نفت (تقریباً ۳۱میلیون و ۴۰۰هزار بشکه معادل نفت) و گاز طبیعی (حدود ۱۴۸تریلیون فوت مکعب) است که طبق ارزیابی سازمان زمینشناسی آمریکا، پتانسیل اقتصادی بزرگی دارد. با این حال، گرینلند در سال ۲۰۲۱ تحت حکومت حزب سوسیالیستی ممنوعیت استخراج نفت و گاز را اعمال کرد.
🔣 ترامپ وعده داده سیاستهای دولت بایدن درمورد توقف پروژههای جدید گاز طبیعی را لغو کند و با شعار «حفاری کنید» از استخراج بیشتر منابع حمایت کند. این تصمیم نگرانیهایی درباره افزایش انتشار کربن و تسریع گرمایش زمین به وجود آورده است.
🔣 مدافعان محیطزیست هشدار میدهند که استخراج منابع گرینلند میتواند به ایجاد یک «بمب کربنی» منجر شود و تعهدات جهانی برای محدودکردن گرمایش زمین به ۱/۵ درجه سانتیگراد را به خطر اندازد.
🔣 همچنین، این اقدام میتواند اثرات مخربی بر محیطزیست و حیات وحش قطبی داشته باشد و بازیابی طبیعت در این منطقه سردسیر ممکن است دههها طول بکشد.
🔣 همانطور که میبینید تمامی کشورها منافع خودشان مهم است و ذرهای به معاهدات بینالمللی محیطزیستی اهمیت نمیدهند.