📸 دست نوشته شهید سید حسن نصرالله
🔹️بسماللهالرحمنالرحیم
برای خیر دنیا و آخرتتان به شما وصیت میکنم که ایمانتان به رهبری حضرت امام خامنهای (که سایهاش مستدام باد) قوی و محکم باشد.
@moje_roshangari👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بسم الله و بالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
🔺در جنگ ترکیبی اخیر دشمنان از تمامی جن و انس بر ضد جبهه مقاومت در حال استفاده هستند.
باور ندارید؟ هشدار چند سال پیش امام خامنهای حفظه الله را در این خصوص ببینید...
@moje_roshangari👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹🚨♨️تهدید علنیِ جمهوری اسلامی ایران در تلویزیون رژیم صهیونسیتی
🔺 ما میآییم به سمت غزه و به سمت لبنان و به ایران خواهیم رسید آنقدر از شما ذبح میکنیم که در تاریخ چنین کشتاری نخواهید دید.
🖌قابل توجه کسانی که معتقد به #تله_جنگ بودند
ببینید تا شاید کمی به غیرت تان بر بخورد.
@moje_roshangari👈
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 انتقاد استاد شجاعی از مواضع ضعیف برخی دولتیان
آقای رئیس جمهور،آقایان هیئت دولت، آقای نمایندگان مجلس دشمن خود را بشناسید
#استاد_شجاعی
@moje_roshangari👈
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظهشماری مزدوران شبکه صهیونیستی اینترنشنال برای حمله به ایران؛ بعد از لبنان نوبت ایران است که اسرائیل به آن حمله کند!
منشه امیر، کارشناس پایثابت اینترنشنال:
🔺جنگ باید گسترش یابد؛ اسرائیل بعد از لبنان باید به ایران حمله کند؛ ایرانیها نگران نباشید مثل مردم لبنان (و فلسطین) به شما آسیبی نخواهد رسید!!
🔺 این ادعاهای بشردوستانه در حالیست که ارتش جنایتکار صهیونیستی بیش از ۴۰هزار فلسطینی را در یکسال اخیر و هزاران نفر از مردم لبنان را در چند هفته به شهادت رسانده است!
@moje_roshangari👈
May 11
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 🏴حمایت یکپارچه مردم از مقاومت
🔺فردا در سراسر کشور اجماعاتی برای «محکومیت جنایت رژیم صهیونی در به شهادت رساندن سید مقاومت» برگزار می شود
@moje_roshangari👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹🏴 پاسخ یک تحلیلگر به رویای بیبیسی برای نابودیِ حزبالله
تحلیلگر بیبیسی: آمریکاییها در عراق و افغانستان نتوانستند بعداز ۲۰ سال برندهٔ جنگ شوند. حزبالله میتواند اسرائیل را در جنگ فرسایشی زمینگیر کند.
@moje_roshangari👈
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ️ماجرای بانک خون مسعود رجوی چه بوده است؟
@moje_roshangari👈
🏴📸حمله به یک ساختمان مسکونی در دمشق/ شهادت مجری سرشناس سوری
🔺بنابر اعلام منابع محلی، یک ساختمان مسکونی در محله «مزه» دمشق، هدف حمله موشکی رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.
🔺تلویزیون دولتی سوریه هم اعلام کرد که یکی از شهدای این حمله به نام صفا احمد از مجریهای این رسانه است.
@moje_roshangari👈
🏴🖌 "عملیات روانی" آن روی سکه استراتژی جنگی اسرائیل
🔺خط عملیات روانی دشمن، بر ترس مسئولان و مردم ایران در راستای تثبیت گزاره تله جنگ متمرکز شده است.
🔺عمده تحلیل رسانه های صهیونیست و بعضا اظهارات مقامات اسراییلی این روزها بر اقدام نظامی علیه ایران متمرکز شده است.
🔺این درحالی است که اساسا اسرائیل و آمریکا در شرایط فعلی توان جنگ گسترده یا محدود با جمهوری اسلامی ندارند .
🔺اسرائیل می داند با جغرافیایی که دارد اگر یک نیروگاه بزند چند نیروگاه آن مورد هدف قرار میگرد، اگر تاسیسات ایران از جمله تاسیسات هسته ای را هدف بگیرد، معادل آن در سرزمین های اشغالی هدف قرار میگیرد.
🔺عملیات وعده صادق نشان داد بالستیک های قدیمی ایرانی بدون آنکه پدافندهای مختلف رژیم صهیونیستی برای آنها ایجاد مزاحمت کنند مهم ترین مراکز صهیونیست ها از جمله مقرهای نظامی را هدف قرار می دهد، از سوی دیگر انفعال صهیونیست ها در حمله به ایران را به رخ کشید.
🔺نقطه کانونی عملیات روانی این روزهای رژیم صهیونیستی تثبیت گزاره "تله جنگ" در اذهان مردم و مسئولان است، تا بدون آنکه حتی یک گلوله شلیک کند ایران را از دور خارج و خطر ایران را برای خود خنثی کند.
@moje_roshangari👈